Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.11  09:57

« Re: Gripen? Ne! Lakýrka!

verim ze to nemas lahke taktiez by som sa nevedel rozhodnut, tak si daj ziarivu seat lacnu vies ze ja s goofom sme na tie seaty nam sa bude pacit ;-) >:D
    edit : koniec koncov basic engine, social edition si zasluzi iba seat emotion >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.05.11  09:54

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.05.11  09:51

Já nechci tmavou červenou! Ne a ne a ne! Já chci zářivou Seat lacinou! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.11  09:44

taku sedu ako si posielal pri tej "stihacke" ? a co tmavsiu cervenu vo farbe svetiel
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.05.11  09:41

Ahoj, tak mám dát zase šedou? Tentokrát mírně tmavší do lesku?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.11  09:02

dylan jazdi v lakyrke od prady
    uz naprsalo a uschlo pozrel som si video neviem no cervena nie je zla ale porsche si zasluzi nieco lepsie nie emocion cervenu za 100 E od seatu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 03.05.11  07:49

A co Albatros? >:D [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.05.11  06:27

« Gripen? Ne! Lakýrka!

Protože auto změnilo barvu, musím změnit i přezdívku. Gripen byl název podle šedé barvy. Černá lesklá je jedině lakýrka. Tak! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 02.05.11  23:31

« Re: renault vs. CLS

Jasně, žw to chápu, i když teda tohodle zašpinění v kufru jsem si nevšiml, naopak v nové Jettě jsem si všiml, že jedna vzpěra kufru je pod plastem a druhá ne a celý systém hrozně zasahuje do kufru. Vzhledem k tomu, že Cordoba měla před pár lety sofistikovaný systém a teĎ o třídu větší Jetta má takový aušus, tak se šetří evidentně všude... 8-s Dobré přemýšlení přeji.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 02.05.11  23:28

v takovém trhu ale neexistuje omluva... chápu že nemaj prachy, maj dluhy, nevydělávají... ale vyprojektovat kus plastu nebo jiný závěs dveří stojí 0kč. Chápu když bude automobilka šetřit na tom že tam bude elektronika z laguny 2 nebo řadící páka ze starý laguny atp atp jak to dělá spousta automobilek i opěvovaný VW ale prostě když chci vydělat potřebuju zákazníky a né šetřit na výrobku (nikdo ač je jak koliv zámožný nebo nezámožný nechci jít pro nový auto s tím že ví že to není kvalitou nic moc..). a ty zákazníci když vidí nový auto nezajímá jestli ten plast stál 25kč nebo 40kč ale zajímá je když vidí něco tak do očí bijícího (popřípadě nehezkýho a nějaký individuality...).... a proto nemůžou ty auta ojebávat takhle ale úplně jinak... škoda například tiše leč s elegancí šetří těžký prachy na tom že od faceliftu na valné většině octávek vzadu není vrchní část plastu měkčená... vadí to někomu? všimnul si toho někdo? ne... tudy vede cesta... doufám že mě chápeš co chtěl básník touhle ságou říct... asi půjdu chrápošit... teda jen přemýšlet... chuck norris nespí!
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 02.05.11  23:17

Výtažek z článku na HP o britech: Další část výzkumu se zaměřila na dovednosti britských řidičů. Dvě třetiny z nich neví, jak se mění pneumatika a polovina neumí zkontrolovat, zda je hloubka vzorku dostatečná. Třetina motoristů neumí pneu nafouknout a více než polovina nezvládne vyměnit stěrač.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 02.05.11  23:16

