Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.04.11  18:34

« Re: MLADÁ BOLESLAV

Brandon: no zápasili a pak šli na to, takže asi jo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  18:31

dylan ako si na tom s kolesami zvladneme tuto sezonu na tychto neaktualnych ? alebo si si vybral
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  17:49

labute sa nerozmnozuju znasilnenim ? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.04.11  17:43

Dylan: >:D >:D >:D >:D no snad ne >:D

Brandon: že jsi kachna, to se říká zlobivým holkám né klukům ty kačere ;-) >:D

Dylan2: šel jsem se kouknout na TV :yes: >:D kačenky jít krmit nemůžu, beru antibiotika a nemůžu na sluníčko ;-)

Brandon2: neboj, motýlci vím jak to dělaj, ty to prej dělaj jak labutě, a ty jsem viděl živě - [odkaz] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  17:17

dylan a za nasich starych let to bude s ku... vcelickami >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.04.11  16:57

Za mejch mladejch let to bylo s motýlama...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  16:55

« Re: MLADÝ BORISLAV

ja od roku 90 preto si ho poriadne nepamatam >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.04.11  16:54

Jakej se píše rok? Já jen že ten znevtipněnej vtip znám od roku 1980... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  16:52

alebo isiel pozerat ako sa to robi
    oci mamka mi povedala aby si mi na vcelickach vysvetlil ako sa rodia babatka
    pamatas si ked sme boli minuly rok na dovolenke ?
    ano
    pamatas si ako som objednal tie kur.vy ?
    ano
    pamatas si co sme s nimi robili ?
    ano
    tak presne takisto to robia aj vcelicky
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.04.11  16:48

Kde je Silver? Nešel náhodou krmit kačenky? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.04.11  16:46

Tvůj dojemný příběh mi připomenul moje poslední tenisky: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  16:43

david nemusim byt skazeny staci ze si budem mysliet o sebe ze som kachna >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  16:42

presne tak ale malo to rozuzlenie zralok vysiel na plaz postavil sa na zadne nohy v ruke mal vidly [odkaz] a povedal ja som panom plaze a v tom som sa zobudil >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.04.11  16:40

Takže to nemělo hlavu ani patu... (staré české přísloví) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  16:38

kachna ked ich clovek pozoruje co ine by cakal ano zralok ju zozral a na plaz vyplavala len blondava hlava >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.04.11  16:31

Kachna, no já si to myslel. Cože, to jako nádivka v kachně není nádivka ale... Fuj!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.04.11  16:30

Takže ten žralok ji sežral. Škoda, no... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.04.11  16:28

Dylan: Je to kachna :yes:
    Brandon: to musíš být zkažený aby jsi někoho znásilnil! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  16:25

silvere ked to na teba pride tak si ako hocijake zviera cize za mna to moze byt kazdy >:D
    dylan mam nejake nasilne obdobie erotika v snoch ma presla sice vcera som na plazi zachranoval nahu surfistku pred zralokom zial neuspel som >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.04.11  16:17

No, kamarád vyprávěl, že znásilnil gogo tanečnici u tyče, ale když vystřízlivěl, tak to byla opice na stromě.

Takže a) opice
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.04.11  16:14

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

V sobotu jsem se díval na zázraky přírody, a bylo tam toto, schválně co byste řekli:
    K jakému zvířeti patří způsob rozmnožování znásilnění?
    a) opice
    b) mucha
    c) žába
    d) kachna
    e) pavouk
    f) nějaký zpěvný pták

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.04.11  16:06

Tak to je náhodička! Mě se dnes zdálo o tom, že jsem znásilnil Jackie Chana! Kdepak jsi? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.04.11  16:05

Brandon: >:D >:D Ten neaktuální model bych bral všemi deseti a kdybych ho kupoval tak bych chtěl slevu a odvolával bych se, že je to neaktuální model :yes: >:D Ale páska je naprd! Ničí plakát, taťka mi na Panameru půjčil lepidlo, které drží sice hodně dobře, ale když chceš, můžeš ho od zdi cloupnout bez porušení plakátu :-)

