Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 03.04.11 22:19
« Re: Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst... aneb APRÍL!!!
njn... pak mi příjde že i ti politici maj právo nevědět jak se žije početné části obyvatelstva když i já co žiju ve městečku se 40tis obyvateli nebo nevím kolik koukám na to že vedle ještě jezdí žigulíci... asi budu muset jezdit 2103 abych nevypadal jako buržoazní prase co okrádá státní kasu nebo kšeftuje po nocích s bílejma cihličkama... ;-) -
Chuck Norris 03.04.11 21:25
no musím říct že jsem po zimě jel na chajdu zkouknou jak jí kdo rozkradl a cestou těma zapadákovama jsem zjistil že se po našich silnicích pohybuje ještě stále nespočet věrně sloužících žigulíků neboť jsem za pouchých 30 km napočítal dva což bylo pomalu více jak běžných aut... co je rok dlouhý tak v příbrami nevidím ani jeden... kdepak já mám vystaráno... pořád někdo přichází s tím že umí vypěstovat naftu z tohodle a že nějaký buňky produkují tohle což je skoro nafta tak jsem vklidu že si na svojí octávičce dojezdím do důchodu >:D >:D >:D sice na černo a do prahy vlakem ale což... mezi vesnicema asi nebudu jediněj ani za 30let >:D -
Dylan McKay 03.04.11 20:57
Kočí a podobní haluzové jsou zhulenci, kteří se snaží jen zviditelnit, a jinak než nějakou dementností o které se lidi začnou bavit to nejde. Třeba jako ten Bárta, když se vyslovil pro zákaz HF do auta, v ten moment mu asi ty kola v hlavě hodně šmajdaly, ne každej si vozí svoji papalášskou pr.del s řidičem aby mohl telefonovat.
Máme nejhorší vládu a nejhorší lidi v ní od roku 1918... :no: -
Chuck Norris 03.04.11 20:19
chudák chipovaná octávka :-( takovejch let tu s náma žila a zamořovala žp a teď už ani do měst nebude moct... ještě že si pak na starý kolena z důchodu ušetřím na to elektrické autíčko za pár korun které bude pohánět elektřina z uhelných elektráren... PS: není tu ten chytrák s mondeem co mi včera natrhnul pr*del na okresce když už jsem měl exkrement skoro v kalhotách? v ten moment smradem za mnou musel padnout minimálně jeden lední medvěd a klokan!! -
lotus-esprit.cz 03.04.11 19:36
no ono pokud o tom nevis a jedes do rise o vikendu proste jen tak, tak ji jen tak nesezenes, ma ji jen dekra, to samy u nas, navic u nas musis mit k tomu velkej technicak, takze neplanovane skocit tam taky nejde. proste je to voser, dalsi pitoma nalepka na okne, a ma mdojem ze u nas neni homologovana, takze nejakej aktivni chytrak by za ni moh naridit pokutu, proto ji zasupuju jen za rantl a nelepim.
jinak jak riak svihak, je to hlavne na stary ropny auta. -
Dylan McKay 03.04.11 18:38
Jel jsem bez nálepky, ale fakt jenom slepec by neviděl ty cedule všude. Bylo to s RR v Berlíně. Zeptal jsem se policisty kde známku koupím (možná přemýšlí ještě dnes, takovou masajskou němčinu ještě neslyšel). Zas tak přísné nařízení to není, stačí mít v autě ten správný motor- benzínový...
PS: Jen doufám, že už si voliči ODS, TOP09 a VV drbou palici za to co způsobili... :-! -
Chuck Norris 03.04.11 16:13
no ani tak moc ne... náhodou jsem narazil na zprávu že kristýna kočí aneb pseudoposlankyně čr předložila novelu která umožní městům opravdu zakazovat vjezd starším autům do vybraných míst či částí... předpokládám něco jako funguje v německu. apríl se nekoná. -
David Silver 02.04.11 20:52
>:D >:D >:D >:D >:D >:D Hezkej apríl :yes: >:D My jako malý jsme říkali všechny možný hovadiny a říkali apríl a teď mi příde že ten apríl mi řekl jeden člověk >:D
Tak jsem si domů dovezl Panameru, nádherný plakát, díky moc Petře! :yes: :-)
Jinak dneska pěknej den, jeli jsme přes Jihlavu do Havlíčkova Brodu a po cestě úplně nové GT-R R35 po faceliftu, pár km po něm Corvette s ohromným křídlem a za ní kousek Nissan 350Z, tak jsem hned psal kámošovi a ono všechno jelo do Brna na tuning sraz... :-) To GT-R kdyby nebylo tak tmavý, tak by se nádherně vyjímalo, takhle jsem ho viděl na poslední chvíli.. když proti nám za autem jelo kdysi bílý, tak jsem si ho všiml hned... >:D
edit: jinak jsem v Budějkách v týdnu potkal nádhernou Panameru upravenou od Gembally :-) [odkaz] -
Poustnik 01.04.11 22:05
Já byl na ženu dneska ráno trochu drsnej.....Když ráno vstala, řekl jsem jí, že je dneska nějaká super hnusná. >:D A po minutě apríl!!!! Ale asi jsem ji správně nenaladil. No nic, příští rok vymyslím něco lepšího.... 8-s ;-) -
Dylan McKay 01.04.11 21:23
Já bych ani nevěděl, že je nějaký apríl, ale ráno mě dostala moje žena!
