Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 13.03.11 13:48
« Jaki si to mám vysvětlit?
Druhá letošní jízda s gripenem opět skončila policejní kontrolou. Chtěli vidět vše, od dokladů po vestu, dokonce jsem musel ukazovat, že je v lékárničce maska. První jízdu jsem zažil totéž. Nevím jestli je to náhoda nebo se policie zaměří na podobná auta.
Každopádně už jsem se na ně jako neusmíval jako dřív, už jsem byl docela otrávenej. -
certina 13.03.11 09:02
« Re: jak sjíždět pneu
Ahoj zino,
fotky dodám, jen se mi toho teď tolik nahrnulo (práce, škola, víno, ženy, zpěv ;) ), že nemám čas vůbec na nic >:D :no: V týdnu si ještě musím dojet pro středy do alu a snad se mi podaří nechat nalakovat kliky, ale to budu zase celý den bez auta :no: -
David Silver 12.03.11 22:30
Jojo, letí tudy většina těch nej letadel. C17 lítají jedna za druhou téměř každý den (jen dneska jsem žádnou neviděl >:D ), pak z vojenských ještě často létají KC135, ale ty lítají megavysoko, ještě se mi nepovedla ani jedna fotka aby byla kloudná... jinak Jumba, A340, jednou denně A380 (někdy 2x). Velká raritka je il anebo AN, ale ty jsem viděl jen jednou každýho.
OK, děkuju. Mrzí mě že jsme nakonec nejeli :-| -
David Silver 12.03.11 22:09
Pro Dylana a i další co by je to mohlo zajímat...
Tady pár povedenějších fotek dnešního přeletu v podání Lockheedu C-5 Galaxy (US Air Force)
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Pak ještě něco
Airbus A380-861 (Emirates)
[odkaz]
Airbus A380-841 (Singapore Airlines)
[odkaz]
Křižující se Boeing C17 Globemaster (USAF) s Boeing 737-700 (Air Berlin)
[odkaz] -
David Silver 12.03.11 11:35
« Re: matte black
Chuck: Mně se japonský styl driftování nelíbí, to není podle mě driftování, že před zatáčkou vemeš za ručku a pak to plynem udržuješ v jízdě bokem, jo v rally se to tak dělá, to mi nevadí, ale mnohem líp vypadá když se do driftu dostaneš rozhozením anebo přehnanou rychlostí a následným prudkým dobržděním v zatáčce a rychle plyn. -
Chuck Norris 11.03.11 23:18
najdeš na netu i pěkný japonský drift party s lancerama... ono lidi co si to koupí nejsou asi zrovna masovými uživateli youtube a podobných věcí:-) mají tak trošku jiné potřeby a možnosti... kdybych nebyl socka tak určitě nesedím tam kde sedím teď čímž jsem vás nechtěl urazit... -
David Silver 11.03.11 21:54
Dylan: no opatrnej, řekl bych, že tomu slušně dával :-) s takovýma autama moc driftů na youtube není.. teda ono s žádnýma pěknýma autama na youtube moc driftů není, když vynechám ty megaupravený Nissany Silvia a podobně, co s nima driftujou japončíci >:D -
Chuck Norris 11.03.11 16:39
věř tomu že ta s8 je v reálu moc pěkná!!! černý kola a lišty dle mě určitě ne... to auto je barevně naprosto jednolité!!! tak to bylo myšlený... jediná věc co na tom není nabarvená na šedivou je znáček s8 vpředu a vzadu... pak těsnění a okna jinak vše:-) vypadá to krásně predátorsky jak z nějakýho postapokalyptickýho světa.... -
Chuck Norris 11.03.11 16:28
to je ona:-) frajer je gurmán... ještě má v plný palbě minulou sedmičku (ale ne v plný palbě co se prodává na sauto ale ve skutečně "plný") možná ještě nějaký drobotě ale taky jezdí s kabriem od rolsu drophead coupe... A8 vedle něj jako smart vedle passatu a stejně to má jen dvoje dveře >:D >:D -
Chuck Norris 11.03.11 16:27
koho zajímá smrt tisíců?! nikoho... tragédie jednotlivců je v médiích vždycky více tragédií než smrt tisíců lidí... koho zajímá že v líbyi umřelo už x tisíc lidí x českých okresních měst jen kvůli tomu že západ včetně nás si nechce špinit ruce s někým kdo jim dodával černou krev ekonomiky... všichni se tady opájej jaké mají mocné organizace schopné zmrazování jakýchsi účtů a operující se spoustou techniky ale jsou naprosto k ničemu... kdy napsoled zasáhly mocnosti proti násilně potlačeným masovým protestům v diktatůrách? kdy naposled sesadily diktátory potlačující ZLP ? proč byla válka v iráku a né v líbyi? je tu spousta konspirativních otázek.. zkuste si na ně odpovědět.... budete paranoidní? nebo ne? to je jedno... ikdybste byli prezident USA nezměníte to... -
Chuck Norris 11.03.11 16:14
a co třeba když jsme u toho limuzíny jako A8, 7, S, LS? na ně matná nejde? neví jestli jí majitel ještě má ale po praze jezdí S8 v matný šedý... a vypadá naproto úžasně... člověku se nejdřív hnusí pak si na to zvykne a pak je z toho úplně mimo... -
Chuck Norris 11.03.11 00:03
« Re: Alfa Romeo 4C
tyjo všichni mějte černý matný nebo bílý fólie... to bude nádhera:-) promiň já chci na auto taky matte black s lesklou černou ale potom co to vidím na více a více a ještě více autech a kór na některých to je fakt něco se mi to líbí čím dál míň:-( a chromová fólie stojí 80 papírů a na to peču... -
Dylan McKay 08.03.11 13:39
« Další perla z Kocourkova
Nejdříve si přečtěte celý článek: [odkaz]
Když to vydejcháte, přečtěte i diskusi. Tentokrát mají takřka všichni pravdu. Nejvíc se mi líbí názor: "Drazí zloději, pan soudce je movitý člověk a zabít vás nesmí, takže víte, kam jít. Lupu zdar!"