Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 27.01.11 22:14
« Re: média vyrábí piráty
Stát by takové věci udělal jenom kvůli těm dobytkům. Nedivím se dopravcům, že nepřezouvají, tak drahé mýto na tak příšerných silnicích je zlodějina. Mýtné akorát všechno zdražilo... :no: Stejně to byla zase nějaká korupční habaďůra. -
lotus-esprit.cz 27.01.11 22:09
« Re: média vyrábí piráty
svihaku, jo stat zasahne, budem na dalnici jezdit 90 a nejlepe jeste s ejakym chipem aby vedeli kdeze to cesky stado je a kdyz nahodou nebude radar tak pokut uz prumeru dostanes stejne, bude prave porad chranit zlodeje, podvodniky, tunelare, chranit sebe, majetek a blizke je v tomdle statu poukazka do krinalu na hodne dlouho ...ale ze by mhd a kamionum sbirali papiry, licence ze v zime jezdej na letnich slikach a ucpou vsechny silnice jo to neee, ono nasnezi milimetr snehu a vsichni jsou po pangejtech -
Brandon Walsh 27.01.11 22:07
« Re: ubohost NOVINKY.CZ a spol....
chuck ja na tom clanku nevidim nic zle kolko de.bilov jazdi v bmw ? a mysli si ze na nich niet ? ja som minule na dialnici obehol staru x3 ku to si mal vidiet co ten sofer potom vyvadzal trubil na mna v zrkadle som videl ako nieco ukazuje cely cerveny v tvari zrejme nemohol prezit ze jeho 2.0 d sa niekto opovazil predbehnut :no: -
Dylan McKay 27.01.11 21:46
« média vyrábí piráty
Teď už je to více než jasné. Za to co se děje na silnicích nesou největší odpovědnost média, a to popularizací takových silničních pirátů!
Novináři honí senzace, krimi zprávy na Primě jsou hyenismus, nadrženej novinář se těší na jakýkoliv trestný čin aby měl nějakou práci. Tady by měl zasáhnout stát. -
Ronault. 27.01.11 21:11
« Re: ubohost NOVINKY.CZ a spol....
Já bych zase tak kritický k Novinkám tentokrát nebyl.
Samozřejmě, že jde o to upozornit, že jde o luxusní auto, ALE tady naprosto chápu, že se píše o černém BMW X6, protože řidič z místa ujel, nemají přesnou SPZ a žádají svědky o pomoc, takže asi tak.
Důležité si je upozornit, že *, hlupáci, arogantní hovada atp. se vyskytují napříč všemi sociálními vrstvami, národnostmi, náboženstvými, rasami atd.
Takže veselyte, chce to klid a přečíst si článek celý a ne hned nadávat. ;-) -
Dylan McKay 27.01.11 20:47
« Re: david guetta
No tak normální člověk nevyleze z auta, a nezmlátí chodce.
Ono je to těžký. Aleš Trpišovský alias pirát 2222 se dostal do televize a na titulní stránky novin...
Jednoho dne se Venca Tlustoš z Kozomrd koukal na svoji Teslu Oravu a všiml si velké popularity silničního piráta. "Já chci bejt taky slavnej!" I sedl si Venca do své vytuněné Vectry a rozjel se směrem do světa dělat prasárny... -
Chuck Norris 27.01.11 20:41
« ubohost NOVINKY.CZ a spol....
[odkaz] to jako když napíšu do tučnýho titulku řidič luxusního BMW tak jsem zralej na zmlácení taky... idiotek novinářský který toto psal neví jak by tuctovým trestným činem zaujal a odškrtnul si tak svůj denní limit pro vložení článků na stránky tak napíše tuhle ptákovinu do každý věty aby lidi nasral a poštval vůči lidem v luxusních autech... (to se týká i tebe dylene a bohužel v létě i mě s několik desítkami né-li stovekami tisíc lidí jenom v čr s lepším autem) a přitom si otřesným dětinským způsobem vybíjí svojí závist vůči takovým lidem protože on takový auto nikdy neuvidí zevnitř natož aby si na tokový vydělal... tyto články jen vypovídají o naprosté ubohosti novinářů a médií vůbec v tomto státě potažmo možná v západním světě obecně... smutné je že takových výblitků diagnózovaných imbecilů se na internetu zřejmě už nikdy nezbavíme... -
Dylan McKay 27.01.11 15:04
« Re: AVANTI CARS je bývalé HPAUTO Jesenice
Nebude, na to v garáži se těším jako na nové! ;-)
Volal jsem na soud, na ty šmejdy z Avanti-Cars mám napsat platební příkaz, dát tam lhůtu splatnosti, a teprve pak podat žalobu i s úroky z prodlení.