Chucku: V tom metropolisu ti fandím, Citroen poslední léta valí, stejně jako celé PSA :yes: Snad mu to projde a nedopadne tak, jak to zkoušel před lety Renault a dnes musí stabilizovat své předešlé nápady...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 02.05.11  23:09

jak vidíš nepotřebuju ani dovzdělávat... i bez zdlouhavého hledání rodokmenů to vím... a stejně tak dobře vím že je to šméčko... renault udělal supr auto který se jmenuje fluence a tam se co se týče designu a poměru výkon/cena nemám o čem bavit... jednoznačný plus.. ale jinak přesně to co proběhlo tuhle sobotu v autosalonu... to mám jako otevřít pátý vrata a zamazat si celej náklad od vazelíny? >:D kde to jsme? to se mi nestane ani u žigulíka což je 50let starý auto!!! a co 50let... to by se mi nestalo ani u aut vyráběných za první republiky... nesrovnávám DS5 a latitude.. to nelze.. je to stejně směšný jako srovnávat CLS s latitude ale bez toho že CLS je jiné auto... DS5 nebude takový cross ale bude to co je už DS4 na našich silnicích.. naprosto nepřehlédnutelný monument kterých bude jezdit doufám víc a víc (ať jde nuda (pardon golf) od němčourů do keříků...)...sice jsem v tom ještě nejel ale zvenčí to vypadá přesně tak jak by mělo a peču na to co je na tom jak zpracovaný... a snad se co nejdříve dočkáme metropolisu!!!! v ten moment balim všechny svoje sra.čky o francouzích, prodávám vše co mám a kupuju metropolis! a to si piš že jestli se to citroenu jen trochu vyplatí prodávat tak metropolis bude! C6 dosluhuje a DS potřebuje následovníka!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.05.11  21:50

Usama prej v noci poslouchal Seala, jo? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 02.05.11  00:04

Chuchku, doporučuji dovzdělat. Ono Latitude nevypadá jako Korejec, to je Korejec. Ve vrcholné verzi je to pořád pod milion. DS5 bude spíše Cross, tohle je typický sedan vyšší střední třídy z mainstreamu, dnes již v Evropě téměř vyhynulý druh.
    Jinak motor 3,0 dCi je vlastně ten, co se dává i do Infitini, třeba FX30d nebo M30d, v kterém jsem měl možnost svezení, a je to velmi podařený motor.

Problém Latitude je trochu jinde. Ono to není problém, spíše trochu zvláštní přístup. Renault má teď období stabilizace, doba, kdy musí zajistit finanční jistoty, vybudovat zpět ztracenou image a nedovolovat si opět výstřelky, které ho stály až příliš mnoho. Proto např. Megane je spíše konzervativní, ale přesto solidní, proto Laguna nenabízí tolik nejnovější techniky a krom 4C téměř nic, co by bylo více konkurence schopné, tedy až na 2,0 dCi, který je hodně dobrý. Popravdě LAguna I s autoklimou, řečovým syntetizátorem atd., stejně jako Laguna II s kartou, senzory tlaku v pneumatikách atd. bylo daleko pokrokovější auto než Laguna III.

A stejný obraz má Latitude. Jednoduchý sedan vyšší střední vytvořený za co nejmenší náklady přelepením znaku značky, kterou Renault vlastní (Samsung). Kupovat to budou možná jen ti, co chtějí levné velké auto aniž by chtěli sportovní podvozek či nejnovější techniku prémie, případně možná flotily. Navíc dost zvláštní přístup plánuje třeba v Německu, kde se Latitude nebude dát koupit do vlastnictví, ale jen jako prodájem na několik let, což pro některé firmy může být hodně lákavé.

Já k tomu zastávám dost neutrální postoj. Z jedné strany to chápu, ale z druhé strany bych si jej nekoupil, dal bych přednost Laguně kombi 4C s 2,0 dCi 131 kW.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 01.05.11  23:41

"Omyl!", řekl ježek a slezl z kartáče.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.05.11  21:34

;-) dobru noc
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 01.05.11  21:32

já nevím pánové.. ale normálně tohle je asi můj nejlepší první máj.. slečna mi dnes oznámila že má vši tak se ani nechtěla se mnou potkat a žádný pusinkování se taky nekonalo.. takže úžasný >:D daň za její dlouhodobou agrární turistiku na vsi u babičky a starání se o půlku dětí ze vsi :-) máte někdo vši? 10kš za kus!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  21:30

