Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.04.11  09:08

« Re: Re: černá ovce v bílém autě

Brandon: >:D >:D Ještě že tohle se u nás neděje, jsem spal jak zabitej od jedenácti až do půl devátý :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.04.11  08:16

aj tebe ;-) a keby som to tu opat flakal a neklikal na reklamy prijemne sportovanie prajem
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.04.11  08:09

Tak přeju hezký den, a je tam hezky, tak hezký bude... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.04.11  08:04

v noci ma skoro sviatky zabili. siel som domov, pozeram policajti tam uzavreli cestu, nejak som prekluckoval zaparkoval idem spat. asi o pol 11 zacal kostol zvonit zrejme do nejakej tej 11 tej. prestal cely stastny laham do postele a v tom pocujem nejake zvonceky. idem pozriet ci niekto nezvoni na okno auta >:D a to bol nejaky pochod, sviecky vsetci v ciernom myslel som ze si po mna prisla smrt >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.04.11  07:42

Asi jo, ale reakce ostatních byly super, fakt na něj nikdo neměl náladu... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.04.11  07:39

asi chcel mat D1 ku co najskor za sebou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.04.11  07:35

Byla to nějaká ostřejší verze z chromovou tlamou a tenkými loukotěmi na kolech...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.04.11  07:30

« Re: černá ovce v bílém autě

>:D audi a5 so slovenskou spz tipujem to na znacku zacinajucu BA pripadne po novom BL ale som rad ze ho prasatisti dostali :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.04.11  07:05

Ahoj, no koukám na seznam.cz, těch nehod bylo včera zase moc. Ale hodně smutné jsou i diskuse pod takovými články, co je to za šmejdy, když někomu přejou smrt? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.04.11  18:09

Švihák: Nevím jak to prezentovali v médiích, ale kamarád, co to viděl a poskytoval jako první na místě první pomoc, protože je jako já medik, tak tvrdil, že jel tak 80-90, odhodil tu paní tak 3 metry do výšky, takže s ní na kapotě neujížděl. Kolik dostane nevím, ale určitě za tuhle idiocii, co předvedl, dostane posezení ve vězení. Takovou pitomost může udělat jen bezmozek. Když jsem loni na jaře tehdy já dával první pomoc té sražené paní, tak ten řidič sice asi v 60 jel těch 80, ale byla to dvouproudovka, paní šla nešla po přechodě, ale snažila se to po ní v nejpitomějším místě projít, protože se jí nechtělo po schodech bezpečně podchodem... To bych ještě pro toho řidiče měl pochopení, ta paní tam neměla co dělat, on jen jel trochu více, protože projížděl křižovatkou na zelenou...
    Ale to, co předvedl tenhle devatenáctiletý... no... :no: 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.04.11  17:43

Dylan: tyjo, pláštěnku bych možná našel, měl sjem jí asitak před rokem naposled když fakt hodně pršelo a já sem potřeboval se vrátit s foťákem na náměstí že tam stál Mustang ... nakonec mi ujel >:D Ale spíš se obávám, jestli ještě v to odpoledne stihnu najít ten správnej poklop! >:D Líp se orientuju v krtincích :yes: >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.04.11  17:23

Silvere, tak si vem igelitovou pláštěnku proti záření, svářečské brýle, a sejdeme se pod zemí v kanálu 56-45-22 v odpoledních hodinách... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.04.11  17:14

Rone, na to jsem koukal. Zabil paní, ujížděl s ní na kapotě a ujel. Policie ho prý vypátrala. Nejvíc mě ale vadí, že mu hrozí maximálně 5 let. A takovej trest mu ani nedají, 5 let a více se dává za to když si jdeš do banky pro peníze, a zapomeneš si sundat kuklu...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.04.11  16:23

Dylan: tak nakonec jedem zítra na Vysočinu, ikdyž moc nemůžu na sluníčko. Jestli budeš mít čas, můžem se sejít. :yes: :-)

Tak aspoň někdy slaví Passat úspěch :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.04.11  12:57

To já takovou pochvalu nemůžu dát. Potkal jsem asi 4x policii na cestě z Brna domů do Těšína a pokaždé na místech, kde je rovný a přehledný úsek a 90 km/h je tam snad za trest, zatímco v obci nebyli ani jednou. :-|