edit: už mi přišel návod, dík... ;-) -
Dylan McKay 26.01.11 18:04
« Re: AVANTI CARS je bývalé HPAUTO Jesenice
Jen pro zajímavost- našel jsem příspěvek nějakého pána co měl tu čest s HPAUTO:
Zdravím-mám k tomu taky něco Když dorazila nová Zásilka A6tek z Itálie Byl jsem se hned na jednu podívat,vymazlená,vyvoněná-zkrátka pěknej kousek avšak měla najeto 143tis km(byl jsem se podívat hned ten den co je dovezli) Když jsem tam byl ale za týden že si teda auto koupím a dám tam svýho starýho passata protiúčtem-Ejhle audi měla najednou najeto 85tis km... Takže jsem se na to vybodl- Svýho starýho passata jsem tam i přesto nechal protože nabízeli nejvíce... Měl najeto 280tis km-Bez servisky-a Dovezeno z FR kleplý na levý přední světlo... Auto zkontrolovali čtečkou laku vysvětlili mi že auto bylo bouraný na zadek-(auto jsem si dovezl sám z francie-od prodejce VW v Marseille) A auto o týden později záhy mělo Servisku a najeto krásných 150tis km >:D Asi sem blázen nebo nevím >:D
-
Dylan McKay 25.01.11 18:30
« návštěva u Porsche
Dnes jsem vzal syna, a zajeli jsme na Prosek. Malej měl radost, když viděl kam jsme dojeli. Běhal po autosalónu a křičel radostí! >:D Je to pro něj lepší než hřiště s kolotočema.
Jel jsem si koupit kabát [odkaz] ale bohužel se jednalo jen o tzv. "utíkáček", slabej a neforemnej. Tak jsem si vzal pár prospektů a něco plakátů pro Davida Silvera na vytapetování svého dětského pokojíčku... ;-) >:D -
Chuck Norris 24.01.11 19:52
« Re: Top Gear
Nesnese kritiku... nevím... asi ne... i v tom pořadu je vidět že musí mít vždycky pravdu... považuju to za jeho styl srandy a dělání velkého šéfa který je snad neškodný a ono bez toho "NE TAKHLE TO NENÍ, NEMÁŠ PRAVDU MÁ TO BÝT TAKHLE" by už nějaké ty jeho rozhovory s hamondem nebyly tak dobré jak ho vždycky utře... to je to stejný jako kdyby někdy majitel firmy nebyl pes na zaměstnance tak firma stojí za ho*no... myslím že ikdyby to myslel všechno smrtelně vážně tak je to v jeho případě omluvitelné... a já s tím ani nemám moc velký problém protože se docela často s joho názory stotožňuji.... což nemusí být názorový průnik většinou obyvatel planety ale když si všimnete takl ikdyž nějaké auto hodně sepsuje tak po pár větách řekne že se mu to dá odpustit protože tohle... nebo že- ale o tom to auto není ale v čem má být dobré je prvotřídní... atp... takže defakto by mu na to ta většina ani nic říct neměla... žádný auto není dokonalý na každém autě tě může naštvat nějaká drobnost která ti zkazí celý dojem z auta a ty si ho pak látáš z toho zbytku a on tu drobnost dokáže pojmenovat, vyzdvihnout, vtipně a velice efektně podat že ikdyby ti pomlouval tvoje nejoblíbenější auto tak mu to snad ani nemůžeš mít za zlé... a proč ne... -
NoSwear 23.01.11 15:21
Hele já si každou knížku stahnu nejprve v .pdf a pak si ji dle toho bud koupím nebo ne :-) ,takle jsem si například nejdříve prošel knihy Jak myslí Steve Jobs a iCon a obě jsem si později v Kanadě i zakoupil, protože se mi obsah líbil :-) ...navíc se mi knížky takle více hodí, dám si je do mobilu atd a mužu si to číst ve škole, v autě atd a nemusim s sebou tahat 3 knížky >:D :yes: -
EmilBuisson 23.01.11 11:30
Poslední Stig byl Ben Collins, ale vyhodili ho po tom, co napsal knihu (něco jako paměti) The man in the white suit. Byl to od něj tak trochu podraz, ale kdo ví, kolik let ho hrál. Tento rok se vysílá 16. řada, v té opravdu nevím, kdo Stig je :-) -
Poustnik 23.01.11 10:47
>:D
Jinak o Top Gearu...já zas tak moc dílů neviděl, ale skoro pokaždé jsem se bavil. Viděl jsem, jak skočili s autem ze skokanského můstku, jak nakoupili laciné supersporty, co se jim sypaly za každou zatáčkou, jak jeli nudnou pomalou ekojízdu....všechno to byla prča, u které jsem učůrával smíchy, takže já hlasuji :yes: -
Ondřej Šámal 22.01.11 23:17
Přesně tak, a právě proto má tenhle pořad takovej úspěch. Klasický formát, kde by vzali auto typu Hyundai i30 a udělali test, by asi nikoho moc nezajímal. Navíc se mi líbí jejich smysl pro humor, žádný politicko-enviromentalistický kydy, ale pěkně všechno narovinu. Stačí se kouknout na první díly obnoveného TG někdy kolem roku 2002 (ještě bez Maye), které byly blíže právě té klasice. Oproti dnešku prostě nuda.
A propos doporučuju si sehnat někde přes torrenty filmy od Jeremyho, zvlášť ten poslední (The Italian Job) stojí za to (mmj. 458 Italia, 599 GTO, Ariel Atom V8, SLS AMG ...)
:yes: :yes: :yes: