Porsche 911 (švihák lázeňský)

foto Prase

Brandon Walsh 10.01.11  21:26

tak to budes mat "najnasratejsiu" fabiu 2 v republike >:D

Dundee 10.01.11  19:30

« Re: tablet

Tak dle nich by měla pochybuji že by ABT nabízelo něco co by to auto nezvládlo [odkaz] ... ted sem objevil že by měl jít i Columbus do FII ..

certina 10.01.11  19:26

« Re: tablet

Když 1.2 dává 105 (po úpravě u MTM, nebo ABT 140k), tak ta 1.4 to zvládne, spíš bych se bál o to DSG...

certina 10.01.11  19:24

« Re: tablet

Chtěl bych buď RS, nebo něco ze Superba.

Na podobnou nabídku jsem taky narazil, ale neprodává je za 600 E, ale lehce přes 20 tisíc... Nicméně kola jsou to naprosto nová, jakoby sundaná hned na showroomu z auta. Kdyby jsem to objednával za ceníkové ceny, tak jsem někde uplně jinde ;-)

Brandon Walsh 10.01.11  19:21

« Re: tablet

dundee tam je motor 1,4 vsak ? myslis ze to tych 200 koni v pohode zvladne ?

Dundee 10.01.11  19:20

« Re: tablet

Souhlasím že kola dělají auto :-) já už plánuju taky několik věcí jako první asi vyměnit klasické rádio a dát tam 2DIN Amundsen parkovací senzory možná i kameru a někdy za delší dobu zavézt do ABT kde nechat zvýšit výkon na 200 koníků :-) a možná ještě trochu snížit podvozek ale to je ještě daleká budoucnost ted musím počkat až auto bude uvolněné k prodeji jako předváděčka :/

Brandon Walsh 10.01.11  19:10

« Re: tablet

mas uz nejaku predstavu kolies ? ked som hladal kola na svojho tak som videl ze na nete je kopec rs diskov za pekne ceny dokonca som nasiel nejakeho cecha ktory predaval kola s pneu z rs najazdene jedine co vysla zo showroomu do pneuservisu a chcel za to nejakych 600 E

certina 10.01.11  19:06

« Re: tablet

Já věšinu "uprav" plánuju na jaro. Mezi nimi jsou i senzory, a pak jak už jsem psal věci v interieru. No a na léto kola, protože kola dělají auto ;-) >:-[] :yes:

Brandon Walsh 10.01.11  19:03

« Re: tablet

mna uz tiez tam nevidia dva krat radi dnes som sa bol pytat na senzory s lakovanim na zlto tak mi povedal ze neodporuca stoji to az 260 eur na co som mu povedal ved to nie je vela aj s pracou a lakovanim ci ? >:D no je pravda ze som ho vtedy velmi nevnimal lebo teraz mi to uz vela prijde takze neviem co dalej >:D

certina 10.01.11  18:56

« Re: tablet

Mě už prodejce nebere telefon >:D jakmile vidí na telefonu pan Certina >:D >:-[], tak je mu jasné, že bude zase mít co na práci >:D

Každopádně jsem minulý měsíc (dááávno po konečném uzavření objednávky) v konfigurátoru objevil palubní počítač, hned volám do prodejny, že ho chci. Pan prodejce, že se to pokusí zjistit a ozve se. A podařilo se! Ani se neposunula dodací lhůta :yes: :yes: :yes:

Brandon Walsh 10.01.11  18:52

« Re: tablet

:yes: suhlasim ze vsetko nejde hned teda v nasom pripade >:D taktiez kroniaka ladim a ladim a nema to konca a konca >:D to obzeranie dobre poznam ja som v seate bol dva krat do tyzdna a vzdy si sadol do vystaveneho modelu a sedel a sedel >:D

Brandon Walsh 10.01.11  18:50

« Re: tablet

zelena je v realu vazne pekna ;-) s tymi sedackami suhlasim :yes:

certina 10.01.11  18:50

« Re: tablet

Zino: nadšení je obrovské, jen předem oznamuji že to nebude Laurin & Klement ;-)
    Ale už mám vyhlídnuté nějaké doplňky - budeme lakovat, měl by přijít i Columbus ;-) Jumbo Box a na léto kola :-) Bihužel to nepůjde všechno hned :-|

Vlastně nechápu jak jsem mohl od řijna vydržet >:D Vlastně se každým dnem těším víc a víc! Když jdu po ulici, tak se koukám po bílých octaviích a v duchu si říkám už aby byl příští týden...