[odkaz]
    Kamarád té paní včera poskytoval první pomoc. Zdravotní sestřička z vojenské nemocnice. Prý nějaký mladý.. ehm Rom. Prvně prý ujel a pak se vrátil. Hnal si to asi 90 po tramvajovém pásu i přes zastávkový ostrůvek. :-| 8-s
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.04.11  12:51

« černá ovce v bílém autě

Musím pochválit řidiče za poklidnou jízdu po D1 směrem na Brno. Všichni jeli plynule a bezpečně- až na jednoho! Mezi auty najednou rychle kličkovalo bílé Audi A5 se slovenskou SPZ. Asi si pán spletl realitu s videohrou. Několik aut, včetně nás, na něj začalo troubit. Bylo vidět, že na takovýho pirátskýho haj.zla nikdo dnes nemá náladu.
    Štvalo mě, že policejní Passat, kterého jsme viděli nedlouho předtím je někde vzadu. Proč jen takového šmejda někdy nechytí?

Asi jsem si to hodně přál, protože se najednou Passat vynořil a s blikajíc se hnal za tou namyšlenou olympiádou! Dostali ho! >:D :yes:

Po delší době chci poděkovat policii, že byla ve správný čas na správném místě! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.04.11  05:58

« inzerce: prodám Saab. Tu automobilku.

Tak se problém jenom oddálil. Saab je znovu na prodej, Spyker ho nespasil, půjčku nejspíš nedostane. Několik automobilek položilo nadprůměrné ohodnocování manažerů a nemožné evropské daňové zákony díky kterým je zaměstnanec drahý. To je opět šance pro Číňany, když už vlastní Volvo... :-(
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.04.11  16:47

« Re: kabriolet

Chucku, protože jsi nenašel 5 rozdílů, nenapíšu ti co je nejlepší volbou, ale jenom naznačím. Myslíš tedy předchozí generace uvedené trojice.

Mercedes S: Snad nejvýraznější značka ze všech, kdy starší model = trapný model. Mít Mercedes znamená jen mít nový Mercedes. Navíc mi právě tento typ přijde obyčejný a neútulný. Potkávám ho zásadně jen se špinavými a umaštěnými skly zevnitř...

Audi 8: Celá automobilka na mě působí jako nuda, poslední dobou se mi nelíbí chování audistů na silnicích, a to se bohužel promítá i do mého pohledu na tuto značku. Nelíbí se mi unisex který Audi předvádí. Ex A8 je jistě dobrá, ale poněkud "vekslácká"...

BMW 7: Když přišlo, snesla se kritika. Podle mého odvážný a správný krok BMW, vlastně díky 7 jsem k BMW našel cestu. Interiér 7 se mi líbí, sám jsem byl blízko od koupě. Tohle auto vypadá stále dobře, je pohodlné, obrovské, a má VYNIKAJÍCÍ podvozek...

Samozřejmě je to můj názor, který nikomu nevnucuju a tím ani nesnesu žádné oponování... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.04.11  16:32

Jak jsem někde četl: "Dobrý den, chtěl bych Audi." "A chcete to malé nebo to velké?" ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.04.11  12:10

Ano, ale třeba linie od dveří k přednímu světlu je podobná, to samý k zadnímu ;-) Ale podobnost modelů u jedné značky je úplně normální :yes: Myslím si že to není žádná chyba, teda alespoň u některých značek. Třeba již zmiňovaný Aston je už dlouho pořád stejný, teď model Virage je DB9 s předkem z Rapide...

U Audi hodně tomu že je všechno stejný udělalo si myslím zavedení modelu A5 Sportback a modelu A7, A5 S. zezadu vypadá stejně jak A6, a A7 je úplně stejná s A8 zepředu...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.04.11  11:43

Vidím dvě rozdílná Porsche, mají jen stejného sportovního ducha.

Největší průser je podle mého Audi s jejich 4, 6 a 8... Ale naše "kritika" je směšná v porovnání s čísly prodeje.

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.04.11  09:42

Tady je srovnání Panamery s Boxsterem, jsou tak jisté hodně podobné věci, třeba barva ( >:D ) ale oba vypadají skvěle! :yes: :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.04.11  06:44

Aston Rapide se mi nelíbí, myslím si to od minulého týdne díky diskusi na auto.cz, kde se jeho design porovnával s Panamerou. Panamera je často pranýřována za to, že je to přerostlá 911. Dobrá, Rapide je tedy jen prodlouženej Vantage bez špetky fantazie, a navíc je to jen britská značka, kterou by bez Bonda nikdo neznal...

