Porsche 911 (švihák lázeňský)
Ronault. 02.05.11 23:31
« Re: renault vs. CLS
Jasně, žw to chápu, i když teda tohodle zašpinění v kufru jsem si nevšiml, naopak v nové Jettě jsem si všiml, že jedna vzpěra kufru je pod plastem a druhá ne a celý systém hrozně zasahuje do kufru. Vzhledem k tomu, že Cordoba měla před pár lety sofistikovaný systém a teĎ o třídu větší Jetta má takový aušus, tak se šetří evidentně všude... 8-s Dobré přemýšlení přeji. -
Chuck Norris 02.05.11 23:28
« Re: renault vs. CLS
v takovém trhu ale neexistuje omluva... chápu že nemaj prachy, maj dluhy, nevydělávají... ale vyprojektovat kus plastu nebo jiný závěs dveří stojí 0kč. Chápu když bude automobilka šetřit na tom že tam bude elektronika z laguny 2 nebo řadící páka ze starý laguny atp atp jak to dělá spousta automobilek i opěvovaný VW ale prostě když chci vydělat potřebuju zákazníky a né šetřit na výrobku (nikdo ač je jak koliv zámožný nebo nezámožný nechci jít pro nový auto s tím že ví že to není kvalitou nic moc..). a ty zákazníci když vidí nový auto nezajímá jestli ten plast stál 25kč nebo 40kč ale zajímá je když vidí něco tak do očí bijícího (popřípadě nehezkýho a nějaký individuality...).... a proto nemůžou ty auta ojebávat takhle ale úplně jinak... škoda například tiše leč s elegancí šetří těžký prachy na tom že od faceliftu na valné většině octávek vzadu není vrchní část plastu měkčená... vadí to někomu? všimnul si toho někdo? ne... tudy vede cesta... doufám že mě chápeš co chtěl básník touhle ságou říct... asi půjdu chrápošit... teda jen přemýšlet... chuck norris nespí! -
Chuck Norris 02.05.11 23:17
« Re: renault vs. CLS
Výtažek z článku na HP o britech: Další část výzkumu se zaměřila na dovednosti britských řidičů. Dvě třetiny z nich neví, jak se mění pneumatika a polovina neumí zkontrolovat, zda je hloubka vzorku dostatečná. Třetina motoristů neumí pneu nafouknout a více než polovina nezvládne vyměnit stěrač. -
Chuck Norris 02.05.11 23:09
« Re: renault vs. CLS
jak vidíš nepotřebuju ani dovzdělávat... i bez zdlouhavého hledání rodokmenů to vím... a stejně tak dobře vím že je to šméčko... renault udělal supr auto který se jmenuje fluence a tam se co se týče designu a poměru výkon/cena nemám o čem bavit... jednoznačný plus.. ale jinak přesně to co proběhlo tuhle sobotu v autosalonu... to mám jako otevřít pátý vrata a zamazat si celej náklad od vazelíny? >:D kde to jsme? to se mi nestane ani u žigulíka což je 50let starý auto!!! a co 50let... to by se mi nestalo ani u aut vyráběných za první republiky... nesrovnávám DS5 a latitude.. to nelze.. je to stejně směšný jako srovnávat CLS s latitude ale bez toho že CLS je jiné auto... DS5 nebude takový cross ale bude to co je už DS4 na našich silnicích.. naprosto nepřehlédnutelný monument kterých bude jezdit doufám víc a víc (ať jde nuda (pardon golf) od němčourů do keříků...)...sice jsem v tom ještě nejel ale zvenčí to vypadá přesně tak jak by mělo a peču na to co je na tom jak zpracovaný... a snad se co nejdříve dočkáme metropolisu!!!! v ten moment balim všechny svoje sra.čky o francouzích, prodávám vše co mám a kupuju metropolis! a to si piš že jestli se to citroenu jen trochu vyplatí prodávat tak metropolis bude! C6 dosluhuje a DS potřebuje následovníka! -
Ronault. 02.05.11 00:04
« Re: renault vs. CLS
Chuchku, doporučuji dovzdělat. Ono Latitude nevypadá jako Korejec, to je Korejec. Ve vrcholné verzi je to pořád pod milion. DS5 bude spíše Cross, tohle je typický sedan vyšší střední třídy z mainstreamu, dnes již v Evropě téměř vyhynulý druh.
