Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 06.03.11 14:18
« Re: Alfa Romeo 4C
suhlasim ta alfa je krasna :yes:
ja ako spravny povodny zino davidoff mam zapalovac davidoff v nakupnom centre to ponukali 2 "cicusky" bola to vyhodna kupa k cigaretam som dostal zapalovac, finlandiu a zahral som sa na ipade pri pohlade na krasne nohy slecny v minisukni. To sa potom sustred a trafaj gulicku do dierky ked mas pred ocami inu dierku >:D pridem ti ho ukazat je to prvy zapalovac na ktory som potreboval navod nevedel som si pripalit cigaretu >:D -
Dylan McKay 06.03.11 10:11
« Re: Mazda- vyžeň pavouka z motoru!
Nevím co to je za pořady v televizi, ale docela fešný americký kočky musí pít břečy ze švábů a žížal. Jako sním všechno, ale nikdy se nechci dočkat toho abych jednou musel jíst hmyz... 8-s
Jinak šneky už nejím, a to od té doby co mi jeden z talíře bleskurychle utekl... >:D -
white label 04.03.11 11:06
« Re: Kurvadrát na kvadrát
Švihák
Opravdu si myslíš, že se zrovna komančům nikdy nepodařilo, udělat z lidí tupé stádo? A co "znárodnění a kolektivizace", politické zavíraní a vraždění, "volby" jedné strany, všechny ty lampionové a prvomájové průvody a s nimi spojená povinná výzdoba nejen naší, ale i sovětskou vlajkou, spartakiády, nutnost být ve straně při vyšší pracovní funkci, uzavřené hranice atd. atd. Tohle všechno se s dnešní demokracií nedá vůbec srovnávat, natož tvrdit, že teď jsme dokonce "tupější stádo", než za sociaslismu...
Nehledě na to, že za komančů by sis při podobném zveřejnění takového osobní názoru sakra pořádně rozmyslel jeho možné důsledky, a to nejen pro tebe, ale i tvou rodinu...
:-O ;-)
Ale tohle novodobé RVHP mě taky s_r_.
Jak někdo může rozhodovat o penězích pro sebe (nebo své asisitenty), když ty peníze sám nevydělal? Copak to není střet zájmů? 8-s :no:
[odkaz] -
Dylan McKay 03.03.11 20:41
Chucku, pan Bárta by byl ještě před lety označen za blázna a kašpara, ale tenhle národ je tak znechucenej, že nad tím jen mávne rukou. Podařilo se jim to, co se komunistům nikdy nepodařilo- udělat z nás tupé stádo.
Vláda chce zlikvidovat zbytky drobných podnikatelů v těch nejchudších městech, aby dále zkvétaly vietnamské večerky a herny. -
Chuck Norris 03.03.11 20:31
dnes jsem si půjčil od někoho blesk nebo co to bylo za plátek protože tam bylo na titulce něco o nových pravidlech na silnici... inu přečetl jsem si to a nevím proč ale asi to byla opravdu taková tragédie ale znovu se mi připomněl ten díl toho diskusního pořadu s Jílkovou kde byl bárta s nějakým policajtem a proti němu někdo z liberálního něčeho (docela známej člověk ke všemu se vyjadřuje v tv..) a s ním nějaký majitel nebo bývalý majitel autoškoly... abych to zkrátil obě dvě strany byly naprosto k uzoufání. bárta a spol říkal úplnýi do očí bijících blbosti který jsou nepřevoditelný do našeho právního řádu a škatulkoval všechny lidi v pětimetrových limuzínách nebo mladé řidiče jako potencionální nebezepečí na silnicích a jeho oponenti na tom byli ještě hůř když půl pořadu jejich jediný argumenty byly nesmyslný značky snižující rychlost a retardéry a kontrovali že když mi tachometr ukazuje 50 nejedu 50 ale asi 43 tak můžu jet 57 podle tachometru.. v ten moment jsem přepínal na telenovelu s don isabelou fortuccini. Ve stínu toho všeho co se tam stalo jsem zjistil že ti oponenti byli snad ještě hloupější než jsem dokázal vůbec pochopit protože nevyhrát diskusní duel nad někým kdo vymyslí naprostý zákaz telefonování za jízdy a jeho vymáhání zajistí výpisem z hovorů a nad někým kdo vymyslí že "zruší" osobu blízkou respektive že najde viníka ve formě majitele auta což je i pro úplného právního analfabeta jasná blbost =Je naprosté selhání a ten člověk by se měl nad sebou vážně zamyslet jakým způsobem naloží se svou dosavadní kariérou a kam pohne s kormidlem... je jen bohužel k politování že slušní řidiči v tomhle státě asi nemají kdo by za ně bojoval... a já to teda rozhodně nebudu se svými mastnými vlasy a křivou hubou. -
Brandon Walsh 03.03.11 14:31
a akych robotnikov mame u nas na chodniku medzi panelakmi opravovali kanalizaciu alebo nieco take vykopali jamu a dali pred to znacku zuzena vozovka a prikazana 40 ka >:D cesta siroko daleko nikde mat mobil s fotakom tak prilozim dokaz >:D -
Brandon Walsh 02.03.11 23:15
lepsie raz vidiet ako sto krat citat
mam za sebou neoficialny cigaretovy zraz cca pred hodinou som zaparkoval na jedno parkovisko trochu dalej stalo par aut konkretne hnusne spinava puma, brutalna remusova tigra a novy swift vsetko chlapci cca 18 rokov samozrejme auta rozsvietene ako vianocne stromceky a nastartovane vsak otecko benzin zaplati. Toho swiftujuceho mi bolo luto nebol obleceny v FF design ceny tesco a mal auto umyte. Trochu mi bolo luto ze moj nalesteny zlutasek odpociva v garazi ale co viac mi prislo luto ked sa chlapci rozhodli niekde ist a jeden krici na druheho konkretne na stojaceho pri pume nieze zamknes lebo ho uz nikto neotvori zober doklady a nechaj odomknute >:D tak co si ma o tomto clovek mysliet ked som sa za pol hodinku vracal auta tam uz neboli a odchadzala stadial dopravna policia >:D