Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  22:20

« Re: média vyrábí piráty

Ještě že to nenapsali jako Prasata Dylan a Brandon... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.01.11  22:18

dylan + prasik gratulujem 10.místo 3b. - Brandon walsh , Dylan Mckay ,PraseMB
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 27.01.11  22:16

« Re: ubohost NOVINKY.CZ a spol....

Dokud to budou lidi číst(nebo ještě hůře, věřit všemu co si přečtou) tak se tohoto bordelu internet ba ani tisk nezbaví. Řikam to furt, nečtěte to.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  22:14

Stát by takové věci udělal jenom kvůli těm dobytkům. Nedivím se dopravcům, že nepřezouvají, tak drahé mýto na tak příšerných silnicích je zlodějina. Mýtné akorát všechno zdražilo... :no: Stejně to byla zase nějaká korupční habaďůra.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  22:11

Černá košile, černé kalhoty, kátký sestřih. Určitě to tam po něm ještě teď voní po armanim woe... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 27.01.11  22:09

svihaku, jo stat zasahne, budem na dalnici jezdit 90 a nejlepe jeste s ejakym chipem aby vedeli kdeze to cesky stado je a kdyz nahodou nebude radar tak pokut uz prumeru dostanes stejne, bude prave porad chranit zlodeje, podvodniky, tunelare, chranit sebe, majetek a blizke je v tomdle statu poukazka do krinalu na hodne dlouho ...ale ze by mhd a kamionum sbirali papiry, licence ze v zime jezdej na letnich slikach a ucpou vsechny silnice jo to neee, ono nasnezi milimetr snehu a vsichni jsou po pangejtech
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.01.11  22:08

>:D dobytek prazsky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.01.11  22:07

chuck ja na tom clanku nevidim nic zle kolko de.bilov jazdi v bmw ? a mysli si ze na nich niet ? ja som minule na dialnici obehol staru x3 ku to si mal vidiet co ten sofer potom vyvadzal trubil na mna v zrkadle som videl ako nieco ukazuje cely cerveny v tvari zrejme nemohol prezit ze jeho 2.0 d sa niekto opovazil predbehnut :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  21:46

« média vyrábí piráty

Teď už je to více než jasné. Za to co se děje na silnicích nesou největší odpovědnost média, a to popularizací takových silničních pirátů!

Novináři honí senzace, krimi zprávy na Primě jsou hyenismus, nadrženej novinář se těší na jakýkoliv trestný čin aby měl nějakou práci. Tady by měl zasáhnout stát.
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 27.01.11  21:16

[odkaz]

máme tu dalšího provokatéra tentokrát invalidu s ventem...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.01.11  21:11

Já bych zase tak kritický k Novinkám tentokrát nebyl.

Samozřejmě, že jde o to upozornit, že jde o luxusní auto, ALE tady naprosto chápu, že se píše o černém BMW X6, protože řidič z místa ujel, nemají přesnou SPZ a žádají svědky o pomoc, takže asi tak.

Důležité si je upozornit, že *, hlupáci, arogantní hovada atp. se vyskytují napříč všemi sociálními vrstvami, národnostmi, náboženstvými, rasami atd.

Takže veselyte, chce to klid a přečíst si článek celý a ne hned nadávat. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  20:53

Toho machýrka v černém v černé X6 rozhodně odsuzuju, dovedu si ho totiž představit. Ještě že jsem si X6 nekoupil, styděl bych se v ní... :-!

Co si to u nás ten pražskej dobytek dovoluje, copak já tady mlátím pražáky? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 27.01.11  20:49

« Re: david guetta

zajímavý názor dylane i když blbů je na světě víc než dost ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 27.01.11  20:48

novinky jsou tak na úrovni blesku... stejně jako idnes a podobný rádoby seriozní servery... jediný co je dobrý číst je tak kamasutru >:D :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  20:47

No tak normální člověk nevyleze z auta, a nezmlátí chodce.
    Ono je to těžký. Aleš Trpišovský alias pirát 2222 se dostal do televize a na titulní stránky novin...
    Jednoho dne se Venca Tlustoš z Kozomrd koukal na svoji Teslu Oravu a všiml si velké popularity silničního piráta. "Já chci bejt taky slavnej!" I sedl si Venca do své vytuněné Vectry a rozjel se směrem do světa dělat prasárny...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 27.01.11  20:41

« ubohost NOVINKY.CZ a spol....

