Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.05.11  22:06

« Re: repete

Kdepak, brácho, černou bych si neužil. Však ta výměna pak veškeré "ztráty" vykompenzuje... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.05.11  22:04

« Re: divný člověk s RX 8

Asi už nejsem dnes tak bystrý, ale co je na tom inzerátu špatně?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 09.05.11  21:54

« divný člověk s RX 8

[odkaz] jak si může někdo kdo je natolik neohrabaný dovolit koupit auto jako je mazda RX 8? to myslí vážně s tím že to je revolution se 170kw a na motoru vyfotí obrovský nápis renesis a dá to prodávat???? koukám hvězdná pěchota alias anička dajdou se najdou ve všech odvětvích....
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.05.11  21:45

dylan v takom pripade by som foliu uz nedaval kolko to stoji 30 + tisic ? radsej by som si tie peniaze uzil za volantom ciernej 911 ky :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 09.05.11  21:37

:yes: :yes: :yes: a co nějaký ozdoby? rychlý pruhy atp?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 09.05.11  19:07

Snažil jsem se auto leštit, to co se blejská jsou kocoury a odraz mraků. Dnes jsem to vymyslel úplně jinak. Auto si na podzim vezme pán co už má můj PCT, a na jaře si koupím jinou 911tku. Ale folii si ještě dám- a možná zase šedou, tentokrát o něco tmavší a lesklou...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.05.11  18:31

Na 100% Sudeťáci, ti jsou tak na půli cesty >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 09.05.11  18:12

kdo vyhraje večer hokej? němci nebo češi?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 09.05.11  11:26

budí více pozornosti než v matu? já nevím ale černá je docela silně nepraktická.. už i na těch nedetailních fotkách mi příjde že máš předek relativně dosti doškrabaný což by na jekékoli světlejší barvě skoro nebylo vidět.. majitelé takových aut se potýkají jen se špínou která je na autě vidět i v minimálním množství, mouchama který ti zničí (podle toho jak často to myješ..) lak na nárazníku a dle mého názoru musí být bez fólií (teď myslím jak na laku tak na oknech) i dost nepraktické v něm žít... odejdeš na pět minut a sluníčko udělá z vnitřku horkovzdušnou troubu... Toť mé názory k černé.... nemám jí rád protože to je tak šíleně nudná barva která prostě ke sportovnímu autu nepatří...
  • « 00 Reagovat !

foto erbe

erbe 09.05.11  07:46

Pravda, cierna nieje najoriginalnejsia, asi ani najkrajsia pre 911. To je ale silne subjektivne. V tej bielej to na mna posobi akoby majitel nemal na farbu a zobral to z fabriky v zakladnej farbe este pred skutocnym nastrekom :-)
    Ta posledna dvojicka, tym duplom ze cierna je za slnecneho svetla, je uplne vyborna.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.05.11  23:11

Švihák: Ale nepraktická. Mě by teda ta tvá matná asi zaujala více, i když stejně jako ty bych nakonec volil folii lesklou, jen asi ne černou s černými koly, ale alespoň stříbrnými, v tom jsem klasik. A ono Porsche je klasika, i když je nové.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.05.11  22:52

Další:

[odkaz] [odkaz]
    [odkaz] [odkaz]
    [odkaz] [odkaz]
    [odkaz] [odkaz]

Taky se mi ta černá tolik nelíbí, ale je fakt, že auto teď budí více pozornosti. Černá je asi oblíbená barva.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 08.05.11  22:47

« Re: eko daň i pro pětiletá auta....

to musel každý čekat že se to bude posouvat dál a dál... to je o ničem.. stejně to zaplatíš jen jednou a dál užje to no problémo... Mě teď víc trápí jiný pravidla a to ty díky kterým při cestě příbram praha nevidím okolo dálnice ze 100% více jak 10% luk zelených či vůbec v jiné barvě než žluté... pokud někdo někde někdy uslyší o tom jak se zdražují potraviny kvůli tomu že je nedostatek obilí ať se jde zeptat bursíka, popřípadě dokonalý evropský unie co to vymysleli za smrdící prasárnu (a kolik za ní dostali pytlů peněz) která škodí životnímu prostředí, ničí auta (opět poškození živ prostředí), zdražuje jídlo a která se díky jistým určitě prospěšným zákonům tak hrozně moc vyplatí pěstovat.... škoda že už dnešní děti jiné zemědělství než to ekologicko automobilové nebudou znát a až někde uvidí pšenici budou se ptát co to je za hnusnou trávu (plevel)?
  • 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 08.05.11  22:15

« eko daň i pro pětiletá auta....

