Porsche 911 (švihák lázeňský)
Chuck Norris 15.04.11 22:40
« Re: VV kontra média
já napsal že je to blbost? :-O ale máš pravdu... kajínek je aspoň hrdý chytrý a velice schopný člověk který je navíc i díky nějaké souhře náhod hrdinou státu do čehož má kočí docela daleko ale zase by to mohl být takový pěkný kontrast :-) na jedné straně muž, na druhé žena na jedné straně člověk s učilištěm na druhé žena s gymnáziem na jedné straně miláček národa v žaláři na druhé opovrhovaná osoba ve vládní straně!!! TENTO NÁROD JE UNIKUM >:D -
Chuck Norris 15.04.11 22:02
« Re: VV kontra média
to ale je na kočí až moc chytré... od začátku mi přišla blbá jak poleno a netušil jsem co dělá v politice a to stejné si myslím o slečně bárty.... kočí je momentálně nejvtipnější člověk v republice a měli by o ní natočit film "Kočí" jako byl "Kajínek"... -
Ronault. 14.04.11 09:37
« Re: VV kontra média
WL: Pozor, ja nikde nenapsal, ze pan Barta je cistota sama, ale ze tahle afera neni jen tak sama od sebe a nektere data se tahaji az podezrele a nekdo na tom ma evidentne zajem, nekdo, kdo chce "kupodivu" ovladnout vnitro ;-) A proc ovladnout vnitro, to je snad jasne i "skalnim fandum" -
Poustnik 14.04.11 01:00
« Re: VV kontra média
Čůrající panáček se na fotosoutěž zneužít nedá, je hrozně mrňavej, kolem jsou neustále miliony lidí a ještě se tam nesmí autem, takže..... >:D
Žiju dobře, o víkendu jsem byl u moře, jen se nemůžu otáčet za holkama, bolí mě poslední dobou za krkem..... 8-s >:D -
white label 14.04.11 00:09
« Re: VV kontra média
Vše souvisí se vším, tak proč bych si měl myslet, že nic s ODS v tom není? Dyť je to hlavní strana vládní koalice.
Naopak, věřím, že třeba Topolánkovo Toskánsko souvisí s ABL, ale nejen to...
Já si prostě od začátku té Bártovy aféry (podobně jako ty) nemyslím, že zrovna "pan podnikatel" Bárta je především a primárně obětní beránek firem, jako je Skanska a "kmotrů" ODS, prostě tak jasné a jednostranné to rozhodně není... ... ;-) -
Ronault. 13.04.11 23:08
« Re: VV kontra média
xganga: Je ale zajímavé, že jim to tak dlouho nevadilo, že jim někdo nabídl peníze a jak dlouho jim to upozornění na korupci trvalo :-) To víš, někomu se nabídne peníze pro hlasování, jinému nohsledovi se nabídne nějaké to místečko v nějaké správní radě či komisi. Jen to si Bárta narozdíl od starých matadorů nějak neujasnil. ;-) -
Ondřej Šámal 13.04.11 22:54
« Re: VV kontra média
Politika je špinavá už sama o sobě ;-) Osobně je mi celkem jedno, jestli v tom má prsty i jiná strana, prostě se ukázalo, jak to ve VV chodí. Mimochodem Véčkařise popravili prakticky sami už tím, že Bárta nabídl peníze "svým" poslancům s tím, že je to půjčka (čemuž může věřit jen naprostý idiot). Všechno ostatní je jen následek tohodle činu. -
Ondřej Šámal 13.04.11 22:31
« Re: VV kontra média
Tak vzheldem k tomu, že Kočí studuje Politologii, byla pravděpodobně jediná z užšího vedení strany, která vůbec měla tušení něco o politice. Každopádně nechci tady nikoho obhajovat ani obviňovat, snažím se to brát objektivně, i když vzhledem k tomu, co se teď děje, je to dost těžký a vysilující. -
Ronault. 13.04.11 22:10
« Re: VV kontra média
xganga: Jestli to nebude náhodou tím, že ty strany do těch programů musí napsat všechny podobný program a povídačky aby nalákali co nejvíce voličů? ;-) Kočí má o politických věcech ánung, to ano, podařilo se ji perfektně rozbít vládu, která měla největší podporu v poslanecké sněmovně po revoluci a největší možnost udělat reformy. Výborný ánung! Takový Melčák a Pohanka jsou proti ní vyloženě amatéři. A jen počkejme, kdy Skanska nebo Topolánkův kamarád postaví nějaký pěkný domek Kristínce, Humlovi atd. ;-)
[odkaz] Taky zajímavý a dost přesný názor.