Bude se vyrábět ve středu a k odběru ji budu mít někdy v příštím týdnu.

Dundee 10.01.11  18:43

« Re: tablet

Když už jsme u toho nového auta tak jsem se dnes byl podívat na tu RS a v reálu to auto vypadá o mnoho lépe než na fotkách .. sedačky sou parádní motor si vrní pěkně potichu .. myslím si že budu spokojen ;-) :-)

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 10.01.11  18:28

« Re: tablet

tablet mam plno. dve krabicky mam antibiotik a este jednu krabicku na podporu liecby kasla.

Brandon Walsh 10.01.11  18:14

« Re: tablet

certina sakra kde je nadsenie z noveho auta 8-s >:D kedy pride alebo ju uz mas ?
    dylan tu este nebol ? ten siel zrejme do nemecka po dalsie lakyrky Prada >:D

certina 10.01.11  16:37

« Re: tablet

Zino: ono vlastně není o co stát, co ukazovat ;-\ Bude to Octavia v bílé barvě a základní výbavě ;-\ kterou jsem si lehoučce doplnil pár příplatky :-)
    Je to "nízkonákladové" auto.

foto Mig-35

Mig_35 10.01.11  09:47

« Re: tablet

O2 micro SIM kartu nemá. Budeš muset přejít k jinému operátorovi. Manželce jsem k narozeninám poříil IPHONE 4. Bylo to v listopadu. V O2 jí řekli, že mikro SIM neumí. Tak řekla, že přejde jinam. Slíbili jí vydat jakýsi kód, který potřebuje k přechodu do jiné sítě. Když jim ho oznámila, slíbili, že do 28 dnů bude převod ukončen a že se jí ozvou. Po 28 dnech se nic nedělo a tak tam volala, a oni jí řekli, že to číslo asi nedostali a že si musí požádat o nové, aby čekala nových 28 dnů. V T-mobile, kam přechází, jí řekli, že to je poměrně běžná praxe a způsob, jak přinutit zákazníka aby u nich nechal aspoň nějaké peníze navíc, pokud ho to tedy neznechutí tak, že u nich nezůstane.
    Z.M.R.D.I. prašiví

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 10.01.11  08:10

« Re: tablet

Apple mám rád jako PC, iPhone není špatný přítulka jej má ale na iPadu jak na iPhone mi vadí omezenost uživatelského prostředí. Nemohu si vše jak vzhled, tak co chci aby byl nebo nebylo vidět nastavit, nema widgety, today obrazovku,... Dále mi vadí že když mám až 64GB nemohu iPad použít jako flash disk, nemá paměťový karty což mi osobně vadí taky dost, protože data čenžuju a neposlední řadě paskvil jménem itunes, bez kterého legálně si člověk na iPadu neprdne. Zabezpečení iPadu také pokulhává a dementní nekombatibilní systémový konektor kvůli němůž je člověk si nucen pořídit více usb kabelů s koncem nebo nabíječek aby stíhal nabíjet doma/práce/cesty. V neposlední řadě cena nedotované verze je mimo mísu...
    Sám mám osobní telefon Porsche P9522 a firemni BlackBerry Bold 9700 a oba max spokojenost

Brandon Walsh 10.01.11  07:40

« Re: tablet

certina kedy nam to rodinne turbo ukazes ;-)

Brandon Walsh 10.01.11  07:38

« Re: tablet

dobre rano v tabletoch sa nevyznam ale mam od vcera novu mapu v garmine >:D

Dylan McKay 09.01.11  22:18

« Re: tablet

Díky všem za názory, na MACZ si člověk vždycky poradí! ;-) Dobrou noc.

Dylan McKay 09.01.11  22:16

« Re: tablet

Tak snad O2 tu micro SIM má...

certina 09.01.11  22:14

« Re: tablet

micro SIM je výmysl iPhone 4. Silně o tomto zlepšováku pochybuji, ale co už... ;-) Klidně bysme se s tím mohli potkat, není problém ;-)

Mužeme to spojit i s ukázáním mého bílého, pětimístného turba s obrovským kufrem >:D

Nicméně teď si prchám zopakovat marketing a právo a pak do hajan, tak se tu mějte a dobrou s kobrou >:D

Dylan McKay 09.01.11  22:13

« Re: tablet

Koukám, že Apple se buď miluje nebo nenávidí... :-)

Dundee 09.01.11  22:10

« Re: tablet

Já už na apple nedám dopoustit už mám od nich 3-tí notebook a asi 5-tý telefon a prostě v jednoduchosti je kráse sice se za ní musí zaplatit ale za tu jednoduchost a bezstarostnost mi to stojí ..

