Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 25.02.11  23:30

« Hura za volant:)

tak opet nas ceka pekny vikend tak doufam ze mate natankovano a chystate se vyrazit do ulic:)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.02.11  22:16

« Re: záloha aloha X.

Jinak jsem dnes dostal "výhodnou" nabídku na Diamond Race, ale stejně by mě ten závod vyšel draho- abych mohl jet, musel bych rodinu poslat někam k móři, aby to nevěděla... ;-)

Šance na výhru by byla vysoká. Závodníky by pochytala policie, a nejpomalejší Porsche v ČR by jediné dojelo... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.02.11  22:06

Né! Jen to nepřivolávej, já jsem rád, že je klid! >:D

Ale začne nová telenovela- O2! Dva dny jsme si doma užívali wi-fi. Dnes přestalo fungovat. Tak jsme volali co se děje, a oni řekli, že ho odpojili. Proč? Protože nám omylem poslali ještě jeden modem. Kurvadrát že já s tím O2 furt něco musím řešit! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.02.11  22:00

tak to gratulujem budu za to nove lakirky prada >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.02.11  21:56

« záloha aloha X.

Vážení diváci, všechno jednou končí, i naše zálohová telenovela. Desátý díl je úplně poslední. Prodejci mi dnes vyplatili alespoň část zálohy, a já jsem rád, že už se nemusí nijak prodlužovat, přitvrzovat, a čekat...

Hráli:
    Dylan McKay
    Fantomas
    Beckham
    a další

Režie:
    Toje Život

Střih:
    Hezkou Holku

Kostýmy:
    Calvin Klein
    Armani
    Jack Jones

Zvuk:
    Šesti Válec

Produkce:
    Poli Cie

Pro filmové studio MACZ s.r.o. vyrobil Kurvadrát 2011
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.02.11  19:27

« Re: Spekulanti všech zemí, polibte si pr.del!

...nevím jak by to dopadlo, kdyby po tom mostě jelo nějaké auto...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.11  23:01

švihák
    Taky s tím benzinem to byla podobná pravda, jako s tím, že někam veze ten most... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.11  22:39

dylan nezachadzajme do podrobnosti na blbu otazku blba odpoved a bodka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 23.02.11  22:30

svihaku jooo? a nebylo dycky ruzovy?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.02.11  21:49

Tyhle LEDky se asi dobře prodávaj lebkounům: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.02.11  21:09

Brandone, ten tvůj vtip. Já si myslím, že ten řidič těm policistům lhal. Náklaďák měl totiž na naftu, tak mu nemohl dojít benzín...

>:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.02.11  21:07

Jenže ona mi každou noc koupí jiné Porsche... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 23.02.11  21:05

tak takle osklivy sny bych nechtel:))
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.02.11  20:57

S Paris Hilton mám společného hodně, každou chvilku se mi o ni zdá... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.02.11  20:50

Ahoj Zdendino, jasně že řeším cenu benzínu. Vadí mi když platím spekulanty. Jestli se nechá nadále národ ožebračovat a přestane utrácet, je konec.

Dnes jsem viděl N95 za 36, N98 za 37,90... 8-s :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.02.11  20:44

E5: >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 23.02.11  20:38

zino-tak tenhle vtip me dostal >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 23.02.11  20:26

Nebo rentgenolog, po těch je teď sháňka... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.02.11  19:34

Zdeno: Myslel jsem to trošku výše než matura, třeba když budeš Doc. PhD., či zkušený programátor, tak to jde lépe ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 23.02.11  18:30

ty si ale mudrc nicméně dokážeš pobavit :-) Pokud myslíš vážně to co si napsal díky za pobavení >:D >:D No valim do chlívku abych nepuknul smíchy nejdřív švihák teď ty fakt bomba mohli byste dělat scénky v televizi na téma životní pravdy :-)

Jinak jelikož jsem absolvaval cca. 20 pohovorů ohledně zaměstnání tak ti mohu říct že kvalifikace nikoho nezajímala zajímala je maturita ale z jakýho oboru fakt ne :-)) dále se hodí plynná AJ, N nebo jiný jazyk, známý a praxe a práce je skoro jistá :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.02.11  18:16

