Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 10.01.11  21:42

« Re: tablet

baf děcka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 10.01.11  21:38

No ono 210 HP v autě co má 1200 kg >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.01.11  21:26

tak to budes mat "najnasratejsiu" fabiu 2 v republike >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 10.01.11  19:30

Tak dle nich by měla pochybuji že by ABT nabízelo něco co by to auto nezvládlo [odkaz] ... ted sem objevil že by měl jít i Columbus do FII ..
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 10.01.11  19:26

Když 1.2 dává 105 (po úpravě u MTM, nebo ABT 140k), tak ta 1.4 to zvládne, spíš bych se bál o to DSG...
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 10.01.11  19:24

Chtěl bych buď RS, nebo něco ze Superba.

Na podobnou nabídku jsem taky narazil, ale neprodává je za 600 E, ale lehce přes 20 tisíc... Nicméně kola jsou to naprosto nová, jakoby sundaná hned na showroomu z auta. Kdyby jsem to objednával za ceníkové ceny, tak jsem někde uplně jinde ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.01.11  19:21

dundee tam je motor 1,4 vsak ? myslis ze to tych 200 koni v pohode zvladne ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 10.01.11  19:20

Souhlasím že kola dělají auto :-) já už plánuju taky několik věcí jako první asi vyměnit klasické rádio a dát tam 2DIN Amundsen parkovací senzory možná i kameru a někdy za delší dobu zavézt do ABT kde nechat zvýšit výkon na 200 koníků :-) a možná ještě trochu snížit podvozek ale to je ještě daleká budoucnost ted musím počkat až auto bude uvolněné k prodeji jako předváděčka :/
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.01.11  19:10

mas uz nejaku predstavu kolies ? ked som hladal kola na svojho tak som videl ze na nete je kopec rs diskov za pekne ceny dokonca som nasiel nejakeho cecha ktory predaval kola s pneu z rs najazdene jedine co vysla zo showroomu do pneuservisu a chcel za to nejakych 600 E
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 10.01.11  19:06

Já věšinu "uprav" plánuju na jaro. Mezi nimi jsou i senzory, a pak jak už jsem psal věci v interieru. No a na léto kola, protože kola dělají auto ;-) >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.01.11  19:03

mna uz tiez tam nevidia dva krat radi dnes som sa bol pytat na senzory s lakovanim na zlto tak mi povedal ze neodporuca stoji to az 260 eur na co som mu povedal ved to nie je vela aj s pracou a lakovanim ci ? >:D no je pravda ze som ho vtedy velmi nevnimal lebo teraz mi to uz vela prijde takze neviem co dalej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 10.01.11  18:56

Mě už prodejce nebere telefon >:D jakmile vidí na telefonu pan Certina >:D >:-[], tak je mu jasné, že bude zase mít co na práci >:D

Každopádně jsem minulý měsíc (dááávno po konečném uzavření objednávky) v konfigurátoru objevil palubní počítač, hned volám do prodejny, že ho chci. Pan prodejce, že se to pokusí zjistit a ozve se. A podařilo se! Ani se neposunula dodací lhůta :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.01.11  18:52

:yes: suhlasim ze vsetko nejde hned teda v nasom pripade >:D taktiez kroniaka ladim a ladim a nema to konca a konca >:D to obzeranie dobre poznam ja som v seate bol dva krat do tyzdna a vzdy si sadol do vystaveneho modelu a sedel a sedel >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.01.11  18:50

zelena je v realu vazne pekna ;-) s tymi sedackami suhlasim :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 10.01.11  18:50

Zino: nadšení je obrovské, jen předem oznamuji že to nebude Laurin & Klement ;-)
    Ale už mám vyhlídnuté nějaké doplňky - budeme lakovat, měl by přijít i Columbus ;-) Jumbo Box a na léto kola :-) Bihužel to nepůjde všechno hned :-|

Vlastně nechápu jak jsem mohl od řijna vydržet >:D Vlastně se každým dnem těším víc a víc! Když jdu po ulici, tak se koukám po bílých octaviích a v duchu si říkám už aby byl příští týden...

