Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.04.11  00:39

« Re: pan školitel

Dobrou...ať vám to dobře brzdí.... [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.04.11  00:20

No nic, kolegové řidiči. Dobrou noc plné závodnických snů. A nechte si je ve snech, v zácpě každodenního provozu je neuplatníte.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.04.11  00:12

V tomhle jsou ale borci New Yorští taxikáři. Ti se nacpou všude. A mají 15ti letý véliký Fordy, tak je tam pustíš. Přece si nepoškrábeš kvůli taxíku blatník.... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.04.11  00:10

Aspire: Já jen doufám, že se najde někdo, kdo mu nejen ukáže prostředníček, ale i špičku boty zaraženou v jeho zadku >:D
    Ono totiž u nás, jak jsme tady svědky, si spousta lidí mylně plete, co je systém zipu. A právě tihle přejížděči celé již seřazené a JEDOUCÍ kolony jej svým zařazováním znovu brzí a ohrazují se vlastně zcela nesmyslně na zip.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.04.11  00:06

Mojito: Zrovna tobě to nevěřím. Když jsem tě naposledy potkal, tak jsi jel po Vídeňské, kličkoval jsi z pruhu do pruhu a snažil jsem se tě v obci držet a zablikat aby sis mě všiml. Měl jsem na tahometru 120 (to jsi mi ujížděl) u Bauhausu a teď nevím, jestli tam je 60 nebo 80!!! >:D Takže jsi slepý a nevidíš si na taháč a prý tě ostatní brzdí >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 07.04.11  00:05

Ronault: nevadí >:D jsem na straně chlápka s Octavií a komplice v citrónu. Něco takového mě vždy tak na.sere když je kolona a nějaký závodník všechny předjede a pak se se snaží vecpat zase zpět. Protože když se dostane třeba až ke mě a snaží se mi tam najet tak jsem sv.ině a nepustím ho >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.04.11  00:00

Aspire: Díky :yes: Založíme sdružení pro slušnějí řidiče, jen se obávám, že budeme v menšině >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.04.11  23:59

« Re: Mazda je auto pro Barbíny...

Já se chtěl v tomto "tuningu" rozdovádět víc, ale stačil lehký větřík a čtvrthodinová práce byla fuč! Tak mám jen tuhle minimalistickou "úpravu" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 06.04.11  23:58

Líp se to snad nedá napsat :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.04.11  23:55

« Re: Mazda je auto pro Barbíny...

Poustníku: Nádhera! Tak nějak si představuju tuning! :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.04.11  23:53

Zino: Ten škoda fahrer měl tu odvahu něco udělat. 50 aut tam čeká za sebou spořádaně až projedou zbytečným kruháčem na začátku Kuřimi a šašek s kamerou, který je přesvědčen o své genialitě, je všechny s drzostí předjede. A ještě bych mu dal flastr za tu plnou čáru.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.04.11  23:51

Pánové, zip opravdu češi neumí a jak tak koukám, tak nikdo z vás. Zip není o tom, jestli se to zařadí do jednoho pruhu tady nebo o 100 metrů dříve, to je pro plynulost provozu naprosto jedno, zip je o tom, že auta se STŘÍDAJÍ, což zaručí plynulost provozu.

Pokud to místo znáte a dle ukazatelů je to sjezd na Kuřim, tak na konci to nebrzdí onen nepodařený zip od řidičů, ale kruhový objezd na vjezdu do Kuřimi, takže daný řidič je jen vychvaný šašek, který za každou cenu potřebuje být ve předu a první o pár aut a takovým jen nakopat *.

Jak říká BESIP, mezi řidiči se šíří mnoho polopravda a omylů a hlavní je tento:

"Silnice je závodní dráha a vyhrává ten, co je první v cíli."

