Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.12.12  09:56

« Re: Nové AUTO.CZ

ja uz nejaky ten rok iba finlandiu alebo zlaty bazant radler, za co sa mi zena smeje >:D
    tu je nevinny zaciatok ked si od radosti daval cigaretku [odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.12.12  09:54

Vodka. Od čtyř let vodku nepiju... :-| ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.12.12  09:40

no hlavne co bude mat doma kedze ja som mu mobil vypol, pustil vianocne pesnicky a "omdlel", v telefone ma nejake heslo nevedel som to vypnut tak som vypol cely mobil a omdlel tiez >:D rano nam v aute neslo do hlavy ako som dokazal vypnut mobil bez toho hesla a ako som dokazal odlozit nedopitu tretiu flasu vodky do pivnice medzi ostatne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.12.12  09:29

To je docela skandální... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.12.12  09:21

>:D bolo to namahave poprad-brno-praha-liberec-poprad, kvoli fajke mieru by som neobsedel,
    momentalne mam manzelku v liberci, prisiel kamarat za mnou ze ma nove play station vita, oslavovali sme kupu rano som sa zobudil vedla polonaheho chlapa >:D zobudil som ho sladko vstavaj idem do prace a aj ty by si mal, naco vyskocil z postele pre boha ja som u teba ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.12.12  09:17

Jo takhle, proto jsi se minule nestavil! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.12.12  09:12

nalejme si čistého vína
    dylan si modela najskôr opije, potom ho rozdráždi dútnikom a už to ide samo, vie spraviť atmosféru >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.12.12  09:43

WL: Já se veškerému umění snažím vyhýbat. Jelikož se nechci někde potkat za 15let a vidět jaká jsem byl tenkrát sra.ka >:D

Dylan: já myslím, že on by chtěl pózovat za každou cenu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.12.12  09:10

Silvere, nepiš to nebo bude chtít label pózovat taky! >:D :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.12.12  03:41

DS
    Nechoď kolem horké kaše a rovnou nám řekni, kolikrát už tě DMcK takhle "štípavě protrétoval"? 8-s :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.12.12  18:45

Woody, většina známých malířů doporučuje na takovéhle portrétování si vzít Indulonu jako prevenci >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.12.12  09:54

Woody ty jsi ale lichotník! Nechceš namalovat nahý? >:D :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.12.12  08:25

Možná by to chtělo zavést novou kategorii. Top 10 malířů na auto.cz, pak bys byl s přehledem první. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.12.12  07:53

No, tentokrát v žebříčku TOP10 nejaktivnějších nebudeme... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.12.12  09:26

« Re: Nové AUTO.CZ - to je zase tragédie

ja tu uz ani velmi nechodim, v dome ma internet iba manzelka, nedavali sme wifi >:D ale je pravda ze neviem v novom vyhladat auto, ked kliknem na nick neukaze mi auto a nemame avatar, tolko z mojej strany ale inak je to pekne ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.12.12  08:11

« Re: Nové AUTO.CZ - to je zase tragédie

Hlavně že fungují smajlíci... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 05.12.12  19:43

« Nové AUTO.CZ - to je zase tragédie

>:D >:D Jsem si všiml klikátka "Zkusit nové Auto.cz" a nestačím zase koukat. Já vím, furt jen brblám >:D Ale fakt jsem za boha nenašel jak se dostanu na svoje vlastní recenze? 8-s Na homepage nikde, jdu sem na Dylanovu diskusi, kliknu na svůj nick a tam taky moje recenze nejsou. KDE JSOUUU!?!?!