Zdeno: Samozřejmě, sehnat práci dnes pro některé obory je problém, vše souvisí s kvalifikací.
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 23.02.11  18:03

no budeš se divit ale znám kupu lidí co dělaj za plat pod 10 tis. vcelku je lituju za to bych ani nevstával takže když mám toto srovnání mohu říct ano jsem borec >:D Jinak porsche mít nikdy nebudu můj sen byl je a bude felicie kabrio... Jinak nevím jestli pracuješ nebo studuješ ale zas taková pr*del sehnat práci není když samozřejmě nepočítám pokud tě někdo někam dosadí přes známý :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 23.02.11  17:59

mig? to je kámoš toma kruize? >:D :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.02.11  17:34

Vybírám si spolužačky vždy s podobným odstínem vlasů jako má moje přítelkyně >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.11  17:19

rony nieco pravdy na tom bude ale v mojej hlave si stale zafixovany ako student po promociach mi napis sz aby som si ta vedel zaradit >:D
    inak pri prevoze spoluziacok davaj pozor kde zanechavaju zbytky vlasov vedia z toho byt problemy a veta viezol som mamu vzdy nezaberie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.02.11  17:13

Zino: A mě neobdivuješ? Já přece přechodem z Fanouše do Laguny musím připomínat milionáře z chatrče. >:D >:D Teď vozím ze školy spolužačky a všechny "óó, ty sis ale polepšil" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.02.11  17:11

Zdendino: Nebudu kde kdo co a jak vydělal, co vím, je moje věc a jejich věc :-) ;-)
    No už jsem se lekl, že dostáváš 8000, jsem ti chtěl poslat normálně stokorunu >:D ;-)
    Tak dobrá, až budeš mít Porsche, tak se o tom potom pobavíme :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.11  17:11

ja z milionarov ktorych nepoznam obdivujem miga >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 23.02.11  17:05

sorry překlep mělo tam být průměrné... s minimální mzdou bych rozhodně nemohl platit úvěr na bydlení co splácim nebo mohl, ale žral bych trávu a kamení...
    Mno pouč mě koho na tomto servru obdivovat? Když vynechám lidi co neznám, kterých je většina a ty ani nekomentuju, tak jediný koho obdivuju je z "boháčů" ste2...
    Jinak jediný koho tady nemám rád je jpor to se nezměnilo a zbytek mi nijak zvlášť nevadí...
    Plat likvidátora taky není zázrak, ale každá práce ma + i - a konkrétně tahle má plusy v benefitech, které jsou brutálně fatální....
    Jinak až budu mít porsche slibuju ti že na ceny benzínu remcat nebudu....
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.02.11  17:02

Zino: Neřeš, to je prostě podle mě trochu nezkušenosti Zdendina. AŤ to nebere jako urážku, já si to taky myslel, že řešit spotřebu v těhle případech je asi blbost. Ale znám pár lidí, co jezdí luxusními auty a vím, jak si na ně vydělali a chápu to. Navíc jestli by jim to bylo jedno, tak jak to, že v luxusní třídě dneska kraluje nafta nad benzínem, viz taková A8, BMW se prodá v 75% v naftě, dokonce Alfa Romeo. Nebo třeba Audi A5 se prodalo minulý měsíc tuším v 75% v naftě.

A nebo proč se dělají jinak ty hybridy, nově třeba Cayenne...?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.02.11  16:58

Zdendo: Vždyť si sám prohlásil, že najedeš ročně kolik? Do 5000 km? To jo, to bych spotřebu a cenu benzínu fakt neřešil ;-) Myslím, že na tomhle webu najdeš mnoho lidí, co si na svá sportovní auta sami vydělali bez tatínka. A myslím, že bys obdivoval lidi, které jinak nemáš rád ;-) >:D Minimální mzda je 8000 hrubého, ne? To je na likvidátora nějak málo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.11  16:57

preco by nemal riesit kolko stoji benzin ? aj ked mas 100 000 mesacne podvedome kazdu korunu preratas vies ako si si ju zarobil kolko usilia ta to stalo takze porsche neporsche liat donho benzin a nepozerat na cenu je nerealne
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 23.02.11  16:53

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.02.11  16:51

Zino: Tak ten je perfektní >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 23.02.11  16:50

řešit, kdo jak si vydělal na tomto servru je více než zábavné, když většina jsou lidé povoláním syn nicméně pokud si někdo skutečně vydělal má můj nekonečný obdiv....

