Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 30.01.11 20:47
« Re: Egypt
Každou stranu položí slabý předseda. Na Sobotkovi je vidět, že je takovej hodnej. Toho bych si představoval spíše za pultem nějaké cukrárny. Hašek je spíš vedoucí skladu v Baumaxu. Nečas by mohl být majitelem zahradnictví, Kalousek by mohl se svým bratrancem Kočkou provozovat kolotoče. -
EmilBuisson 30.01.11 20:20
Já se nijak o politiku nezajímám, ale p. Tlustý jednou řekl (toho moc nemusím), když se ho ptali na p. Nečase, jaký on je vůdce. On řekl, že není ani špatný, ani dobrý, prostě to není vůdce. A toho my máme za premiéra. Člověk, který má politickou ideu, a jde do toho, má být pořádný hombre, ale to je to samé se Sobotkou (z ČSSD). U toho jsem kdysi jednou stál, když měli kampaň na náměstí. A že já jsem chcípák, ramena jak sešlapaný rýč, tak on na tom byl snad ještě hůř. A ještě má pleš. Mladý chlap. A druhý kandidát na předsedu ČSSD p. Hašek vypadá jak mladý Josef Švejk, z ulice na Bojišti 12. -
zip2016 30.01.11 19:51
Nečas a Kalousek, to jsou dva podvodníci, kteří seděli skoro ve všech vládách a dneska budou kázat vodu!! Šmejdi. No a co se týče vládnoucích novinek, jako např. John, tak to je samostatná katasrtofická kapitola!!! Prostě, všechno proti voliči a když se volič začne divit, tak mu razantně sebereme peníze, aby se začal zajímat o to jak přežít a nestrkal nos do fungování polityky. -
Dylan McKay 30.01.11 17:03
Je fakt že nad nynější vládou kroutím hlavou. Není týden aby se neřešil nějakej skandál či korupce. Poslední zbytky lidí co věřili v nějakou změnu věřit přestali. Je to obrovská škoda. Nečas by měl odejít, někteří ministři zůstat. Premiér by měl být razantní, Nečas je takovej čajíček, Klausovo miminko...
Myslím, že ani jednu polistopadovou vládu si českej národ nezaslouží. Rozkradli veřejné finance a teď chtějí okrást nás všechny. Do Vltavy s nima! -
Brandon Walsh 30.01.11 14:00
Žena vraví priateľke:
"Minulú noc sme mali sex. A ty?"
"Áno, tiež."
"Bolo to dobre?"
"Nie, bola to katastrofa. Manžel prišiel domov, zhltol večeru, vyskočil na
mňa, skončil za štyri minúty, odgúľal sa a zaspal. A ty, ako?"
"Oóoo, u nás to bolo užasne! Keď sme prišli večer domov, manžel ma zobral
von na romantickú večeru. Potom sme mali dlhú, hodinovú prechádzku. Keď sme
prišli domov, všade po dome pozapaľoval sviečky a potom sme mali asi
hodinovú predohru. No a ten sex potom, trvalo to asi hodinu. Po skončení sme
sa ešte dlhé hodiny rozprávali. Bolo to ako v rozprávke!"
Medzitým sa v susednej miestnosti rozprávajú ich manželia.
"Vrzol si si minulú noc?"
" Áno. Keď som prišiel domov, večera bola na stole. Najedli sme sa, prefikli
sa a už sme spali. Bolo to perfektne! A čo ty?"
"Aj ja, ale bolo to strašné. Elektráreň nám odpojila elektrinu, lebo som
nezaplatil účet - tak sme museli ísť jest von. A ona si objednala tak
príšerne drahé jedlo, že mi už nezostalo na taxík na cestu späť.
Tak sme šliapali domov peši vyše hodinu. A pretože sme boli bez elektriny,
musel som všade pozapaľovať sviečky aby som vôbec niečo videl. Taký som bol
najedovaný, že sa mi hodinu nemohol postaviť a asi ďalšiu hodinu som sa
nemohol urobiť. Keď to konečne prišlo, bol som taký zblbnutý, že som nemohol
zaspať a moja žena len drístala a kvákala!" -
zip2016 30.01.11 13:56
Nazdárek chlapci. Myslíte si, že to v tom Egyptě začalo v době, kdy se to provalilo v českých médiích, nebo je to dlouhodobá záležitost a česká média o tom začala informovat až když se to začalo všechno hroutit i v ČR a tím pádem naše slavná vláda rozkázala uvolnit informace, ze kterých je vidět, že se tu ještě nemáme tak špatně. Ndevěřím, že by se to ve světě začalo všchno hroutit až v době, kdy se to začalo hroutit v ČR. Nikdo mi nevymluví, že se tu k běžným lidem dostávají informace podle toho jak tato vláda potřebuje. -
lotus-esprit.cz 30.01.11 12:48
tak jsem zjistil ze zakompexovani dementi (aka zadratovi hrdinove) odsud se rozlezli uz i na GAR se tam silne nechutne navazeli do slovaku(on byl teda jeden, ale urco jich tam bude vice)...........jo nejhors ije srazka s blbcem, a dvojnasobne pokud je to na netu.