8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.12.12  08:48

« Re: Obraz

Brandone, dneska je to hodnej člověk. Do té kavárny taky něco namaluju. Moje obrazy už budou v USA, Mexiku, Španělsku, Holandsku. Tohle za života neměl ani ten Retard ani Pikačo ani Michalangelika... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.12.12  07:09

Brandon : >:D >:-[] Nj, nejspíš je ráznej od přírody...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.12.12  06:08

woody to je dobry napad, ja uz dylana vidim ako vystavuje obrazy v peach pite, len mi je luto casnika ked nikto nepride, par rokov dozadu cakal dylan pol hodinu a casnikove oko sa liecilo pol roka >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.12.12  21:36

>:D díky! No až budu mít čas, tak chci na nějaký kurs malování, dnes jsem si v Německu koupil lepší výbavu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.12.12  21:24

Šviháku, nevím co říct. Leda snad, že se mi hrozně líbí tvoje obrazy, pochopitelně nejen technika, ale především ta nápaditost. Jen na tom Paganinim máš tolik nápadů, co jinej nemá za celej život. ;-) :yes: No a kdy bude nějaká výstava ? To nemusí být hned v Mánesu, obvykle se začíná v nějaké lepší kavárně nebo podobném podniku...Jak už jsem psal, na vernisáž určitě dorazím.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.12.12  21:15

Malej na tabletu neskutečně válí, no ten svůj najde pod stromečkem, přece jen už mu budou čtyři... ;-)

Já na tablet nedám dopustit, máme iPad 2 a 3.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.12.12  21:00

Pěkná práce Šviháku :yes: :yes:

Mimochodem, dnes jsme koupili tablet na práci - na všechny firemní operace. Jak jsem dosud nechápal proč tablet, myslel jsem že je to zbytečnost kor dneska když máme chytré telefony, tak po dnešku už měním názor a je to hodně slušná hračka. Až budu zase měnit telefon a už nebudu mít noťas, tak určitě koupím nějaký low endový phone a k němu tablet, jelikož to je neuvěřitelná hračka. A to máme tablet jenom 7" a žádný extra udělátko :-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.11.12  16:39

« Obraz

"Paganini" 30 x 40 cm zase jsem měl depku (tentokrát z úspěchu), tak jsem maloval [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.11.12  17:06

« Re: Už nejen manuál...

Já jsem to četl, neboj. Chtěl jsem koupit ještě Insight, ale když jsem viděl klíček, tak jsem utekl.
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 23.11.12  09:34

« Re: Už nejen manuál...

Dylane, pravděpodobně tě potěším, už pár dní totiž jezdím Priusem >:D
    Startování tlačítkem je fajn, dřív mi to sice vadilo, ale když si na to člověk zvykne, není to zas tak špatný.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.11.12  07:27

« Už nejen manuál...

...ale i klíček mi vadí. Snadno si člověk zvykne na vše automatické. Neustále nechávám klíčky v autě. Miluju startování tlačítkem a krabičku v kapse! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.11.12  13:11

« Re: Smart- kdo poradí?

o tom rozmyslal moj otec no ja si ho velmi v takom auticku neviem predstavit, mne to zakazala manzelka kym si myslela ze ide o auris okej okej ked som jej to ukazal nikdy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 14.11.12  12:22

Mám pro tebe další variantu - Yaris HSD. Je to pravděpodobně nejlepší a cenově nejrozumnější hybrid od Toyoty. Vypadá skvěle, dá se sehnat za pěkný peníze a pocit v něm máš jako v Priusu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 12.11.12  11:06

Tak můžu zprostředkovat dojmy ze Smartu. Je to fakt mrňavý auto, prostor pro cestující v pohodě,ale do kufru dáš tak jednu větší tašku. Celkově by se i to auto do města líbilo, kdyby nebylo tak hrozně tvrdý. Je pravda, že an autě byly nějaký příplatkový kola od Brabusu, ale i tak to bylo občas nepříjemný. Další negativum je převodovka, která je prostě ukrutně pomalá. Můžeš si sice řadit pádly, ale ve výsledku v tom nevidím žádný smysl. Jinak motor ani nebyl moc hlučný, a to jsem jezdil i cca 120 km/h po dálnici. Spotřeba taky ujde, výkon 82 koní je na první pohled v poho, ale zabíjí ho ta převodovka. Nicméně když se Smart rozjede, není problém se držet okolo těch stodvaceti za hodinu.
    Každopádně kdybych chtěl malý auto do města, koupít něco úplně jiného. Takové Twingo je dospělejší a o 50% levnější. Ale jako extravagantní doplněk se mi to líbí.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.11.12  08:55

