Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
zip2016 01.04.11 09:25
« Re: Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let
Nesmysl, to nemůže nikdy fungovat. Pokud mi přidá vláda peníze na pořízení nového auta, tak se o tom můžeme bavit, ale já chci shodné auto jako mám, takže si vláda bude muset připravit tak 500 000,- na osobu. -
Dylan McKay 01.04.11 09:24
Dočetl jsem se, že budou na čelním skle nálepky s čipem, pro snadnější kontrolu barevně rozlišené. Auta do 7mi let budou mít nálepku zelenou, ta starší červenou. Samozřejmě se počítá s podvody, ale ty odhalené mají být trestány pokutou do výše 5000 Kč a 5 bodů... :no: -
ypsilon 01.04.11 09:20
to jsem zvedavej,jak se to bude kontrolovat..asi bude naka "brana pred branami centra" plna serifu,kteri budou cekovat maly tp..to aby si kluci vzali kalkulacky a john jim k tomu zase napsal nakej manual >:D ;-) -
Dylan McKay 01.04.11 09:00
« ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let
Už je to schválený, myslím, že je to velký problém pro lidi. Hodně lidí si pořizuje i starší auta, navíc i veteráni budou muset zdlouhavě žádat o vjezd do obcí a měst.
Co tomuhle zákonu vůbec říkáte vy? ;-\ -
Ronault. 31.03.11 20:51
« Re: Elektromobil
Švihák: Brandon není tak velkej blonďák aby si pro jízdu z Prahy do Popradu bral elektrické auto určené do města s dojezdem 200 km ;-) A když už by si jej vzal, tak za pár let přijedeš k "benzínce" a baterku ti za pár minut vymění, i ten systém Renault a Nissan připravuje ;-) -
Poustnik 31.03.11 11:03
« Re: Juke
No vidíš! A nám teď v Praze popelnici ukradli! 8-s A soused mi to říkal, nenechávej si tu popelnici venku.....a já hlupák si říkal, k čemu bude někomu popelnice...a bing ho! Teď platím za to, že mi vyvážejí imaginární svinčík. Za tři týdny se zase zjevím v matičce stověžaté, tak to budu muset nějak řešit.... -
Brandon Walsh 30.03.11 16:37
leon je iny usmev je to ako ked po svojom boku mas nadhernu zenu rano sa prebudis pozries na nu usmejes a pomyslis si dobra cica ty si moja >:D
ked vidim juke je to ako keby zrazu vyslo slnko a ziadne auto na ulici nebolo len juke a sukromna promenada v plavkach >:D -
Chuck Norris 29.03.11 22:43
to auto je hroznej nesmysl:-) podle mě není dělaný pro konzervativní evropu... spoustě lidí se bude určitě moc a moc líbit ale žádná masovka to asi nebude :-) zajímalo by mě jaký úspěch by dnes mělo něco jako byl atyp atypů avantime.... podle mě by s rozumnou cenovou politikou (tzn o malinko míň než esppejs) byl docela good.... -
Dylan McKay 27.03.11 09:40
« Re: F1- Renault dal přičichnout i ostatním
Tak první závod moc vzrušení nepřinesl. Už v devátém kole se o kolo předjížděly nejpomalejší monoposty.
Jsem spokojen. Prvních 5 míst 3x motor Renault. Je od Renaultu šlechetné, že dal přičichnout i Mercedesu a Ferrari. BRAVO RENAULT!!! >:D :yes: -
David Silver 26.03.11 21:55
« Re: závody do vrchu
Poustník: já mám rád závod do vrchu v Kostelci u Jihlavy, člověk jede s plně naloženým autěm, za ním mlaďoch s ochcávkou, dělá dementa, div nejede vlevo, pak příde kopec a dva pruhy, tak zajedem do pravýho a jedem (konec padesátky) a 98% aut co nás chtělo předjet bylo v prdílce >:D Ale pak nás stejně vždycky předjedou protože na kopci je šedesátka kterou tam nechali nesmyslové ze stavby silnic od toho co to tam stavěli a zabetonovali je tam... ale to už se můžeš tomu ťuhýkovi vysmát :yes: >:D >:D -
Poustnik 26.03.11 20:40
« Re: závody do vrchu
Závody do vrchu jsou za prvé levnější, takže to může být sport i pro normální smrtelníky a hlavně je to super pro jezdce. Alespoň já jako řidič serpentýny do vrchu miluju, protože můžeš šlapat daleko víc na plyn, než na brzdu. Brždění mě nebaví. Z kopce si zazávodím málokdy, do kopce je to zábava! :-)