Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 21.01.13 14:46
« Re: Moje poslední auto v životě
Třeba na mě se ta tvoje lítost nějak nevztahuje, spíš já (upřímně) lituju každého, kdo nemůže auto po najetí 250 tis. km vyměnit za nové/zánovní. Navíc po najetí 250 tis. km už můžeš mít (ve srovnání se srovnatelným benzínem) ušetřeno nějakých 250 tis. Kč.
V ČR tankuji výhradně Vervu Diesel (u Benziny Plus, nejčastěji v místě bydliště) a zatím jsem s tímto palivem spokojen bez výhrad.
Benzin beru v ČR výhradně Vervu 100 a taky spokojenost. Kdo kupuje paliva primárně podle ceny, vystavuje se pochopitelně podstatně většímu riziku problémů s nimi spojenými. -
Brandon Walsh 21.01.13 09:40
« JAK POZNÁTE, ŽE JSTE UŽ DOSPĚLÍ?
1) V ledničce máte víc jídla než chlastu.
2) Šest hodin ráno už není doba na chození do postele, ale naopak na vstávání.
3) Vaši oblíbenou písničku už hrají jen ve výtahu.
4) V televizi vás zajímá hlavně předpověď počasí.
5) Sex v úzké posteli pro jednoho už nepřichází v úvahu.
6) Vaši kamarádi se už žení a rozvádějí, místo toho, aby si někoho narazili anebo ho nechali plavat.
7) Vaše dovolená se smrskla ze sto třiceti dní na čtrnáct.
8) Nevystačíte si už s džíny a svetrem, když se chcete hezky obléci.
9) Jste to vy, kdo volá policii, protože ti zatracení spratci odvedle odmítají ztlumit hudbu.
10) Starší příbuzní už vykládají ve vaší přítomnosti sprosté vtipy.
11) Nevíte, v kolik zavírá místní diskotéka.
12) Platíte míň za pojištění auta, zato na půjčku na auto splácíte stále víc.
13) Když spíte na gauči, jste ráno celí rozlámaní..
14) Svého psa krmíte podle zásad zdravé výživy, a ne zbytky od McDonalda.
15) Odpoledne si už nedáváte šlofíka.
16) Večeře a potom kino už pro vás nejsou začátek rande, ale celé rande.
17) Půlka smaženého kuřete ve tři ráno vám neuklidní žaludek, ale naopak vyvolá žlučníkový záchvat.
18) Do lékárny už nechodíte pro kondomy a testy na těhotenství, ale pro prášky na bolení hlavy a žaludku.
19) Láhev vína za třicet korun už nepovažujete za fajnové pití.
20) I když to tak nebývalo, najednou snídáte ráno.
21) Místo věty: "Už nikdy nebudu tak strašně moc pít," říkáte: "Už nemůžu pít jako dřív".
22) Devadesát procent času, který strávíte u počítače, je skutečná práce.
23) Za oknem máte několik květináčů s květinami, ale žádná z nich se nedá kouřit.
24) Nepijete doma ještě před odchodem do hospody jen proto, abyste ušetřili.
25) Se zakaboněnou tváří čtete celý seznam a marně hledáte bod, který se na vás nevztahuje..?
-
Dylan McKay 18.01.13 10:43
« Moje poslední auto v životě
Zavádějící nadpis jako v Blesku! >:D
Moje poslední NAFTOVÉ auto v životě jsem konečně včera prodal! Nikdy neříkej nikdy, ale pokud zůstanu v ČR, tak si už nikdy diesel nekoupím. Hlavně kvůli mizerné kvalitě nafty v ČR.
Dodávka najela 300.000 kilometrů. Posledních 50.000 kilometrů se vyměnilo vše okolo paliva. 3 x za poslední 2 měsíce skončilo auto na odtahovce, servis stál tolik, že by vyšlo levněji auto zapálit před úřadem vlády...
Vzkaz všem přívržencům nafty- je mi vás trošku líto... ;-) -
Filip . 12.01.13 17:45
« Re: Filipe
Nie , nie cipujem sa pomocou jednotky ktoru pripojis na pc potom do auta nahrajes mapy upravis vstreky atd. hodinova robota a rozdiel je fakt velky .
A3 ma nabehanych len 33 000 km , vykon nebol zdvihnuty uplne na max prave kvoli spojke. Bolo mi povedane, ze vraj sa to neda zistit ani pri napojeny na diagnostiku no vzdy tam je ten strach ze nieco sa moze prevalit. Servis sa okamzite moze zrieknut bezplatnej opravy ČI ? -
Filip . 12.01.13 15:49
« Pomoc
Ahojte chalani prepacte ze vam rusim diskusiu len viem ze tu sa diskutuje jedna radost a rad by som poprosil o pomoc pripadne vas nazor. Kamarat si nechal nedavno cipovat A3 automat , vyzera to ze odisla spojka pri zaradovani z N do D auto skubne , to iste nastava pri preradeni z 1 na 2 ale nie az v takej miere. Vyzera to na spojku alebo mechaniku auto uz nie je v zaruke ale audi tieto diele meni pretoze su vadne z vyroby . Podstata problemu je ohladom cipu zistia to v servise ? Moze byt problem co sa tyka odmietnutia vymeny ? Dakujem -
Novic (Porsche team/GT-R team) 10.01.13 23:42
« Re: ach jo
je to trochu jinak....nešli mi zavřít dveře od kufru tak jsem je přivřel co nejvíce to šlo, zapl jsem vyhřívání zadního skla a jel na benzínku do Suché což je asi 3km. daleko. Normálně jsem vystoupil, zavřel za sebou, natankoval, šel zaplatit, sendul do auta a jak jsem za sebou zavřel dveře tak to prasklo a kus se vysypal. Největší vliv na to podle mě hrál ten pootevřený kufr a vibracema se to povililo a bouchnutí dveří to dodělalo a mozna na to mělo vliv i to vyhřívání okna kdy na zmrzlé sklo, najednou ohřálo a stratilo své vlastnosti... -
woody-alien 01.01.13 20:13
« Re: A je to tady!