Možná to stihneš, protože teď nebudu mít na auto čas. Dobrou noc... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.05.11  21:10

som zvedavy ci ho stihnem v tomto stave vidiet , ja som svoju lestenku zavrel do garaze a uz je tam tri dni, vonku nejak casto prsi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  21:08

Na tu mojí lakýrku teď můžu používat krém na boty... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.05.11  21:04

>:D kamarat si dal vcera renovovat lak, mal ho cely zniceny z automatickej mycky, dnes som sa v nom mohol holit je ako zrkadlo :yes: nevedel som ze nieco take dokazu aj u nas >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  21:00

Aha, tak já počkám až naprší a uschne... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.05.11  20:59

dylan vonku prsi, cely den mi nejde poriadne net takze neviem ti povedat zajtra sa na to pozriem, dufam ze bude pekne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  20:50

To není tak jak to vypadá... >:D

Líbí se ti tahle barva na 911tce? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.05.11  20:46

dylan keby mne stav uctu schvalil kazde auto ktore ma vecer napadne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  20:39

Promiň, napadlo mě to včera večer, a ihned to bylo schváleno... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  20:37

Vždyť je to korejský Samsung, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.05.11  20:37

dylan ty si kupil dalsie auto a ani si si o tom nepromluvil 8-s tak to som zvedavy
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 01.05.11  20:36

nevím už jen z fotek na tom autě vidím spoustu odfláknutých koutů a ta karoserie okopčená z korejců z přelomu tisíciletí taky byla nakreslena už před nějakým tím pátkem... ve vrcholný verzi za to chtějí milion možná víc... počkal bych si na cenovou politiku DS 5 které se možná i bode moci s mercedesem měřit....
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  20:32

No, já vím že jsem říkal, že letos nebudu kupovat žádné auto, ale Murano jde v pátek z domu. Už ho máme celý rok. Za další týden představím náš nový vůz... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.05.11  20:29

ja by som zrejme skor skocil po lagune, u nas bol taktiez biely v top vybave ale motor si nepamatam nejaky diesel (som uz ako blondina vsimnem si farbu a to mi staci >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  20:25

O kráse mluvit nebudu. Soused si ho kupuje, myslím ten 3,0 diesel. Protiúčtem dává náš ex Vel Satis 2,2 dCi + doplatek 400.000 Kč. Latitude je v bílé perleti v top výbavě, mají ho v Mariánkách jako předváděcí. Dám vědět až ho vyzkouším.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 01.05.11  20:18

ja som ho videl pocas cakania na garancke s meganom, v telke vyzera lepsie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  20:09

Latitude jsem viděl zatím jen z dálky, ale prej je to dobrej vozeň...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.05.11  17:42

Taky jsem se na moment zamyslel, jestli auto.cz vstupem do skupiny, která vlastní Blesk a Aha! neklesá na kvalitě. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 01.05.11  15:06

« renault vs. CLS

[odkaz]

Ten nadpis mě srazil na zem...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 01.05.11  15:02

« Re: mafia packet

možno pouze v případě že mě v nějakém článku v moto časopise či zde na auto cz mystifikovali... nicméně teoreticky to není ani tak mega lež protože ta auta jsi sou v lecčem hodně podobná... třeba přístrojovka s tunelem... něco jako bmw 3 sedan a coupe...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.05.11  13:04

Dylan: :yes: >:-[] >:D >:D >:D >:D ona má na zdi spíš nějakého gorilýho muže, ba né, kecám, nějaký koně jestli si dobře vzpomínám >:D

edit: jak jsme si všimli "nastavovaných" koncovek výfuku na 997 mk.II , tak konečně na YT video kde je znát rozdíl :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  11:18

Tak super, tohle je Cayman R, ten ještě nemáš. Je čas sestře strhnout plakát opelichaného Brandona Walshe a dát tam hustokáru! ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.05.11  11:15

Zipáčku, ano, tak jako jsem měl ty růžové kalhotky jak jsme se prvně potkali... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 01.05.11  09:30

Petře, že ty budeš mít to Porsche růžové?? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 01.05.11  09:28

Dylan: Díky moc! :-) Mám jenom bílého Caymana [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  23:22

Byl jsem tam dnes se synem, vzal jsem ti jedinej plakát co tam měli- zelenej Cayman, ale ten asi už máš, nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.04.11  22:44

Brandon: V Budějkách máme Rinspeed 997 Turbo! Tento týden ji chci jít nafotit :-) :-!