Najdi 5 rozdílů, a jí ti řeknu svůj názor jestli Audi A8, BMW 7 nebo Mercedes S:

[odkaz] [odkaz]

Kdybys to nezvládl, tak ještě jeden test- které z dvojice aut je Rapide? [odkaz] >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 22.04.11  00:23

OK... jasný ale nešlo mi o panameru... myslel jsem stařešiny dob nedávno minulých... smazal jsem teď asi deset řádek urážlivejch blemců mojí poslední dobou hodně pohnutý nálady... jen ti na panameru zakontruju: Viva Aston Rapid!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 21.04.11  22:16

Kdybych potřeboval luxury car, z těch nejrozumnějších důvodů bych chtěl Panameru. Vím, cena je jinde, ale dnes jsem viděl 3x černou, a to auto zraje jako víno... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 21.04.11  15:40

to zrovna mě říkat nemusíš... ač jsem tu myslím napsal že SRX 4 nebo jak se to jmenuje je americký infiniti (protože je to opravdu moc pěkný a designově a výbavou úplně úžasný a všechny audi Q se můžou jít zahrabat) tak i do zpracování interiéru infiniti má hodně ale sakra hodně daleko...
    Jinak dokoukal jsem teď ten román pro muže (bohužel nic jinýho mi na dnešek nevyšlo a jen tak projít jsem se už byl tak se flákám..) a končí to docela pěkně... donutil alias státní zástupce pochopí... někdo zemře, někdo se narodí, někdo lásku ztratí jiný najde... je to takový obrázek ne o mužích ale o snech některých mužů s názornou ukázkou jak to tak může dopadnout ale není to jen tvrdá kritika mužů ale i žen... řekl bych že s románek pro ženy který byl takový víc hepy a komediální je tohle ponurý film s prvky černého humoru.... jinak pěkná reklama- zajímalo by mě kdo domluvil ty baworáky od bmw group a jestli to něco někoho stálo :-) nic jinýho tam ani nejezdí... jednou ještě superb a pak nějaká 120... jinak bmw...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.04.11  14:40

Chuck: to máš pravdu. Ale celkově i spracování interiéru u amerik není žádná sláva, takže proto
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 21.04.11  14:32

to je jasné ale předpokládám u ní dvojnásobnou (minimálně) cenu... což už by pro nemálokoho pokud by o nějakém takovém autě věděl docela pádný argument... je mi jasný že na nordschleife M5 napráská tomu chrysleru jako štěněti...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.04.11  12:00

Stejně bych šel radši do M5 :yes: :yes: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 21.04.11  11:20

Anketa: kdybyste si měli vybrat luxury car let nedávno minulých vybrali byste si: A8 min generace, bmw7 min generace, Skládu min generace, LS minulé generace? nebo byste sáhli ještě po jiném víně? jedno jaký typ jde o to jakou vlastně značku v tomhle segmentu cítíte jako dobrou nebo ve které byste si cítili dobře
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 21.04.11  11:20

[odkaz]

klasickej a KRÁSNEJ americkej přístup k nejsilnějším modelům... facelift? prostě zvětšíme motor a fungl nová M5 se může jít zahrabat.... tak to má vypadat!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.04.11  09:02

Chuck: BMW 7 :yes: :-! Minulá generace byla povedená jako hovado! Pak přišla nová, a ta je ještě lepší!! :yes: :yes: >:-[]

Dylan: doktorka mi dala antibiotika až do pondělí :-( :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 21.04.11  06:49

Silvere, bude Vysočina?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.04.11  22:43

...no, a tam si kup ten stírací los. Druhej zprava! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 20.04.11  22:31

tyjo tak takovej návod dávej mojí babičce... pro mě to musí vypadat nějak takhle: když vysmraďíš z toho pajzlu mefista, co tam vedle zbourali kanálově smrdící squat kde chrápeš, nase.reš to směrem na fízlárnu a za ní to řízni na tu naší coolfetstreet a na konci vpravo vedle prachandy je ta poch.caná díra co hledáš....
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.04.11  22:16

Když půjdeš tou starou ulicí kolem Vaňků, tam moje babička chodila pro vajíčka. Jejich syn si vzal tu doktorku z Prahy. Vedle bydlel starej Kučera, on nemohl na nohy. Pak zahneš doprava podél toho dlouhého plotu, to je dneska prázdej barák, ale pamatuju jak tam rostly takhle velký hrušky! Ten terminál je na konci té ulice...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 20.04.11  22:06

