Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 24.04.11 08:04
« Re: Re: černá ovce v bílém autě
v noci ma skoro sviatky zabili. siel som domov, pozeram policajti tam uzavreli cestu, nejak som prekluckoval zaparkoval idem spat. asi o pol 11 zacal kostol zvonit zrejme do nejakej tej 11 tej. prestal cely stastny laham do postele a v tom pocujem nejake zvonceky. idem pozriet ci niekto nezvoni na okno auta >:D a to bol nejaky pochod, sviecky vsetci v ciernom myslel som ze si po mna prisla smrt >:-[] >:D -
Ronault. 23.04.11 18:09
Švihák: Nevím jak to prezentovali v médiích, ale kamarád, co to viděl a poskytoval jako první na místě první pomoc, protože je jako já medik, tak tvrdil, že jel tak 80-90, odhodil tu paní tak 3 metry do výšky, takže s ní na kapotě neujížděl. Kolik dostane nevím, ale určitě za tuhle idiocii, co předvedl, dostane posezení ve vězení. Takovou pitomost může udělat jen bezmozek. Když jsem loni na jaře tehdy já dával první pomoc té sražené paní, tak ten řidič sice asi v 60 jel těch 80, ale byla to dvouproudovka, paní šla nešla po přechodě, ale snažila se to po ní v nejpitomějším místě projít, protože se jí nechtělo po schodech bezpečně podchodem... To bych ještě pro toho řidiče měl pochopení, ta paní tam neměla co dělat, on jen jel trochu více, protože projížděl křižovatkou na zelenou...
Ale to, co předvedl tenhle devatenáctiletý... no... :no: 8-s 8-s -
David Silver 23.04.11 17:43
Dylan: tyjo, pláštěnku bych možná našel, měl sjem jí asitak před rokem naposled když fakt hodně pršelo a já sem potřeboval se vrátit s foťákem na náměstí že tam stál Mustang ... nakonec mi ujel >:D Ale spíš se obávám, jestli ještě v to odpoledne stihnu najít ten správnej poklop! >:D Líp se orientuju v krtincích :yes: >:D >:D -
Dylan McKay 23.04.11 17:14
Rone, na to jsem koukal. Zabil paní, ujížděl s ní na kapotě a ujel. Policie ho prý vypátrala. Nejvíc mě ale vadí, že mu hrozí maximálně 5 let. A takovej trest mu ani nedají, 5 let a více se dává za to když si jdeš do banky pro peníze, a zapomeneš si sundat kuklu... -
Ronault. 23.04.11 12:57
« Re: černá ovce v bílém autě
To já takovou pochvalu nemůžu dát. Potkal jsem asi 4x policii na cestě z Brna domů do Těšína a pokaždé na místech, kde je rovný a přehledný úsek a 90 km/h je tam snad za trest, zatímco v obci nebyli ani jednou. :-|
[odkaz]
Kamarád té paní včera poskytoval první pomoc. Zdravotní sestřička z vojenské nemocnice. Prý nějaký mladý.. ehm Rom. Prvně prý ujel a pak se vrátil. Hnal si to asi 90 po tramvajovém pásu i přes zastávkový ostrůvek. :-| 8-s -
Dylan McKay 23.04.11 12:51
« černá ovce v bílém autě
Musím pochválit řidiče za poklidnou jízdu po D1 směrem na Brno. Všichni jeli plynule a bezpečně- až na jednoho! Mezi auty najednou rychle kličkovalo bílé Audi A5 se slovenskou SPZ. Asi si pán spletl realitu s videohrou. Několik aut, včetně nás, na něj začalo troubit. Bylo vidět, že na takovýho pirátskýho haj.zla nikdo dnes nemá náladu.
Štvalo mě, že policejní Passat, kterého jsme viděli nedlouho předtím je někde vzadu. Proč jen takového šmejda někdy nechytí?
Asi jsem si to hodně přál, protože se najednou Passat vynořil a s blikajíc se hnal za tou namyšlenou olympiádou! Dostali ho! >:D :yes:
Po delší době chci poděkovat policii, že byla ve správný čas na správném místě! :yes: -
Dylan McKay 23.04.11 05:58
« inzerce: prodám Saab. Tu automobilku.