Dylan: :yes: :yes: >:D >:D >:D >:D Ale pokoj do trojúhelníku by byl IN :yes: :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  16:00

>:D mne sa v noci snivalo ze som jackie chan a v "garazach" (parkovisku) na chodove som vsetkych nakopal takze dnes odomna radsej dalej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.04.11  15:19

Brandone, a dnes máš v horoskopu "rejpat, rejpat, rejpat"? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.04.11  15:15

Silver má pokojíček do tvaru trojúhelníku. Má takový Beverlyjský trojúhelník... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  15:01

neviem ci take nieco existuje ale ako si mohol lepit porsche na stenu s lacnou paskou ? >:D to je horsie ako jazdit v neaktualnom modeli >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.04.11  14:51

>:D >:D ta asi bude drahá co? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  14:07

myslel som ze si pouzil 3D lepiacu pasku ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.04.11  12:51

>:D A hlavně dyť je to všechno z jiné perpektivy! :yes: >:D Sice jsem použil stativ, ale všechno není ve stejné výšce...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  12:37

tak uz mi dava zmysel umiestnenie obrazkov tak blizko pri sebe >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.04.11  12:31

Brandon: Ano je to koláž tří stěn :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  11:39

silvere (ja som uz aj zabudol ze ho v seriali volali takto a nie david >:D ) takze to je kolaz troch (pripadne neviem kolkych) stien ?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.04.11  11:00

Dobré ráno

Chuck: jo ták, tak to pak jo :-) U našeho Kangoo stačilo jet plně nalož 70km a pak zadní pravá náprava smrděla gumou taky jako ovád :yes: >:D
    A videa s kárama ze firmy už netočíš? nebo dostáváš pořád ty a samý auta? :-)

Dylan: To není jedna stěna, jsou to 3 stěny kolem dokola,je Panamera a Carrera, 911 modely, dveře, černá Targa 4S je nad dveřmi, pak "volná stěna" převážně Subaru a pak Cayman, a na další stěně jsou Cayenny :-) Vedle Caymana když protřídím ty plakáty horších aut, tak se tam jeden velikej ještě vejde, jinak už místo bohužel nemám :-( čtvrtou stěnu nemám, protože máme se sestrou rozdělený pokoj napůl dřevěnou stěnou s policema....
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  09:19

dylan netusim co bolo v horoskope povodne som chcel napisat 911 ka nie je cabrio, panamere viac pristane seriovy stav a obrazky su na stene velmi blizko pri sebe ale nebudem kazit predsa nedelnu pohodu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.04.11  05:36

...chudáci ti s postiženýma dětma...

Tohle téma bych už nerozváděl, hm?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 18.04.11  00:06

te´d myslíte jako že by bylo špatné že ti co si te´d platí sociální by najednou přišli zkrátka? jsem nic takovýho neřekl ale říkám že by se důchod měl zrušit a na starší lidi by si měli vydělávat jejich děti tak jak tomu bylo tisíce let před kapitalismem....
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 17.04.11  23:14

Todle byla asi opravdu temná chvíle zamyšlení....celý život platíš platíš státu a pak, když už nejsi schopen pracovat nic nedostaneš? :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.04.11  23:02

Těm lidem celý život strhávali peníze. Opravdu mimo mísu...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 17.04.11  22:50

a další námět úplně mimo mísu.. chtějí aby si důchodci srovnali "nájmy" v domovech důchodců.. někteří pak nebudou mít ani korunu... je to smutný srdcervoucí fakt. Ale až na vyjimky bezdětných atp kde jsou děti? není náhodou chyba úplně někde jinde že babička žije v domově důchodců a nemá ani na chleba? čím dál víc se kloním k názoru vraťme se k vejminkům... naco vlastně stát platí staré lidi? proč to dělá? dělal to snad karel IV milovaný to otec národa? a zabijeme dvě mouchy jednou ranou... porodnost poputuje bleskově směrem nahoru a přestaneme slýchat o důchodcích co nemají ani na chleba....
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.04.11  22:18

