Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 19.04.11 22:27
« Re: Sexi chlapci z Beverly Hills 90210: Vtedy a dnes
já dnes jo ještě dnes ještě není zítra no to je je jedno.. vstával ve 4:45... A samý špatný zprávy až na jednu... příští měsíc bude zase akce jízd s merglama na starý živohošti jako dva roky nebo rok zpátky... budete tam někdo? tady moc na mergly nejste co? -
Chuck Norris 18.04.11 22:22
« Re: MLADÁ BOLESLAV
už ně to přestalo bavit točit nějaký blbý kousky a navíc už není v čem moc novém jezdit... califronia je o houbách, panameru má každej... teď jsem jel s dodge 1500 ram od simixu a nějakým kaďákem srx4 tuším že se to jmenoval... ram úplně úžasná kára do prahy!!! a ten kaďák mi přišel jako kdybych viděl převlečený infiniti.. moc pěkný design uvnitř i vně, krásná jízda ale obávám se že až bych s tím najel pár tisíc po kostkách v praze tak by vše vrzalo protože už te´d se stačilo něčeho dotknout a křupalo to v tom jak v koleni...ale jinak jedny z nejhezčích amerik ve kterejch jsem kdy jel (každá svým stylem)... -
David Silver 18.04.11 17:43
Dylan: >:D >:D >:D >:D no snad ne >:D
Brandon: že jsi kachna, to se říká zlobivým holkám né klukům ty kačere ;-) >:D
Dylan2: šel jsem se kouknout na TV :yes: >:D kačenky jít krmit nemůžu, beru antibiotika a nemůžu na sluníčko ;-)
Brandon2: neboj, motýlci vím jak to dělaj, ty to prej dělaj jak labutě, a ty jsem viděl živě - [odkaz] :-! -
Brandon Walsh 18.04.11 16:52
alebo isiel pozerat ako sa to robi
oci mamka mi povedala aby si mi na vcelickach vysvetlil ako sa rodia babatka
pamatas si ked sme boli minuly rok na dovolenke ?
ano
pamatas si ako som objednal tie kur.vy ?
ano
pamatas si co sme s nimi robili ?
ano
tak presne takisto to robia aj vcelicky -
Brandon Walsh 18.04.11 16:25
silvere ked to na teba pride tak si ako hocijake zviera cize za mna to moze byt kazdy >:D
dylan mam nejake nasilne obdobie erotika v snoch ma presla sice vcera som na plazi zachranoval nahu surfistku pred zralokom zial neuspel som >:D -
David Silver 18.04.11 16:14
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
V sobotu jsem se díval na zázraky přírody, a bylo tam toto, schválně co byste řekli:
K jakému zvířeti patří způsob rozmnožování znásilnění?
a) opice
b) mucha
c) žába
d) kachna
e) pavouk
f) nějaký zpěvný pták
>:D -
David Silver 18.04.11 16:05
Brandon: >:D >:D Ten neaktuální model bych bral všemi deseti a kdybych ho kupoval tak bych chtěl slevu a odvolával bych se, že je to neaktuální model :yes: >:D Ale páska je naprd! Ničí plakát, taťka mi na Panameru půjčil lepidlo, které drží sice hodně dobře, ale když chceš, můžeš ho od zdi cloupnout bez porušení plakátu :-)
Dylan: :yes: :yes: >:D >:D >:D >:D Ale pokoj do trojúhelníku by byl IN :yes: :-! >:-[] -
David Silver 18.04.11 11:00
Dobré ráno
Chuck: jo ták, tak to pak jo :-) U našeho Kangoo stačilo jet plně nalož 70km a pak zadní pravá náprava smrděla gumou taky jako ovád :yes: >:D
A videa s kárama ze firmy už netočíš? nebo dostáváš pořád ty a samý auta? :-)
Dylan: To není jedna stěna, jsou to 3 stěny kolem dokola,je Panamera a Carrera, 911 modely, dveře, černá Targa 4S je nad dveřmi, pak "volná stěna" převážně Subaru a pak Cayman, a na další stěně jsou Cayenny :-) Vedle Caymana když protřídím ty plakáty horších aut, tak se tam jeden velikej ještě vejde, jinak už místo bohužel nemám :-( čtvrtou stěnu nemám, protože máme se sestrou rozdělený pokoj napůl dřevěnou stěnou s policema.... -
Chuck Norris 18.04.11 00:06
te´d myslíte jako že by bylo špatné že ti co si te´d platí sociální by najednou přišli zkrátka? jsem nic takovýho neřekl ale říkám že by se důchod měl zrušit a na starší lidi by si měli vydělávat jejich děti tak jak tomu bylo tisíce let před kapitalismem.... -
Chuck Norris 17.04.11 22:50
a další námět úplně mimo mísu.. chtějí aby si důchodci srovnali "nájmy" v domovech důchodců.. někteří pak nebudou mít ani korunu... je to smutný srdcervoucí fakt. Ale až na vyjimky bezdětných atp kde jsou děti? není náhodou chyba úplně někde jinde že babička žije v domově důchodců a nemá ani na chleba? čím dál víc se kloním k názoru vraťme se k vejminkům... naco vlastně stát platí staré lidi? proč to dělá? dělal to snad karel IV milovaný to otec národa? a zabijeme dvě mouchy jednou ranou... porodnost poputuje bleskově směrem nahoru a přestaneme slýchat o důchodcích co nemají ani na chleba.... -
Chuck Norris 17.04.11 20:19
jj... dacani tam s nima jeli na hraně adheze takže ze zatáčky se sunuly ven... zkošely se brzdy... rychle se rozjížděli... prostě blbli... ale předpokládám že když tam jezdí s novejma autama asi jezdí normálně.. ale samozřejmě brzdy atp se zkouší vždy ale nepředpokládám že při normálním pracovním dnu třeba ručkují jak to tam jednou předvedl ten borec co je na videu... doufám že z toho nebude mít problémy aby si tohle někdo nepřečetl ale i borci co organizovali lidi do aut si z toho dělali prde.l.. prej: tak u šílence je ještě volno kdo chce jet? atp...