V současné době mám plat na úrovni minimální mzdy a cena benzínu je mi ukradená, až budu mít porsche a 100 tis. měsíčně myslím, že ani benzín za 50Kč litr by mě nerozházel.... Beru to ze svého pohledu, takže pokud švihák řeší cenu benzínu dle mého to je dobrý vtip...

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.11  16:43

ronault svihak s parizom nema nic spolocne beverly hills je jeho piesocek >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.11  16:42

Jede řidič náklaďáku a špatně odhadne výšku vozu a zasekne se pod mostem. Na místo přijedou policisté, jeden z nich jde ke kabině, kde sedí naštvaný řidič a povídá:
    "Tak co pane řidič zasekli jsme se, že?"
    "Ne, ty vole, vezu most a došel mi benzín!."
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.02.11  16:41

praseMB: Každý řeší peníze i ten, co jezdí v Porsche. Ono totiž i ten řidič Porsche si na něj musel vydělat a nechce se mu platit více za benzín. Možná taková Paris Hilton nebo jiní dědicové impérií to neřeší, ale pochybuju, že má Švihák něco společného s Paris >:D Nebo se pletu? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 23.02.11  16:37

v nadpisu máš chybu ani ne tak spekulanti jako spíš náš banánastát určuje cenu :-) Jinak ty skutečně řešíš cenu benzinu? jestli jo tak se válim smíchy po zemi....
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.11  11:15

vdaka ta hodnota ma prekvapila
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.11  00:00

Zino
    Ano, hodnota 580 Nm v 1000 ot., je dána tou hybridní kombinací třílitrového benzínového V6/245kW, přeplňovaného (Rootsovým) kompresorem, a elektromotoru, který má výkon 34kW při 1150 ot.
    Nejvyšší "systémový" výkon je prostý součet max. výkonů tedy 279 (245+34) kW při 5500 ot. Převodovka s funkcí děliče výkonu spojuje oba motory do optimálního systému.

Zcela shodný systém má i dříve představený Touareg II hybrid, který stojí o cca 200 tis. méně.

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.02.11  23:35

Zino: Cayenne nepotřebuje točivý moment, on totiž nepotřuje ničím otáčet, vše se otáčí kolem něj >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.02.11  23:20

otazka Nejvyšší toč. mom. [Nm/min-1] 580/1000
    mam to chapat ze cayenne hybrid ma 580 Nm od 1000 otacok za minutu ? :-O
    wl prosim vysvetlenie >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.02.11  23:19

Krispos: Tak tu trávu chci vidět! >:-[]

No jo, když to jde, ta kzákazníka oškubem, když to nejde přes nekvalitní palivo, tak ho oškubeme Lybií. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 22.02.11  22:53

S novým autem na Aral do Zittau (mám to 15 km) a nikam jinam.... ted zatím moje Felda zkousne vsecko, i trávu podle cesty.
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 22.02.11  22:51

Koukám že vystoupení Yetiho v Top Gearu nenechalo chladnými ani místní diskutéry.... na prvním místě MACZ je Yeti! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.02.11  22:44

niekedy bol luxus kupit si nove auto teraz je luxus natankovat plnu nadrz >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 22.02.11  21:55

to vis, vzdy se nejakej duvod najde
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.02.11  21:18

« Spekulanti všech zemí, polibte si pr.del!

Benzín zdraží během pár dní o 2 koruny. Prý kvůli Libyi... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.02.11  08:56

« Re: Go West!

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes: :yes: :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.02.11  19:48

« Go West!

Děkujeme západním sousedům za tu kvalitku, kterou jsme vždycky tolik záviděli!