Zavolala: "Ježíš, na balkóně je myš!" Vůbec mě nenapadlo, jak by se tak vysoko na balkón dostala myš, ale jako udatný otec jsem utíkal myš chytit a zneškodnit. Když jsem na balkóně zaujal bojové postavení, ozvalo se: "Apríl!" >:D
Tak jsem ji taky nachytal. Řekl jsem jí, že jí miluju... >:D ;-) -
Prase 01.04.11 15:14
« Re: Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let
ještě by bylo vhodné udělat vyjímku pro auta co vlastnili nebo vlastní majitelé se ZTP, neplatí ekologický daně při přepisu, tudíž lze říci, že pro tato auta ekologické limity neplatí. A vlastně všechna auta co při přepisu zaplatila ekologickou daň by měla být v pohodě ;-) -
Prase 01.04.11 11:23
« Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let
Koukám rychle si užít dokud to jde v pardubicích je každoroční sraz veteránů na perštýnským náměstí a od roku 2013 se může pořádat třeba na poli za městem vyřešeno ;-) Ale jinak určitě je lukrativnější místo v centru :-)
Jinak nechápu sedmiletý? to je zas co za blbost, takže náš megane co splňuje emisní normu euro 4 už za dva roky nebude moci do centra? docela masakr >:D >:D -
zip2016 01.04.11 09:56
Tohle nejde, aspoň v naší republice, aplikovat. Umím si představit závoru před středem města, kam vhodíš 10 ,- Kč a můžeš vjet do centra, ale takhle je to nemožný. Navíc je to zase jen další příležitost jak budou moci komunální politici korumpovat. -
zip2016 01.04.11 09:25
Nesmysl, to nemůže nikdy fungovat. Pokud mi přidá vláda peníze na pořízení nového auta, tak se o tom můžeme bavit, ale já chci shodné auto jako mám, takže si vláda bude muset připravit tak 500 000,- na osobu. -
Dylan McKay 01.04.11 09:24
Dočetl jsem se, že budou na čelním skle nálepky s čipem, pro snadnější kontrolu barevně rozlišené. Auta do 7mi let budou mít nálepku zelenou, ta starší červenou. Samozřejmě se počítá s podvody, ale ty odhalené mají být trestány pokutou do výše 5000 Kč a 5 bodů... :no: -
ypsilon 01.04.11 09:20
to jsem zvedavej,jak se to bude kontrolovat..asi bude naka "brana pred branami centra" plna serifu,kteri budou cekovat maly tp..to aby si kluci vzali kalkulacky a john jim k tomu zase napsal nakej manual >:D ;-) -
Dylan McKay 01.04.11 09:00
« ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let
Už je to schválený, myslím, že je to velký problém pro lidi. Hodně lidí si pořizuje i starší auta, navíc i veteráni budou muset zdlouhavě žádat o vjezd do obcí a měst.
Co tomuhle zákonu vůbec říkáte vy? ;-\ -
Ronault. 31.03.11 20:51
« Re: Elektromobil
Švihák: Brandon není tak velkej blonďák aby si pro jízdu z Prahy do Popradu bral elektrické auto určené do města s dojezdem 200 km ;-) A když už by si jej vzal, tak za pár let přijedeš k "benzínce" a baterku ti za pár minut vymění, i ten systém Renault a Nissan připravuje ;-) -
Poustnik 31.03.11 11:03
« Re: Juke
No vidíš! A nám teď v Praze popelnici ukradli! 8-s A soused mi to říkal, nenechávej si tu popelnici venku.....a já hlupák si říkal, k čemu bude někomu popelnice...a bing ho! Teď platím za to, že mi vyvážejí imaginární svinčík. Za tři týdny se zase zjevím v matičce stověžaté, tak to budu muset nějak řešit.... -
Brandon Walsh 30.03.11 16:37
leon je iny usmev je to ako ked po svojom boku mas nadhernu zenu rano sa prebudis pozries na nu usmejes a pomyslis si dobra cica ty si moja >:D
ked vidim juke je to ako keby zrazu vyslo slnko a ziadne auto na ulici nebolo len juke a sukromna promenada v plavkach >:D -
Chuck Norris 29.03.11 22:43
to auto je hroznej nesmysl:-) podle mě není dělaný pro konzervativní evropu... spoustě lidí se bude určitě moc a moc líbit ale žádná masovka to asi nebude :-) zajímalo by mě jaký úspěch by dnes mělo něco jako byl atyp atypů avantime.... podle mě by s rozumnou cenovou politikou (tzn o malinko míň než esppejs) byl docela good....