Dylan: super fotka Porsche před Porsche :yes: :-) Když jsme v úterý se školou jeli do Boleslavi, celou dobu jsem koukal z okna, jestli nenajdu Impex, no a najednou co nevidím, Porsche Prosek, tak jsem zjistil, že jsme asi už daleko! :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.04.11  22:39

tak to gratulujem, len tak dalej a stretneme sa vo finale, my mame protekciu kazdy nas zo solidarity necha vyhrat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  22:32

Nakonec jsme vyhráli, ale docela to bylo těžký. Máte blbej led... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.04.11  22:24

vas hokej som nevidel ale som zvedavy na ten nas zajtrajsi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  22:19

Morbidní jako náš hokej s Lotyšskem... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.04.11  22:05

moja favoriťka je znama [odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  22:03

No, mám favoritku, ale neřeknu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.04.11  21:51

mne sa najviac paci v stave v akom je momentalne, ta gripen siva co si posielal odkaz by nemusela vyzerat zle, alebo hneda [odkaz] ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  21:48

Oranžovou ne, žlutou ne, zelenou ne, černou ne, modrou ne...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.04.11  21:13

oranzovu ako sme pozerali na to hrackarske auticko >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  21:11

Ano. Ale ještě nevím jestli jakou barvu...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.04.11  21:10

skor by som tu odrazenu 911 ku ale aj cupra nie je zla no >:D foliovat pojdes tam kde ti robili zrkadla ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  21:06

Třeba tvůj Leon bude v odrazu Cupra... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.04.11  21:05

na to som pozeral a musel som si dokonca pretriet oci ci dobre vidim >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  21:04

To auto bylo z té folie tak rychle svlečené, že v odrazu skla je furt světlé- viz. profilovka... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.04.11  21:00

dylan profilovka- skvela kompozicia, tien v poriadku, uz rozmyslam kedy idem pred seat a odfotim to iste >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 30.04.11  17:26

CL je pořád CL, žádný S-klasse coupé!
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 30.04.11  16:57

já mám totiž vše co nikdo jiný aha jhé! jsem chuck norris!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.04.11  13:29

Chuck: divný, ale ať hledám kde hledám, všude jak ofiko dealer, tak spolehlivé zdroje nazývají jenom CL a né S coupe. Jenom na googlu píšou o přejmenování, ale kdyby se to nakonec povedlo, tak by to tak měli i na oficiálních stránkách pokud se nemýlím.
    No já neříkám at mi to řekneš, ale ty jsi napsal " jen důkaz toho že to auto má jen pár lidí a já." tak proto se ptám >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 30.04.11  13:15

CL to bylo předface... teď se to jmenuje S class coupe... vidím že přecejen jsem tak nevypadl :-) PS: já ti neřeknu ani nenaznačím :-) dočkej klasu jako husa času :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.04.11  13:09

Chuck 2: to není vůbec S-class dyť je to normální řada CL! :yes: :yes: CL vypadá nejhezčejš ze všech nynějších MB, interiér má taky celkem pěknou přístrojovku, ale jinak je to taky takový nehezký. Vypadá to jako bych byl vysazenej proti MB, ale to nejsem. Přestali se mi líbit, stejně jako audiny... Poslední hezká je A5
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.04.11  13:04

Chuck: Co je to za blbost? S-class coupe? tak upravený je to určitě o nečem jiným, ale ty inteiréru origo meďák jsou nudný :yes: Takže ty máš S-class jo?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.04.11  10:09

dylan buduci autosalon budu davat dajaku dodavku do matte black >:D inak kedy ides na foliu mohli by mi popri tom dat zrkadla do matte black ty si to na ucte urcite nevsimnes >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 30.04.11  09:59