Šviháku, klid, já ti skoro naletěl. Měl jsem v plánu si to začít zjišťovat. >:D Vzpoměl jsem si totiž na rozhovor se senátorem Kuberou, který tam emisní známky zmiňoval. Volně cituji : " Já těm klukům (míněni zákonodárci ODS) říkám, když už tak udělejte emisní zóny pro města dobrovolné, protože já takovou pitomost v Teplicích stejně nezavedu..." ;-)
-
Dylan McKay 01.01.13 13:25
« A je to tady!
Už neví jak z lidí dostat peníze! Nejdříve eko poplatek, a teď ty TNKDM známky! Od května 2013 musí mít každé auto na čelním skle emisní známku po vzoru Německých měst. Už jsem se informoval, třeba Prius dostane zelenou známku, která stojí na rok 500 Kč. Horší to má většina dieselů, kdy žlutá známka vyjde na 2000 Kč za rok. Některá centra měst dokonce nebude naftová auta pouštět ani ve vyjímečných případech, dokonce ani při hašení požárů! Kam se hrabou nařízení EU! :no: -
white label 23.12.12 23:47
« Re: Přání všem ma(c)zákům
Ne za Santu, ale za Ježíška! Nemám rád importované symboly Vánoc, takže ani Santa Claus, ani Mrazík/děda Mráz, Pére Noël, La Befana, Joulupukki, Jultomten, Julenissen, Svatý Muž, Děda Koleda... a já nevím co ještě, u mě prostě nemají šanci... 8-s ;-) -
welder1 20.12.12 12:48
« Re: Uherské Hradiště
Zatím nejstupidnější přestupek co mi byl sdělen byl "co to vaše zrychlení,pane řidiči"..Po velmi vášnivé a hlučné debatě,a vysvětlování,že mé tehdejší upravené auto,má 2x víc koní než jejich Felicia,bylo ukončeno pouze domluvou,a mě zbyli peníze na tehdejší vánoce.. ;-) .Ovšem,vysvětlit mi co to je za přestupek větší zrychlení,to mi nedokázali.. -
Dylan McKay 19.12.12 17:00
V Uherské Brodě jsem udělal srandu kamarádovi. Na horním náměstí jsem jel omylem přes zastávku autobusu a zastavil nás měšťák a řekl, že tudy ne, že musím couvnout a jet spodem.
Tak mu povídám: "Děkuju, pane hasič, kdyby to vidělo nějaký městský hovado tak by mi to pěkně spočítalo!" No, smál se naštěstí taky... >:D
Nezlobte se, ale já fakt městskou policii rád nemám. -
white label 18.12.12 23:20
Tak hlavně se to nesnaž podrobněji rozebírat s policisty při silniční kontrole..., asi by tě pak netestovali jen na alkohol...
Aby to pak nedopadlo jako s tím borcem, co mu policajti řekli: "Pane řidiči, vidíte tady tu bílou čáru uprotřed cesty, asi už víte co máte dělat že..."
"Jasně chlapi, to dobře znám..." ...no a borec si klekne nad čáru a pokouší se jí natáhnou/šňupnout přímo do nosu. :-O >:-[] >:D -
Novic (Porsche team/GT-R team) 18.12.12 20:29
« Re: Octavia III
s tou sedackou jsem to moc nepochopil >:D nicmene kdyz jsem si na salonu nastavil v Rapidu sedacku ridice pro sebe tak jsem sedel az zalostne nakrivo, sedacka je snad co nejvic vlevo to jde a pedaly zase naopak snad co nejvic uprostred, ve 106 taky sedim na krivo to bude asi v kazdem normalnim aute ale zanedbatelne a tohle by asi Rapid mel mit vychytanejsi kdyz je o 15let novejsi a o dve tridy lepsi (cist vetsi) -
white label 17.12.12 22:18
« Re: Octavia III
Když už teda, tak minulá A6 (C6 sedan) naopak před faceliftem, po něm měla právě úplně jiná (nízká, protáhlá a dělená) zadní světla. Mimochodem zrovna ta zadní partie vzpomínané A6 se mi zrovna moc nelíbila, u O3 naopak ano, takže když dva dělají (na první pohled) totéž, nemusí to být totéž.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]