Tak nějak se vytrácí slušnost mezi řidiči. Kolik z vás pouští auto vyjíždějící z vedlejší, které nemá dostatek prostoru ke zařazení? Kolik z vás ubírá, když vás někdo předjíždí? Kolik z vás hodí pravý blinkr, když může ten za vámi bezpečně předjíždět. Tohle dělali řidiči tiráků všichni. Dnes ne, dnes jede každý za sebe, co nejrychleji a co nejvíce se cpát dopředu.

A horší je, že ta agresivita je i ve městech. Prostě zácpa, všichni stojí a šašek se procpává a kličkuje mezi pruhy vpřed. Bude doma o 10 vteřin dříve.

Nebo typický úkaz v Brně. Odbočujete na Vídeňskou od Ústředního hřbitova vlevo. Semafor je asi kilometr a půl a hned jak odbočíte, tak vidíte, že právě na něm naskočila červená, protože tak jsou ty semafory seřízeny. Nevím jak vy, ale já vyřadím a pomalu se došourám na volnoběh nebo se zařazenou rychlostí k semaforu, pokud možno ne abych zcela zastavil, protože tím šetřím palivo, snižuji emise a šetřím spojku. Mezitím se skupina závodníku přežene 80 km/h s plným plynem mě hrdě předjedou aby to před semaforem zašlápli brzdou a já je elegantně předjel levým pruhem, protože jsem se nemusel jak blb rozjíždět.

A nebo dnes. Přijedu k domu, pernamentně se zde nedá zaparkovat a nějaký ču**k s motorkou zabere dva místa za sebou. To je prostě k nakopání. Kde je ta solidarita? Kde je ta slušnost? :-(

Mimochodem, taky si rád zajezdím rychle, třeba na volné silnici, ale ne poskakováním v zácpě.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.04.11  23:48

typisch skoda fahrer >:D ak by vystihol moju "dobru" naladu a ukazal mi nieco take tak by som mu zrejme rozmlatil okna >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.04.11  23:39

Thomasino: Co je malý a co je velký dopravní přestupek? Když mě někdo předjede přes plnou čáru, tak je to velký *, protože v 90% neohrožuje jen sebe, ale i mne. :no:
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.04.11  23:25

« Mazda je auto pro Barbíny...

[odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.04.11  23:12

Jo...Belgičani jsou taky všichni hrozní Evropani, ale co si dělají za naschvály Valoni s Vlámama, to by jeden padnul! Ještě že jsme se se Slovákama rozdělili, to by bylo na talíři denodenně! :-O :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.04.11  23:10

Pěknej de-bil s tou modrou Oktávkou !! Asi netuší co je to ZIP, na co je ta značka... Takové co stojí jen v jednom pruhu nějak moc nechápu... Když to jede stále ve dvou pruzích a zipuje se to až před tím zúžením, tak se to celé o hodně zrychlí...

P.S.: Rone, taková malá plná čára není žádný problém ;-) Dokonce mám pocit, že pokud u toho není svislá dopravní značka "zákaz předjíždění", tak je to jen malý přestupek...
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 06.04.11  23:01

Pražáci vždycky jen s velkým "P" >:-[]
    Ale je pravda, že dneska jsme stejně všichni Evropani
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.04.11  23:00

Hele, nepruď, joooo!! Tam kde je 50 jedu do 70-ti, tam kde je 80 jedu do 100 apod ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.04.11  22:59

Koukám, že pražák píšeš s velkým P. Ona to bude nějaká zvláštní národnost, že???? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 06.04.11  22:54

Ono když takový Pražák, který přes týden jezdí jen po městě, vyjede o víkendu mimo Prahu, tak je to často taky síla. To zas nadáváme my, Středočeši >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.04.11  22:51

Ani mě to nepřekvapuje,páč brňáci jsou asi nejhorší řidiči v ČR,velmi,velmi nerad to musím přiznat.Kde je 60-tka,jedou50,na 50-tce 40,pokud by byla zančka povolují cí max.10 km,tak ti pablbové stojí na fleku.
    T oje snad jediná věc,kde mají pražáci navrch :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.04.11  22:49