svihaku, veskery mobilni komunikace a internet odpojili uz v patek.....ale zati mse problem tyka jen ty kahiry, kolem more prej vubec nic -
David Silver 29.01.11 22:03
« Re: dnes neprojedu gripena
>:D Teďka jsme objevili nový vitamíny, který mě celkem držej. Od začátku školního roku jsem byl nemocnej jenom 2x ale spíš jednou, poprví jsem se úplně nevyléčil a za dva týdny jsem to šel doležet :-) Ale je fakt že bych to asi jentak neriskoval >:D -
David Silver 29.01.11 21:28
>:D >:D Aha, já kdybych měl kabrio tak v zimě kdyby nebylo mínus tak bych s nim i vyjel, když na to koukám, sluníčko, zima a auto bez střechy vypadá to dobře a může to bejt i fajn projížďka. Ale je možný že takový teploty nejsou i dobrý pro materiály v interiéru které nejsou určeny do takových teplot ;-\ -
Dylan McKay 29.01.11 10:45
Tak změna. Jel jsem k holiči, a cestou se stavil u garáže. Nedostanu se ven. Kopeček vedoucí z areálu garáží je jeden led. Světlá výška vozu F1 a jemu podobné pneumatiky to prostě nezvládnou. I Murano jsem musel rozjet a přes kopeček přeletět.
Takže gripen ještě počká. Tímto se omlouvám za případnou újmu pražskému lidu... ;-) -
Dylan McKay 28.01.11 18:46
« Re: ubohost NOVINKY.CZ a spol....
Konečně se mi podařilo nahrát vítěznou fotku white labela. Končím s mobilním připojením O2, podlehl jsem tlaku manželky, přijdou nám udělat wifinu.
O2 se od začátku zimy zhoršilo, téměř není signál. O2 sbírá nové a nové zákazníky, ale službu nijak nezlepšuje. -
Dylan McKay 28.01.11 18:31
Největší pirát je Welder. Když jsem na něj čekal v Písku na terásce a chtěl jsem se napít kafe, slyšel jsem řev mohutného tryskáče, pak se setmělo, a z nebe přistál za kvílení brzd jeho Citroen... Ještě teď mám lógr za ušima... >:D -
vrkuboy 28.01.11 04:13
« Prakticky jsou všichni v top-u piráti
Páč mají BMW. A čím víc je navrchu tím je to větší pirát! Nemluvě o tom, že si velikostí motoru kompenzují svoje fyzické nedostatky! A nejhorší jsou ti co mají černý vokna a HDR fotky!!! >:D Ták šmejdi jestli máte trochu soudnosti tak stáhnete recenze a půjdete na drajvrsvep páč tam je to líheň všech rebelů!!!!!!!!!! >:D
Slušnej člověk má MPV a motor max 1,6 >:-[] ;-) -
Ronault. 28.01.11 00:33
Veselyt: Moc se vztekáš a ve všem vidíš křivdu a zlo. Tisk potřebuje senzace, kdyby toho důchodce napadl řidič bílého žigulíku, tak by se o tom psalo taky. Psalo se tady i o řidiči, který napadl mačetou druhého, ten tuším měl tehdy nějakou Mazdu. Ten, co vytlačil na D1 tu Mazdu neměl BMW, ale Škodu. Před nějakým tím rokem taky řidič Corsy napadl někoho jiného...
A teď: [odkaz]
Jetta taky není BMW a ten důchodce rozhodně není milionář.
Samozřejmě, ozvou se vždy ti, kdo jsou nějak poškození, ať přímo nebo nepřímo. Zevšeobecňování není nikdy dobré, ale taky naopak se vším cítit poškozený a ukřivděný, protože náhodou mám taky BMW není dobré, pro své psychické zdraví ;-)
A i kdyby na tom přechodu tancoval, nebo váhal, tak přece nevylezu z auta a někomu nafackuju? Kde jsme? V rozvojové zemi? V boxérském ringu? 8-s :no: -
Chuck Norris 27.01.11 23:43
já jsešm si ho přečetl několikrát a byl jsem víc a víc naštvaný.. promiň ale pleteš se... účelem toho článku bylo jen to že má někdo bmw a je to lump... protože když má někdo bmw tak je evidentně lump a z toho opičího slohového cvičení to přímo bije do očí!. možná by stačilo kdyby na titulce nebylo jen že někdo s luxusním bmw zmlátil důchodce ale třeba důchodce napaden násilníkem který ho předtím málem přejel svým vozem... ale ne jsme v česku a prostě to musí být zkrytý bulvár nebo aspoň PR... když bych chtěl pomoci v jeho nalezení což nepopírám že se za to článekj pokrytecky opírá ač je nevyvratitelně jasné že pisateli je to naprosto buřt tak takhle ten článek rozhodně nevypadá... za další nepopírám že vylézt z auta a zmlátit důchodce je hnusná věc ale tak ač to vypadá přesvědčivě bůhví co se tam stalo, všichni víme co dokážou někteří lidi na přechodu vymyslet... -
Brandon Walsh 27.01.11 22:34
« Re: média vyrábí piráty
dobru noc a dufam ze zajtra nebudeme citat
Zhruba třicetiletý řidič za přechodem pro chodce zastavil, vystoupil z vozidla a zamířil přímo do avanti cars.
Nejdříve im začal sprostě nadávat. Pak se na nich vrhl a pěstmi dobil. Když se začali sbíhat lidi, opět nasedl do vozidla a ujel.