Silvere, zase se do Porsche podívám, je potřeba vytapetovat i protější stěnu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.04.11  22:12

Brandone, dneska jsi měl v horoskopu všechno chválit? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 17.04.11  20:21

škoda že nemám zvukový záznam.. jen v mobilu kde to mikrofon tak "trochu" nepobral.. jinak by to šlo na net.... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 17.04.11  20:19

jj... dacani tam s nima jeli na hraně adheze takže ze zatáčky se sunuly ven... zkošely se brzdy... rychle se rozjížděli... prostě blbli... ale předpokládám že když tam jezdí s novejma autama asi jezdí normálně.. ale samozřejmě brzdy atp se zkouší vždy ale nepředpokládám že při normálním pracovním dnu třeba ručkují jak to tam jednou předvedl ten borec co je na videu... doufám že z toho nebude mít problémy aby si tohle někdo nepřečetl ale i borci co organizovali lidi do aut si z toho dělali prde.l.. prej: tak u šílence je ještě volno kdo chce jet? atp...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.04.11  19:27

dylan krasna 911 ka
    chuck pekna panamera
    david zaujimavy pokojicek >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.04.11  18:35

nějak tam moc není vidět, to ty auta smrděly gumama z toho kličkování?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 17.04.11  18:28

jj to je přesně ona... takže tofele... měl to i na kolech... krásná... VIDEO ZE ŠKODOVKY: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.04.11  18:14

Nebyla to tahle? [odkaz]
    Já v Budějicích potkal Panameru od Gembally a taky byla nádherná! :-) A v origo stavu taky kráásná! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 17.04.11  17:17

nedávno jsem se na plzni potkal s nějakým borcem co měl bílou panamošku a v tuningu něco od T myslím a vzadu to byl styling do R8 a vpředu jasnej směr z 380Z.. spešl kola, prahy, luxusní zvuk na špunty do uší a ta byla nádherná ač bílá se mi hnusí... měl pěknou paní s sebou a myslím že v momentě když to auto startuje a prošlápne se tak musí snad mít klitorální orgasmus....
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.04.11  15:56

Tak takhle vypadá týden můj Porsche pokoj :-) Ta Panamera je božská! :yes: >:-[] Ten malej obrázek na úrovni přechodu Panamery a modré Carrery je obrázek všech 911 až na verze GT. A to tmavý nahoře je Targa 4S. Oba dva obrázky jsou z Ženevy...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 17.04.11  14:36

Tak předně jelikož jsem sportovec i s velkou zajížďkou jsem tam byl asi tak za hodinku takže v jednu ahoj a tři hodinky vklidu.... Jinak: Počet lidí vcajku... kdo říká že hlava na hlavě asi nikdy neviděl víc než 100 lidí v bazénu typu babylon. Všichni seděli na trávě, poslouchali hnusnej hip hop nebo lepší abbu. někteří šli okolo továrny a nadávali jakej je tam smrad (laky atp) co tam sakra dělali ty lidi teda fakt nevím. Abych vstával v šest ráno v sobotu abych se jel podívat na nějakou továrnu se mi fakt nechce dobro tomu kdo chce aby tam měl o tři tisíce lidí míň... Co se dalo to jsem naprosto klidnou chůzí během tří hodinek zvládnul a na muzeum peču protože to je pro chucka otevřený nonstop. Co se týče testovacího polygonu tak octávia rs spolu s yetim a superbem byla nejpomalejší auta jezdící po tom polygonu (byl jsem jen na jednom teda ale byly dva tevřený myslím) neopak TSíčka v combajnu byli šílenci kteří smrděli gumama až za ušima >:-[] Jinak prohlídka továren naprostá nuda ale na druhou stranu úžas jak nechali lidi chodit okolo spousty tlačítek vedle strojů atp. zajímavé detaily jako třeba vyndané airbagy, fabia s2000 kterou jsem viděl naživo poprvé, letmé políbení octávkou z modelíny kterou si lidé odnášeli domů, první patro hal kde byla vyskládaná auta a výtahy svážená dolů ke zpracování.... Pokud se ale nepletu nebyla tam nikde trase kde by člověk viděl přímo lakování což pro mě bylo velké zklamání a tím prohlídka pro mě degradovala a jediné co jí povýšilo nad nulu byla zmiňovaná jízda s borcem po polygonu a letmý pokec s ním a ještě vypadalo velice efektně vidět dva metry od sebe pohybovat se a svařovat zcela samostatně robotický ruce... pro někoho naprostá normálka ale já jsem si hned uvědomil kde někdo přišel na něco jako je natočit film terminátor. Stroje vyrábějí stroje. Myslím že kdo tam nebyl o nic zvláštního nepřišel a lepší bude asi i "obyč" prohlídka muzea... Nicméně facinovalo mě jak i po lisovně a podobných hlučných provozech nadšeně chodily mladé slečny s hlubokými výstřihy v doprovodu svých chlapců (včetně mě tedy)... jsem si uvědomil co asi ty holky všechno snesou za útrapy s náma ale nutno říct že mi přišlo že většina na to koukala docela obdivně a se zájmem... samozřejmě ale drtivá většina místo na stroje přišla na muziku, nažrat se a jít do pryč...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.04.11  12:45