Stírací los? tak jo.. kde je v Příbrami nejbližší terminál sazka? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.04.11  22:02

Chucku, udělal jsi mi příspěvek 6000, kup si zítra stírací los, a vyhraješ 500 Kč...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 20.04.11  22:00

to je pravda.. věkem chlapi zrajou jako správnej veterán :-) takže někdo je teď už hadimrška, někdo ještě president jiný spartak takže veteráni... někdo je škoda 105/100 ferari dino, favorit takže hroznej křáp a někdo je octavia, fabia, twingo, takže levná pracovní síla... neboli zelenáč a cucák... super... tak tohle máme vyřešený. Anketa: kdybyste si měli vybrat luxury car let nedávno minulých vybrali byste si: A8 min generace, bmw7 min generace, Skládu min generace, LS minulé generace? nebo byste sáhli ještě po jiném víně? jedno jaký typ jde o to jakou vlastně značku v tomhle segmentu cítíte jako dobrou nebo ve které byste si cítili dobře a ne jako v multiple nebo jak se to šméčko menuje...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.04.11  17:34

Brandon: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Tak takhle jsem to nemyslel >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.04.11  17:26

presne ako u aut nie si vykopavka ale veteran >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.04.11  17:17

Chuck: zkusím to, ale teď už nevím co jsem myslel a nenapsal >:D Logicky jestli jsi starší jak ročník 1990 tak jsi starší jak to auto... >:D Ale dávný auto neznamená vykopávka, tak tak je to snad i u lidí ne? >:D ;-)
    OK, tak to na to někdy kouknu :-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 20.04.11  16:59

nechceš ho domyslet?? >:D HRAJE TAM ŘEKL BYCH NAPROSTO NEJHLAVNĚJŠÍ ROLI... OKOLO NĚJ SE TAM TOČÍ VESMÍR.. DOSLOVA A DO PÍSMENE... je pardon za ty velký písmena ale nějak se to přepnul...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.04.11  16:52

>:D >:D >:D >:D Asi budu muset někdy kouknout, já koukám na 3+1 s Donutilem, tak jestli tam hraje nějakou významnou roli tak to bude určitě prča jak svin :-)
    No když to tak zpětně čtu, taky tam nevidím žádnej závěr >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 20.04.11  16:46

nějak mi z toho nevyplývá proč nejsem ta vykopávka já? :-) jinak viděli jste Román pro muže jako film? ten donutil tam hraje těžkýho borce... místama to až musím ze studu přepínat co je to za věci >:D tak slečna by nám tady mohla předvést první striptýzek.. ...no co co? není tady na dovolený >:D >:D Vypadám jako někdo kdo jí polívky z pytlíku? tak si tu chemickou břečku odnes a vylej jí kuchařovi na hlavu >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.04.11  14:28

Chuck: no to máš pravdu no. Ale to vykopvka nejsi protože 964 jestl isi dobře pamatuju se dělala od roku 1990 a nějak cca v r. 1996 jí nahradila 993. Takže to auto je starý jak já, tyjo, já jsem vykopávka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 20.04.11  14:11

no tu co jsi našel na fotce bych zase netituloval slovem dávná... to tak možná 550, 356... tohle je možná ještě mladší jak já a to už je co říct... z mého pohledu: jsem hrozná vykopávka v krizi středního věku :-(
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.04.11  11:00

Chuck: jojo, je to možný že to byl záměr udělat to ve stylu dávný 911 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 20.04.11  10:37

o tu podobnost si myslím že i šlo... ale pravda je že to vypadá zvláštně... ikdyž kdybysme to viděli live asi bysme na to čuměli... ale jako ta prajs je krutá.. za to máš další auto v plný palbě.,.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.04.11  09:09

dylan pekne teraz uz staci len odrezat ten zbytocny kus strechy a za 11 300 eur ho nahradit tymto polotovarom ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.04.11  07:32

Dobré ráno
    Podle mě to vypadá divně, je to jak kdyby někdo uřízl kus střechy z Corvette C06 Targa a dal to na 911 ;-\ Trochu mi to připomíná ale 964 Targa [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.04.11  06:44

Možná, časem. Ale asi zestárnu u Porsche. Škoda, že nedělají i dodávky... ;-)

Ta střecha má taky svoji cenu. Obyčejná stojí 980 Euro, karbonová nanotech stojí 11.350 Euro...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 19.04.11  22:58

chceš opravdu měnit coupe za cabrio?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 19.04.11  22:52