« Re: Garáž

to sa cudujem, ze za 10 rokov sa to stalo prvy krat, hlavne, ze to dobre dopadlo ;-) ja uz opat od soboty garazujem, vsetko som vypratal, vyumyval podlahu, odstranil pavuciny, len teraz ma to zdrzuje ked idem rano do prace, garazove dvere, brana do dvora, asi zacnem opat stat pred domom >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.11.12  18:26

« Garáž

10 let mluvím o petlici na garáž, 10 let se chystám ji na vrata přidělat. Až dnešek rozhodl, protože se mi někdo snažil vpáčit do garáže. Naproti plný dům policajtů, kamery, a přesto fetky riskujou.

Co z toho plyne? Co můžeš udělat dnes, udělej za 10 let...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.11.12  20:52

Ještě jedna varianta je. Renault Twizy. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.11.12  13:34

pre svihacka jedine smart brabus a bal by som sa tam, ze mu zoberu vodicak skor ako ho dostane >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 06.11.12  17:52

Právě. Je teda pravda, že Prahu si "užiju" jenom v pátek dopoledne a v pondělí ráno, ale i tak se těším.
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 06.11.12  13:48

Tak to jo, já se lekl, že výhra a o ničem nevím. >:D Jinak Smart je jako potah třeba do Prahy určitě fajn a jízda v něm není nikterak nepříjemná :-) ba naopak, na tu velikost mě osobně příjemně překvapil. Plus mi přijde vcelku příjemně (dle mého názoru) i vkusně zpracovaný, takže člověk v něm nemá pocit jako v těch prckách z TPCA :-) .
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 06.11.12  10:40

NoSwear: Výhra to není >:D Budu to mít půjčený z práce ;-) A docela se na to těším, Smart jsem ještě neřídil, takže jsem docela zvědavý. Já mám malá auta rád, takže to beru jako zajímavou zkušenost.
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 06.11.12  08:32

xganga: Nějaká "výhra" ? >:D
    Dylan: Potřebuješ vědět něco konkrétního? :-) Jinak s tou spolehlivostí musím souhlasit, vyjma teda elektrického Smarta, který je více než za trest, takže pokud by jsi měl zase EKO - Myšlení, tak prosímtě nad elektrikou ani neuvažuj nebo budeš celý koncern Daimler proklínat. Vím o čem mluvím ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.11.12  18:18

Můžeš, budu rád! Já jsem s tím už jezdil, bylo to v zimě a já furt dělal hodiny, byla to sranda.
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 05.11.12  18:10

Dylan: Vypadá to, že budu mít Smarta na víkend, tak bych ti potom mohl nějaký první dojmy zprostředkovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 05.11.12  08:58

Pěknej Roadster, mě se tedy zamlouvá víc verze Coupe s prosklenou zádí, ten Smart je takový "dodělaný" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.11.12  07:19

Nezapoměl, jedno takový "žihadlo" mám v blízkém okolí. ;-)

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 04.11.12  23:08

Ještě jsi zapoměl na důležitý a designový model Smarta s perfektní dynamikou a jízdou a to na Smart Roadster, Roadster Coupe s výkony 82 a 101 koní a verze Brabus s výkonem 120 koní!!! Bravo Mercedes!!!
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.11.12  16:11

« Espace

Dnes jsem jel cestu z Vysočiny do Prahy s Renaultem Espace 2,2 dCi Iniciale Paris, tedy v té nejlepší výbavě. Kůže, navigace a hlavně úžasná panoramatická střecha. Auto bylo s automatickou převodovkou. Po dlouhé době jsem byl z nějakého auta nadšenej. Je to luxusní parník! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.10.12  09:05

Díky, to je užitečný! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.10.12  08:49

U Smartu se musíš bát hlavně toho, že ti ho někdo odnese....a hodí do řeky. ;-) >:D

"Neustále houstnoucí automobilová doprava přiměla již v osmdesátých letech automobilové konstruktéry k zamyšlení. Už tehdy se zrodil nápad malého čistě dvoumístného vozidla, které s délkou jen 2,5 m bude moci parkovat příčně v mezerách mezi podélně stojícími auty.