No jo, zip prostě Češi nějak neumí....Na druhou stranu chápu, že někdo to tam nemusí znát a tak si říká - všichni stojí, asi se tu má stát. A najednou někdo jede jako na výlet.... >:D

Tady je dopravní situace celkem jasná. Ale někde je až po kilometru zácpy jeden pruh odbočovací a jeden průběžný. Kdo to nezná, je pak za piráta. Třeba v Praze v Bráníku, když se jede z centra po Modřanské k Barrandovskému mostu a dál do Modřan, nebo na jižní spojku je ve špičce vždycky úplně neskutečně zacpaný levý pruh, už od Přístaviště, neboť se tam přes světla najíždí na Barrandovský most. Kdo to neví, netuší, proč je levý ucpaný a když se chce pak do levého nacpat, je za *, protože ti v levém poctivě stojí jak paka víc jak třeba kilometrovou frontu, ti co jedou rovně, jsou naštvaní, že je blokuje, protože levý stojí a předjížděč se tam nemůže nacpat a oni nemůžovu jet rovně.....to je většinou můj případ....ale to je jasné jen tomu kdo to tam zná, prostě celou jižní spojku a část kolem Barrandovského mostu navrhoval nějaký dopravní génius, ještě že tam teď nemusím jezdit..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.04.11  22:32

A mě se to líbí, co pan s Octavkou udělal. Na začátku je pruh jeden, plná čára, dotyčný ji přejel, čímž se dopustil přestupku, pak jak vychcaný bez špetky slušnosti hnal dopředu. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 06.04.11  22:19

« pan školitel

Narazil jsem dneska na zajímavý video onboard kamery :-) kluci brněnský, co to blbnete? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.04.11  22:12

« Re: V Praze je blaze!!!

Když mi kamarád půjčil prachy na rekonstrukci baráku, taky jsme žádnou smlouvu nesepisovali. Ale taky neděláme do politiky, že..... >:D Jak se říká - Když se přimícháš mezi brambory, sežerou tě prasata.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.04.11  21:32

Tak jsem sledoval tu telenoVVelu. Strana VV se tvářila nadějně, vrátila hodně lidem víru v politiku, ale bahno ve kterém se začala koupat ji nadobro pohřbí. Jak může člověk z té nejvyšší politiky někomu půjčit peníze bez smlouvy o půjčce? Politický amatérismus aneb jak se to nemá dělat...

Pane Bárta, já Vám říkal, že vyhrožovat řidičům Porsche pokutama se nemá... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.04.11  21:02

No jasně! Nekamarádí se s nikým z Magistrátu, ale s tebou!!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 06.04.11  20:32

No vida, kamarád teďka bude kupovat 2+kk v 9 tisícovém městě 30 km od Prahy za stejnou částku, asi dělá něco špatně 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.04.11  20:22

Jejda! Ani nevím jak a Švihákovi dlužím colu! Neva, klidně ti ji při dalším srazíku koupím!

Já teď koukám, lidi si furt stěžují, jak jsou ty nemovitosti drahé a při tom se dá koupit byt na Kampě o 250m2 za 90.000 Kč! Pohoda, ne??? [odkaz] :-O 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.04.11  07:05

« Re: Wapka voskování

Chucku, tak jsem to všechno spočítal, a vyšlo mi, že suma sumárum mi Poustnik dluží 34 korun. Když 2 koruny připlatím ze svého, tak mám u McDonalda velkou Colu! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.04.11  07:03

Rone, to mi taky onehdá někdo říkal, a pak jen dodal, že bych byl ještě šťastnější, kdybych si přečetl tohle... "Strážná věž"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 04.04.11  23:50

Ale co mu to přineslo radosti! A radost, smích a úsměv na rtech prodlužují život ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 04.04.11  23:23

a to nepočítej co tě stála amortizace telefonu, pc a elektřina než jsi na toto odpověděl... taky jsi spočti o kolik jsi díky tomu přišel svého času na tomto světě...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.04.11  17:54

Počkej, zavolám tam...

