Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 18.04.11 17:43
« Re: MLADÁ BOLESLAV
Dylan: >:D >:D >:D >:D no snad ne >:D
Brandon: že jsi kachna, to se říká zlobivým holkám né klukům ty kačere ;-) >:D
Dylan2: šel jsem se kouknout na TV :yes: >:D kačenky jít krmit nemůžu, beru antibiotika a nemůžu na sluníčko ;-)
Brandon2: neboj, motýlci vím jak to dělaj, ty to prej dělaj jak labutě, a ty jsem viděl živě - [odkaz] :-! -
Brandon Walsh 18.04.11 16:52
alebo isiel pozerat ako sa to robi
oci mamka mi povedala aby si mi na vcelickach vysvetlil ako sa rodia babatka
pamatas si ked sme boli minuly rok na dovolenke ?
ano
pamatas si ako som objednal tie kur.vy ?
ano
pamatas si co sme s nimi robili ?
ano
tak presne takisto to robia aj vcelicky -
Brandon Walsh 18.04.11 16:25
silvere ked to na teba pride tak si ako hocijake zviera cize za mna to moze byt kazdy >:D
dylan mam nejake nasilne obdobie erotika v snoch ma presla sice vcera som na plazi zachranoval nahu surfistku pred zralokom zial neuspel som >:D -
David Silver 18.04.11 16:14
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
V sobotu jsem se díval na zázraky přírody, a bylo tam toto, schválně co byste řekli:
K jakému zvířeti patří způsob rozmnožování znásilnění?
a) opice
b) mucha
c) žába
d) kachna
e) pavouk
f) nějaký zpěvný pták
>:D -
David Silver 18.04.11 16:05
Brandon: >:D >:D Ten neaktuální model bych bral všemi deseti a kdybych ho kupoval tak bych chtěl slevu a odvolával bych se, že je to neaktuální model :yes: >:D Ale páska je naprd! Ničí plakát, taťka mi na Panameru půjčil lepidlo, které drží sice hodně dobře, ale když chceš, můžeš ho od zdi cloupnout bez porušení plakátu :-)
Dylan: :yes: :yes: >:D >:D >:D >:D Ale pokoj do trojúhelníku by byl IN :yes: :-! >:-[] -
David Silver 18.04.11 11:00
Dobré ráno
Chuck: jo ták, tak to pak jo :-) U našeho Kangoo stačilo jet plně nalož 70km a pak zadní pravá náprava smrděla gumou taky jako ovád :yes: >:D
A videa s kárama ze firmy už netočíš? nebo dostáváš pořád ty a samý auta? :-)
Dylan: To není jedna stěna, jsou to 3 stěny kolem dokola,je Panamera a Carrera, 911 modely, dveře, černá Targa 4S je nad dveřmi, pak "volná stěna" převážně Subaru a pak Cayman, a na další stěně jsou Cayenny :-) Vedle Caymana když protřídím ty plakáty horších aut, tak se tam jeden velikej ještě vejde, jinak už místo bohužel nemám :-( čtvrtou stěnu nemám, protože máme se sestrou rozdělený pokoj napůl dřevěnou stěnou s policema.... -
Chuck Norris 18.04.11 00:06
te´d myslíte jako že by bylo špatné že ti co si te´d platí sociální by najednou přišli zkrátka? jsem nic takovýho neřekl ale říkám že by se důchod měl zrušit a na starší lidi by si měli vydělávat jejich děti tak jak tomu bylo tisíce let před kapitalismem.... -
Chuck Norris 17.04.11 22:50
a další námět úplně mimo mísu.. chtějí aby si důchodci srovnali "nájmy" v domovech důchodců.. někteří pak nebudou mít ani korunu... je to smutný srdcervoucí fakt. Ale až na vyjimky bezdětných atp kde jsou děti? není náhodou chyba úplně někde jinde že babička žije v domově důchodců a nemá ani na chleba? čím dál víc se kloním k názoru vraťme se k vejminkům... naco vlastně stát platí staré lidi? proč to dělá? dělal to snad karel IV milovaný to otec národa? a zabijeme dvě mouchy jednou ranou... porodnost poputuje bleskově směrem nahoru a přestaneme slýchat o důchodcích co nemají ani na chleba.... -
Chuck Norris 17.04.11 20:19
jj... dacani tam s nima jeli na hraně adheze takže ze zatáčky se sunuly ven... zkošely se brzdy... rychle se rozjížděli... prostě blbli... ale předpokládám že když tam jezdí s novejma autama asi jezdí normálně.. ale samozřejmě brzdy atp se zkouší vždy ale nepředpokládám že při normálním pracovním dnu třeba ručkují jak to tam jednou předvedl ten borec co je na videu... doufám že z toho nebude mít problémy aby si tohle někdo nepřečetl ale i borci co organizovali lidi do aut si z toho dělali prde.l.. prej: tak u šílence je ještě volno kdo chce jet? atp... -
Chuck Norris 17.04.11 17:17
nedávno jsem se na plzni potkal s nějakým borcem co měl bílou panamošku a v tuningu něco od T myslím a vzadu to byl styling do R8 a vpředu jasnej směr z 380Z.. spešl kola, prahy, luxusní zvuk na špunty do uší a ta byla nádherná ač bílá se mi hnusí... měl pěknou paní s sebou a myslím že v momentě když to auto startuje a prošlápne se tak musí snad mít klitorální orgasmus.... -
David Silver 17.04.11 15:56
Tak takhle vypadá týden můj Porsche pokoj :-) Ta Panamera je božská! :yes: >:-[] Ten malej obrázek na úrovni přechodu Panamery a modré Carrery je obrázek všech 911 až na verze GT. A to tmavý nahoře je Targa 4S. Oba dva obrázky jsou z Ženevy...