Dylan McKay 09.01.11  22:10

« Re: tablet

SIMku je nutný vyměnit, to jsem se teď dočetl. Certino, musíš mi to ukázat, jinak to nevidím... ;-)

certina 09.01.11  22:08

« Re: tablet

Jestliže máš v tom vazmechtu (? >:D ) SIMku, tak by do iPadu 3G jít měla ;-) Já právě iPad používám jen na internet :-) Když jsem u televize a nechce se mi do patra k notebooku.

Můžu jen doporučit ;-) Na psaní na "virtuální" klávesnici si velice rychle zvykneš ;-)

Dundee 09.01.11  22:08

« Re: tablet

Ano ale napřed si ji musíš nechat vyměnit nebo ostříhat na takzvanou microsim :-)

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 09.01.11  22:05

« Re: tablet

musim nesuhlasit s tym ze : ,,nic lepsiho neni,, ale je staci pozriet tu : [odkaz]

hlavne ten vyrobok od Lenova a v podstate nielen to .........

Dylan McKay 09.01.11  22:05

« Re: tablet

V tom vazmechtu od O2 co mám je SIM karta, tu asi stačí zasunout, nééé? ;-)

Dundee 09.01.11  22:03

« Re: tablet

No ono je tablet jako tablet :-) záleží na co by si to chtěl používat :-) jestli jako náhradu za notebook tak to bych ti asi moc nedoporučil ale v případě že by si to chtěl jen na internet tak bych v tom neviděl problém :) i klávesnice k tomu jde v případě potřeby připojit ;-)

Dylan McKay 09.01.11  22:02

« Re: tablet

Já teď mám Ferrari One 200, je to šikovnej notebook, ale líbí se mi ta deska bez klávesnice. Jde mi jen o mobilní připojení na internet, ne o nějaké programy.

Dylan McKay 09.01.11  21:58

« Re: tablet

Aha, takže když mám v notebooku takovýho vazmechta co vypadá jako fleška a zasouvá se do USB- připojení má na všechny sítě. Něco takového je teď jako SIM karta, ale to zařízení má v sobě tablet. Sám bych to líp nevymyslel! >:D

foto EmilBuisson

EmilBuisson 09.01.11  21:58

« Re: tablet

Kupte si notebook, je to univerzálnější řešení. Apple iPad jsem měl na týden, a nedokázal jsem se s ním vypořádat, ale pro někoho, kdo měl nebo má iPhone to možná má smysl. Jinak je to jen kravina se znakem, který tu věc akorát zdražuje.

certina 09.01.11  21:57

iPad mám doma.

Po pravdě řečeno nic lepšího není, všechno ostatní jsou jen kopie... Připojit se můžeš přes wifi a nebo si můžeš pořídit vyšší model, který má slot na SIM kartu přes kterou máš připojení na internet. Škála aplikací je neuvěřitelně veliká, od her, přes překladače až po kancelářské programy, které jsou kompatibilní s MS office.
    Takže "Apple omezení" jsou stále přežívající kec z dob dávno minulých, který mezi "písíčkáři" koluje od revoluce, kdy se tady začal Apple prodávat první počítače.

Nějaké špatné komunikace se neboj - stačí si pouze zakoupit aplikace, které fungují jak na PC, tak na MACu ;)
    Vím o čem mluvím - doma máme pouze Apple ;)

Dundee 09.01.11  21:53

« Re: tablet

v případě toho ci jsi sem dal ty tzn 3G tak se připojuje již podle názvu pomocí 3G a to že si necháš u operátora udělat simkartu na kterou si aktivuješ tarif na internet a pomocí něho se připojíš :-)

Dylan McKay 09.01.11  21:47

« Re: tablet

To BlackBerry mi moc sympatické není, prý něco chystá i Nokia. Jde mi o to, jestli se dá připojit na internet nejen přes wifi, ale třeba jestli to má USB na mobilní připojení 02 nebo už je to vymakanější co se týče připojení k internetu od operátora.