V roce 1993 se vyrobitelností takového auta začal zabývat sám Mercedes-Benz. O rok později oznámil veřejnosti společný projekt se švýcarským výrobcem hodinek Swatch a v roce 1997 se představil smart, který dnes plní ulice evropských metropolí.

Z francouzského výrobního závodu se první smarty k západoevropským zákazníkům vydaly v roce 1998. Tříválcové zážehové turbomotory o objemu 0,6 litru a výkonu od 33 kW dodával z Německa Mercedes-Benz. Zatímco třeba Itálie již jich byla plná, tak u nás stále jezdilo jen pár individuálně dovezených exemplářů. Na český trh se Smart dostal až koncem jara roku 2002, kdy již existoval i jako kabriolet s elektrickou střechou, pohánět jej mohl i tříválcový turbodiesel 0,8 CDI (30 kW), a hlavně již prodělal modernizaci. „Nové“ smarty poznáme podle čirých předních světlometů, ale to je jen jedna z konstrukčních změn. Motory od té doby nepostihuje podpalování výfukových sedel, kvůli čemuž byly zezačátku měněny i celé motory.. Přední náprava již nemá listové péro, ale lépe vyhovující tlumičové vzpěry. Od počátku roku 2003 byl původní protiprokluzový systém nahrazen dokonalým ESP a motory zvětšily svůj objem na 0,7 litru.

Ač byste to nečekali, tak smart je jedním z nejméně problémových aut vůbec. Podvozky ani na rozbitých cestách nepodléhají opotřebení, šestistupňová miniaturní robotizovaná převodovka (smart nemá spojku a řadí sekvenčně či plně automaticky) překvapivě také nezná problémy, u malého turbodieselu dokonce nezlobí ani vstřikovače Common-Railu, jako u „dospělých“ aut.

Spolehlivost a móda pořádně zvedají ceny. Smarty prodané jako nové v ČR (od 279 tisíc Kč) si koupíte tak od 199 tis. Kč. Levnější exepláře vyrobené před modernizací pocházejí z individuálních dovozů. S nimi určitě nejdříve navštivte značkový servis, často totiž skrývají různé zrady. Ojeté smarty jsou úměrně své popularitě drahé i na západ od nás, a tak podnikavci vozí především vozy zlikvidované pojišťovnami jako neopravitelně poškozené. Tuhý bezpečnostní rám Tridion (na němž jsou namontovány výměnné plastové Body Panels, díky nimž může smart v průběhu života měnit barvy) se totiž smí opravovat jen omezeně, rovnat či svařovat nosné části výrobce zakazuje. Dovozci znehodnoceného smarta získají téměř zdarma, rám jakž takž narovnají a auto prodají. Nelze se pak divit, když auto nejen že nevyhovuje bezpečností, ale ještě je třeba čtyřstopé či se mu špatně sjíždějí pneumatiky. Značkový servis pak bude trvat na výměně rámu. Zkušený mechanik to sice zvládne za jeden pracovní den (motor se totiž vyndá z celou zadní nápravou, palubní deska drží na osmi šroubech), ale samotný rám Tridion vás vyjde na 74 tisíc Kč bez DPH, což jakoukoliv výhodnost koupě samozřejmě smaže."

HODNOCENÍ

SPOLEHLIVOST vysoká

TECHNICKÁ ÚROVEŇ vysoká

CENY OJETIN vysoké

PROVOZNÍ NÁKLADY nízké

SERVIS hůře dostupný, středně drahý

PLUSY

+ kompaktní rozměry

+ snadné manévrování a parkování

+ velmi snadné ovládání

+ překvapivě pohodlná sedadla a útulný interiér

+ nízké provozní náklady, nízké nároky na servis

+ téměř absolutní spolehlivost (zejména od 2002)

+ nízká ztráta hodnoty při následném prodeji

+ na probarvených plastech nejsou vidět škrábance

NEDOSTATKY

- zákonitě omezená pasivní bezpečnost (technika vzorná, ale deformační zóny jsou krátké)

- pomalu pracující robotizovaná převodovka

- krátký rozvor znamená rychlý vznik smyku (vozy bez ESP)