« Re: Sexi chlapci z Beverly Hills 90210: Vtedy a dnes

to jsme v tom za jedno... ale proč si jen tak nezajezdit a neudělat radost malýmu...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.04.11  22:48

« kabriolet

Nevím jestli to znáte, já se s tím setkal teprve před pár dny v Německu- firma GTN Automotive vyrábí hardtop pro 911 Cabrio ve stylu Targa, přijde mi to zajímavý a hezký: [odkaz] (stačí si vygooglit více obrázků).
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.04.11  22:38

Mergly ne... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 19.04.11  22:27

já dnes jo ještě dnes ještě není zítra no to je je jedno.. vstával ve 4:45... A samý špatný zprávy až na jednu... příští měsíc bude zase akce jízd s merglama na starý živohošti jako dva roky nebo rok zpátky... budete tam někdo? tady moc na mergly nejste co?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.04.11  22:08

Brandon: měj se, dobrou. Já dneska vstával v 10:00, tak zítra snad bude stejně dobře >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.04.11  22:06

« Re: MLADÁ BOLESLAV

Chceš vidět VW Fox s panoramatickám oknem Zenith? >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.04.11  22:02

Tak ji pozdravuj a dobrou... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.04.11  21:54

tak on to nejak strieda renault MEGANe vw FOX >:D
    ja sa lucim kelly pride rano o 4 busom tak hadam vstanem dobru noc
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.04.11  21:52

Nene, Fox. To je VW Fox...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.04.11  21:50

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Brandon: Sexkysky měl za manželku sExkangoo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.04.11  21:47

exkysky ma za manzelku nejaky renault ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.04.11  21:47

Dylan: nechci být moc chytrej, ale český letadla se neoznačují KO-xxx ale OK-xxx :yes: >:-[] ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.04.11  21:45

Je to psane v inom jazyke, těraz som asi zle pochopil, že najsaxy mužom je exkysky? Ja mu jednu trepněm az si gaťa priserie! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.04.11  21:39

« Sexi chlapci z Beverly Hills 90210: Vtedy a dnes

[odkaz]
    dylan mal si si kupit konecne poriadne auto a kolesa by mal kazdy eshop skladom >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.04.11  21:30

Dnes jsem do Porsche volal 5x. Je v tom hokej. Každý J má jiné ET.. Jsem z toho KO... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.04.11  21:25

dylan verim ze v cesko-slovensku okrem originalnych na gripena nic normalne nezozenies
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.04.11  21:05

Aha, tak to pak jo
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.04.11  21:04

To vůbec nic neřeší, chci je koupit v ČR.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.04.11  20:37

Tady jsou takový přímo na Porsche... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.04.11  20:15

Něco jak jsem dával odkaz na tu červenou 911. Je dost kol, ale nesedí ET, jsou nutné podložky. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.04.11  19:10

Dylan: Originální Porsche kola (včetně Carrera S wheels) jsou na 911 opravdu pěkné. :yes: :yes: Co hledáš za styl kol?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.04.11  18:54

Brandon, ani nevíš jak je složité sehnat na 911 hezký kola...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.04.11  11:05

Chuck: aha, tak to pak chápu. To já bych se na Californii rád koukl >:D Mě se Cadillaci poslední léta designově hodně zamlouvají :yes: Hodně se mi líbí Escalade EXT (před pár roky ho měli na testu v Autosalonu) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 18.04.11  22:27

nejatypičtější auto dneška bez větších problémů dostupné (nemyslím cenově ale fyzicky)?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 18.04.11  22:22

už ně to přestalo bavit točit nějaký blbý kousky a navíc už není v čem moc novém jezdit... califronia je o houbách, panameru má každej... teď jsem jel s dodge 1500 ram od simixu a nějakým kaďákem srx4 tuším že se to jmenoval... ram úplně úžasná kára do prahy!!! a ten kaďák mi přišel jako kdybych viděl převlečený infiniti.. moc pěkný design uvnitř i vně, krásná jízda ale obávám se že až bych s tím najel pár tisíc po kostkách v praze tak by vše vrzalo protože už te´d se stačilo něčeho dotknout a křupalo to v tom jak v koleni...ale jinak jedny z nejhezčích amerik ve kterejch jsem kdy jel (každá svým stylem)...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.04.11  18:52

Vše promlčeno >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.04.11  18:43

ktovie ci u nich funguje labuti organ cinny v trestnom konani ten musi mat neobjasnenych pripadov >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…