[odkaz] to jako když napíšu do tučnýho titulku řidič luxusního BMW tak jsem zralej na zmlácení taky... idiotek novinářský který toto psal neví jak by tuctovým trestným činem zaujal a odškrtnul si tak svůj denní limit pro vložení článků na stránky tak napíše tuhle ptákovinu do každý věty aby lidi nasral a poštval vůči lidem v luxusních autech... (to se týká i tebe dylene a bohužel v létě i mě s několik desítkami né-li stovekami tisíc lidí jenom v čr s lepším autem) a přitom si otřesným dětinským způsobem vybíjí svojí závist vůči takovým lidem protože on takový auto nikdy neuvidí zevnitř natož aby si na tokový vydělal... tyto články jen vypovídají o naprosté ubohosti novinářů a médií vůbec v tomto státě potažmo možná v západním světě obecně... smutné je že takových výblitků diagnózovaných imbecilů se na internetu zřejmě už nikdy nezbavíme...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  20:37

Mimi bojí! >:D

Ty kráso, nejen že se na něm matka příroda vyřádila, ale vono je to snad ještě teplý! :-| :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.01.11  17:21

« david guetta

[odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  15:04

« Re: AVANTI CARS je bývalé HPAUTO Jesenice

Nebude, na to v garáži se těším jako na nové! ;-)

Volal jsem na soud, na ty šmejdy z Avanti-Cars mám napsat platební příkaz, dát tam lhůtu splatnosti, a teprve pak podat žalobu i s úroky z prodlení.

edit: už mi přišel návod, dík... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.01.11  14:41

ale dylan to aj tak do konca roka nevydrzi a nejake auto sa podla mna kupovat bude >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 27.01.11  14:39

OK
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  14:30

Kdepak, to je ta stará záležitost s tím Cayennem...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  14:29

To auto jsem si přece prověřoval u Porsche, a vše sedělo. No vše, nějak nejezdilo na servis...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 27.01.11  14:08

ahoj, ty si kupuješ jiný kár?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.01.11  13:56

kolko km mal v skutocnosti ten neaktualny model najazdene asi nevies co ? ale zrejme servisna knizka sedela >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.01.11  12:48

Tak šup do Avanti Cars, dej zálohu 20.000 Kč, a čekej, čekej, čekej... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.01.11  23:20

Ani když si nějaký ten rok stočím chlazeným točeným??? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.01.11  22:42

poustnik ty nemas servisnu knizku ? tvoja hodnota rapidne klesla ja by som ta uz nechcel >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.01.11  22:37

Můj obvoďák, kam jsem v mládí chodil, už umřel, kdo ví, kde je konec mé servisní kartě! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.01.11  22:27

este ma napadla zdravotna karta to je teoreticky servisna knizka cloveka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.01.11  22:25

Taky mě hned napadl rodný list. To je omlazování touhle filozofií...... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.01.11  22:12

bozie mlyny melu pomaly ale isto >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.11  20:35

...docela se proti nim rozjela kampaň- na to brzy dojedou...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.01.11  20:33

myslim ze rodny list by pre nich nebol problem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.11  19:49

...to teda! Asi za nima zajedu, jestli neumějí omladit i lidské bytosti, že bysme rozjeli kšeft... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 26.01.11  19:29

ty jooo, kouzelnici.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.11  18:04

Jen pro zajímavost- našel jsem příspěvek nějakého pána co měl tu čest s HPAUTO:

Zdravím-mám k tomu taky něco Když dorazila nová Zásilka A6tek z Itálie Byl jsem se hned na jednu podívat,vymazlená,vyvoněná-zkrátka pěknej kousek avšak měla najeto 143tis km(byl jsem se podívat hned ten den co je dovezli) Když jsem tam byl ale za týden že si teda auto koupím a dám tam svýho starýho passata protiúčtem-Ejhle audi měla najednou najeto 85tis km... Takže jsem se na to vybodl- Svýho starýho passata jsem tam i přesto nechal protože nabízeli nejvíce... Měl najeto 280tis km-Bez servisky-a Dovezeno z FR kleplý na levý přední světlo... Auto zkontrolovali čtečkou laku vysvětlili mi že auto bylo bouraný na zadek-(auto jsem si dovezl sám z francie-od prodejce VW v Marseille) A auto o týden později záhy mělo Servisku a najeto krásných 150tis km >:D Asi sem blázen nebo nevím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.11  17:38

O víkendu viděl prvně černocha, a taky řekl: "Bojí!" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.01.11  17:33

Dětem bych to moc neukazoval, ale v Indii je takových lidí spousta a tenhle vypadá dost v pohodě....
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.11  17:23

Tak teď tvoje morbidní video viděl synek, a řekl: "Mimi bojí!" (nějakej neutrální smajlík)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.01.11  09:44