Já beru Velikonoce jako trapný svátek, ale hlavně že jsou prázdniny >:D Dneska se jelo na Vysočinu, ale beze mě, jsem zase nemocnej. Takže to zase víkendově nevychází :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.04.11  11:33

Tu fotku mám stále ve foťáku, na Velikonoce pojedeme na Vysočinu, tak snad přijdeš vyšupat bábu, ne? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.04.11  11:22

1. Mercedes
    2. Renault
    3. Renault

Jezdci mě neberou, jsou to primadony... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.04.11  10:48

Tak 1. Hamilton, paráda :-)
    PS: Jak jsi na tom s tím emailem s fotkama 997 Cabrio? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.04.11  10:07

Auto jsem nevyfotil, ale pro představu vypadala takhle: [odkaz] až na ten Primeros design...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.04.11  09:20

« Re: F1- dá dnes Renault šanci i Mercedesu a Ferrari?

Zatím to vypadá napínavě...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.04.11  08:56

Takže taky Matchbox? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.04.11  08:49

dylan slubil si cabrio >:-[] nevyfotil si ju ? ja som minule videl nejaku vinovo bordovu menila na slnku farby cez cervenu do fialovej bola krasna a ziaden neaktualny model >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.04.11  08:36

Brandone, já do toho Německa neměl jezdit. Stojí tam červená Carrera na stříbrných kolech a nedá mi spát!
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.04.11  08:12

« F1- dá dnes Renault šanci i Mercedesu a Ferrari?

Na dnešní závod se s chutí podívám... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.04.11  08:10

ale taka octavia ma aj svoje nevyhody bal by si sa ze ti ju niekto ukradne takze vramci tvojho kludneho spania si pre mna za mna jazdi na tych porsakoch 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.04.11  07:52

Brandone, až si jednou budu chtít koupit normální auto, tak si se mnou buď budeš muset promluvit nebo se přiblížil konec světa... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.04.11  06:28

dylan taka sanca dokonca zlava na o2 rs a ty si tam opat nebol. Kedy si uz konecne kupis normalne auto ? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.04.11  20:50

Burt: aha takhle, tak pak už to chápu :-) No máme jít do výrobní haly, pak to jejich školy aa pak do muzea
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 16.04.11  19:54

Bylo to myšlený v porovnání s tím, co bylo otevřeno dnes, proto mělo cenu tam například dneska zajít. Exkurze škol jsou do 1 max 2 hal, která nějakým zbůsobem souvisí se studovaným oborem.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.04.11  19:15

Burt: no tak je mi jasný že asi všude nepůjdem...
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 16.04.11  19:08

Taky ale nepujdete do všech hal a podobně ;-) navíc kdo jel brzo, tak s lidma až takovej problem neměl, mě to začlo vadit až před polednem a to už mě čekala jen 1 hala, takže no stress
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.04.11  18:49

>:D >:D >:D >:D :yes:

Takhle na DOD by se mi tam moc nechtělo, takových lidí, fuj 8-s Joo to bude jiná 26.4. jenom naše třída :-! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.04.11  18:06

Nevím co by se muselo stát, abych se šel podívat do továrny Škoda, kde se vyrábí auto pro piráty Octavia...

