Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 19.01.11 20:31
« Re: Otrok svého motoru!
Já jezdím ekologicky. Auta o kterých se říká, že jezdí za 20-25 umím za 15, Carreru sice ne jak uváděl Mig za 6,3, ale 8,5 taky umím. Proč? Protože nejsem takový pako jako ten dement dnes ráno v Praze ve Fabii kombi modré barvy co podjížděl a problikával ostatní... :no: -
Poustnik 18.01.11 23:07
Lotus, neber to tak dogmaticky, každý svého štěstí strůjce! Někdo z auta vystupuje s úsměvem na tváři, jak jel ekonomicky a tudíž i ekologicky, jiný vystupuje s tím, jak si užil jízdy s motorem neustále vytočeným nad 6 000 otáček. Ale oba styly se dají i střídat, že.... :-)
A je po desáté hodině, takže můžeme dát jeden menší striptýz.... [odkaz] -
Poustnik 18.01.11 21:54
:-) No jo....ve mě jsou taky dva lidi - jeden pořád křičí - "Co na to tak šlapeš? Vždyť budeš za chvíli brzdit! A tahle zatáčka, to je moc, je to neekologické, ušetříš na nějakou knihu, nebo tak...." >:D
A druhý říká - "Á!!!! Cítíš ten zátah? Jak to šlape jak hodinky? Tady by bylo hezké, kdyby ti hvízdly gumy, pojď, pojď!!!!...." Hrůza! >:D -
certina 18.01.11 20:33
« Re: A je doma!
Zino: nejhorší byla hodina a úůl před >:D a to jsem ještě měl zkoušky z práva >:D :no: Vůbec to neutíkalo a nesoustředil jsem se >:-[] Ráno jsem nemohl dospat a zítra přemýšlím jaká je nejdelší cesta.
Jo a velké, ale velké překvapení je spotřeba - cca 40 km courání po městě, pak 60 km dálnice (do 130 kmh) a 20 km okresky (do 90 kmh). 6,1 litru na sto.
Dojezd 860 Km u syrového auta -
NoSwear 18.01.11 16:03
« Re: californication
Jinak koukal jsem, že se tu řešili tablety. Já osobně mám iPad, kupoval jsem ho v Kanadě v srpnu a jak tu lidi psali o uzavřeném OS a podobně, tka už to opravdu neni tak hrozný, například na to, aby jste mohli používat iPad i jako flash disk slouží jenom malá aplikace, která je v App Store zdarma a tom celý iOS je...umí zálady, které si (ve většině případů) zdarma sami rozšíříte o to, co potřebujete, podpora M Office už je také, takže je to plnohodnotný pracovní nástroj ;-) Rozhodně na práci a přednášky super věc, kterou používá mnoho lidí a vědí proč :-) :yes: Na druhou stranu chápu, že se lidem líbí třeba Samsung Galaxy Tab, ale za tu cenu jsem očekával jeho plynulejší chod a podobně, prostě ač mám android rád, tak galaxy tab mě zklamal :-( -
Poustnik 17.01.11 23:58
« Re: californication
Asi je nová, či co....No prostě kámoši jedou a další kámoši jedou a zase...nočním městem...všichni v Seatech a všichni jedou do garáží a dívka v kanceláři přemýšlí a volá jí chlapec....asi aby se mrkla z okna....Ona se mrkne a naproti v tak 7patrových garážích kámoši rozsvítí červená zpětná světla je tam těch Seatů tolik a v tolika patrech, že dohromady je to červené srdce....všichni se milují a nejvíc Seat..... >:D