Bude se vyrábět ve středu a k odběru ji budu mít někdy v příštím týdnu.
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 10.01.11  18:43

Když už jsme u toho nového auta tak jsem se dnes byl podívat na tu RS a v reálu to auto vypadá o mnoho lépe než na fotkách .. sedačky sou parádní motor si vrní pěkně potichu .. myslím si že budu spokojen ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 10.01.11  18:28

tablet mam plno. dve krabicky mam antibiotik a este jednu krabicku na podporu liecby kasla.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.01.11  18:14

certina sakra kde je nadsenie z noveho auta 8-s >:D kedy pride alebo ju uz mas ?
    dylan tu este nebol ? ten siel zrejme do nemecka po dalsie lakyrky Prada >:D
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 10.01.11  16:37

Zino: ono vlastně není o co stát, co ukazovat ;-\ Bude to Octavia v bílé barvě a základní výbavě ;-\ kterou jsem si lehoučce doplnil pár příplatky :-)
    Je to "nízkonákladové" auto.
  • « 00 Reagovat !

foto Mig-35

Mig_35 10.01.11  09:47

O2 micro SIM kartu nemá. Budeš muset přejít k jinému operátorovi. Manželce jsem k narozeninám poříil IPHONE 4. Bylo to v listopadu. V O2 jí řekli, že mikro SIM neumí. Tak řekla, že přejde jinam. Slíbili jí vydat jakýsi kód, který potřebuje k přechodu do jiné sítě. Když jim ho oznámila, slíbili, že do 28 dnů bude převod ukončen a že se jí ozvou. Po 28 dnech se nic nedělo a tak tam volala, a oni jí řekli, že to číslo asi nedostali a že si musí požádat o nové, aby čekala nových 28 dnů. V T-mobile, kam přechází, jí řekli, že to je poměrně běžná praxe a způsob, jak přinutit zákazníka aby u nich nechal aspoň nějaké peníze navíc, pokud ho to tedy neznechutí tak, že u nich nezůstane.
    Z.M.R.D.I. prašiví
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 10.01.11  08:10

Apple mám rád jako PC, iPhone není špatný přítulka jej má ale na iPadu jak na iPhone mi vadí omezenost uživatelského prostředí. Nemohu si vše jak vzhled, tak co chci aby byl nebo nebylo vidět nastavit, nema widgety, today obrazovku,... Dále mi vadí že když mám až 64GB nemohu iPad použít jako flash disk, nemá paměťový karty což mi osobně vadí taky dost, protože data čenžuju a neposlední řadě paskvil jménem itunes, bez kterého legálně si člověk na iPadu neprdne. Zabezpečení iPadu také pokulhává a dementní nekombatibilní systémový konektor kvůli němůž je člověk si nucen pořídit více usb kabelů s koncem nebo nabíječek aby stíhal nabíjet doma/práce/cesty. V neposlední řadě cena nedotované verze je mimo mísu...
    Sám mám osobní telefon Porsche P9522 a firemni BlackBerry Bold 9700 a oba max spokojenost
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.01.11  07:40

certina kedy nam to rodinne turbo ukazes ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.01.11  07:38

dobre rano v tabletoch sa nevyznam ale mam od vcera novu mapu v garmine >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  22:18

Díky všem za názory, na MACZ si člověk vždycky poradí! ;-) Dobrou noc.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  22:16

Tak snad O2 tu micro SIM má...
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 09.01.11  22:14

micro SIM je výmysl iPhone 4. Silně o tomto zlepšováku pochybuji, ale co už... ;-) Klidně bysme se s tím mohli potkat, není problém ;-)

Mužeme to spojit i s ukázáním mého bílého, pětimístného turba s obrovským kufrem >:D

Nicméně teď si prchám zopakovat marketing a právo a pak do hajan, tak se tu mějte a dobrou s kobrou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  22:13

Koukám, že Apple se buď miluje nebo nenávidí... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 09.01.11  22:10

Já už na apple nedám dopoustit už mám od nich 3-tí notebook a asi 5-tý telefon a prostě v jednoduchosti je kráse sice se za ní musí zaplatit ale za tu jednoduchost a bezstarostnost mi to stojí ..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  22:10

SIMku je nutný vyměnit, to jsem se teď dočetl. Certino, musíš mi to ukázat, jinak to nevidím... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 09.01.11  22:08

Jestliže máš v tom vazmechtu (? >:D ) SIMku, tak by do iPadu 3G jít měla ;-) Já právě iPad používám jen na internet :-) Když jsem u televize a nechce se mi do patra k notebooku.