To je roztomilé...ale když jsme u těch podivností, podívej se na tohle, nejdřív si řekneš - to bude vzbuzovat lítost - ale je tam tolik radosti....! [odkaz] :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.01.11  07:31

>:D dylan tak mozes prist na nejaky zraz macz ako kamion si ta neviem predstavit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.11  06:44

Každopádně se tam na ně dneska jedu podívat. Ale v nějakém převleku, třeba za auto. Inspiroval mě tento mladík z talentové soutěže: [odkaz] >:D >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.11  06:29

Na policii v Jesenice měli v tu dobu hodně případů s HPAUTO. Škoda, že jsem se tam neinformoval dříve, než jsem nějakou zálohu dával. SOS mi poslalo dopis jak mám postupovat, takže v pátek to jdu podat...

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.01.11  06:14

Taky se teď nikdo nesmí divit, že když mi řekne o zálohu, tak dostane pěstí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.01.11  01:35

švihák: Jestli prodali více, to těžko říci, zatím to vypadá spíše tak, že okradli více lidí než áčka a to je už co říct >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 25.01.11  23:29

ty jo osvihany svihak neprokoukl smelinare z autobazaci, t osou mi teda veci. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.11  22:28

No to já nevěděl že prodali více aut než áčka... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.01.11  21:51

švihák: To je ale tvrzení proti tvrzení, protože oni píšou na svých stránkách: "Za tuto dobu využilo našich služeb již tisíce spokojených zákazníků."
    >:D >:D Vtipálci.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.11  21:08

« AVANTI CARS je bývalé HPAUTO Jesenice

Všem potencionálním kupcům- vyvarujte se tomuto autobazaru, v žádném případě jim nedávejte žádnou zálohu! Pokud chcete vědět více, informujte se na policii v Jesenici, kde tento bazar původně sídlil. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.11  20:39

« Re: návštěva u Porsche

LED světla mlčí. Stejně jako záloha aloha HP Auto Jesenice se stal prázdným areálem. Ale je tam nějaká cedule, tak se mrknu kam se ti lotři přesunuli...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.11  20:35

poobzeral si si aktualne modely no basic engine ? >:D ako to vyzera s dodanim mafia packet led svetiel ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.11  20:14

Ten kabát měl nějak velký břicho... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.01.11  19:35

na obrazku ten kabat vyzera dobre bol by si ako neo z matrixu [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 25.01.11  19:08

no aspon jim vytrel a vylestil podlahu >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.01.11  18:30

« návštěva u Porsche

Dnes jsem vzal syna, a zajeli jsme na Prosek. Malej měl radost, když viděl kam jsme dojeli. Běhal po autosalónu a křičel radostí! >:D Je to pro něj lepší než hřiště s kolotočema.
    Jel jsem si koupit kabát [odkaz] ale bohužel se jednalo jen o tzv. "utíkáček", slabej a neforemnej. Tak jsem si vzal pár prospektů a něco plakátů pro Davida Silvera na vytapetování svého dětského pokojíčku... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.01.11  20:29

« Re: Top Gear

Tak tak, mě se líbí testy aut, a ne srandy s autama. Takové grotesky dělal už Chaplin... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.01.11  20:25

zrovna dělali "srandu" s 500 Abarth >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.01.11  20:23

...ježiš už je ten pořad zase, zrovna dělali "srandu" s 500 Abarth. Přepnul jsem na ČT2 na první válku... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 24.01.11  19:52

Nesnese kritiku... nevím... asi ne... i v tom pořadu je vidět že musí mít vždycky pravdu... považuju to za jeho styl srandy a dělání velkého šéfa který je snad neškodný a ono bez toho "NE TAKHLE TO NENÍ, NEMÁŠ PRAVDU MÁ TO BÝT TAKHLE" by už nějaké ty jeho rozhovory s hamondem nebyly tak dobré jak ho vždycky utře... to je to stejný jako kdyby někdy majitel firmy nebyl pes na zaměstnance tak firma stojí za ho*no... myslím že ikdyby to myslel všechno smrtelně vážně tak je to v jeho případě omluvitelné... a já s tím ani nemám moc velký problém protože se docela často s joho názory stotožňuji.... což nemusí být názorový průnik většinou obyvatel planety ale když si všimnete takl ikdyž nějaké auto hodně sepsuje tak po pár větách řekne že se mu to dá odpustit protože tohle... nebo že- ale o tom to auto není ale v čem má být dobré je prvotřídní... atp... takže defakto by mu na to ta většina ani nic říct neměla... žádný auto není dokonalý na každém autě tě může naštvat nějaká drobnost která ti zkazí celý dojem z auta a ty si ho pak látáš z toho zbytku a on tu drobnost dokáže pojmenovat, vyzdvihnout, vtipně a velice efektně podat že ikdyby ti pomlouval tvoje nejoblíbenější auto tak mu to snad ani nemůžeš mít za zlé... a proč ne...
  • « 00 Reagovat !