- omezená opravitelnost po haváriích, vysoké ceny ojetin

- maximální rychlost z bezpečnostních důvodů omezená na 135 km/h

CHARAKTERISTIKA

Karosérie dvoudveřový miniautomobil
    Motory přeplňované zážehové řadové tříválce 0,6i (od 2003 0,7i) turbo (33, 40 a 45 kW)
    přeplňované vznětové řadové tříválce 0,8CDI (30 kW).
    Pohon zadní kola
    Rozměry 2500x1515x1529 mm
    Rozvor 1812 mm
    Zavazadlový prostor 150 l
    Palivová nádrž 22 l
    Oficiální prodej v ČR ano

JAK ŠEL ČAS

1993: Zahájení vývojových prací.

1997: Představení vozu Smart City Coupé.

1998: Zahájení výroby, dodávky na devět hlavních evropských trhů.

1999: Nově dieselový motor 0,8 CDI.

2000: Varianta Cabrio s elektricky stahovací střechou a demontovatelnými sloupky.

2002: Modernizace modelu. Lepší přední náprava.

2003: Objem zážehových motorů zvětšený z 0,6 na 0,7 litru. Vyšší výkon základní varianty, lepší pružnost.

NEJČASTĚJŠÍ ZÁVADY

· motor jde na dva válce následkem podpálených sedel ventilů (do 2002), nejdříve se kvůli tomu měnily motory, dnes již to lze opravit

· nefunkční imobilizér a řídicí elektronika následkem složení vozu z několika havarovaných

· neopravitelné deformace rámu Tridion po haváriích

· prasklé žárovky H7 v hlavních světlometech (od 2002 – relativně obtížně se vyměňují)

· opotřebené zadní tlumiče

Doporučený model

Vlastně všechny motory Smarta jsou si dost podobné. Samozřejmě lepší volbou, než základní verze Pure, jsou výkonnější Passion či Pulse. I proto, že u nich lze převodovku přepnout do plně automatického režimu.

Autor: Martin Vaculík

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.10.12  07:25

Tato informace je důležitá, alle otázka byla zcela jiná... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.10.12  17:30

to dělá Mercedes ne? :-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.10.12  17:00

« Smart- kdo poradí?

Synkovi se zalíbil Smart, tak mu ho chci koupit na ježdění do školky. Je něco, čeho se u Smartu bát? Podle mého ideál do města.

Sháním Smart s barevným interiérem, kdyby někdo prodával nebo o nějakém věděl, napište do SZ.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.12  21:22

« Re: Porsche 911

Pád vlády logicky "slibuje" spíš opozice...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.10.12  09:25

...a Nečas slibuje pád vlády stokrát...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.12  00:19

Doba se mění, ale některé věci naštěstí zůstávají, jako např.:
    pošťák zvoní vždycky dvakrát...
    děda7 píše vždycky třikrát...
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.10.12  21:00

Omlouvám se, že odepíšu pouze jednou ( ;-) ), ale je prostě taková doba. Auto není košile, navíc moje hospodaření by kolikrát zaskočilo i kmotra ODS, natož moji ženu.
  • 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 23.10.12  19:42

« Porsche 911

......omlouvám se, že se vám do toho motám. Chci jen dodat, že to teda dnešní chlapi dopracovali daleko, když se musí ženských ptát, jestli si můžou koupit auto.....to za mých mladých časů, když na to měl, tak si chlap koupil co se mu líbilo a ženská byla ráda, že je její mužský šťastný. Protože věděla, že když je manžel šťastný, tak bude šťastná i ona...
    Jinak já, kdybych si kupoval Porsche 911, tak jedině 911 S.........a s manuálem! Ale proti gustu žádný dišputát.... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 23.10.12  19:41

« 911

......omlouvám se, že se vám do toho motám. Chci jen dodat, že to teda dnešní chlapi dopracovali daleko, když se musí ženských ptát, jestli si můžou koupit auto.....to za mých mladých časů, když na to měl, tak si chlap koupil co se mu líbilo a ženská byla ráda, že je její mužský šťastný. Protože věděla, že když je manžel šťastný, tak bude šťastná i ona...
    Jinak já, kdybych si kupoval Porsche 911, tak jedině 911 S.........a s manuálem! Ale proti gustu žádný dišputát.... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 23.10.12  19:39

