Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 06.01.11 18:36
« Re: Bude MoDo na jaře?
no tie vase passaty idem si po d1 rozpravam sa s listickou v tempomate 150 lavy pruh a hovorim si aka je ta r36 ka pekna zrazu mi to doslo dupnem na brzdu spomalim na 130 usmejeme sa s policajtmi na seba a zaradim sa za nich >:D no mozno mali den volna predomnou siel 150 nemec a nechali ho prejst ako nic >:D -
ypsilon 06.01.11 16:48
« Re: Bude MoDo na jaře?
nazdar certino,ty stara vojno :-) ..
jak se vede?..nedame konecne nakej ten sraz..dal bych motokary,nejlepe v letnanech,dostal od jeziska voucher na par jizd >:D ;-) ..hele a kdyz jses tak tajnej s tim Tvym novym povozem,udelas na nej potom aspon recenzi?..
ajin-nazdar racere :-) ..hele co tenhle patek teda zitra?..
edit:nastivil jsem stranky moda na fb,jesteze je pristupna i bez uctu, a zitra ciao ;-) .. -
certina 06.01.11 16:35
Zdravím Švihaku :-)
Jak se vede? Co Šviháček?
Nejvíc nalesteny zase ne, jen v rámci moznosti ;-) Nicméně i Z uz začíná mít svůj vek a km zacaly nejak rychle naskakovat...
Takze se z roadsteru stane vikendovka a jako auto na bežné použití přijde příští týden něco úplne jiného, něco naprosto racionálního a praktického... A to jsem tenhle typ aut vždycky odsuzoval ;-\ Aspoň ze jsem nespadl pod magickou hodnotu sta hrebcu pod kapotou >:D ;-\ -
Mig_35 06.01.11 15:59
« Re: Všechno nejlepší...
jéjda šviháku nemaž to, vono to potom vypadá jako kdybych se hádal sám se sebou....
bylo tam napsáno, že šestka je mastodontní cikánská dodávka. Kdo vyfotí cikána za volantem šestkového BMW, má u šviháka instruktáž jak jezdit s 911 za 6,3 litru s plným kufrem:-)