Připadáš si malátný?
    Můžou za to ftaláty.
    Varování před toxiny,
    dej si maso s dioxiny,
    chceš peroxid vodíku?
    Tak ten najdeš v pudinku!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.02.11  18:58

« Re: DOKTOŘI

Jen musíme termín tuneláři změnit na dépéháři...
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 20.02.11  17:37

vsechno jsou to zlodeji a tunelari.
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 20.02.11  17:29

ty jo asi nejlepší názor co z tebe kdy vypadl ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.02.11  14:22

Pravice nebo levice- je to úplně jedno. Oba směry vedou do pr.dele. Nevládnou tu strany, ale mafie.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  10:35

E5: Dalo by se to napsat přesně naopak, minimálně do 4/5 toho článku. Jak je to v reálu, to je věc druhá a čím byl pisatel motivovaný, věc třetí. Alespoň má výhodu v tom, že peníze, které si vydělá jdou k němu, nebo k jeho šéfovi a jeho firma ví, co si dovolit a co se jí nevyplatí. To už je ale jiná píseň. Budeme moct samozřejmě napsat podobnou zprávu i od jiných, třeba pekařů ;-)
    PS: Jestli měl deset, tak mu gratuluji, to já mít na fakultce nebudu, možná ani z poloviny. Možná se taky dal na špatný přesycený obor, ESF vychrlí absolventů bez uplatnění tolik, kolik se ji vyplatí k provozu. To jsme opět ale jinde.
    PS2: Před nedávnem vyšla statistika absolventů MUNI. Bylo tam moc pěkné srovnání toho jaký je zájem o absolventy jednotlivých fakulty, jejich průměrné nástupní platy a srovnání před 10 lety. Nejlépe na tom byli a jsou absolventi Fak. informatiky cca 28 000, druhá byla tuším právě ESF s nějakými 23 000, kupoduvi za těch 10 let se jejich postavení tolik nezměnilo, tím myslím náskok. Pak následovali právnici, což jsem nečekal. Za nimi teď jsou absolventi FL, kteří tuším přeskočili nějakou sportovku a před námi teď jsou absolventi pajdáku, kteří za těch 10 let zaznamenali skok z nejnižších příjmů na příjemný průměr. Nejhůře tradičně filda. Byla tam i FSS, rozhodně ne nejhůře, ale kde, to nevím. Asi to tam vytrhávají studenty genderu
    >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 20.02.11  09:56

Také přeji (pozdní) dobré ráno a přidávám odkaz: [odkaz] Nejspíš to už všichni znáte, ale třeba se najde ještě někdo, kdo ne... :-)

Ron: Ústecký kraj je jedna velká černá díra... Tedy ne, že by to bylo jinde výrazně lepší, spíš je to tam zásluhou několika místních borců víc vidět... A bohužel se to zdaleka netýká jen Krajské zdravotní... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  07:43

Dobré, Zino, dobré...

Já sem ještě hodím něco, co se týká tématu aneb drž hubu nebo letíš: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.02.11  07:24

tu su rozpisane hotove slohove prace >:D tak ja poprajem aspon dobre nedelne ranko ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  02:32

E5: Samozřejmě, těch řvounů je tam moc, nelíbí se mi to taky, nedělá to dobrý obraz tomuhle povolání, bohužel tohle se najde všude... :-|
    Ještě to pár dní to bude vřít, říďa z Vinohrad ustoupí, Dr. Engel odtamtud stejně za čas odejde nebo se tam za rok dva změní ředitel, oba tam dlouho nevydrží, v U.Hrad. panovi řediteli taky domluví do duše, hlavně zjistí, že neušetří a další diplom si na nástěnku nedá (sice machruje, ale Třinec SOSna je stejně v ekonomickém hodnocení před ním :-) ), bude klid, nějakou dobu, jak dlouhou záleží na reformě. Jen si nejsem jist, jestli když se opravdu nastolí ty standardy, tak nebudou pro změnu stávkovat někteří pacienti... to bude dlouhá diskuze.
    Jinak viděl jsem i nabídku třeba do farm. společnosti. Nástupní plat 25 čistého, firemní auto, mobil, NTB, osobní ohodnocení, plus bonusy a růst platu zaručen... a žádná zodpovědnost, resp. zažalují tě za pochybení těžko. Vzhledem k tomu, že tam jedná známá bývalá veterinářka taky pracuje a jak se jí daří, není to vůbec nabídka k zahození. Jen teda neláká mě to po té stránce morální, nebo spíše akční... představa s jakými ideály do studia člověk šel a pak skončí jako "obchoďák"? :-| Ale mám spolužačku, která by po tom jistě chmátla a asi to veme... Bude spokojená, já pak budu asi stávkovat, páč si chci vybrat platově, přesčasově a zodpovědnostně asi nejblběji jak to jen jde. No uvidíme... :-| ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 20.02.11  02:20