Můžu jen doporučit ;-) Na psaní na "virtuální" klávesnici si velice rychle zvykneš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 09.01.11  22:08

Ano ale napřed si ji musíš nechat vyměnit nebo ostříhat na takzvanou microsim :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 09.01.11  22:05

musim nesuhlasit s tym ze : ,,nic lepsiho neni,, ale je staci pozriet tu : [odkaz]

hlavne ten vyrobok od Lenova a v podstate nielen to .........
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  22:05

V tom vazmechtu od O2 co mám je SIM karta, tu asi stačí zasunout, nééé? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 09.01.11  22:03

No ono je tablet jako tablet :-) záleží na co by si to chtěl používat :-) jestli jako náhradu za notebook tak to bych ti asi moc nedoporučil ale v případě že by si to chtěl jen na internet tak bych v tom neviděl problém :) i klávesnice k tomu jde v případě potřeby připojit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  22:02

Já teď mám Ferrari One 200, je to šikovnej notebook, ale líbí se mi ta deska bez klávesnice. Jde mi jen o mobilní připojení na internet, ne o nějaké programy.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  21:58

Aha, takže když mám v notebooku takovýho vazmechta co vypadá jako fleška a zasouvá se do USB- připojení má na všechny sítě. Něco takového je teď jako SIM karta, ale to zařízení má v sobě tablet. Sám bych to líp nevymyslel! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto EmilBuisson

EmilBuisson 09.01.11  21:58

Kupte si notebook, je to univerzálnější řešení. Apple iPad jsem měl na týden, a nedokázal jsem se s ním vypořádat, ale pro někoho, kdo měl nebo má iPhone to možná má smysl. Jinak je to jen kravina se znakem, který tu věc akorát zdražuje.
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 09.01.11  21:57

iPad mám doma.

Po pravdě řečeno nic lepšího není, všechno ostatní jsou jen kopie... Připojit se můžeš přes wifi a nebo si můžeš pořídit vyšší model, který má slot na SIM kartu přes kterou máš připojení na internet. Škála aplikací je neuvěřitelně veliká, od her, přes překladače až po kancelářské programy, které jsou kompatibilní s MS office.
    Takže "Apple omezení" jsou stále přežívající kec z dob dávno minulých, který mezi "písíčkáři" koluje od revoluce, kdy se tady začal Apple prodávat první počítače.

Nějaké špatné komunikace se neboj - stačí si pouze zakoupit aplikace, které fungují jak na PC, tak na MACu ;)
    Vím o čem mluvím - doma máme pouze Apple ;)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 09.01.11  21:53

v případě toho ci jsi sem dal ty tzn 3G tak se připojuje již podle názvu pomocí 3G a to že si necháš u operátora udělat simkartu na kterou si aktivuješ tarif na internet a pomocí něho se připojíš :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  21:47

To BlackBerry mi moc sympatické není, prý něco chystá i Nokia. Jde mi o to, jestli se dá připojit na internet nejen přes wifi, ale třeba jestli to má USB na mobilní připojení 02 nebo už je to vymakanější co se týče připojení k internetu od operátora.
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 09.01.11  21:24

Ano, velmi dobrá věcička sám plánuji koupi.
    Jediný opravdový iPAD killer bude v současnosti tento:
    [odkaz]

Displej je "jen" 7" (ale v průběhu roku i 10") ale výbavou, rychlostí, ovládáním a hlavně bezpečností (BlackBerry je prostě v tomto jako Porsche) není co řešit
    iPAD je perfektní, až na tradiční Apple omezení...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  20:47

« tablet

Má někdo zkušenost s tabletem? Moc se mi to líbí, zajímalo by mě, jestli to dokáže nahradit notebook. Je něco lepšího než Apple? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  18:17

« Re: 550 spyder ze škodovky

Zítra jedu do Porsche Bayreuth, nepotřebujete někdo něco, nějakou Panameru nebo 911tku, že byste mi dali peníze a já bych vám ji fáááákt přivezl! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 09.01.11  17:39

jo a nedelni vecer, fuj :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  17:10

Tak už je večer?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  11:01

Tak já už musím jít, ahoj večer... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.01.11  11:00

to by mal knight harley driver z teba radost >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  10:59

Nebo je libo tříkolku? [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.01.11  10:57

to by nebolo zle ale bol by si ako chameleon po vystupeni z auta splynul by si s nim >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  10:56

No, pěkně ho vytapetovali! >:D Brandone, kašli na to, klid je lepší... ;-)

Co kdybych si svoji Carreru hospodyňka edition vytapetoval na Louis Vuitton? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.01.11  10:53

>:D a tu je auto pre nasu stihacku urcite pred gay clubom ktoreho majitel ma seat zrobi velku paradu [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  10:50

Koukej, tahle Quattroporte by mi šla přesně ke košili: [odkaz] Maserati Burberry village style... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.01.11  10:46

hlupe urcite su ale silne na nich nic nevidim ;-) >:D
    rano sme tu mali riadnu namrazu vybehol som z bytu von a hned som bol na trdeli ala zlodeji z filmu sam doma >:D ruka ma boli do teraz no zlomena nevyzera byt >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  10:36