Jednu věc mi asi ale nikdo nevyvrátí a to tu, že pro ODS dělaly VV bububu, zabrali vnitro a staré garnitury dostaly strach a jelikož Bárta ví, že nejmocnějším se nestane jinak než že zbaví moci aktuální mocné, tak je boj tvrdý. Jen to odnese... volič 8-s :-) Ale co, bude hůře. -
Ondřej Šámal 13.04.11 20:32
« Re: VV kontra média
Ten jejich "program" je jen soupis vět, které přebrali od ostatních stran, ani levicový, ani pravicový, prostě jen snůška keců, aby se strana zalíbila co největší skupině lidí (navíc jim ho "napsala" právě Kočí, která jediná ve straně má o politických otázkách aspoň trošku ánung). Takových stran, jako VV, tu už bylo několik (viz. Zelení, US-DEU) a všechny skončily propadlišti dějin. Prostě strany bez hlubší vize, historie, stabilní členské a voličské základy nemají šanci. -
Ronault. 13.04.11 20:18
« Re: VV kontra média
xganga: Senátní a komunální volby se liší, tam není takový velký mediální tlak a VV opravdu nemají tak velké lokální zastoupení, které by do senátu a komunálek pomohlo. TOP09 využili k tomu stranu "Starostové" a to jim hodně pomohlo.
Program mají, to že jej neznáš neznamená, že není. ;-) A jestli John selhal, to je otázkou. Podle mě ne, rozhodně méně než třeba Langer a to, že si nechal vybírat na truc nezávislého policejního šéfa je jen jeho plus. Na truc se by se volilo i teď, jen ted yna truc ODS a nejvíce to pomůže jak jsem psal TOP09. Uvidíš ;-) Jinak zelení mají trochu jiný problém, málo draví a češi jsou spíše antiekologové, což razí náš pán zloděj propisek.
Jinak, kdo pošle panu prezidentovi propisku na 2. máje? >:D -
Ondřej Šámal 13.04.11 20:12
« Re: VV kontra média
VV by ztratily, hodně. Stačí se podívat na podzimní senátní a komunální volby, tam VV strašně propadly. Lidé tuto stranu volili natruc, nemají prakticky žádnou stálou voličskou ani členskou základnu, je to prakticky jen projekt na volby do PS minulý rok. Nemají žádný program, prostě nic. Navíc John jako ministr vnitra naprosto propadl a lidi si toho všimli. Jejich jedinou možností, pokud chtějí zůstat u koryt, je svěsit hlavu a dělat, co se jim říká. Proto jsem si na 100% jistej, že se kluci ve vládě nějak dohodnou, oni by případnými volbami ztratili nejvíc. -
Ronault. 13.04.11 20:02
« Re: VV kontra média
xganga: Ono se to "provalilo", čili se to ví a každý soudný člověk vidí, kdo za politickými stranami stojí, jen u VV je voličovi jasné, kdo to je konkrétně a ne skrytě. Podle mě takový Nečas ani sám neví, kdo ve skutečnosti tahá za nitky ODS, resp. tuší a neví co s tím. >:D
Ten odhad vidím jinak. VV by nepropadly. Všimni na výzkum mínění na netu, že 85% čtenářů (85%!!!!!) Kočí nevěří, takže společnost se na tyhle čachry machry dívá s odstupem a voličské jádro VV to moc neodradí, navíc ušetřené mld na dopravě jsou jasné a pro voliče velmi lákavé. Spíše to odradí voliče ODS, hlavně po té amatérské štěnici a "přiznání" Kristýnky, kteří budou volit dosud relativně čisté TOP09, kteří porostou. No a ČSSD doplatí na to, že Sobotka je bídný předseda, takže budou první, ale s malým náskokem.
