Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
certina 10.01.11 19:24
« Re: tablet
Chtěl bych buď RS, nebo něco ze Superba.
Na podobnou nabídku jsem taky narazil, ale neprodává je za 600 E, ale lehce přes 20 tisíc... Nicméně kola jsou to naprosto nová, jakoby sundaná hned na showroomu z auta. Kdyby jsem to objednával za ceníkové ceny, tak jsem někde uplně jinde ;-) -
Dundee 10.01.11 19:20
Souhlasím že kola dělají auto :-) já už plánuju taky několik věcí jako první asi vyměnit klasické rádio a dát tam 2DIN Amundsen parkovací senzory možná i kameru a někdy za delší dobu zavézt do ABT kde nechat zvýšit výkon na 200 koníků :-) a možná ještě trochu snížit podvozek ale to je ještě daleká budoucnost ted musím počkat až auto bude uvolněné k prodeji jako předváděčka :/ -
Brandon Walsh 10.01.11 19:10
mas uz nejaku predstavu kolies ? ked som hladal kola na svojho tak som videl ze na nete je kopec rs diskov za pekne ceny dokonca som nasiel nejakeho cecha ktory predaval kola s pneu z rs najazdene jedine co vysla zo showroomu do pneuservisu a chcel za to nejakych 600 E -
Brandon Walsh 10.01.11 19:03
mna uz tiez tam nevidia dva krat radi dnes som sa bol pytat na senzory s lakovanim na zlto tak mi povedal ze neodporuca stoji to az 260 eur na co som mu povedal ved to nie je vela aj s pracou a lakovanim ci ? >:D no je pravda ze som ho vtedy velmi nevnimal lebo teraz mi to uz vela prijde takze neviem co dalej >:D -
certina 10.01.11 18:56
Mě už prodejce nebere telefon >:D jakmile vidí na telefonu pan Certina >:D >:-[], tak je mu jasné, že bude zase mít co na práci >:D
Každopádně jsem minulý měsíc (dááávno po konečném uzavření objednávky) v konfigurátoru objevil palubní počítač, hned volám do prodejny, že ho chci. Pan prodejce, že se to pokusí zjistit a ozve se. A podařilo se! Ani se neposunula dodací lhůta :yes: :yes: :yes: -
certina 10.01.11 18:50
Zino: nadšení je obrovské, jen předem oznamuji že to nebude Laurin & Klement ;-)
Ale už mám vyhlídnuté nějaké doplňky - budeme lakovat, měl by přijít i Columbus ;-) Jumbo Box a na léto kola :-) Bihužel to nepůjde všechno hned :-|
Vlastně nechápu jak jsem mohl od řijna vydržet >:D Vlastně se každým dnem těším víc a víc! Když jdu po ulici, tak se koukám po bílých octaviích a v duchu si říkám už aby byl příští týden...
Bude se vyrábět ve středu a k odběru ji budu mít někdy v příštím týdnu. -
Mig_35 10.01.11 09:47
O2 micro SIM kartu nemá. Budeš muset přejít k jinému operátorovi. Manželce jsem k narozeninám poříil IPHONE 4. Bylo to v listopadu. V O2 jí řekli, že mikro SIM neumí. Tak řekla, že přejde jinam. Slíbili jí vydat jakýsi kód, který potřebuje k přechodu do jiné sítě. Když jim ho oznámila, slíbili, že do 28 dnů bude převod ukončen a že se jí ozvou. Po 28 dnech se nic nedělo a tak tam volala, a oni jí řekli, že to číslo asi nedostali a že si musí požádat o nové, aby čekala nových 28 dnů. V T-mobile, kam přechází, jí řekli, že to je poměrně běžná praxe a způsob, jak přinutit zákazníka aby u nich nechal aspoň nějaké peníze navíc, pokud ho to tedy neznechutí tak, že u nich nezůstane.
Z.M.R.D.I. prašiví -
Martin911Turbo 10.01.11 08:10
Apple mám rád jako PC, iPhone není špatný přítulka jej má ale na iPadu jak na iPhone mi vadí omezenost uživatelského prostředí. Nemohu si vše jak vzhled, tak co chci aby byl nebo nebylo vidět nastavit, nema widgety, today obrazovku,... Dále mi vadí že když mám až 64GB nemohu iPad použít jako flash disk, nemá paměťový karty což mi osobně vadí taky dost, protože data čenžuju a neposlední řadě paskvil jménem itunes, bez kterého legálně si člověk na iPadu neprdne. Zabezpečení iPadu také pokulhává a dementní nekombatibilní systémový konektor kvůli němůž je člověk si nucen pořídit více usb kabelů s koncem nebo nabíječek aby stíhal nabíjet doma/práce/cesty. V neposlední řadě cena nedotované verze je mimo mísu...
Sám mám osobní telefon Porsche P9522 a firemni BlackBerry Bold 9700 a oba max spokojenost -
certina 09.01.11 22:14
micro SIM je výmysl iPhone 4. Silně o tomto zlepšováku pochybuji, ale co už... ;-) Klidně bysme se s tím mohli potkat, není problém ;-)
Mužeme to spojit i s ukázáním mého bílého, pětimístného turba s obrovským kufrem >:D
Nicméně teď si prchám zopakovat marketing a právo a pak do hajan, tak se tu mějte a dobrou s kobrou >:D -
-
Dundee 09.01.11 22:03
No ono je tablet jako tablet :-) záleží na co by si to chtěl používat :-) jestli jako náhradu za notebook tak to bych ti asi moc nedoporučil ale v případě že by si to chtěl jen na internet tak bych v tom neviděl problém :) i klávesnice k tomu jde v případě potřeby připojit ;-) -
certina 09.01.11 21:57
iPad mám doma.
Po pravdě řečeno nic lepšího není, všechno ostatní jsou jen kopie... Připojit se můžeš přes wifi a nebo si můžeš pořídit vyšší model, který má slot na SIM kartu přes kterou máš připojení na internet. Škála aplikací je neuvěřitelně veliká, od her, přes překladače až po kancelářské programy, které jsou kompatibilní s MS office.
Takže "Apple omezení" jsou stále přežívající kec z dob dávno minulých, který mezi "písíčkáři" koluje od revoluce, kdy se tady začal Apple prodávat první počítače.
Nějaké špatné komunikace se neboj - stačí si pouze zakoupit aplikace, které fungují jak na PC, tak na MACu ;)
Vím o čem mluvím - doma máme pouze Apple ;) -
Dylan McKay 09.01.11 21:47
To BlackBerry mi moc sympatické není, prý něco chystá i Nokia. Jde mi o to, jestli se dá připojit na internet nejen přes wifi, ale třeba jestli to má USB na mobilní připojení 02 nebo už je to vymakanější co se týče připojení k internetu od operátora. -
Martin911Turbo 09.01.11 21:24
Ano, velmi dobrá věcička sám plánuji koupi.
Jediný opravdový iPAD killer bude v současnosti tento:
[odkaz]
Displej je "jen" 7" (ale v průběhu roku i 10") ale výbavou, rychlostí, ovládáním a hlavně bezpečností (BlackBerry je prostě v tomto jako Porsche) není co řešit
iPAD je perfektní, až na tradiční Apple omezení... -
Dundee 08.01.11 20:56
« Re: 550 spyder ze škodovky
Ale vejdu >:D když se tam vešel pán co natáčí v autosalonu a ten bude mít ty 2 metry >:D tak já tam budu mít místa dost >:D stejně bych v tom jezdil většinou sám .. nebo ještě Golf V GTI .. ale to bych asi radši tu Škodovku už jen že by to bylo fungl nové auto