foto StormShadow

StormShadow 24.01.11  10:12

Pokud máš přebytek většího počtu peněz tak jen do toho.
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 24.01.11  01:25

Abych se přiznal, už dlouho přemýšlím o natáčení něčeho podobného top gearu. Lehčím dojmem, ne celými pořady, ale menšími částmi. Sice by mnozí z nás toto počínání odsoudili, jenže já ho mám na seznamu věcí, který chci zvládnout >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 23.01.11  21:03

zezulka to je ten dvakrat pelozenej vitr co neustale nesmyslne tlacha do kamery kterou ma pripnutou na clonitku?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.01.11  20:25

Když by ten test přežilo, proč ne... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.01.11  18:42

A testoval bys i Porsche s manuálem? :-O 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.01.11  18:36

Jeho jsem dlouho neviděl, ale podívám se jestli se zlepšil...

PS: když mě pozve na test nějakého poršáka, tak ho začnu chválit... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.01.11  18:29

Ano, všichni jsme se shodli, jen Švihák kouká radši na Zezulku..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 23.01.11  17:37

tak uz toho nechme, myslim ze me se vsichni shodli ze show je t ovyborna.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.01.11  16:33

Jeremy nazval Collinse nenasytným blbcem. Jeremy sám nesnese žádnou kritiku, nelíbí se mi a hotovo.
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 23.01.11  15:21

Hele já si každou knížku stahnu nejprve v .pdf a pak si ji dle toho bud koupím nebo ne :-) ,takle jsem si například nejdříve prošel knihy Jak myslí Steve Jobs a iCon a obě jsem si později v Kanadě i zakoupil, protože se mi obsah líbil :-) ...navíc se mi knížky takle více hodí, dám si je do mobilu atd a mužu si to číst ve škole, v autě atd a nemusim s sebou tahat 3 knížky >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.01.11  15:18

Nejen, že hudební průmysl krachuje díky vypalování CD, teď i knihy? I ty, Brute?/Burte?/ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 23.01.11  15:11

Knížku vydal, dokonce ji mám v .pdf kdyby někdo měl zájem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 23.01.11  11:59

no chtel napsat, mozna i ted uz napsal, ale finalne ho prozradily faktury mezi jeho firmou a bbc
  • « 00 Reagovat !

foto EmilBuisson

EmilBuisson 23.01.11  11:30

Poslední Stig byl Ben Collins, ale vyhodili ho po tom, co napsal knihu (něco jako paměti) The man in the white suit. Byl to od něj tak trochu podraz, ale kdo ví, kolik let ho hrál. Tento rok se vysílá 16. řada, v té opravdu nevím, kdo Stig je :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.01.11  10:47

>:D

Jinak o Top Gearu...já zas tak moc dílů neviděl, ale skoro pokaždé jsem se bavil. Viděl jsem, jak skočili s autem ze skokanského můstku, jak nakoupili laciné supersporty, co se jim sypaly za každou zatáčkou, jak jeli nudnou pomalou ekojízdu....všechno to byla prča, u které jsem učůrával smíchy, takže já hlasuji :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.01.11  09:47

Zamilovaná dievčina píše SMSku svojmu milému:
    "Keď spíš, pošli mi tvoje sny. Keď sa smeješ, pošli mi tvoj úsmev. Keď plačeš, pošli mi tvoje slzy ..."
    Odpoveď:
    "Práve seriem. Mám ti niečo poslať...?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.01.11  23:21

lotus, já jsem si to myslel! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 22.01.11  23:17

Přesně tak, a právě proto má tenhle pořad takovej úspěch. Klasický formát, kde by vzali auto typu Hyundai i30 a udělali test, by asi nikoho moc nezajímal. Navíc se mi líbí jejich smysl pro humor, žádný politicko-enviromentalistický kydy, ale pěkně všechno narovinu. Stačí se kouknout na první díly obnoveného TG někdy kolem roku 2002 (ještě bez Maye), které byly blíže právě té klasice. Oproti dnešku prostě nuda.
    A propos doporučuju si sehnat někde přes torrenty filmy od Jeremyho, zvlášť ten poslední (The Italian Job) stojí za to (mmj. 458 Italia, 599 GTO, Ariel Atom V8, SLS AMG ...)
    :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 22.01.11  23:16

todle je stig
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.01.11  23:12

A kdo je vlastně Stig?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…