[odkaz]

většině je to jedno, ale pro zasmání, co vláda chystá. Je až s podivem co se tu děje asi bude nejlepší přihlašovat auta na slovensku :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 08.05.11  21:44

« hokej všude

hokej.... tak jsem si pánové poprvé v životě vsadil >:D nevím co mě to napadlo ale kámoš vyhrál litr za to že tipnul vítěze česko-slovensko což alespoň pro mě bylo jasný tak jsem se rozhoupal a vsadil to rovnou na víc zápasů najednou... ještě pár zápasů zítra a mám doma za kilčo bůra... dnes vše vyšlo s přehledem... jen aby zítra dánové nebo švýcaři neudělali nějakou paseku a češi se na to nevybodli a bude to v cajku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.05.11  21:16

ja sa priklanam k erbemu stale som vravel nech si z toho spravi mafia packet skoda ze tie cierne svetla nevysli >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.05.11  21:05

já mám zase opačný pohled na věc. Možná bez těch černých kol by to šlo, takhle je to až moc černé...
  • « 00 Reagovat !

foto erbe

erbe 08.05.11  20:55

V tej ciernej vyzera daleko ale daleko elegantnejsie :yes: . Pri takomto priamom porovnani posobi na mna ten belasek celkom lacno jako :-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.05.11  19:44

« repete

Na stejném místě jako loni jsem udělal několik fotek auta. Tady je první, další až později:

[odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.05.11  19:13

« kto neskace nie je cech jardo ukaz malicek

poustnik na tu fotku som uz pozeral a nieco podobne planujem akurat za dva tyzdne mam statnice takze na aute ani nejazdim dokonca ani neviem ci este stale v garazi je >:D
    ps: gratulujem :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.05.11  18:48

« Re: 2 : 0 po první třetině

Aspire: doufám že příde dodatečný trest a trest i pro rozhodčí, když za tohle nevyloučí, tak může jít vyvážet popelnice!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 08.05.11  18:27

« Re: 3 : 2

Tak hezké to bylo. Snad je Rusové moc neomlátili, ale když se vyhraje, tak to prý nebolí.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 08.05.11  17:45

Souhlas, to udělat mi tak má hráč nejlépe stop do konce zápasu. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.05.11  17:42

Nechápu jak ti podplacený rozhodčí můžou pustit takovej zabijáckej faul jako byl na Rachůnka. Svině největšího kalibru
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 08.05.11  17:41

Tak už 2:1 po druhé třetině. Ty Rusáci začínají nepěkně faulovat a prochází jim to. 8-s
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 08.05.11  16:47

« 2 : 0 po první třetině

v zápase s Ruskem, to není špatné..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 08.05.11  15:46

« Re: Vettel nebo jetel, stejně vyhraje Renault!

>:D

Brandone, koukal jsem, jak to sluší Fiatu Stilo v řepce olejce, taky bys měl mít nějakou takovou fotku ve své fotogalerii..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.05.11  15:30

« Re: Vettel nebo jetel, stejně vyhraje Renault!

formule, hokej co moze byt lepsie ;-)
    po 11 rokoch sme sa stretli so stratenymi bratrancami z ciech priamo v den nasho hokejoveho duelu. Vdaka 700 km vzdialenosti a celonocneho soferovania sme tuto bitku vyhrali [odkaz] >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.05.11  12:09

« Vettel nebo jetel, stejně vyhraje Renault!

Dnes je krásné letní počasí, ideální stav na to zůstat doma a koukat na formule! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.05.11  10:12

« Re: Murano je pryč

No, evidentně je tam nějaký problém, pomohl by mu psychiatr...

911 už je přezuta. Rozdíl? Žádný! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 07.05.11  08:13

dylan plne suhlasim 911 je zivotny styl nekupuje sa kvoli ukazovaniu a demonstracii "uspechu" nedaj boze s odpoctom dph ktory nam par mesiacov nedava spavat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.05.11  06:15

Nystatin je pro buzíky, ne 911 v základu: [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.05.11  21:14

Chceš ci o tom promluvit?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.05.11  19:20

strasne zavidim nenavidim majitelov gl >:D a na majitelov sestky nemozem ani pozret ide ma roztrhnut od zlosti >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.05.11  17:53

To radši nepiš, nebo kvaška zase napíše že závidíme... >:D

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.05.11  17:47

dylan dnes som videl nadherne 7 miestne GL dokonca malo aj nejaku panoramaticku strechu pre zadne sedadla, odisla na nom asi 60 rocna meter padesat vysoka skareda zena, kde je spravodlivost >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.05.11  17:10

Bude to docela nečekané překvapení. Zdálo se mi, že jsem s tím jezdil. Sny se mají plnit.