« 911

Jinak já, kdybych si kupoval Porsche 911, tak jedině 911 S.........a s manuálem! Ale proti gustu žádný diputát.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.10.12  23:21

« Re: Přání pro BW

A já ti zase přeji (jako další správná webová "sudička") , aby sis brzo nezpíval tohle (viz odkaz), nebo neskončil jako Freddie v tomto klipu, a nemyslím tím zdaleka jen ten jeho převlek... >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.10.12  23:19

-
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.10.12  08:13

Pro tebe je přece jen teď aktuálnější tahle :

[odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.10.12  08:10

BW: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.10.12  08:06

woody dakujem a ani som netusil, ze existuje taka skvela pesnicka >:D :yes:
    dylan tebe to na mailu taktiez pristane, vela stastnych km >:D
    wl taktiez neviem ako by som to zosuladil s temou fotosutaze, teraz som opat po operacii nohy tak sa fotit nebude, no smutnejsie je, ze auto z garaze vyhnala nova kuchynska linka ktora caka na montaz >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.10.12  07:52

« Přání pro BW

Gratuluji a přeji, aby tě tahle hudba za pár let nestrašila

[odkaz]

a abys před ní (tou hudbou ;-) ) nemusel příliš často dávat přednost této

[odkaz] :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.12  22:11

« Re: Měli bychom si ještě pořádně

No nevím jeslti by to byly ideální fotky na téma "moje auto a podzimní nečas". Aby si to pak náhodou nevěsta nebrala zbytečně osobně. >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.10.12  20:42

Na emailu taky sluší! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.10.12  19:06

dakujeme ;-)
    pocasie bolo nadherne, na druhy den uz husto prsalo, len ma mrzi ze sme nemali cas na fotky s autom >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.10.12  18:57

Pozor číhá na tebe za stromem! >:D

Sluší vám to!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.10.12  18:42

:yes: :yes:
    Obrovská gratulace!!! :-)

P.S. ...i počasí bylo krásné. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.10.12  17:27

dylan ako som slubil tu nas mas v plnej krase ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.12  23:15

-
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 19.10.12  23:14

wl: >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.12  23:13

A není pod tím ještě:
    "P.S.: Pro mého funebráka!" >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.12  23:10

DS
    To vypadá jako když policajti hrajou piškvorky, jen místo koleček jsou tam čárky... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 19.10.12  22:54

>:D >:D :yes: No ani bych nemusel platit, jedna se mi tady válí doma na okně >:-[] Značka: Daruji za odvoz >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.10.12  22:46

Uchlastat k smrti se můžeš i z jedné lahve od Draka... 120 Kč. A to se vyplatí! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 19.10.12  22:03

DS: Pěkné >:-[] Ať žije město >:D za 2 tisíce, bych se u nás v hospodě, na dědině uchlastal k smrti a ještě by mě zůstalo na nové boty a striptérku >:D >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.10.12  21:55

Ahojte,
    jsme s pár kámošema trochu slavili >:D >:D [odkaz]
    útrata trošku přes 2tisíce >:D v pěti lidech za dvě hodinky... ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 19.10.12  21:42

:-) Zcela chápu tvoji reakci. Ale nechtěl jsem patřit mezi ty, kteří veřejně hned někoho odsoudí.. Jde mi hlavně o to veřejně. Zatím je to tak, jak vidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.12  21:40

Bohužel se s tím co píšeš, nedá příliš nesouhlasit, viz i minulé reakce...
    Obavu z Nečasovy měkkosti (nedostatečné důraznosti) jsem měl už když se stal premiérem a bohužel se jen potvrdila, což ani případná morální bezúhonnost nemůže logicky vyvážit, přesto si myslím, že jsme už měli ještě horší premiéry (např. mašinfíra Gross, nebo Topolánek s gulama), kteří neměli ani tu případnou morální bezúhonnost a navíc měli větší štěstí na konkrétní dobu/období jejich úřadu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.10.12  21:33

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…