Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 13.01.11 15:03
« Re: Po dlouhé době
Aleee řekl sem si, že se zajdu zase podívat:)...hele sníh tam ještě je ;) až na pár místo i na běžky se dá, ale silnice už jsou bohužel čistý ;) a to ještě skoro týden po silvestru se nedalo nikam díky sněhu dostat:D...a jak se máš Poustniku?:) jsi ve Vídni nebo v Praze?:) -
Dylan McKay 12.01.11 19:57
« Re: porsche
No tak dobrá! Zbylo hodně čokolády, protože já moc na sladký nejsem, ale takovej štrůdlík, ten já rád! ;-)
Mám nabídku pro uživatele MACZ. Když mi vaše přítelkyně či žena upeče štrůdl, půjčím vám gripena. Vy se pojedete proletět, a já si zatím ten štrůdlík s vaším nevybroušeným diamentem sním... ;-) -
Dylan McKay 11.01.11 18:36
« Re: tablet
Ahoj, jsem zpět, ale není ta správná nálada, dozvěděl jsem se podrobnosti o té události v Teplicích, a je mi smutno. Když budete mít nějaké problémy, vždycky se někomu svěřte, člověk to v sobě nikdy nesmí dusit, protože to může dopadnout špatně. Vím že se dalo kamarádovi pomoci, ale nevěděl jsem nic, vůbec nic. -
Dylan McKay 11.01.11 09:30
« Re: tablet
...a zase dobré ráno. Něco jsem si tam včera objednal, tak tam zase musím jet, tak ahoj... ;-)
Včera jsem v Německu jel po rovince, a všimnu si jak v protisměru kličkuje starší Passat kombi. Najednou jel směrem na nás. Rychle jsem uhnul, když jsem se koukl do zrcátka, byl přímo za mnou v našem pruhu. Nevšim jsem si kdo to byl, jestli mladší nebo starší člověk, jestli byl napitej, zfetovanej nebo nemocnej. Ale bylo to jen tak tak.
A aby toho nebylo málo, včera se v Teplicích zastřelil kamarád... :'-(