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 09.01.11  21:24

« Re: tablet

Ano, velmi dobrá věcička sám plánuji koupi.
    Jediný opravdový iPAD killer bude v současnosti tento:

Displej je "jen" 7" (ale v průběhu roku i 10") ale výbavou, rychlostí, ovládáním a hlavně bezpečností (BlackBerry je prostě v tomto jako Porsche) není co řešit
    iPAD je perfektní, až na tradiční Apple omezení...

Dylan McKay 09.01.11  20:47

« tablet

Má někdo zkušenost s tabletem? Moc se mi to líbí, zajímalo by mě, jestli to dokáže nahradit notebook. Je něco lepšího než Apple? [odkaz]

Dylan McKay 09.01.11  18:17

« Re: 550 spyder ze škodovky

Zítra jedu do Porsche Bayreuth, nepotřebujete někdo něco, nějakou Panameru nebo 911tku, že byste mi dali peníze a já bych vám ji fáááákt přivezl! >:D

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 09.01.11  17:39

« Re: 550 spyder ze škodovky

jo a nedelni vecer, fuj :-)

Dylan McKay 09.01.11  17:10

Tak už je večer?

Dylan McKay 09.01.11  11:01

« Re: 550 spyder ze škodovky

Tak já už musím jít, ahoj večer... ;-)

Brandon Walsh 09.01.11  11:00

« Re: 550 spyder ze škodovky

to by mal knight harley driver z teba radost >:D

Dylan McKay 09.01.11  10:59

Nebo je libo tříkolku? [odkaz] >:D

Brandon Walsh 09.01.11  10:57

« Re: 550 spyder ze škodovky

to by nebolo zle ale bol by si ako chameleon po vystupeni z auta splynul by si s nim >:D

Dylan McKay 09.01.11  10:56

« Re: 550 spyder ze škodovky

No, pěkně ho vytapetovali! >:D Brandone, kašli na to, klid je lepší... ;-)

Co kdybych si svoji Carreru hospodyňka edition vytapetoval na Louis Vuitton? >:D

Brandon Walsh 09.01.11  10:53

« Re: 550 spyder ze škodovky

>:D a tu je auto pre nasu stihacku urcite pred gay clubom ktoreho majitel ma seat zrobi velku paradu [odkaz]

Dylan McKay 09.01.11  10:50

« Re: 550 spyder ze škodovky

Koukej, tahle Quattroporte by mi šla přesně ke košili: [odkaz] Maserati Burberry village style... >:D

Brandon Walsh 09.01.11  10:46

« Re: 550 spyder ze škodovky

hlupe urcite su ale silne na nich nic nevidim ;-) >:D
    rano sme tu mali riadnu namrazu vybehol som z bytu von a hned som bol na trdeli ala zlodeji z filmu sam doma >:D ruka ma boli do teraz no zlomena nevyzera byt >:D

Dylan McKay 09.01.11  10:36

« Re: 550 spyder ze škodovky

A tak to jsou jen takové silné a hloupé řeči.

Brandon Walsh 09.01.11  08:42

« Re: 550 spyder ze škodovky

tak to mas panenske este dve veci ja uz zial len jednu zadnu >:D sice podla miga nemas kedze sa ti pcham do zadnice aspon som zistil skadial vies ze to len stipne >:D

Dylan McKay 09.01.11  08:39

« Re: 550 spyder ze škodovky

Ale jo, doutníky si dávám, ale kouř do plic jsem nikdy nevtáh. V tom jsem ještě panic... >:D

Brandon Walsh 09.01.11  06:22

« Re: 550 spyder ze škodovky

dylan mam kubansky fotodokaz ze dundeeho z(a)vadzas >:D sice netvrdim ze vtahujes dym do pluc ale fobiu z neho nemas >:D

Dylan McKay 08.01.11  22:51

« Re: 550 spyder ze škodovky

Trávu jsem nikdy nekouřil, vlastně jsem ještě nikdy nevtáhl kouř do plic, je to moje fobie.

