Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 11.03.11 16:14
« Re: matte black
a co třeba když jsme u toho limuzíny jako A8, 7, S, LS? na ně matná nejde? neví jestli jí majitel ještě má ale po praze jezdí S8 v matný šedý... a vypadá naproto úžasně... člověku se nejdřív hnusí pak si na to zvykne a pak je z toho úplně mimo... -
Chuck Norris 11.03.11 00:03
« Re: Alfa Romeo 4C
tyjo všichni mějte černý matný nebo bílý fólie... to bude nádhera:-) promiň já chci na auto taky matte black s lesklou černou ale potom co to vidím na více a více a ještě více autech a kór na některých to je fakt něco se mi to líbí čím dál míň:-( a chromová fólie stojí 80 papírů a na to peču... -
Dylan McKay 08.03.11 13:39
« Další perla z Kocourkova
Nejdříve si přečtěte celý článek: [odkaz]
Když to vydejcháte, přečtěte i diskusi. Tentokrát mají takřka všichni pravdu. Nejvíc se mi líbí názor: "Drazí zloději, pan soudce je movitý člověk a zabít vás nesmí, takže víte, kam jít. Lupu zdar!" -
David Silver 08.03.11 08:15
Chuck: No já myslel na jaký zařízení, to mi je jesný že chceš aby ti to hrálo v autě... >:D Ty máš MP3 od Apple? :-O myslíš iPod ne?
No tak to jsem rád že to není fabie, jinak tu jsem ani v tv neviděl že by s ní jezdila vláda >:D
Dylan: Ty jsi něco zařizoval do Cayenna ohledně iPhone co si pamatuju, ale už si nepamatuju o co šlo... o toto asi né žene? -
Chuck Norris 07.03.11 22:16
v dokovací stanici? myslíš toho ipodu? no... to jsem taky našel nějaký nástavce na to... já jen že co se takový elektroniky tak jsem naprosto nepolíbenej a chtěl jsem jen vědět jestli třeba už apple nepřišel na to že dělat jen designový nádhery není všechno a nedělá něco co má nějakou výbavu.... -
David Silver 07.03.11 10:24
měsíc jsem měl od prázdnin přestávku, to je příšerná doba! >:D ale já za to nemůžu, to ředitel nařídil že si dáme prázdniny >:D bejt poslanec to by se mi líbilo, jako Bárta hned první auto Maserati GranTurismo.... >:-[] >:D >:D >:D
Zrovna přemýšlíme kde budu dělat autoškolu, jestli v Dačicích nebo v Budějkách. ;-\ Cenově je to tak nějak stejný, jediný co si myslím že by mohlo rozhodovat je to že v Dačicích bych to dělal o prázdninách a měl bych čas se na to učit než v budějkách po škole... -
Dylan McKay 07.03.11 10:20
Zase prázdniny? A to tě baví? Mám pro tebe práci- nechceš bejt poslanec? Měl bys sakra drahou káru, benzín zdarma, do práce bys ani nemusel, občas byses v lavici přihlásil aby se neřeklo že jenom spíš a vůbec řada dalších a dalších výhod. Ale hlavně furt prázdniny! ;-) :yes: