Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
certina 04.02.11 09:33
« Re: mini Škoda?
Kysky to jsou kecy... Az vyjdes autoskolu, tak budes mit takovej "abstak" a takovou chut ridit, ze budes brat temer cokoliv - hlavne kdyz to bude jezdit... Ja sam byl jednu dobu v situaci, kdy jsem se chodil do bazaru koukat na Favority, Felicie a tomu podobna auta ;-)
A chodit pesky, nebo jezdit MHD se ti chtit nebude...
A k tomu parkovani - sam obcas parkuju pres dve mista, protoze nechci mit auto obouchany od joudu, kteri se na parkovistich neumi chovat... Ale radsi si stoupam do prazdneho rohu ;-) -
David Silver 03.02.11 22:46
« Re: mini Škoda?
Dylan: to se nestačí kolikrát divit co jsou lidi za blbce, vytočí mě to ikdyž nehledám místo na parkování ale jdu pěšky a vidím malej sráč stát uprostřed mega parkovacího místa pro autobus nebo kamion 8-s Taky jsou skvělí ti co tyhle pidiauta parkujou přímo na chodník protože všechny místa podél silnice jsou zabraná -
Poustnik 03.02.11 14:22
« Re: Hyundai je luxusnější než BMW
Echm...echm....../decentní smích.../ Kde je ta vesnice? Že bych se dojel mrknout? Slyšel jsem od kamaráda, že v Lucembursku se mají proklatě dobře....stařenka jedoucí v BMW X5 za roh na nákup tam prý není vyjímkou...ale možná přeháněl.....taky tam prý v létě přestanou fungovat kromě bankovnictví všechny služby, protože Portugalci odjedou na prázdniny domů.... >:D -
Přes dvě parkovací místa s hezkým autem chápu, já myslím, stejně asi jako myslel i Dylan, ti co parkují s malým autem na místech určeným pro velké stroje jako je BUS ;-)