[odkaz] -
Chuck Norris 17.04.11 14:36
Tak předně jelikož jsem sportovec i s velkou zajížďkou jsem tam byl asi tak za hodinku takže v jednu ahoj a tři hodinky vklidu.... Jinak: Počet lidí vcajku... kdo říká že hlava na hlavě asi nikdy neviděl víc než 100 lidí v bazénu typu babylon. Všichni seděli na trávě, poslouchali hnusnej hip hop nebo lepší abbu. někteří šli okolo továrny a nadávali jakej je tam smrad (laky atp) co tam sakra dělali ty lidi teda fakt nevím. Abych vstával v šest ráno v sobotu abych se jel podívat na nějakou továrnu se mi fakt nechce dobro tomu kdo chce aby tam měl o tři tisíce lidí míň... Co se dalo to jsem naprosto klidnou chůzí během tří hodinek zvládnul a na muzeum peču protože to je pro chucka otevřený nonstop. Co se týče testovacího polygonu tak octávia rs spolu s yetim a superbem byla nejpomalejší auta jezdící po tom polygonu (byl jsem jen na jednom teda ale byly dva tevřený myslím) neopak TSíčka v combajnu byli šílenci kteří smrděli gumama až za ušima >:-[] Jinak prohlídka továren naprostá nuda ale na druhou stranu úžas jak nechali lidi chodit okolo spousty tlačítek vedle strojů atp. zajímavé detaily jako třeba vyndané airbagy, fabia s2000 kterou jsem viděl naživo poprvé, letmé políbení octávkou z modelíny kterou si lidé odnášeli domů, první patro hal kde byla vyskládaná auta a výtahy svážená dolů ke zpracování.... Pokud se ale nepletu nebyla tam nikde trase kde by člověk viděl přímo lakování což pro mě bylo velké zklamání a tím prohlídka pro mě degradovala a jediné co jí povýšilo nad nulu byla zmiňovaná jízda s borcem po polygonu a letmý pokec s ním a ještě vypadalo velice efektně vidět dva metry od sebe pohybovat se a svařovat zcela samostatně robotický ruce... pro někoho naprostá normálka ale já jsem si hned uvědomil kde někdo přišel na něco jako je natočit film terminátor. Stroje vyrábějí stroje. Myslím že kdo tam nebyl o nic zvláštního nepřišel a lepší bude asi i "obyč" prohlídka muzea... Nicméně facinovalo mě jak i po lisovně a podobných hlučných provozech nadšeně chodily mladé slečny s hlubokými výstřihy v doprovodu svých chlapců (včetně mě tedy)... jsem si uvědomil co asi ty holky všechno snesou za útrapy s náma ale nutno říct že mi přišlo že většina na to koukala docela obdivně a se zájmem... samozřejmě ale drtivá většina místo na stroje přišla na muziku, nažrat se a jít do pryč... -
NoSwear 16.04.11 15:51
Já jsem tam byl, otevřený i linky no a chuck norris se pěkně přepočítal, takže uvidi sotva 1/3nu a ještě k tomu s tunou lidí >:-[] >:D ...jo občas se vyplatí si přivstat :-) ...jinak to bylo docela hezký, jen spousta věcí "schovanejch" na testovacim polygonu az na O2 RS zadna slava (vše jinak 1.2 TSI a podobně) a časově hodně náročný to nějak rozumně projít...plus milion lidí ;-\ jinak doprovodná hudba a celkovej "zážitek" dobrej :-) -
Chuck Norris 16.04.11 10:33
« Re: VV kontra média
její štěnice byla falešná jako ona.... do spojení nespojení vv abl nikdo nevidí. nebo jsi někdo z pozadí? :-) už jde jenom o to že jako poslanec (ona je poslankyně ne?) se nemůžu přece přiznat k nahrávce kde říkám o prezidentovi že se pose.re a podobný frajeřiny... je to jako třída ve škole... jsou tam šprti, bonzáci, brejlatý, rváči, šikanovaní, šikanující, blbý, chytrý prostě všichni... klasický vzorek národa... nebo si myslíte že ty malé děti se kterýma jste chodili do školy se po pubertě změnili a už nemají sklony bonzovat, šikanovat, nosit brejle nebo bejt blbý jak lampa? -
Chuck Norris 16.04.11 00:05
« zanedlouho budeme dědci
[odkaz]
tak podle tohohle článku který zaručeně výjde mi vychází že během necelých 14let bude klesat zájem o auta mezi mladší generací... a tudíž my nadšenci budem jako starý vykopávky co se zaobírají nějakou prehistorií a naše děti se nám budou smát co to děláme s těma smradlavejma kusama plechu co se musí pořád opravovat.... takovýhle studie musí být úžasný dělat a ještě lepší kasírovat >:D bratranec mojí slečny kterýmu je 6 let což vychází akorád na jeho 20tiny už má čtyřkolku a je z ní unešenej a když ho svezete v mastodontním osmiválci co žere bursíky ke snídani má úsměv od ucha k uchu a chce ještě víc... a to je jen jeden z mnoha stejných se kterýma kamarádí a kteří vyrůstají v jeho okolí... já dokážu taky vymyslet super teorii že za 40 let ze mě bude hnusnej starej dědek s bradavicí mezi očima kterej bude hlídat nadzemní parkoviště za mizerný plat od ABL která v té době bude patřit vatikánu.