[odkaz] tady zvenčí ale mám pocit že ten co jezdí po praze má i ten předek trošku agresivnější... nevím... rozhodně má mnohem hezčí kola z nějaký asi limited edišn.... škoda že neexistujou fotky vnitřku... nejkrásnější benz co se kdy dělal a pro mě také nejluxusnější je s coupe... oproti limuzíně je prostě útulanější a vypadá mnohem dráž... nějako jako passat vedle A8...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 30.04.11  09:48

frajere seděl jsem v M-B S class coupe Brabus a můžu ti říct že jestli to auto jde nějak nazvat tak slova obyčejnost atp by byla na opačné straně slovníku :-) frajer tam měl i koženou dětskou autosedačku brabus.... ...hledám na netu jeho fotky ale žádné nejsou... jen důkaz toho že to auto má jen pár lidí a já.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.04.11  08:48

Dylan: já neříkat ty a fotoshop :no: >:D To Velý Chuck ;-) >:D
    MB SL vypadalo celkem dobře, ale je to takový obyčejnovský kor interiér jako každý MB ;-\ Ale tak vždyť přece chtěl taky 911 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  06:57

Jinak auto ztratilo své kouzlo. Kvůli lesku není vidět kde začíná zadní okno, tak to trošku připomíná Targu. Zaniklo spousty detailů. Kamarád byl nadšený, když auto včera viděl, ale jeho názor nemůžu brát vážně- má černé BMW 8 a černé MB SL (Silver viděl)...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  06:27

Brandone, velký vítězi fotosoutěže a mistře kompozice, protože lak je skutečně super, tak tam přijde folie, ale tentokrát od profíků, kteří se na to těší. Nebojte se folií... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.04.11  06:22

Silvere, já a fotoshop? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.04.11  22:37

silvere >:D >:D >:D :yes:
    dylan a bude sa tapetovat alebo striekat ? pripadne striekat vo vytapetovanom >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 29.04.11  22:23

aha. ty jsi sundal fólii? já myslel že je to fotoshop >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.04.11  21:59

narazil jsem na báječnej vtip! >:D Škoda že už tady nefungujou teplometi... >:D
    Jeden týpek kupuje v prodejně veteránů Jaguara a dostane k němu i vazelínu, aby si, když bude mokro, s ní natřel chrom, protože mu tak déle vydrží. Paráda, potěšil se a hned vyrazil s autem za přítelkyní, představit se rodičům, ať udělá dobrý dojem. Přijel k nim, dali mu oběd, všechno dobře probíhá, rodičům se nadějný zeť líbí. Po moučníku mu přítelkyně říká: "Víš, u nás je takový zvyk hrát po velkém obědě hru, kdo první promluví, ten musí umýt všechno nádobí." Týpek se zatne a je ticho. Uběhne 5 minut, 10 minut, po 15ti minutách už se nudí, tak začne před rodičema přítelkyni líbat. Nic, ticho. Tak ji hodí na stůl a pořádně ji vojede. Nikdo ani nedutá. Tak popadne i potencionální tchýni a také ji pěkně vojede. Nic, pořád ticho. Tak jde znuděný k oknu, koukne ven a vidí, že bude pršet. Napadne ho, že by si mohl natřít chromy na Jaguaru. Jde k židli, vytáhne z bundy vazelínu a vtom se ozve otec: "Dobře, dobře, já to nádobí teda umeju!"
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.04.11  21:50

Jinak ten lak pod folií vypadá skutečně dobře, jak slíbili u Porsche. Ale na té černé je vidět každý otisk ruky, během chvilky bylo auto žluté od pylu. Nešťastná barva.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.04.11  21:48

Teprve to bude pořádná kára... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.04.11  21:41

chuck nic vysvetlenie je nizsie v dylanovej diskusii >:D
    som rad ze aj silver so mnou suhlasi, dylan konecne je to poriadna kara >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 29.04.11  21:38

co je špatně na tom stínu?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…