Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 17.01.11 01:14
« Re: californication
je pravda ze som to zacal pozerat len vcera takze som sa zatial daleko nedostal >:D ale pri tejto pasazi nakupu som si spomenul na nasho svihaka ani neviem preco >:D no dal som link na nejaku polsku ci aku verziu >:-[]
tak uz som videl aj zaver typicky hank zapali cigarko a odide po svojich >:D -
Dylan McKay 16.01.11 20:20
« Re: Dopisy Ferdinanda Porsche na prodej?
Přepošlu, v týdnu určitě... ;-)
Už jsem dočetl tu knížku, už taky vím, proč je mi Peugeot tak nesympatická značka, měli ji taky znárodnit jako Renault. Kdo chce vědět víc, ať si přečte knížku! Kde ji vzít? Ptejte se Brandona! Ta da da! Konec reklamy... >:D -
David Silver 16.01.11 09:11
« Re: 40 lednových kilometrů s gripenem
Lotus: ať takový auto člověk chrání jak chce, já bych s ním vyjel leda do čerstvého nebo ujetého sněhu neposypaného zablbnout a břečky a soli bych se vyhnul :-)
Brandon: >:D já jsem nikdy se z žádnou naftou nesetkal, tak jsem byl na straně odpůrců, ale teď v tom vydím samé výhody :-) teda až na zvuk, ikdyž v 3500ot. to má krutej sound >:D :yes: -
lotus-esprit.cz 15.01.11 23:14
« Re: 40 lednových kilometrů s gripenem
silver - proc by k tomu autu nemel nic citit, treba ho pak v garazi oplachne, nehlede na to ze dnes uz jsou pripravky kterejma auto nastrikas pred zimou a nejaka sul ti muze bejt ukradena.
svihak - zejtra ma bejt taky hezky tak sem nadale v ocekavani :-! >:D -
Dylan McKay 15.01.11 23:05
« Dopisy Ferdinanda Porsche na prodej?
Narazil jsem na tento inzerát: [odkaz]
Vše by bylo hezké, ale nesedí mi několik podstatných věcí. Jméno Porscheho ženy bylo Louise, městečko Münkendorf (Minkovice) není Maffersdorf (Vratislavice), i když je u Reichenbergu (Liberec)- tam ale žilo nespočet rodin s přijmením Porsche.
Jsou tyto dopisy skutečně psané samotným Ferdinandem Porsche? -
David Silver 15.01.11 22:09
Dylan: Krásně se to čte :yes: :yes:
Já potkal asi před dvěma týdny v ČB člověka kterej s Carrerou S jezdí normálka v zimě po sněhu, břečce, humusu, soli. To k tomu autu nemůže nic cítit ;-/
Certina: a bude v tédéíčku? :-) PS: proti naftě už nic nemám, od tý dobyy co jí máme :-! :no: :-) -
Dylan McKay 15.01.11 21:34
« Re: 40 lednových kilometrů s gripenem
Brandon, doslova "žeru" knížku od tebe o Ferdinandovi Porsche! Každičkej jeho výtvor si hledám na netu, abych viděl jak vypadal. Třeba tohle umožnilo dopravu materiálu na frontu v první válce mimo koleje: [odkaz] Jeho život je něco jako Jára Cimrman, u všeho byl, ať už u aut nebo letadel, setkal se s každým kdo něco znamenal, vždycky něco vymyslel. Je to parádní knížka, dík moc! ;-) :yes: -
Dylan McKay 15.01.11 21:13
« 40 lednových kilometrů s gripenem
Tak jsem zajel ke garáži, odemkl auto, nastartoval a... Než jsem vyjel z garáže, musel jsem nanosit několik lopat písku, abych nezapadl do obrovské, asi 4 cm hluboké díry před vraty... >:D
Jak popisuje lotus, to se ani popsat nedá. Konečně jsem se po dlouhé době v té krásce projel! Po pár minutách jízdy už jsem více šlapal na plyn, a když jsem potkal kamaráda v SL, otočil jsem se za ním smykem a parádně jsme si popovídali.
Pak jsem auto odvezl do garáže a teď tady ležím, a pořádně se mi stýská... :-) -
Brandon Walsh 14.01.11 17:52
« Re: Tak už jsem ji viděl!
certina gratulujem ale vzdy mi nejde do hlavy co im na tom tak dlho trva kym to auto zakaznikovi predaju ? 8-s mne keby take nieco povedali chcem zlavu >:D
poustnik neviem co ju to napadlo s tym obrom ale cely den za mnou chodila ze som obrovsky >:D