Tak věštila sibyla Ronault >:-[] >:D >:D >:D -
Chuck Norris 13.04.11 19:50
« Q3 vs. 911
[odkaz] tak co říkáte na tenhle pokus? příjdou vám ty auta k něčemu? k čemu si někdo kupuje auto jako je X1? Q3? co to je sakra za segment kupujících? jenom maminky s kočárkem si vynutili vlastní segment automobilů? protože normální člověk by si to asi nekoupil a z pohledu maminek ideální auto: dozadu se vejde pečlivě složený topmoderní kočárek (starší modely bez šance na to se ta vejít) dvě děti na zadní sedadla ve vyšším posedu- větší bezpečnost lepší manipulace pro mamču, větší prestiž před ostatníma... tak a to je vše? to je těch maminek opravdu tolik co by si takové auto koupil že to kvůli tomu vyráběj? >:D -
Ondřej Šámal 13.04.11 19:50
« Re: VV kontra média
Tak samozřejmě, že ostatní strany a politici také myslí nejdřív na sebe a na své kamarády. Jen v tomhle případě se to všechno provalilo a prakticky to rozložilo jednu (vládní) stranu. Holt, Bárta je možná dobrý manažer, ale špatný politik, i když i o tom prvním začínám pochybovat (ten systém úplatků by vymyslel líp i žák 1. stupně >:D ).
Jak psal Poustnik, předčasné volby nebudou, vládní koalice má pořád nějakých 118 hlasů +-, tudíž nehrozí ani pád vlády. Navíc VV do opozice nepůjdou, v předčasných volbách by absolutně propadly, Bárta si stejně zachová vliv (on prakticky řídí VV a jejich 21 poslanců+náměstky z ABL na některých ministerstvech). -
Chuck Norris 13.04.11 19:43
« Re: VV kontra média
nevím nevím ale tvoje názory mi příjdou příliš jasně opsané z komentářů televizí... takhle jasné jak to vidíš ty to není a myslím že se v mnohém i pleteš... samozřejmě že je zvláštní že kárta šel o politik když mu ABL vydělávala... ale tak co by dělal pro BL na ministerstvu dopravy nebo na ministerstvech obecně... to by musel být tak možná maximálně obrany... sami řekli fakta v bedně že co se zisků ABL týče peníze od státu za jejich služby jsou v řádech desetin procenta. To co tu píšeš jsou pouze uměle vyvolané teorie rádoby novinářů... -
Ronault. 13.04.11 18:50
« Re: VV kontra média
xganga: Máš v tom základu vlastně pravdu :-) Jen pak vyvstává pár otázek, třeba:
Který politik t¨nedělá politiku buď pro vylepšení svého obrazu nebo obrazu své peněženky?
Jestli je rozdíl mezi tím, když za nějakou stranou jasně stojí viditelní sponzoři nebo jakási šedá eminence (betonová lobby, kmotři, Bakala) a co je přínosnější menší zlo?
No uvidíme, každopádně ač mám k Bártovi takovou nějakou neutrální polohu, spíše negativní, tak musím ocenit, že alespoň něco ušetřil tam, kde se má.
A na závěr. Budou předčasné volby? -
Ondřej Šámal 13.04.11 18:44
« Re: VV kontra média
VV si můžou za tuhle situaci samy. Bárta si z týhle strany udělal svůj soukromý podnik, jehož pomocí chtěl získat moc pro svojí bezpečnostní agenturu. Jenže udělal chybu, když do něj přizval i lidi mimo ABL, kteří se nezdají být podobně poslušní, jako jeho pohůnci z agentury. A ani bych se nedivil, pokud by v tom měli prsty kmotři z ODS, tenhle projekt totiž smrděl už od začátku (a je dobře, že ta špína vyplula na povrch). Ač Bártovo působení na ministerstvu dopravy považuji za celkem úspěšné, jsem přesvědčen, že to dělal jen kvůli vylepšení svého obrazu u veřejnosti, čímž by si kryl postupné prolézání soukromé bezpečnostní! agentury do státní správy.
Bárta brojil proti "dinosaurům", přitom se chtěl stát jedním z nich. -
Ronault. 13.04.11 18:21
« Re: VV kontra média
Nevím krisposi, jestli sleduješ poslední zprávy, aktuálně to vypadá tak, že pan Klasu má opravdu pravdu, ale ne tak, jak to říkáš, spíše proto, že chcee po Nečasovi další plán, protože mu je jasné, že tuhle kauzu někdo musel vytvořit a ejle, Kristínka už to na sebe práskla, koukni na tyden.cz ;-) Říkám to od začátku, že to smrdí "kmotrama" ODS a pan Tluchoř smrdí už od pohledu. Uvidíme kolik Řebíčků do rakve si tahle vláda ještě zasadí 8-s -
Brandon Walsh 13.04.11 14:40
« Re: Dnes v 19:00 Nat Geo: Porsche
dylan a v akej tv ? ci to na svk chytam >:D nat geo porsche mi nic nehovori >:D
dnes som na teba myslel pozeral som dva a pol chlapa a alan si kupil boxster a brat donho vzdy vrtal ze je to auto pre zeny tak som si spomenul ako som ta od neho odhovaral >:D -
Dylan McKay 12.04.11 20:48
« Re: VV kontra média
Chucku, nějak ti utíká skutečnost. Bárta přiznal, že vyplatil slečně Kočí půl mega v hotovosti, a tím porušil zákon. A je jedno jestli to byla půjčka nebo nějaký nepochopitelný úplatek. Stačí. Je to ministr, tak konec. Asi mu to zas tolik nepálí, když na to nemyslel. A to že šel do politiky kvůli zakázkám? O tom se mluvilo už před volbama. Tak rychle koupit nějaký suvenýr VV, jednou to bude vzácnost...
