Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mig_35 06.01.11 14:55
« Re: Všechno nejlepší...
Jéžišmarjá už je to tu zase. Když se tady objevilo GL, tak to musel být fake, protože pan hrabě nemohl unést, že by měl někdo auto, o kterém on ejakuluje do kalhot ;-)
Opravdu nemám zapotřebí jezdit na nějaké srazy, ale jestli ti to opravdu vrtá v hlavě, zeptej se S-Mika na toho fejkaře... -
Dylan McKay 06.01.11 12:34
Krispos, teď jsem se spletl, vezl jsem Aspireho, ty jsi tam nedorazil! Tak na jaře pokus č.2! ;-)
Už jsem se setkal se stovkou uživatelů MACZ, ještě bych rád třeba letos poznal tebe, Feferonku, Kajušku, Brabčáka, Lotuse-Plzeň, Just.Michaela, Martina Happyho, Wii-Jaye, ypsilona a Martina Porsche. Kdybych na někoho zapoměl, tak mi dejte na držku! -
Dylan McKay 06.01.11 12:03
911 má trvalou hodnotu. To musíš překousnout.
Mig 35, chtěl bych zpochybnit tvé recenze, myslím, že jsou falešné, že ani jedno z aut nemáš. Nezdají se mi fotografie. Nepamatuji se, že by tě někdo z MACZ někdy viděl, že se s tebou někdo setkal. Zatím předvádíš chování typického fejkaře. -
Dylan McKay 06.01.11 10:39
Brandone, asi jsem ti lhal. Víš jak jsem ti říkal, že letos nekoupím žádné auto? Přemýšlím o jiném autě pro ženu, koukal jsem na Toyotu FJ Cruiser, nebo jí se líbí Nitro a Commander. Ale kvůli cenám benzínu se spíš podíváme po nějakém dieselu... -
Krispos 06.01.11 10:38
Na bawora dáme tuning
aby z nás byl silnic king
třeba se nám poštěstí
že soused praskne závistí
V anonymní diskusi
pěkně ego zvednem si
bo sme borci v lakýrkách
a nemáme z Porsche strach
Dylan to je pane kujón
ten má soušl edišn
tak trošičku odlehčenou
a kartonem oblepenou
Prostě je to všem jasné
Před BMW Porsche zhasne
-
Dylan McKay 06.01.11 10:34
Už mi jeden kamarád, který měl s Migem kdysi tu čest poradil, ať ho dám na hate, ať je prej pokoj. Kdybych to ale udělal, tak spíš ze strachu o sebe, abych nebyl jako dřív...
Takže Migu, nezacházej do krajností, ale zdravou rivalitu mám rád... -
Dylan McKay 06.01.11 09:48
Tak stačil letmý pohled na německé inzertní servery- BMW 6 2008 jakékoliv od 24.000 (Autoscout24), často kolem 36.000 Euro (mobile.de).
Ale to už jde do krajností, hádat se tady kdo má dražší auto. Užívej si svého výběru, ale hlavně ho nikomu necpi... ;-) -
Dylan McKay 06.01.11 09:38
Ještě chvilku bych tě rád bavil, ale srovnáváním 911 a BMW 6 bys mohl rozesmát či naštvat mnoho lidí. Mě se třeba šestka líbila když přišla, dnes spíš nechápu proč si jí někdo koupí.
PS: nebudu tady rozepisovat značky oblečení, to totiž jako Pradu v Holešovicích nekoupíš... -
Mig_35 06.01.11 09:25
ještě jednou, pro natvrdé: 911 r.v. 2005, 650i r.v. 2008, máš o tři roky starší auto s přibližně stejnou PC nového. A ještě ti vraceli DPH předpokládám. Tak nevím, jak by sis za ty peníze chtěl koupit tři moje auta.
Někdo jezdí v lakýrkách, někdo v kostkované košili a seprané džísce:-) tzv. village style >:D >:D >:D -
Dylan McKay 04.01.11 16:13
« Re: totalna vlada BH 902 10 nad MACZ :D
Tak to ti věřím a už to chápu. Já jsem byl týden u tchyně, teď jsem týden u maminky, a před pár dny jsem vlezl na váhu- 100 kg! Tak jsem začal koukat na sportovní noviny, a už mám zase 95 kg.
Tak, a teď už vážně musím, ahoj večer! ;-) :yes: -
Brandon Walsh 04.01.11 15:39
« Re: lady lý, lady lů, silnice jsou plné de.bilů
to som si vsimol aj ja ked som siel ani nie 50 a pasat za mnou kluckoval z ktorej strany ma predbehnut no nezatrubil neblikol ani raz >:D podobne tak kluckoval za tebou knight harley rider no nestihol ta obehnut ani raz >:D -
Brandon Walsh 04.01.11 15:33
« Re: lady lý, lady lů, silnice jsou plné de.bilů
ja som mal vcera najkludnejsi prelet prahou nezastavil som ani na sekundu tak plynulo som este nesiel dokonca som na d1 dal tempomat na 130 a nepridal nepribrzdil ani raz ;-) ale takych bl.beckov mam rad, rad sa s nimi hram samozrejme kym nebudem viezt v aute rodinku >:-[]