A tak to jsou jen takové silné a hloupé řeči.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.01.11  08:42

tak to mas panenske este dve veci ja uz zial len jednu zadnu >:D sice podla miga nemas kedze sa ti pcham do zadnice aspon som zistil skadial vies ze to len stipne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.01.11  08:39

Ale jo, doutníky si dávám, ale kouř do plic jsem nikdy nevtáh. V tom jsem ještě panic... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.01.11  06:22

dylan mam kubansky fotodokaz ze dundeeho z(a)vadzas >:D sice netvrdim ze vtahujes dym do pluc ale fobiu z neho nemas >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.01.11  22:51

Trávu jsem nikdy nekouřil, vlastně jsem ještě nikdy nevtáhl kouř do plic, je to moje fobie.
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 08.01.11  21:49

I to je fajn nebo partu zavisláků který si budou myslet že prodávam trávu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.01.11  21:47

Jo, na zelenou chytneš tak akorát hejno pulců a budou ti řikat mami... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 08.01.11  21:45

Přesně takovou představu mám :-) ještě doufam že začne škoda nabízet věci z představeného konceptu RS+ :-) a ty tam pujdou hned :-)

Dobrou noc :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.01.11  21:43

kup si zelenu s ciernou strechou a ciernymi kolami a mozno sa o dva roky dohodneme ;-) ja sa pre dnesok lucim dobru noc prajem
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 08.01.11  21:43

No jeslti tak v jedině zelenou >:D jen zelená to může být ....... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.01.11  21:41

dundee suhlasim boxter je skaredy a pre gayov dylan chces si o tom opat promluvit ? >:D kup si tu zelenu fabcu na to urcite nieco chytis >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 08.01.11  21:39

No já bych si o tom radši promluvil s nějakou slečnou >:D ale promluvit si o tom můžeme >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 08.01.11  21:38

Tak já to nechci kvůli holkám >:D to teda taky >:D tak si holt nechám udělat polep s cenovkou a rokem výroby >:D .. Mě se u Boxteru nelíbí ty zadní světla to auto se mě celkově moc nelíbí ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.01.11  21:38

Dundee, nechceš si o tom promluvit? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 08.01.11  21:36

Bohužel :-( >:D ale tak uvidíme .. možná zůstane doma nebo se někam dá do firmy nebo tak >:D a já obohatím stádo o více koníků >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.01.11  21:35

Na Fabii RS asi moc holek nesbalíš, co takhle za stejnou cenu Boxstera? Holky vědí prd z kterýho roku je... Mě se Boxster pořád líbí.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.01.11  21:33

dundee tak to potom budes musiet predat niekomu inemu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 08.01.11  21:29

No ono taková Supra Twinturbo >:D to bych si klidně nechal líbit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.01.11  21:25

Cupra, a já vždycky myslel, že je to Toyota. A on to zase Seat...
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 08.01.11  21:25

Neboj 911 se jednou doufám taky dočkám :-) ....

Mě se Cupra moc nelíbí >:D to jedině Leon Cupra ale to už je drahá sranda >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.01.11  21:18

dundee kup si ibizu cupru mas to to iste ibaze krajsie a o dva roky ju od teba kupim ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.01.11  21:15

Tak to jsi ho.vno hospodyňka! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 08.01.11  21:11

Já nevím no .. >:D docela o tom uvažuju .. >:D nemuselo by to jet špatně .. na 911 se ještě necítím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.01.11  21:10

Chtěl jsem ti napsat že Fabia RS je skvělá volba! >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 08.01.11  21:07

Na tuhle cestu mě nevad tatínek >:D oznámil mi že by mi tohle auto koupil >:D tak proč toho nevyužít .. 180 koní po úpravě od ABT na 200 koníků k tomu 7 stupňový DSG na 2 roky bych si to nechal a pak se přesunul někam jinam :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.01.11  20:59

Počkej, ty jsi chtěl Audi A6 a BMW 7, a teď chceš Fabii? Co kouříš, já chci taky přemýšlet jinak! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 08.01.11  20:56

Ale vejdu >:D když se tam vešel pán co natáčí v autosalonu a ten bude mít ty 2 metry >:D tak já tam budu mít místa dost >:D stejně bych v tom jezdil většinou sám .. nebo ještě Golf V GTI .. ale to bych asi radši tu Škodovku už jen že by to bylo fungl nové auto
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…