No, tak oranžovou nemají, ale ten hovor mě stál 18 korun, tedy víc než ta voskovka... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 04.04.11  17:39

Hmmmm.....a je tam oranžová?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.04.11  17:30

Pod jiným profilem? To je hokej teda!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.04.11  17:28

U nás mají voskovky za 17 korun...
  • « 00 Reagovat !

foto after99

after99 04.04.11  14:24

Cus, jo ja to byl pořád, ale pod jiným profilem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 04.04.11  12:21

Já voskuju normálně voskovkama. Na modré auto vezmu modrou, na červené červenou. V každém papírnictví za 20 korun....
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.04.11  11:43

Normálka, navoskovat špekem a mouchy to vylížou do lesku... ;-)

Ahoj aftere, dlouho jsi se neukázal, což?
  • 00 Reagovat !

foto after99

after99 03.04.11  22:53

« Wapka voskování

Ahoj, nevíte jak funguje program voskování na ruční wapce? Jestli teče teplná nebo studená? Po voskování vysušit? Díky za rady.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 03.04.11  22:19

« Re: Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst... aneb APRÍL!!!

njn... pak mi příjde že i ti politici maj právo nevědět jak se žije početné části obyvatelstva když i já co žiju ve městečku se 40tis obyvateli nebo nevím kolik koukám na to že vedle ještě jezdí žigulíci... asi budu muset jezdit 2103 abych nevypadal jako buržoazní prase co okrádá státní kasu nebo kšeftuje po nocích s bílejma cihličkama... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 03.04.11  22:00

jj je t opravda, uz 20km za prahou je na vesnici clovek i 20 let zpet:)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 03.04.11  21:25

no musím říct že jsem po zimě jel na chajdu zkouknou jak jí kdo rozkradl a cestou těma zapadákovama jsem zjistil že se po našich silnicích pohybuje ještě stále nespočet věrně sloužících žigulíků neboť jsem za pouchých 30 km napočítal dva což bylo pomalu více jak běžných aut... co je rok dlouhý tak v příbrami nevidím ani jeden... kdepak já mám vystaráno... pořád někdo přichází s tím že umí vypěstovat naftu z tohodle a že nějaký buňky produkují tohle což je skoro nafta tak jsem vklidu že si na svojí octávičce dojezdím do důchodu >:D >:D >:D sice na černo a do prahy vlakem ale což... mezi vesnicema asi nebudu jediněj ani za 30let >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 03.04.11  21:21

taky vás baví poslouchat hlášky ve zprávách kde říkají: právě tady nám ukazuje teploměr na sluníčku 33,5 stupně!!! >:D nebo jste taky pro to měřit teplotu na slunci? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.04.11  21:05

Kdyby někdo nevěděl jak taková známka vypadá, tak tady na této HDR fotce s dobrou kompozicí ji najdete: [odkaz] ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.04.11  20:57

Kočí a podobní haluzové jsou zhulenci, kteří se snaží jen zviditelnit, a jinak než nějakou dementností o které se lidi začnou bavit to nejde. Třeba jako ten Bárta, když se vyslovil pro zákaz HF do auta, v ten moment mu asi ty kola v hlavě hodně šmajdaly, ne každej si vozí svoji papalášskou pr.del s řidičem aby mohl telefonovat.
    Máme nejhorší vládu a nejhorší lidi v ní od roku 1918... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 03.04.11  20:42

no vzhledem k vekovemu prumeru aut a majetnosti 99% naroda je to predstava v teto zemi oproti nemecku dost nerealna.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 03.04.11  20:19