Já vím, dělal jsem si legraci, už jsem několik nástěnek s nabídkami volných pracovních míst viděl... A vlastně už jsem tady svůj postoj k "stávce" doktorů zveřejňoval, v zásadě mají mou podporu, ale malinko se to teď, za přispění pár aktivních tahounů, začíná posunovat směrem k poloze ad absurdum... Té většině idealistů se to už bohužel úplně vymklo z rukou a je z toho jen další boj o moc...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  02:09

E5: Neboj, oni práci najdou, možná ještě lepší. ;-) Stačí mrknout, teda teď už ne, teď by to mohlo být zkreslené oněmi odchody, ale před tím se stačilo podívat na stránky nemocnic a není jediná, která by nehledala lékaře na všelijaké obory. A že se už tak pomalu rozhlížím, tak víc kde se co hledá. ;-)
    Třeba nástěnka s volnými prac. místy na studijním je tak plná každý rok, že není kam věšet další nabídky. To je jedna z výhod tohodle studia, sice placené to není jako TOP, ale najít práci není problém. ;-)
    Kamarádi berou i stupendia od nemocnic, že u nich nastoupí po škole a to i na oborech, které byly kdysi výběrové (chirurgie i ortopedie). Dneska je výběrové spíše kožní a oční, protože když na nich získá atestaci, tak se ženou do vlastního nebo do soukromých klinik s několikanásobně vyššími než nemocničnímu příjmy. To je možná další obraz toho, kdo a proč stávkuje a je nespokojený.
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 20.02.11  02:00

To jo, zvlášť pro ty doktory, kteří v naivně idealistické soudržnosti a s vidinou růžově nastíněných lepších zítřků podali výpovědi a od příštího měsíce budou bez práce... Ještě, že máme ESF, budeme je všechny rekvalifikovat... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  01:54

Já se přísahám vyhýbám, dokonce jsem byl poslední odvodu z celého města, byl odveden s odkladem a pak povinnou vojenskou službu zrušili, páč jsem nechtěl přísahat... >:-[] A promoci asi taky kašlu, žádná přísaha nebude >:-[] Přísahám! >:D Srandičky srandičky, ale ono to je vážná věc :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 20.02.11  01:48

Aha, tak to jo... přísaha je vážná věc :-) hlavně bacha na to, přísahat někomu věrnost až za hrob a nepojistit si to předmanželskou smlouvou... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  01:33

E5: WL tvrdil, že nesmí, protože prý nějaká přísaha, kterou skoro nikdo nečetl a už vůbec nikdo ji nesložil, nicméně veřejnosti ji má v ústech neustále ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 20.02.11  01:25

Vždyť to snad nikdo netvrdil... a není právo na stávku dané zákonem? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  01:08

To máš samozřejmě jak jinak než pravdu, v tom jsem s tebou za jedno, ale to přece nemá nic s tím, že lékaři jako zaměstnanci smí nebo nesmí být nespokojeni a stávkovat. :-| ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.02.11  01:02

Ano, kruh se uzavírá a vracíme se k podstatě toho, o čem jsem tu psal na začátku v 16:14... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  00:57

WL: Dobře jsi použil ty uvozovky, "pracuje". Záruky poskytnuty nebyly, plány nějaké jsou, zamrznuto v jednání a ČLK si stěžuje, že nebyli vyzváni k spolupráci lékaři. Ono jak jinak, když ministrem je bývalý ředitel nemocnice... mimochodem jen 3 fakultky by nebyly schopny fungovat, není překvapení, že jedna z nich byly pod vedením pana ministra, který tvrdil, že u něj měli doktoři vyšší než průměrné platy.
    No uvidíme, šanci dostali, teď doladit detaily, přestat házet klacky pod nohy a vymést s těma, co tam nemají být, ale to je opět utopie. Ono nebude chtít ani levici ani pravici abychom se tomu vysněnému "severu" přiblížili, to chce obměnu myšlení a jak vidím, že i ti mladí typu exministra živ. prostř. nějaké nové styly nepřináší, tak to moc naděje nedává. :-|
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.02.11  00:44

Jo, asi víš, že na tom vláda zrovna "pracuje", ale pokud budou ty firmy vzájemně držet dohromady s lékaři, nebude tak snadné podobnou korupci zcela zastatvit...
    Všechno je to pořád hlavně o konkrétních lidech a to se týká jak politiků, tak doktorů, tak zástupců těchto firem...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.02.11  00:38

