Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 27.03.11 09:40
« Re: F1- Renault dal přičichnout i ostatním
Tak první závod moc vzrušení nepřinesl. Už v devátém kole se o kolo předjížděly nejpomalejší monoposty.
Jsem spokojen. Prvních 5 míst 3x motor Renault. Je od Renaultu šlechetné, že dal přičichnout i Mercedesu a Ferrari. BRAVO RENAULT!!! >:D :yes: -
David Silver 26.03.11 21:55
« Re: závody do vrchu
Poustník: já mám rád závod do vrchu v Kostelci u Jihlavy, člověk jede s plně naloženým autěm, za ním mlaďoch s ochcávkou, dělá dementa, div nejede vlevo, pak příde kopec a dva pruhy, tak zajedem do pravýho a jedem (konec padesátky) a 98% aut co nás chtělo předjet bylo v prdílce >:D Ale pak nás stejně vždycky předjedou protože na kopci je šedesátka kterou tam nechali nesmyslové ze stavby silnic od toho co to tam stavěli a zabetonovali je tam... ale to už se můžeš tomu ťuhýkovi vysmát :yes: >:D >:D -
Poustnik 26.03.11 20:40
« Re: závody do vrchu
Závody do vrchu jsou za prvé levnější, takže to může být sport i pro normální smrtelníky a hlavně je to super pro jezdce. Alespoň já jako řidič serpentýny do vrchu miluju, protože můžeš šlapat daleko víc na plyn, než na brzdu. Brždění mě nebaví. Z kopce si zazávodím málokdy, do kopce je to zábava! :-) -
Dylan McKay 26.03.11 12:22
« F1- kvalifikace
1. Sebastian VETTEL Red Bull-Renault
2. Lewis HAMILTON McLaren-Mercedes
3. Mark WEBBER Red Bull-Renault
4. Jenson BUTTON McLaren-Mercedes
5. Fernando ALONSO Ferrari
6. Vitalij PETROV Renault
7. Nico ROSBERG Mercedes
8. Felipe MASSA Ferrari
9. Kamui KOBAYASHI Sauber-Ferrari
10. Sebastien BUEMI Toro Rosso-Ferrari -
talio2 25.03.11 21:47
« Re: Senna
no říkali v tom jednom dokumentu, že bylo během toho závodního víkendu v Imole hodně nehod..co si pamatuju : bouračky hned po startu, odlítlo z nějaký f1 celý kolo do hlediště, přejetej mechanik.. a ta Sennova smrt je víc než kontroverzní.. ta tyč řízení :-( ve 310km/h náraz do zdi, vypadlý záznam kamery, výpovědi svědků.. -
Dylan McKay 25.03.11 18:50
Na Sennu mám zvláštní vzpomínku. Na salónu v Ženevě byla u Renaultu jeho formule, říkal jsem si že to je vůz šampióna, a on za několik týdnů zahynul... :'-(
I Prosta jsem měl rád. Já měl rád každého kdo jezdil v Renaultu nebo s motorem Renault (pro nepamětníky Williams-Renault)... -
ypsilon 25.03.11 15:44
talio-nazdar zavodniku :-) ..no ten dokument od toho nadsence jsem taky stahnul a to je k nicemu..dokument "senna",v odkazu, jsem prave nikde nenasel..mel premieru asi v listopadu v japonsku a do eu kin ma prijit snad nekdy v cervnu nebo cervenci..jestli si tenhle dokument stahnul,tak mi ,prosim, posli link,diky ;-) :yes: -