Tak se problém jenom oddálil. Saab je znovu na prodej, Spyker ho nespasil, půjčku nejspíš nedostane. Několik automobilek položilo nadprůměrné ohodnocování manažerů a nemožné evropské daňové zákony díky kterým je zaměstnanec drahý. To je opět šance pro Číňany, když už vlastní Volvo... :-(
[odkaz] -
Dylan McKay 22.04.11 16:47
« Re: kabriolet
Chucku, protože jsi nenašel 5 rozdílů, nenapíšu ti co je nejlepší volbou, ale jenom naznačím. Myslíš tedy předchozí generace uvedené trojice.
Mercedes S: Snad nejvýraznější značka ze všech, kdy starší model = trapný model. Mít Mercedes znamená jen mít nový Mercedes. Navíc mi právě tento typ přijde obyčejný a neútulný. Potkávám ho zásadně jen se špinavými a umaštěnými skly zevnitř...
Audi 8: Celá automobilka na mě působí jako nuda, poslední dobou se mi nelíbí chování audistů na silnicích, a to se bohužel promítá i do mého pohledu na tuto značku. Nelíbí se mi unisex který Audi předvádí. Ex A8 je jistě dobrá, ale poněkud "vekslácká"...
BMW 7: Když přišlo, snesla se kritika. Podle mého odvážný a správný krok BMW, vlastně díky 7 jsem k BMW našel cestu. Interiér 7 se mi líbí, sám jsem byl blízko od koupě. Tohle auto vypadá stále dobře, je pohodlné, obrovské, a má VYNIKAJÍCÍ podvozek...
Samozřejmě je to můj názor, který nikomu nevnucuju a tím ani nesnesu žádné oponování... ;-) -
David Silver 22.04.11 12:10
Ano, ale třeba linie od dveří k přednímu světlu je podobná, to samý k zadnímu ;-) Ale podobnost modelů u jedné značky je úplně normální :yes: Myslím si že to není žádná chyba, teda alespoň u některých značek. Třeba již zmiňovaný Aston je už dlouho pořád stejný, teď model Virage je DB9 s předkem z Rapide...
U Audi hodně tomu že je všechno stejný udělalo si myslím zavedení modelu A5 Sportback a modelu A7, A5 S. zezadu vypadá stejně jak A6, a A7 je úplně stejná s A8 zepředu... -
Dylan McKay 22.04.11 06:44
Aston Rapide se mi nelíbí, myslím si to od minulého týdne díky diskusi na auto.cz, kde se jeho design porovnával s Panamerou. Panamera je často pranýřována za to, že je to přerostlá 911. Dobrá, Rapide je tedy jen prodlouženej Vantage bez špetky fantazie, a navíc je to jen britská značka, kterou by bez Bonda nikdo neznal...
Najdi 5 rozdílů, a jí ti řeknu svůj názor jestli Audi A8, BMW 7 nebo Mercedes S:
[odkaz] [odkaz]
Kdybys to nezvládl, tak ještě jeden test- které z dvojice aut je Rapide? [odkaz] >:D ;-) -
Chuck Norris 21.04.11 15:40
to zrovna mě říkat nemusíš... ač jsem tu myslím napsal že SRX 4 nebo jak se to jmenuje je americký infiniti (protože je to opravdu moc pěkný a designově a výbavou úplně úžasný a všechny audi Q se můžou jít zahrabat) tak i do zpracování interiéru infiniti má hodně ale sakra hodně daleko...