Dundee 08.01.11  21:49

« Re: 550 spyder ze škodovky

I to je fajn nebo partu zavisláků který si budou myslet že prodávam trávu >:D

Dylan McKay 08.01.11  21:47

« Re: 550 spyder ze škodovky

Jo, na zelenou chytneš tak akorát hejno pulců a budou ti řikat mami... :-)

Dundee 08.01.11  21:45

« Re: 550 spyder ze škodovky

Přesně takovou představu mám :-) ještě doufam že začne škoda nabízet věci z představeného konceptu RS+ :-) a ty tam pujdou hned :-)

Dobrou noc :-)

Brandon Walsh 08.01.11  21:43

« Re: 550 spyder ze škodovky

kup si zelenu s ciernou strechou a ciernymi kolami a mozno sa o dva roky dohodneme ;-) ja sa pre dnesok lucim dobru noc prajem

Dundee 08.01.11  21:43

No jeslti tak v jedině zelenou >:D jen zelená to může být ....... >:D

Brandon Walsh 08.01.11  21:41

« Re: 550 spyder ze škodovky

dundee suhlasim boxter je skaredy a pre gayov dylan chces si o tom opat promluvit ? >:D kup si tu zelenu fabcu na to urcite nieco chytis >:D

Dundee 08.01.11  21:39

« Re: 550 spyder ze škodovky

No já bych si o tom radši promluvil s nějakou slečnou >:D ale promluvit si o tom můžeme >:D

Dundee 08.01.11  21:38

« Re: 550 spyder ze škodovky

Tak já to nechci kvůli holkám >:D to teda taky >:D tak si holt nechám udělat polep s cenovkou a rokem výroby >:D .. Mě se u Boxteru nelíbí ty zadní světla to auto se mě celkově moc nelíbí ;-\

Dylan McKay 08.01.11  21:38

« Re: 550 spyder ze škodovky

Dundee, nechceš si o tom promluvit? ;-)

Dundee 08.01.11  21:36

« Re: 550 spyder ze škodovky

Bohužel :-( >:D ale tak uvidíme .. možná zůstane doma nebo se někam dá do firmy nebo tak >:D a já obohatím stádo o více koníků >:D

Dylan McKay 08.01.11  21:35

« Re: 550 spyder ze škodovky

Na Fabii RS asi moc holek nesbalíš, co takhle za stejnou cenu Boxstera? Holky vědí prd z kterýho roku je... Mě se Boxster pořád líbí.

Brandon Walsh 08.01.11  21:33

« Re: 550 spyder ze škodovky

dundee tak to potom budes musiet predat niekomu inemu >:D

Dundee 08.01.11  21:29

No ono taková Supra Twinturbo >:D to bych si klidně nechal líbit >:D

Dylan McKay 08.01.11  21:25

« Re: 550 spyder ze škodovky

Cupra, a já vždycky myslel, že je to Toyota. A on to zase Seat...

Dundee 08.01.11  21:25

« Re: 550 spyder ze škodovky

Neboj 911 se jednou doufám taky dočkám :-) ....

Mě se Cupra moc nelíbí >:D to jedině Leon Cupra ale to už je drahá sranda >:D

Brandon Walsh 08.01.11  21:18

« Re: 550 spyder ze škodovky

dundee kup si ibizu cupru mas to to iste ibaze krajsie a o dva roky ju od teba kupim ;-) >:D

Dylan McKay 08.01.11  21:15

« Re: 550 spyder ze škodovky

Tak to jsi ho.vno hospodyňka! >:D

Dundee 08.01.11  21:11

« Re: 550 spyder ze škodovky

Já nevím no .. >:D docela o tom uvažuju .. >:D nemuselo by to jet špatně .. na 911 se ještě necítím >:D

Dylan McKay 08.01.11  21:10

Chtěl jsem ti napsat že Fabia RS je skvělá volba! >:D :yes:

Dundee 08.01.11  21:07

« Re: 550 spyder ze škodovky

Na tuhle cestu mě nevad tatínek >:D oznámil mi že by mi tohle auto koupil >:D tak proč toho nevyužít .. 180 koní po úpravě od ABT na 200 koníků k tomu 7 stupňový DSG na 2 roky bych si to nechal a pak se přesunul někam jinam :-)

Dylan McKay 08.01.11  20:59

« Re: 550 spyder ze škodovky

Počkej, ty jsi chtěl Audi A6 a BMW 7, a teď chceš Fabii? Co kouříš, já chci taky přemýšlet jinak! >:D

Dundee 08.01.11  20:56

« Re: 550 spyder ze škodovky

Ale vejdu >:D když se tam vešel pán co natáčí v autosalonu a ten bude mít ty 2 metry >:D tak já tam budu mít místa dost >:D stejně bych v tom jezdil většinou sám .. nebo ještě Golf V GTI .. ale to bych asi radši tu Škodovku už jen že by to bylo fungl nové auto