chudák chipovaná octávka :-( takovejch let tu s náma žila a zamořovala žp a teď už ani do měst nebude moct... ještě že si pak na starý kolena z důchodu ušetřím na to elektrické autíčko za pár korun které bude pohánět elektřina z uhelných elektráren... PS: není tu ten chytrák s mondeem co mi včera natrhnul pr*del na okresce když už jsem měl exkrement skoro v kalhotách? v ten moment smradem za mnou musel padnout minimálně jeden lední medvěd a klokan!!
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 03.04.11  19:36

no ono pokud o tom nevis a jedes do rise o vikendu proste jen tak, tak ji jen tak nesezenes, ma ji jen dekra, to samy u nas, navic u nas musis mit k tomu velkej technicak, takze neplanovane skocit tam taky nejde. proste je to voser, dalsi pitoma nalepka na okne, a ma mdojem ze u nas neni homologovana, takze nejakej aktivni chytrak by za ni moh naridit pokutu, proto ji zasupuju jen za rantl a nelepim.

jinak jak riak svihak, je to hlavne na stary ropny auta.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.04.11  18:38

Jel jsem bez nálepky, ale fakt jenom slepec by neviděl ty cedule všude. Bylo to s RR v Berlíně. Zeptal jsem se policisty kde známku koupím (možná přemýšlí ještě dnes, takovou masajskou němčinu ještě neslyšel). Zas tak přísné nařízení to není, stačí mít v autě ten správný motor- benzínový...

PS: Jen doufám, že už si voliči ODS, TOP09 a VV drbou palici za to co způsobili... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 03.04.11  17:11

pokud dobře vím tak se dá sehnat i u nás... takže takový problém to snad nebude... horší pro ty co to nevědí a jedou bez ní...
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 03.04.11  16:44

jj v nemecku to je uz docela dlouho, nejhorsi je tu debilni nalapku musis mit i jak oturista
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 03.04.11  16:13

no ani tak moc ne... náhodou jsem narazil na zprávu že kristýna kočí aneb pseudoposlankyně čr předložila novelu která umožní městům opravdu zakazovat vjezd starším autům do vybraných míst či částí... předpokládám něco jako funguje v německu. apríl se nekoná.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.04.11  15:33

>:D Aha, to si člověk který jim dělal reklamu spletl jedno slovo, bylo tam napsaný 98% nepokryto, a on si myslel že je to překlep určitě >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.04.11  15:11

Jak to půjde, pošlu mailem. Teď jsem tam, kde pokrytí O2 internetu není moc dobré- jako ostatně na 98% území v republice, i když by to podle reklamy mělo být naopak...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.04.11  13:28

Ukaž foto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.04.11  09:54

Včera jsme byli celej den v Bayreuthu, bylo úžasný počasí, a poršáků jsem si užil víc než dost- nejhezčí Carrera Cabrio v hnědé metle s béžovou kůží v automatu. Tu jsem si musel vyfotit.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 02.04.11  20:52

>:D >:D >:D >:D >:D >:D Hezkej apríl :yes: >:D My jako malý jsme říkali všechny možný hovadiny a říkali apríl a teď mi příde že ten apríl mi řekl jeden člověk >:D

Tak jsem si domů dovezl Panameru, nádherný plakát, díky moc Petře! :yes: :-)

Jinak dneska pěknej den, jeli jsme přes Jihlavu do Havlíčkova Brodu a po cestě úplně nové GT-R R35 po faceliftu, pár km po něm Corvette s ohromným křídlem a za ní kousek Nissan 350Z, tak jsem hned psal kámošovi a ono všechno jelo do Brna na tuning sraz... :-) To GT-R kdyby nebylo tak tmavý, tak by se nádherně vyjímalo, takhle jsem ho viděl na poslední chvíli.. když proti nám za autem jelo kdysi bílý, tak jsem si ho všiml hned... >:D

edit: jinak jsem v Budějkách v týdnu potkal nádhernou Panameru upravenou od Gembally :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto lotus-esprit-cz

lotus-esprit.cz 02.04.11  19:41

to neni april, EU nejakej takovej predpis do mest chysta, ale vyrazne pozdeji.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.04.11  07:27

