Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Dylan McKay 15.02.11 22:57
« Re: dárek od ženy
Dneska jsem se v obchodě dal do řeči s prodavačkou. Paní říkala, že je z obce Kosmonosy. A já na ní naivním hlasem: "Cože, to jako že máte kosmický nosy?" To bylo tak blbý, že se tomu ještě teď směju! >:D No schválně, zkus si to říct nahlas... >:D -
Dylan McKay 15.02.11 22:16
« dárek od ženy
Dnes mě čekalo velké překvapení. Žena už v létě nechala udělat dárek, který až dnes přišel: [odkaz] Ruční výroba, luxusní kožená peněženka s mým autem, dokonce i s SPZ. Jsem z toho až nesvůj, stálo to spousty peněz. Ale samozřejmě mám velkou radost! :yes: -
lotus-esprit.cz 15.02.11 21:18
« Re: Dneska to tu prostě žije!
jo desne to t uzije :-( , je nse oba lotusy objevily na 13 a 14 prisel jeden c*urak, evidentne zas neci dualni ucet (jo urcite uverim ze se probidil po roku necinnosti) a obema nasazel devitky, nejradeji bych tydle i*dioty nakopal za tydle hajzloiny do p*dele. retard vypatlanej. -
Brandon Walsh 13.02.11 07:49
« Re: nízký průlet Prahou
ja by som to skor nazval uprava spz fotky som nechal povodne ;-)
ked som bol niekedy v septembri (září myslim >:D ) kelly odviezt do liberca na letnych tak nejaky jej ujo mi vravel ze musim mat povinne zimne a ze dostanem pokutu ... >:D -
Dylan McKay 12.02.11 18:06
« nízký průlet Prahou
Počasí slunečné, něco nad nulou, zkrátka se nedalo odolat- vytáhl jsem gripena z garáže!
Po 11 ujetých kilometrech mě zastavila policie. Běžná silniční kontrola. Myslím, že je mi jasné jak bude vypadat letošní rok, budu počítat kolikrát mě zastaví...
Jezdil jsem celkem 3 hodiny. A teď už se těším na jaro... :yes: -
Brandon Walsh 12.02.11 17:34
« Re: jaro klepe na dveře, a ty nejdou otevřít
konecne mi dala kelly chvilu pre seba a pozeram ze chobot nasiel moj najnovsi titul akurat je to len nejaka beta verzia nakoniec sa to do kin dostane po nazvom moj napadnik je stihacka ;-)
dylan pekne video obaja sme sexi ale ty si vtipnejsi a mas aj nejaku vodu na stoliku k dispozicii >:-[] -
NoSwear 12.02.11 10:56
« Re: dobrý skutek
My kupovali zatím 2, plus jedna se bude kupovat na jaře >:D lekárničky taky 3, vesty už mame dýl >:-[] ...tak doufam, ze mi tu pred barakem aspon tedka jednou posoli za to silnici, az bude namrzla jako včera 8-s ....jinak jsem četl článek, že úbytek úmrtí za volantem je hlavně především zvyšováním bezpečnosti :-) ..ja bych to rozdělil pul na pul....z části zlepšujícími se vozy a z té druhé cenami benzínu...i když ted nedávno mě potěšila OMV když zlevnila cca o 40 haleřu/litr ....pořád je to dost, ale tak bylo to příjemné překvapení, když jsem v tu chvíli tankoval do Legacy plnou ob 3 dny >:D Jinak díky cenám nafty firma v které pracuji přechází na CNG....nechali si v arealu udělat tankovací stanici kupujou k tomu určená auta a postupně se vše obměnuje...

DNART...