Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Bud 18.03.11 20:20
« Re: zima
No u nas v Třinci teď krásně chumelí, na autě mám už 3cm.sněhu a auta jezdí jak pos.. :-)
Taky jsem hned pomyslel na ty, kteří netrpělivě přezuli. Pokud tak bude chumelit do rána, máme se na co těšit. Mezinárodní silnice ze Slovenska je pro nákladní dopravu odkloněna, přes město >:-[] -
Chuck Norris 18.03.11 13:49
« Re: zima
a jéje... nebuď zase cíťa....tady v pb jsme o 300m vejš už tu sice nesněží ale sníh se i přes diametrálně jinou polohu udržel na silnici tak hodinku a to ještě na nepoužívanejch cestách... teď jsou zbytky už jen na trávě... klidně bych teď jezdil i na letních se vzorkem 0,8mm.... nedovedu si představit jaká je to kalamita v práglu:-D -
Chuck Norris 17.03.11 21:07
« Re: jaro
tak jsem dnes snad po měsíci zase otevřel parádní blesk a hned vidím: nechal si rozmlátit palicema lambo za 13mil:-D no nic ale frajeři v číně nebo kde to bylo jsou docela vostrý když borcovi řeknou že to neumí opravit a ještě mu to poničej >:D a pak že se bohatí lidé v číně mají královsky... Á propos když už bych měl afekt a chtěl si rozmlátit svůj reventon tak bych si to rozhodně udělal sám a né bandou nějakých domorodců a zaplatil bych ppl aby ho dovezla před závoru továrny lambo s nějakým vtipným vzkazem... -
Chuck Norris 16.03.11 21:13
konečně někdo s natolik rozumným projevem bohužel na rozdíl od jistých českých masových médií ví takovou jednoduchou věc že fiat prodal licenci na žigulik a že se tudíž žádná krádež nekonala... málokdo ví že rusáci toho žigula drasticky překopali a z nanicovatýho papírového fiata udělaly symbol ruského myšlení který je symbolizuje doteď! -
Dylan McKay 16.03.11 21:04
Tak to já moc vzpomínek na klasická auta nemám. Strejda měl Žuk a potom Nisu. Možná někdo vzpomene na tyhle polské dodávky.
Ale abych byl zajímavej, tak si něco vymyslím....
Zrovinka jako můj děda, zrovinka tak! Když padl Němec, chtěl si děda vzít jako válečnou kořist matně šedého VW brouka. Jeho majitel, nějaký pan Ferdinand se auta nechtěl vzdát, a tak si do brouka sedl a zamkl se v něm. Děda vzal velké kladivo, a začal do brouka zběsile mlátit. Když už nemohl, pan Ferdinand vystoupil, a nestačil se divit. Z brouka se díky mému dědovi stal pohledný sporťák, který mám vlastně dodnes. A tak vlastně vzniklo Porsche 911. No fakt, nekecam! :-) -
Brandon Walsh 16.03.11 06:06
nemam elektrony spat ani 24 hodin a uz som pokrstil predny o obrubnik daval som pozor na zadne koleso a zrazu prisiel ten zvuk cely zivot sa mi premietol pred ocami >:D nastastie nie je to take hrozne no kazit si rano obzeranim sa mi nechcelo 8-s
wl taktiez to mal nove >:D dvojdverove a biele iba chvilu bola bordova z vyroby potom sa otcovi podarilo salto tak ju nalakovali na bielo kedze babka sa s tou farbou nevedela zmierit a stale chcela bielu potom ako prislo z lakovne vysla na dvor povedala ze sa jej to nepaci a slo sa naspat striekat na bordovo >:D -
Brandon Walsh 15.03.11 11:32
tak som sa vratil z prezutia cestou som stretol mojho najvacsieho konkurenta >:D cierny leon ktory som tu davnejsie spominal konecne som si ho obzrel zblizka aj ked velke sance mi nedal je to cupra a chalan podla toho s nou aj jazdi >:D no nad upravou klobuk dole sam by som to tak farebne nezladil :yes: -
Dylan McKay 15.03.11 00:44
« smrt na D1
Včera ráno jsem se stal svědkem nehody na D1, kdy kaminon narazil do jiného kamionu vezoucího Audi Q7 a neovladatelný vletěl do protisměru, kde smetl několik osobáků, z toho jedno auto pod sebe. Dnes jsem si opět uvědomil, že i sekunda hraje v lidském životě obrovskou roli. Za mnou uzavřeli na dlouhé hodiny D1. Vypil jsem večer tři lahve vína, a myslel na pozůstalé, co se jim někdo nevrátil domů. Viděl jsem lidské tělo zohavené k nepoznání, které vídím před očima pořád. Hodně nepříjemný den. :-( -
Brandon Walsh 13.03.11 16:08
« Re: jak sjíždět pneu
dylan krasne auto na tych fotkach >:D takze dalsia kontrola ja som sa prave vratil domov v protismere na rovnej krasnej ceste niekde merali tak nestihali odstavovat auta robila sa im kolona jeden policajt bol iba na ceste a ukazoval kazdemu druhemu aby siel ku krajnici >:-[] -
Dylan McKay 13.03.11 13:48
« Jaki si to mám vysvětlit?