Prý tam bylo 49.999 lidí a Chuck Norris... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 16.04.11  15:51

Já jsem tam byl, otevřený i linky no a chuck norris se pěkně přepočítal, takže uvidi sotva 1/3nu a ještě k tomu s tunou lidí >:-[] >:D ...jo občas se vyplatí si přivstat :-) ...jinak to bylo docela hezký, jen spousta věcí "schovanejch" na testovacim polygonu az na O2 RS zadna slava (vše jinak 1.2 TSI a podobně) a časově hodně náročný to nějak rozumně projít...plus milion lidí ;-\ jinak doprovodná hudba a celkovej "zážitek" dobrej :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.04.11  12:24

:yes: Uží si to tam :yes: ;-) Měj se čau
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.04.11  12:10

co já vím... netuším.... jedu... večer dám vědět co jsem stihnul zbořit >:-[] třeba to tam díky mě skončí o dvě hoďky dřív!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.04.11  11:35

Takže i výrobní linka atd? Pudeš i do muzea?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.04.11  10:39

dneska je tam den otevřených dveří mno... tak vemu malýho, slečnu a kdo bude mít čas a chuť a před jednou vyrážíme takže tam snad do dvou budu a mám na to dvě hoďky což snad půjde:-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.04.11  10:39

Já až 26.4. ...
    Co tam? Jedeš taky na exkurzi do Škodovky? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.04.11  10:37

« MLADÁ BOLESLAV

kdo dnes jedete do mladý boleslavi?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.04.11  10:33

« Re: VV kontra média

její štěnice byla falešná jako ona.... do spojení nespojení vv abl nikdo nevidí. nebo jsi někdo z pozadí? :-) už jde jenom o to že jako poslanec (ona je poslankyně ne?) se nemůžu přece přiznat k nahrávce kde říkám o prezidentovi že se pose.re a podobný frajeřiny... je to jako třída ve škole... jsou tam šprti, bonzáci, brejlatý, rváči, šikanovaní, šikanující, blbý, chytrý prostě všichni... klasický vzorek národa... nebo si myslíte že ty malé děti se kterýma jste chodili do školy se po pubertě změnili a už nemají sklony bonzovat, šikanovat, nosit brejle nebo bejt blbý jak lampa?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.04.11  09:46

« Re: VV kontra média

Ať je Kočí jaká chce- mě spíš zaráží jaktože existují nahrávky o tom co kde říkala? To je opravdu na každém kroku odposlouchávaná? Jak je tohle možný?!

VV alias ABL je novodobá STB, fízláci kteří musí okamžitě zmizet!!!

• « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 16.04.11  00:05

« zanedlouho budeme dědci

[odkaz]

tak podle tohohle článku který zaručeně výjde mi vychází že během necelých 14let bude klesat zájem o auta mezi mladší generací... a tudíž my nadšenci budem jako starý vykopávky co se zaobírají nějakou prehistorií a naše děti se nám budou smát co to děláme s těma smradlavejma kusama plechu co se musí pořád opravovat.... takovýhle studie musí být úžasný dělat a ještě lepší kasírovat >:D bratranec mojí slečny kterýmu je 6 let což vychází akorád na jeho 20tiny už má čtyřkolku a je z ní unešenej a když ho svezete v mastodontním osmiválci co žere bursíky ke snídani má úsměv od ucha k uchu a chce ještě víc... a to je jen jeden z mnoha stejných se kterýma kamarádí a kteří vyrůstají v jeho okolí... já dokážu taky vymyslet super teorii že za 40 let ze mě bude hnusnej starej dědek s bradavicí mezi očima kterej bude hlídat nadzemní parkoviště za mizerný plat od ABL která v té době bude patřit vatikánu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…