...hm, to je fakt drsný, máš rok na to něco lepšího vymyslet... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.04.11  22:05

Já byl na ženu dneska ráno trochu drsnej.....Když ráno vstala, řekl jsem jí, že je dneska nějaká super hnusná. >:D A po minutě apríl!!!! Ale asi jsem ji správně nenaladil. No nic, příští rok vymyslím něco lepšího.... 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.04.11  21:23

Já bych ani nevěděl, že je nějaký apríl, ale ráno mě dostala moje žena!

Zavolala: "Ježíš, na balkóně je myš!" Vůbec mě nenapadlo, jak by se tak vysoko na balkón dostala myš, ale jako udatný otec jsem utíkal myš chytit a zneškodnit. Když jsem na balkóně zaujal bojové postavení, ozvalo se: "Apríl!" >:D

Tak jsem ji taky nachytal. Řekl jsem jí, že jí miluju... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.04.11  19:26

Náhodou já jsem viděl /ale teď kde?????/ v jednom kostele roury ústředního topení pod dřevěnými klekátky. Ale ve Vítu nic takového není, to většina lidí ví. Wíí-Jay. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 01.04.11  19:06

to bylo dost blbé v chrámech se netopí... švihák mě vypekl víc ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.04.11  18:58

Mně se moc líbila zpráva na idnes o zateplení chrámu sv. Víta. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 01.04.11  18:14

me taky,vubec bych se tomu nedivil >:D :no: ..kazdopadne hezky svihaku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 01.04.11  17:18

mně to přišlo jako pravda v čechystánu je možné vše >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.04.11  17:11

Apríl! >:D

Omlouvám se všem co dnes prodali své staré auto... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 01.04.11  16:51

« Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let

mohl bych vědět kde jsi se to dočetl?
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 01.04.11  15:14

« Re: Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let

ještě by bylo vhodné udělat vyjímku pro auta co vlastnili nebo vlastní majitelé se ZTP, neplatí ekologický daně při přepisu, tudíž lze říci, že pro tato auta ekologické limity neplatí. A vlastně všechna auta co při přepisu zaplatila ekologickou daň by měla být v pohodě ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.04.11  13:59

Tady ho máš na YouTube. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 01.04.11  12:57

Když už se tu s tim začalo, tohle je taky dobrá vypečenost [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.04.11  12:13

Já jsem četl, že na zásobování a taxislužbu bude vypsáno výběrové řízení. Vážně uvažuji, že se ho zůčastním se svojí firmou Rikša a spol.
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 01.04.11  11:46

tomu se říká ZÁSOBOVÁNÍ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 01.04.11  11:44

Navíc, ten Megane tam smět nebude, ale uslintaná, ufuněná a ukouřená Avia tam do pekárny bude moci kdykoli!!! :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 01.04.11  11:23

« Re: ČR: od roku 2013 zákaz vjezdu do měst autům starších sedmi let

Koukám rychle si užít dokud to jde v pardubicích je každoroční sraz veteránů na perštýnským náměstí a od roku 2013 se může pořádat třeba na poli za městem vyřešeno ;-) Ale jinak určitě je lukrativnější místo v centru :-)

Jinak nechápu sedmiletý? to je zas co za blbost, takže náš megane co splňuje emisní normu euro 4 už za dva roky nebude moci do centra? docela masakr >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 01.04.11  09:56

Tohle nejde, aspoň v naší republice, aplikovat. Umím si představit závoru před středem města, kam vhodíš 10 ,- Kč a můžeš vjet do centra, ale takhle je to nemožný. Navíc je to zase jen další příležitost jak budou moci komunální politici korumpovat.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.04.11  09:34

zip ako dylan pisal zdlhave vybavovanie povolenia
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…