Jinak motor 3,0 dCi je vlastně ten, co se dává i do Infitini, třeba FX30d nebo M30d, v kterém jsem měl možnost svezení, a je to velmi podařený motor.
Problém Latitude je trochu jinde. Ono to není problém, spíše trochu zvláštní přístup. Renault má teď období stabilizace, doba, kdy musí zajistit finanční jistoty, vybudovat zpět ztracenou image a nedovolovat si opět výstřelky, které ho stály až příliš mnoho. Proto např. Megane je spíše konzervativní, ale přesto solidní, proto Laguna nenabízí tolik nejnovější techniky a krom 4C téměř nic, co by bylo více konkurence schopné, tedy až na 2,0 dCi, který je hodně dobrý. Popravdě LAguna I s autoklimou, řečovým syntetizátorem atd., stejně jako Laguna II s kartou, senzory tlaku v pneumatikách atd. bylo daleko pokrokovější auto než Laguna III.
A stejný obraz má Latitude. Jednoduchý sedan vyšší střední vytvořený za co nejmenší náklady přelepením znaku značky, kterou Renault vlastní (Samsung). Kupovat to budou možná jen ti, co chtějí levné velké auto aniž by chtěli sportovní podvozek či nejnovější techniku prémie, případně možná flotily. Navíc dost zvláštní přístup plánuje třeba v Německu, kde se Latitude nebude dát koupit do vlastnictví, ale jen jako prodájem na několik let, což pro některé firmy může být hodně lákavé.
Já k tomu zastávám dost neutrální postoj. Z jedné strany to chápu, ale z druhé strany bych si jej nekoupil, dal bych přednost Laguně kombi 4C s 2,0 dCi 131 kW. -
Chuck Norris 01.05.11 21:32
« Re: renault vs. CLS
já nevím pánové.. ale normálně tohle je asi můj nejlepší první máj.. slečna mi dnes oznámila že má vši tak se ani nechtěla se mnou potkat a žádný pusinkování se taky nekonalo.. takže úžasný >:D daň za její dlouhodobou agrární turistiku na vsi u babičky a starání se o půlku dětí ze vsi :-) máte někdo vši? 10kš za kus! -
Chuck Norris 01.05.11 20:36
« Re: renault vs. CLS
nevím už jen z fotek na tom autě vidím spoustu odfláknutých koutů a ta karoserie okopčená z korejců z přelomu tisíciletí taky byla nakreslena už před nějakým tím pátkem... ve vrcholný verzi za to chtějí milion možná víc... počkal bych si na cenovou politiku DS 5 které se možná i bode moci s mercedesem měřit.... -
Dylan McKay 01.05.11 20:25
« Re: renault vs. CLS
O kráse mluvit nebudu. Soused si ho kupuje, myslím ten 3,0 diesel. Protiúčtem dává náš ex Vel Satis 2,2 dCi + doplatek 400.000 Kč. Latitude je v bílé perleti v top výbavě, mají ho v Mariánkách jako předváděcí. Dám vědět až ho vyzkouším. -
Chuck Norris 01.05.11 15:02
« Re: mafia packet
možno pouze v případě že mě v nějakém článku v moto časopise či zde na auto cz mystifikovali... nicméně teoreticky to není ani tak mega lež protože ta auta jsi sou v lecčem hodně podobná... třeba přístrojovka s tunelem... něco jako bmw 3 sedan a coupe... -
David Silver 01.05.11 13:04
« Re: mafia packet
Dylan: :yes: >:-[] >:D >:D >:D >:D ona má na zdi spíš nějakého gorilýho muže, ba né, kecám, nějaký koně jestli si dobře vzpomínám >:D
edit: jak jsme si všimli "nastavovaných" koncovek výfuku na 997 mk.II , tak konečně na YT video kde je znát rozdíl :-) [odkaz] -
David Silver 30.04.11 22:44
« Re: mafia packet
Brandon: V Budějkách máme Rinspeed 997 Turbo! Tento týden ji chci jít nafotit :-) :-!