Média poldle mého můžou za spousty špatných věcí, šíří jednu poplašnou zprávu za druhou, vytváří paniku a prohlubují krize. -
Chuck Norris 12.04.11 10:49
« Re: VV kontra média
to jsem neřekl ale jen to že není všechno tak černobílé jak to vidí většina lidí ovlivněná rádoby nezaujatými a neúplatnými médii. Už jenom v tom vtipu co tu píšeš se mi třeba nelíbí protest proti bohatým lidem že mají nižší daně... když beru více platím více sociální i zdravotní... a bohatí živí stát už teď mnohem více než nějaký "běžný člověk" v hospodě s pěti pivkama po práci... je to krutá ironická pravda ale je to tak... bez pardónu. a Ti bohatí ať se to někomu líbí nebo ne si na to jak teď žijou ve valné většině vydělali zákonnou cestou a stejnou možnost májí i ti lidé co ale teď ze závisti chtějí aby bohatí byli stejně chudí jako oni a chtějí aby měli co nejvyšší daně a oni co nejměnší... -
Aspire 12.04.11 00:03
Kalouskova dobrá volba !!!! -CESKY SEN OBCANU, humorista, 8.3.2011 16:27:38
Na ranní procházce po noční alkoholové smršti Kalousek náhle zakopl a upadl,ukázalo se, že to byla mrtvice. A protože podle hesla "Zdraví není byznys" neměla blízká nemocnice dostatek personálu, tak zemřel. Záhy stál před nebeskou branou a Svatý Petr ho přivítal: "Vítej na Nebesích, ale dříve, než se tu usadíš tak se zdá, že tu máme malý problém. Málokdy tu máme špičky TOP 09 a tak si nejsme tak úplně jistí, co s nimi." "To není žádný problém, prostě mě pusťte dál, jsem dobrý křesťan, jsem věřící" zalže Kalousek. "Já bych tě rád pustil dál, ale mám pokyny přímo od Boha. Říká, že od zavedení nové politiky LEPŠÍ BUDOUCNOST BEZ DLUHŮ, musíš strávit jeden den v Pekle a jeden den v Nebi. Potom si sám vybereš, kde chceš strávit Věčnost." "Ale já už jsem se rozhodl. Chci do Nebe!" "Lituji, ale taková jsou pravidla", odpověděl Petr. Odvedl Kalouska k výtahu a jeli dolů do pekla.Brána Pekel se otevřela a Kalousek se ocitl na krásné zelené louce. Připadal si tam jako v Ráji. Zelená tráva, slunce svítí, ale není moc horko. Vane mírný vlahý větřík. Všude jsou malé hospody s pivem, párky a ovarem, která jsou stíněné šumícími stromy. Všude postávají slavní konzervativní politikové, sama Tečerová ho vítá. Přibíhají parašutisté otec a syn Kašákovi, sotva se po tvrdém dopadu vymanili z potrhaných padákových šňůr. Pod kaštanem sedí hodně známých tváří, jen kníže Karel jeho příchod zaspal. Všichni se procházejí, hrají kuželky a fotbálek. Šustr dělá sportovního rozhodčího. K obědu si dávají bifteky, grilovaná prasátka, šampáňo a plzeň. Sám ďábel přinesl Kalouskovi sklenici oroseného piva a kotletku."Dej si jedno, Miroslave!" "Ne, slíbil jsem, že už nebudu pít a budu hubnout", odmítá Kalousek. "Tohle je peklo, synku. Tady můžeš jíst a pít co chceš a neuškodí ti to spíš prospěje." Míra si tedy zavdá a zjistí, že se mu ďábel líbí, že je to fajn chlapík, který umí vyprávět peprné vtipy a provádět ostatním kanadské žertíky. Prostě přesně to, co mají v TOP 09 rádi. Jako jsou třeba jejich vtípky v podobě smlouvy s občany, slib zavedení protikorupčního boje, snížení zadluženosti republiky na úkor chudých, snížení nezaměstnanosti, vtip se zvýšením dostupnosti a kvality zdravotní péče pomocí privatizace nemocnic (to by byl vývar!!) a vtipné skutky v podobě