Druhá letošní jízda s gripenem opět skončila policejní kontrolou. Chtěli vidět vše, od dokladů po vestu, dokonce jsem musel ukazovat, že je v lékárničce maska. První jízdu jsem zažil totéž. Nevím jestli je to náhoda nebo se policie zaměří na podobná auta.
Každopádně už jsem se na ně jako neusmíval jako dřív, už jsem byl docela otrávenej. -
certina 13.03.11 09:02
Ahoj zino,
fotky dodám, jen se mi toho teď tolik nahrnulo (práce, škola, víno, ženy, zpěv ;) ), že nemám čas vůbec na nic >:D :no: V týdnu si ještě musím dojet pro středy do alu a snad se mi podaří nechat nalakovat kliky, ale to budu zase celý den bez auta :no: -
David Silver 12.03.11 22:30
Jojo, letí tudy většina těch nej letadel. C17 lítají jedna za druhou téměř každý den (jen dneska jsem žádnou neviděl >:D ), pak z vojenských ještě často létají KC135, ale ty lítají megavysoko, ještě se mi nepovedla ani jedna fotka aby byla kloudná... jinak Jumba, A340, jednou denně A380 (někdy 2x). Velká raritka je il anebo AN, ale ty jsem viděl jen jednou každýho.
OK, děkuju. Mrzí mě že jsme nakonec nejeli :-| -
David Silver 12.03.11 22:09
Pro Dylana a i další co by je to mohlo zajímat...
Tady pár povedenějších fotek dnešního přeletu v podání Lockheedu C-5 Galaxy (US Air Force)
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Pak ještě něco
Airbus A380-861 (Emirates)
[odkaz]
Airbus A380-841 (Singapore Airlines)
[odkaz]
Křižující se Boeing C17 Globemaster (USAF) s Boeing 737-700 (Air Berlin)
[odkaz] -
David Silver 12.03.11 11:35
« Re: matte black
Chuck: Mně se japonský styl driftování nelíbí, to není podle mě driftování, že před zatáčkou vemeš za ručku a pak to plynem udržuješ v jízdě bokem, jo v rally se to tak dělá, to mi nevadí, ale mnohem líp vypadá když se do driftu dostaneš rozhozením anebo přehnanou rychlostí a následným prudkým dobržděním v zatáčce a rychle plyn. -
Chuck Norris 11.03.11 23:18
najdeš na netu i pěkný japonský drift party s lancerama... ono lidi co si to koupí nejsou asi zrovna masovými uživateli youtube a podobných věcí:-) mají tak trošku jiné potřeby a možnosti... kdybych nebyl socka tak určitě nesedím tam kde sedím teď čímž jsem vás nechtěl urazit... -
David Silver 11.03.11 21:54
Dylan: no opatrnej, řekl bych, že tomu slušně dával :-) s takovýma autama moc driftů na youtube není.. teda ono s žádnýma pěknýma autama na youtube moc driftů není, když vynechám ty megaupravený Nissany Silvia a podobně, co s nima driftujou japončíci >:D -
Chuck Norris 11.03.11 16:39
věř tomu že ta s8 je v reálu moc pěkná!!! černý kola a lišty dle mě určitě ne... to auto je barevně naprosto jednolité!!! tak to bylo myšlený... jediná věc co na tom není nabarvená na šedivou je znáček s8 vpředu a vzadu... pak těsnění a okna jinak vše:-) vypadá to krásně predátorsky jak z nějakýho postapokalyptickýho světa.... -
Chuck Norris 11.03.11 16:28
to je ona:-) frajer je gurmán... ještě má v plný palbě minulou sedmičku (ale ne v plný palbě co se prodává na sauto ale ve skutečně "plný") možná ještě nějaký drobotě ale taky jezdí s kabriem od rolsu drophead coupe... A8 vedle něj jako smart vedle passatu a stejně to má jen dvoje dveře >:D >:D -
Chuck Norris 11.03.11 16:27
koho zajímá smrt tisíců?! nikoho... tragédie jednotlivců je v médiích vždycky více tragédií než smrt tisíců lidí... koho zajímá že v líbyi umřelo už x tisíc lidí x českých okresních měst jen kvůli tomu že západ včetně nás si nechce špinit ruce s někým kdo jim dodával černou krev ekonomiky... všichni se tady opájej jaké mají mocné organizace schopné zmrazování jakýchsi účtů a operující se spoustou techniky ale jsou naprosto k ničemu... kdy napsoled zasáhly mocnosti proti násilně potlačeným masovým protestům v diktatůrách? kdy naposled sesadily diktátory potlačující ZLP ? proč byla válka v iráku a né v líbyi? je tu spousta konspirativních otázek.. zkuste si na ně odpovědět.... budete paranoidní? nebo ne? to je jedno... ikdybste byli prezident USA nezměníte to...
Dělali srandu s Audi R8 a Corvette ZR- mě se líbil ten koupelnový závěs z motelu prej... >:D
Takže co z toho plyne? Top Gear se mi líbí, ale nesmí tam dělat srandu s Porsche... ;-)