Dylan: super fotka Porsche před Porsche :yes: :-) Když jsme v úterý se školou jeli do Boleslavi, celou dobu jsem koukal z okna, jestli nenajdu Impex, no a najednou co nevidím, Porsche Prosek, tak jsem zjistil, že jsme asi už daleko! :yes: >:D -
David Silver 30.04.11 13:29
« Re: mafia packet
Chuck: divný, ale ať hledám kde hledám, všude jak ofiko dealer, tak spolehlivé zdroje nazývají jenom CL a né S coupe. Jenom na googlu píšou o přejmenování, ale kdyby se to nakonec povedlo, tak by to tak měli i na oficiálních stránkách pokud se nemýlím.
No já neříkám at mi to řekneš, ale ty jsi napsal " jen důkaz toho že to auto má jen pár lidí a já." tak proto se ptám >:D -
David Silver 30.04.11 13:09
« Re: mafia packet
Chuck 2: to není vůbec S-class dyť je to normální řada CL! :yes: :yes: CL vypadá nejhezčejš ze všech nynějších MB, interiér má taky celkem pěknou přístrojovku, ale jinak je to taky takový nehezký. Vypadá to jako bych byl vysazenej proti MB, ale to nejsem. Přestali se mi líbit, stejně jako audiny... Poslední hezká je A5 -
Chuck Norris 30.04.11 09:59
« Re: mafia packet
[odkaz] tady zvenčí ale mám pocit že ten co jezdí po praze má i ten předek trošku agresivnější... nevím... rozhodně má mnohem hezčí kola z nějaký asi limited edišn.... škoda že neexistujou fotky vnitřku... nejkrásnější benz co se kdy dělal a pro mě také nejluxusnější je s coupe... oproti limuzíně je prostě útulanější a vypadá mnohem dráž... nějako jako passat vedle A8... -
Chuck Norris 30.04.11 09:48
« Re: mafia packet
frajere seděl jsem v M-B S class coupe Brabus a můžu ti říct že jestli to auto jde nějak nazvat tak slova obyčejnost atp by byla na opačné straně slovníku :-) frajer tam měl i koženou dětskou autosedačku brabus.... ...hledám na netu jeho fotky ale žádné nejsou... jen důkaz toho že to auto má jen pár lidí a já. -
Dylan McKay 30.04.11 06:57
« Re: mafia packet
Jinak auto ztratilo své kouzlo. Kvůli lesku není vidět kde začíná zadní okno, tak to trošku připomíná Targu. Zaniklo spousty detailů. Kamarád byl nadšený, když auto včera viděl, ale jeho názor nemůžu brát vážně- má černé BMW 8 a černé MB SL (Silver viděl)... -
David Silver 29.04.11 21:59
narazil jsem na báječnej vtip! >:D Škoda že už tady nefungujou teplometi... >:D
Jeden týpek kupuje v prodejně veteránů Jaguara a dostane k němu i vazelínu, aby si, když bude mokro, s ní natřel chrom, protože mu tak déle vydrží. Paráda, potěšil se a hned vyrazil s autem za přítelkyní, představit se rodičům, ať udělá dobrý dojem. Přijel k nim, dali mu oběd, všechno dobře probíhá, rodičům se nadějný zeť líbí. Po moučníku mu přítelkyně říká: "Víš, u nás je takový zvyk hrát po velkém obědě hru, kdo první promluví, ten musí umýt všechno nádobí." Týpek se zatne a je ticho. Uběhne 5 minut, 10 minut, po 15ti minutách už se nudí, tak začne před rodičema přítelkyni líbat. Nic, ticho. Tak ji hodí na stůl a pořádně ji vojede. Nikdo ani nedutá. Tak popadne i potencionální tchýni a také ji pěkně vojede. Nic, pořád ticho. Tak jde znuděný k oknu, koukne ven a vidí, že bude pršet. Napadne ho, že by si mohl natřít chromy na Jaguaru. Jde k židli, vytáhne z bundy vazelínu a vtom se ozve otec: "Dobře, dobře, já to nádobí teda umeju!"

edit : koniec koncov basic engine, social edition si zasluzi iba seat emotion >:D