Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
s-mike (RSKa) 09.02.11 11:28
« Re: Řekli jste dneska svým blízkým,že je máte rádi?
taky jsem to cetl, taky me nad tim popadaly chmury, ale vubec se uz nedivim. Vcera jsme s Matejem jeli na lyze jen 50 kilaku za Brno. Uhybal jsem v protismeru jedouci predjizdejici dodavce, jejiz ridic do te tahle zatacky na okresce vubec nemohl videt a zrejme pocital s tim, ze mu v pripade, ze se tam nekdo objevi, proste uhne.. Cestou zpet zase jedeme v kolone cca 10ti aut a dvou kamionu s navesem. To vse predjizdi najednou auto velikosti Renaultu Espace. Nez cely manevr dokonci, ocitne se na konci celeho stoupani, za jehoz horizont celou dobu nemohl absolutne nic videt.. mohl jet 120 nebo i vic
zacina to bejt ruska ruleta. Bohuzel i pro ty, kteri jsou pouhymi divaky -
Poustnik 09.02.11 10:52
« Řekli jste dneska svým blízkým,že je máte rádi?
[odkaz] Každý den může být poslední. Dneska jsem dcerám při cestě do školy a školky pěkně vynadal, hrozně zlobily. Ale trochu míchám jabka a hrušky dohromady, jsem asi dneska nějaký rozlítostněný, tak sorry. Je mi nějak líto zbytečně zmařených šesti životů, tak jsem si musel ulevit. Fuj tajbl!!!!! Dík, už je mi líp. -
zip2016 09.02.11 09:03
« Re: Leze na vás jaro?
Nazdárek chlapáci. Tak koukám, že užíváte prvních jarních paprsků plnými doušky!! Tady u nás, je dnes opravdu krásně, sluníčko svítí a vytváří neskutečné teplo, ale bohužel jen za oknem. Jinak je venku mráz jako blázen!! Takže lyžařům zdar, umývačům vozů příjemný odpočinek, Gripenovi dobrou noc, a Poustníku, ty to už koukej v tom Bruselu nějak porovnat, však takhle bídně se přece v EU nedá žít!!! >:D :-! -
Brandon Walsh 07.02.11 10:16
« Re: První "rána"
certina tak to si musel mat na priatelku radost ked si predstavim ze ja na svoju "kricim" aj ked nezavrie zrkadielko na slnecnej clone po niecom takom by som uz bol zrejme single >:D drzim palce nech sa to co najskor vyriesi ;-) inak ako to jazdi ? stale spokojnost ? -
certina 06.02.11 10:42
« První "rána"
Tak a máme to... Octě není ani měsíc a už má první bolístku :'-( bohužel...
Stalo se to včera v 2 patře garáží OC Arkády.
Zaparkuju na místo kde je z jedné strany sloup a z druhé jsou na zemi čáry, kde se nesmí stát a na stropě snížený "pohled" vinou vzduchotechniky.
Zastavím, vypnu motor, beru peněženku a mobil, jenže přítelkyně byla rychlejší a šla si z kufru, kde měla tašku vyndat peněženku a ještě něco. Slyším cvaknutí zámku víka kufru a pak jen kovový zvuk - víko kufru se "dotklo" právě té vzduchotecniky. Suma sumárum ďůlek přesně pod odtrhovou hranou, sice malý, ale je tam. Takže hned v pondělí to jedu ukázat do škodovky a potřebuju to výtáhnout "kroupařem" zpět. Lak je naštěstí neporušený, jen je na něm stopa od toho železa, ale to půjde rozlešit...
Inu, nákupy se vyplatí a to hned dvakrát... :no: -
David Silver 06.02.11 09:32
« Re: mini Škoda?
Dobré ráno
Dylan: Tebe by to mohlo zajímat, tohle se mi podařilo ulovit včera v podvečer. Opravdu štěstí že za celou cestu Londýn - Dubai došlo k výměně pozic právě nad Dačicemi :-) [odkaz]
Airbus A380-861 (Emirates) Reg: A6-EDK, výška 11 887m, rychlost 950km/h
Boeing 777-300ER (Emirates) Reg: A6-EBM, výška 10 668m, rychlost 957km/h -
Dylan McKay 05.02.11 07:23
Tak to asi jeho auto není, je to z nějakého natáčení. Nevím s čím jezdí, ale chtěl bych to vědět. Často se jeho jméno spojuje s Lamborghini, ale asi ne s autem, byl někde propagovat jejich notebooky- tak má notebook Lamborghini, a auta si půjčuje na natáčení... >:D -
certina 04.02.11 10:43
My doma měli taky auta, kterejma jsem se původně měl projíždět, aby jsem se naučil řídit... Ale pochybuju, že hned po autoškole dostaneš klíče od auta a jeď kam chceš ;-) (nebylo to tak u mě ani u spousty dalších kamarádů) - rodiče se začnou vymlouvat, že sám nemůžeš, že to neumíš a nemáš v tom praxi >:-[] :no:
Ale i tak si pamatuju svojí první jízdu jako dneska, jen já a 150 naftových říškých plnokrevníků >:D panečku, to bylo něco...
K tej nehode: V dnešnej dobe, ak už ani rýchlostná cesta so zvodidlami (ktoré by mali teda fungovať) nie je bezpečná, tak už teda neviem. ;-\ Človek môže byť v strehu, opatrný, predvídavý, priebežne sa dívajúci do spätného zrkadla. Ale asi len málo kto by predpokladal, že sa na Vás prirúti niečo z protismeru. Tie fotky boli fakt hnus 8-s . Pozastavovať sa nad tým, že to bola vodička v luxusnom aute, ktorá bola vinná a doplatili na to 4 ľudia sa už nebudem. Posledné čo videli, bolo rútiaci sa predok modrého BMW...