Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 15.02.11 22:16
« dárek od ženy
Dnes mě čekalo velké překvapení. Žena už v létě nechala udělat dárek, který až dnes přišel: [odkaz] Ruční výroba, luxusní kožená peněženka s mým autem, dokonce i s SPZ. Jsem z toho až nesvůj, stálo to spousty peněz. Ale samozřejmě mám velkou radost! :yes: -
lotus-esprit.cz 15.02.11 21:18
« Re: Dneska to tu prostě žije!
jo desne to t uzije :-( , je nse oba lotusy objevily na 13 a 14 prisel jeden c*urak, evidentne zas neci dualni ucet (jo urcite uverim ze se probidil po roku necinnosti) a obema nasazel devitky, nejradeji bych tydle i*dioty nakopal za tydle hajzloiny do p*dele. retard vypatlanej. -
Brandon Walsh 13.02.11 07:49
« Re: nízký průlet Prahou
ja by som to skor nazval uprava spz fotky som nechal povodne ;-)
ked som bol niekedy v septembri (září myslim >:D ) kelly odviezt do liberca na letnych tak nejaky jej ujo mi vravel ze musim mat povinne zimne a ze dostanem pokutu ... >:D -
Dylan McKay 12.02.11 18:06
« nízký průlet Prahou
Počasí slunečné, něco nad nulou, zkrátka se nedalo odolat- vytáhl jsem gripena z garáže!
Po 11 ujetých kilometrech mě zastavila policie. Běžná silniční kontrola. Myslím, že je mi jasné jak bude vypadat letošní rok, budu počítat kolikrát mě zastaví...
Jezdil jsem celkem 3 hodiny. A teď už se těším na jaro... :yes: -
Brandon Walsh 12.02.11 17:34
« Re: jaro klepe na dveře, a ty nejdou otevřít
konecne mi dala kelly chvilu pre seba a pozeram ze chobot nasiel moj najnovsi titul akurat je to len nejaka beta verzia nakoniec sa to do kin dostane po nazvom moj napadnik je stihacka ;-)
dylan pekne video obaja sme sexi ale ty si vtipnejsi a mas aj nejaku vodu na stoliku k dispozicii >:-[] -
NoSwear 12.02.11 10:56
« Re: dobrý skutek
My kupovali zatím 2, plus jedna se bude kupovat na jaře >:D lekárničky taky 3, vesty už mame dýl >:-[] ...tak doufam, ze mi tu pred barakem aspon tedka jednou posoli za to silnici, az bude namrzla jako včera 8-s ....jinak jsem četl článek, že úbytek úmrtí za volantem je hlavně především zvyšováním bezpečnosti :-) ..ja bych to rozdělil pul na pul....z části zlepšujícími se vozy a z té druhé cenami benzínu...i když ted nedávno mě potěšila OMV když zlevnila cca o 40 haleřu/litr ....pořád je to dost, ale tak bylo to příjemné překvapení, když jsem v tu chvíli tankoval do Legacy plnou ob 3 dny >:D Jinak díky cenám nafty firma v které pracuji přechází na CNG....nechali si v arealu udělat tankovací stanici kupujou k tomu určená auta a postupně se vše obměnuje... -
Dylan McKay 11.02.11 10:43
« dobrý skutek
Nenechal jsem si pokazit náladu špatným počasím, a zajel se do garáže alespoň pomazlit s Carrerou. Holt bude ještě odpočívat.
Potom jsem si zajel na poštu. Zrovna vyjížděl nějaký starý pán s Fabií. Tak jsem zastavil abych ho pustil. O kus dál jsem chtěl zaparkovat, a najednou slyším troubení. Tak jsem se koukl, a on to ten starý pán! Troubil na mě že zdržuju a mlátil se přitom do hlavy jako cvičenej šimpanz. Zbytek jste si málem přečetli v novinách- ale zachoval jsem si chladnou hlavu a v klidu zaparkoval. Starý pán se sice pořád mlátil do hlavy, ale když jsem ho pořádně viděl, dal jsem mu stejně den, maximálně dva...
Inu, za dobrotu na žebrotu... >:D -
-
zip2016 09.02.11 13:39
« Re: Re: Řekli jste dneska svým blízkým,že je máte rádi?
No Poustníku, ani ne, byl celkem provoz, takže jsme jeli pomalu. Ale on celkem drsně předjel některá auta, takže jsem taky musel občas přidat, nicméně jsem jel bezpečně a tak aby se nikomu nic nestalo. :yes:
edit: Však mě znáš, já jsem klidná povaha!! -
zip2016 09.02.11 13:06
6 zmařených životů je sakra dost!! Já měl dneska taky na mále a nejhorší na tom je, že bych za to asi ve finále mohl já. Vjížděl jsem z vedlejší na hlavní a když jsem byl v polovině manévru, tak se z poza zatáčky, která je od té křižovatky asi 40 metrů, vyřítila dodávka asi tak 130 km/h. Já jsem na poslední zastavil a dodávka proletěla, bez jakéhokoliv náznaku spomalení asi 15 cm před mojim předním nárazníkem. Podotýkám, že to bylo v obci. Takže si umíte představit, jak jsem se rozpálil. Nakonec jsem dodávku pronásledoval až do Kutné Hory, kde pán zastavil u jednoho krámu. Řekl jsem mu pár peprných výrazů a s pocitem zadostiučinění jsem si dojel umýt auto. ;-) -
Poustnik 09.02.11 11:49
Jo, ruská ruleta. Je to otázka pro psychology. S pistolí u spánku to nikdo neudělá, ale s autem ano. Já se při řízení snažím předvídat za ostatní a neustále čučím před sebe jak blázen. Vím,jak mi vadí třeba pčíknutí, to je desetina vteřiny, kdy člověk není ve střehu. Proto mě i rozčilujou moje děti, když zezadu řvou, že jim do dvou vteřin nepodám pití, nebo kapesník....To jsou taky chvilky, kdy se může něco stát a já si chci počkat na přehledný úsek. No zaklepejme to, zatím nic. ;-)
Matt26, jo, jo.