zavedení poplatků i důchodcům a kojencům, snížení mateřské, prosazení netransparentního odměňování ústavních činitelů, promlčení přestupků po roce, žádný boj s daňovými úniky zbohatlíků a co nejmenší daň pro milionáře a důchodovou reformu. A nakonec slib, že už víc nebudeme krást, (jen tolik co doposud). Všichni si to skvěle užívají a dřív než si to Míra Kalousek uvědomí je den pryč. Všichni se s ním bouřlivě loučí a mávají mu, když nastupuje do výtahu. Lucifer se Kalouskovi uklání a že se těší na brzké shledání. Když se dveře výtahu znovu otevřou, je zase u bran Ráje a svatý Petr na něj čeká. "Tak a teď je čas na návštěvu Ráje", a otvírá mu bránu. Dalších 24 hodin je Míra Kalousek donucen trávit čas s partou čestných, vychovaných lidí, kteří mají rádi společnost, mluví o jiných věcech než o jídle, o penězích, a chovají se k sobě slušně a uctivě. Žádné hrubé vtipy nebo kanadské žertíky. Nejsou tam ani žádné hospůdky a i když je jídlo dobré, bifteky a ovárek to není. A všichni jsou chudí. Není tam nikdo, koho by znal. A navíc se k němu nikdo nechová jako k důležité osobě. "No tohle, na něco takového mě Klaus se Šustrem nepřipravili. Ani Langer s Topolánkem nebo Háva se o tom nezmiňovali," říká si Kalousek, Den skončil a svatý Petr se vrátil. "Tak strávil jsi den v Pekle a den v Nebi. Teď si vyber, kde strávíš věčnost." Ale Míra, jak je u něj zvykem, dlouho nepřemýšlí a rozhoduje se: " Nikdy jsem si nemyslel, že tohle řeknu - víš Nebe bylo krásné, a tak..., ale já si opravdu myslím, že patřím k přátelům do Pekla, protože jsem si tu připadal jako mezi *." Tak ho Petr odvede k výtahu a on jede stále dolů až do Pekla. Dveře výtahu se otvírají a on se ocitá uprostřed pustiny pokryté odpadky a toxickým odpadem. Vypadá to jako poušť, ale je to ještě horší. Asi jako doly pod Krušnými horami. Je vyděšen, když vidí své přátele, oblečené v cárech, jak jsou přikováni k řetězu a sbírají do plastových pytlů odpadky při silnici. Sténají a vzdychají v bolestech, tváře a ruce zčernalé špínou. Ďábel přijde ke Kalouskovi a dá mu ruku kolem ramen, ten se otřese a říká: „Já tomu nerozumím, byl jsem tu včera, všude sluníčko, travička zelená, pivo teklo proudem. Jen jsme se tak poflakovali a bylo to skvělé. A teď je tady pustina, všude jenom nepořádek a každý vypadá zbědovaně." Ďábel se na něj podívá, mazaně se usměje a řekne:"Jo holenku, včera to byla volební kampaň, dnes už sis nás zvolil!" >:-[] -
Chuck Norris 11.04.11 22:50
« VV kontra média
tady je vidět pěkně vidět jak se vše točí okolo médií a falešných polopravdivých a zaujatých reportáží atp.... chudák bárta... nedivil bych se kdyby to vše byl jenom nějaký podraz jak jsem psal.. ale nevěřím ani tomu že se nic špatného nestalo (dost možná ale úplně jinde než se všude říká, kdo má potřebu poslouchat nějakou káču jak vzdychá při sexu ve své ložnici? opravdu někdo kdo jí sleduje z důvodů odhalení něčeho co ví?) ale je mi VELMI SMUTNO z toho že mínění lidí- 10mil lidí ovlivňuje banda analfabetů bez špetky rozumu a slušnosti pracujících v našich médiích. PS: kdy konečně bude nějaká kauza plná špíny a korupce která pošpiní a zničí nějaké noviny? co mladá fronto a podobné komiksy?

Nedokážu si představit jak myslíš ten film, až ho natočíš, pls dej mi vědět ;-) >:D