Jinak dokoukal jsem teď ten román pro muže (bohužel nic jinýho mi na dnešek nevyšlo a jen tak projít jsem se už byl tak se flákám..) a končí to docela pěkně... donutil alias státní zástupce pochopí... někdo zemře, někdo se narodí, někdo lásku ztratí jiný najde... je to takový obrázek ne o mužích ale o snech některých mužů s názornou ukázkou jak to tak může dopadnout ale není to jen tvrdá kritika mužů ale i žen... řekl bych že s románek pro ženy který byl takový víc hepy a komediální je tohle ponurý film s prvky černého humoru.... jinak pěkná reklama- zajímalo by mě kdo domluvil ty baworáky od bmw group a jestli to něco někoho stálo :-) nic jinýho tam ani nejezdí... jednou ještě superb a pak nějaká 120... jinak bmw... -
Chuck Norris 21.04.11 11:20
Anketa: kdybyste si měli vybrat luxury car let nedávno minulých vybrali byste si: A8 min generace, bmw7 min generace, Skládu min generace, LS minulé generace? nebo byste sáhli ještě po jiném víně? jedno jaký typ jde o to jakou vlastně značku v tomhle segmentu cítíte jako dobrou nebo ve které byste si cítili dobře -
Chuck Norris 20.04.11 22:31
tyjo tak takovej návod dávej mojí babičce... pro mě to musí vypadat nějak takhle: když vysmraďíš z toho pajzlu mefista, co tam vedle zbourali kanálově smrdící squat kde chrápeš, nase.reš to směrem na fízlárnu a za ní to řízni na tu naší coolfetstreet a na konci vpravo vedle prachandy je ta poch.caná díra co hledáš.... -
Dylan McKay 20.04.11 22:16
Když půjdeš tou starou ulicí kolem Vaňků, tam moje babička chodila pro vajíčka. Jejich syn si vzal tu doktorku z Prahy. Vedle bydlel starej Kučera, on nemohl na nohy. Pak zahneš doprava podél toho dlouhého plotu, to je dneska prázdej barák, ale pamatuju jak tam rostly takhle velký hrušky! Ten terminál je na konci té ulice... -
Chuck Norris 20.04.11 22:00
to je pravda.. věkem chlapi zrajou jako správnej veterán :-) takže někdo je teď už hadimrška, někdo ještě president jiný spartak takže veteráni... někdo je škoda 105/100 ferari dino, favorit takže hroznej křáp a někdo je octavia, fabia, twingo, takže levná pracovní síla... neboli zelenáč a cucák... super... tak tohle máme vyřešený. Anketa: kdybyste si měli vybrat luxury car let nedávno minulých vybrali byste si: A8 min generace, bmw7 min generace, Skládu min generace, LS minulé generace? nebo byste sáhli ještě po jiném víně? jedno jaký typ jde o to jakou vlastně značku v tomhle segmentu cítíte jako dobrou nebo ve které byste si cítili dobře a ne jako v multiple nebo jak se to šméčko menuje... -
David Silver 20.04.11 17:17
Chuck: zkusím to, ale teď už nevím co jsem myslel a nenapsal >:D Logicky jestli jsi starší jak ročník 1990 tak jsi starší jak to auto... >:D Ale dávný auto neznamená vykopávka, tak tak je to snad i u lidí ne? >:D ;-)
OK, tak to na to někdy kouknu :-) :yes: :yes: -
Chuck Norris 20.04.11 16:46
nějak mi z toho nevyplývá proč nejsem ta vykopávka já? :-) jinak viděli jste Román pro muže jako film? ten donutil tam hraje těžkýho borce... místama to až musím ze studu přepínat co je to za věci >:D tak slečna by nám tady mohla předvést první striptýzek.. ...no co co? není tady na dovolený >:D >:D Vypadám jako někdo kdo jí polívky z pytlíku? tak si tu chemickou břečku odnes a vylej jí kuchařovi na hlavu >:D >:D >:D -
Chuck Norris 19.04.11 22:27
« Re: Sexi chlapci z Beverly Hills 90210: Vtedy a dnes
já dnes jo ještě dnes ještě není zítra no to je je jedno.. vstával ve 4:45... A samý špatný zprávy až na jednu... příští měsíc bude zase akce jízd s merglama na starý živohošti jako dva roky nebo rok zpátky... budete tam někdo? tady moc na mergly nejste co? -
Chuck Norris 18.04.11 22:22
« Re: MLADÁ BOLESLAV
už ně to přestalo bavit točit nějaký blbý kousky a navíc už není v čem moc novém jezdit... califronia je o houbách, panameru má každej... teď jsem jel s dodge 1500 ram od simixu a nějakým kaďákem srx4 tuším že se to jmenoval... ram úplně úžasná kára do prahy!!! a ten kaďák mi přišel jako kdybych viděl převlečený infiniti.. moc pěkný design uvnitř i vně, krásná jízda ale obávám se že až bych s tím najel pár tisíc po kostkách v praze tak by vše vrzalo protože už te´d se stačilo něčeho dotknout a křupalo to v tom jak v koleni...ale jinak jedny z nejhezčích amerik ve kterejch jsem kdy jel (každá svým stylem)...