WL: Já volil, i když to může být jedno, v těchto volbách pravicovou stranu, ale nedostala se do PSP ČR. ;-)
    Já tohle ale nepodporuju a pro nemocniční lékaře se tohle až tak netýká, tam je to předepisování omezeno na nemocnici a nákup řídí také ona, případně primář, ti řadoví a noví, čili ti co stávkovali se jen tak do těch CH Alp nedostanou, to mi věř ;-) Kdyby stávkovali všichni, bylo by to divné. A je na vládě, co s tím dokáže provést, jak téhle formě korupce zatrhne.

PS: A neříkej, že jsi nestranný a netíhneš k pravici >:-[]

PS: Ono ještě k té pravici a levici. U nás je to trochu vše domotané... Předseda nejpravicovější parlamentní strany promluví (tedy pokud jsem správně rozluštil to mumlání), že chce směřovat náš stát po vzoru severských zemí typu Švédsko a Norsko, kde po desetiletí vládne sociální domokracie >:-[] >:D To si pak vyber. :*)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.02.11  00:33

švihák
    No jo, dva "levičáci" se našli... >:-[]
    Ještě tu napiš, že za komančů bylo líp (viz tvé prohlášení o nejhorší vládě od R-U) a bude to jasné... >:D

Dej mi nějakou důvěryhodnou záruku, že jakákoli příští vláda bude výrazně lépe hospodařit, než ty předchozí a pak teprve můžem smysluplně mluvit o tom, jak to udělat, aby se dostala případně k moci... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.02.11  00:31

To, jak se daří farmaceutickým firmám je (svým způsobnem) opravdu do nebe volající (to s tebou naprosto souhlasím), ale bez vzájemné "podpory a spolupráce" s lékaři, by to taky nemohlo fungovat tak, jak to dnes funguje. Mám na mysli "náhodná školení" poblíž Copa Cabany, nebo v lepším případě třeba "jen" ve švýcarských Alpách..., nedělejme tu ze všech lékařů svatoušky a mučedníky, viz mé motto... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.02.11  23:52

WL: Ty důvody byly rozepsány na více místech, do médií se dostává jen to, co je čtenářsky zajímavé. Nebo máš snad pocit, že to memorandum bylo jen o mzdách? A ani se není co divit, popravdě bude lepší, když ty 2 mld. z pojišťoven půjdou jasně tam kam patří, než se budou opět zbytečně investovat do projektů, které nejsou zapotřebí a jsou předražené. Mimochodem uspořit se neuspoří nic, medicína bude čím dál dražší a dražší, lidé budou chtít dražší a lepší léčbu, s tím se nedá nic dělat. Dělat se dá s tím, kolik co bude stát a proč. Pokud se rozkoukáš kolem jak se daří farm. firmám a dodavatelům do zdravotnictví, tak mě ty 2 mld, které příjdou na platy lékařů příjde jako menší újma pro pacienta.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.02.11  23:49

Naprosto výstižně napsané! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.02.11  23:47

Nechci schodek bakatelizovat, ono to není žádná sranda, ale jak vidím poslední dobou opět ty kauzy, tak mám pocit spíše ze znění "musíme vám ubrat platy, musíme jako stát šetřit, už není pomalu co rozkrást" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.02.11  23:41

Jinak to ódéesácké strašení "řeckou cestou" je poplašná zpráva a vtip jak sviň. Rozkradou co se dá a pak varujou Řeckem, bóže! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.02.11  23:17

To máš ale trochu proformulané, nemyslíš. Aby to bylo tak jak sis to vyložil, muselo by to znít jinak, Lékařské úkony musím konat vždy, pro každého a za jakýchkoliv okolností. Když ty nebudeš chtít dělat svou práci, taky tě nemusí nikdo nutit. Jak bys podle tohodle chtěl přistupovat k takovým politikům typu Langera, kteří mají titul MUDr. a skládali "Hippokratovu přísahu", dnes se totiž již neskládá ani ona.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.02.11  23:16

Ron
    Takže lékařům nakonec nejde ani tak o jejich platy, ale hlavně o urychlení úsporných reforem, pro což vlastně dělají co můžou... >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…