• « 00 Reagovat !

foto erbe

erbe 06.05.11  15:08

A uz teraz sa tesime na kvalitnu recenziu nepochybne zaujimaveho noveho kusku garaze ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.05.11  13:49

gratulujem k predaju takze ti ostalo uz len jedno rodinne auto 911
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.05.11  13:25

« Murano je pryč

Ani jsem se nestihl rozloučit, vzal ho hned první zájemce. Cesta k novému vozu je otevřená...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.05.11  00:24

« Re: BMW group koupilo web AUTO.CZ

To samé tady včera psal Chobot..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.05.11  22:44

« Re: BMW group koupilo web AUTO.CZ

No to nové logo auto.cz je poněkud "splývavé", je to taková malá oční hříčka.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.05.11  22:41

« Re: renault vs. CLS

Ahoj...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.05.11  21:17

poustnik na to som tiez myslel ale aj ked ho niekto nahodou urve tak nema blikac ako octavia bude lacnejsi >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.05.11  13:48

Takže křižák je panelák. To jsou věci. Já tyhle slangové výrazy neovládám, nikdy jsem v paneláku nebydlel. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.05.11  13:40

« BMW group koupilo web AUTO.CZ

A stejně jsem rád... třeba kvalita některých článků a grafiky půjde díky tomu náhoru a s I-drivem se budeme potkávat i na internetu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.05.11  13:34

křižák je obrovská stavba stavěná pomocí různých akcí za dob nedávno minulých a za pomoci kde koho za účelem výstavby co největší králíkárny nebo lépe řečeno co největšího panelového bytového domu. Křižák proto že jeho půdorys má typický tvar kříže (jako v piškvorkách) a patří pak k jedněm z největších panelových domů v česku- navíc nezabírají díky půdorysu okatě tolik místa jako třeba stejně velké paneláky pouze obdélníkového půdorysu....
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.05.11  13:33

Ty máš Zino frajerské sklápění nahoru? To je ale u těhle ťukanců miniťukanců nevýhoda. Sklopné dozadu se ti jednoduše sklopí a neurve se ti. 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.05.11  13:30

Ano, ano! Takhle krásně probíhají srazy macz!!!!! >:D Pěkně jsi to odpozoroval.....Jen mi vrtají hlavou ti křižáci....Myslel jsi sraz dobrovolných pomocníků Červeného kříže???
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.05.11  13:27

[odkaz] tady je důvod toho proč jsou o majitelích octávek/superbů/passatů/leonů atp spousty vtipů.. je mezi nima spousta blbečků... věta: "Inzerát je platný dokud tu bude a lidi typu koupim za 200000Kč, nepište a nevolejte..." .. v momentě kdy někdo chce za auto s roztrhanou sedačkou, najetejma 2kilama, poničenejma plastama a velkým zásahem do karoserie- výměna nárazníků oblepení podběhů, změna dekorů... (a stejně mi ta trhlá sedačka zavání víc než 2 kilama km) a ještě po 6letech... 250tis kč to je blázen... no a teď ještě vidím že to bude mít roztvrtanou zadní sedačku od N1... takže frajer za to dal před 6lety 500tis, jede s tím 200tis km, auto zničí a chce za to pořád půlku? To je typické myšlení majitele škody bohužel... předpoklad že si koupím TDI ve čtyřkolce a za deset let ho prodám ještě se ziskem...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.05.11  12:23

to ti sedí ovšem za předpokladu že má octávka (jedničková) loketku... která stojí origo 5tis na což ti kteří myslíš moc peníze nemají (včetně mě)... jinak v octáviích jezdí i seriózní starší pánové s puštěným bachem na volume 5... nejvíc mě vždycky baví ti frajeři co se sjedou někde na parkovišti (nejlépe krytém nebo podzemním ale samozřejmě neplaceném) a okukují tam spolu se svejma holka svoje vylepšený káry (rozuměj sportovní filtr vedle výfuku, zvětšený nasávací otvory v nárazníku že je přes ně vidět kolo od kterého upadl plastový podběh atp) puštěný muzika z jednoho z těch tří stejných aut nejlépe namixovaná v nějaké diskotéce aby to zaručeně nikdo jiný neměl a po hodince kecání nastartujou a nechaj 10min běžet motory a pak se za řevu gum a pálení spojky rozjedou ke křižákům na večeři a spát...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.05.11  12:20

ja som pevnost zrkadla otestoval v liberci bolo tam ako inak kopec snehu a cesta na 1,5 auta oproti slo bmw 5 touring a isiel stredom no a na to by som sa pozrel keby som sa s poistenym autom niekomu uhybal >:D takze leonu sa sklapaju zrkadla dohora cize mojim zrkadlom ani nehlo bmw sa sklopilo a ako som pozeral do zrkadla nejak zvlastne vyselo no a na to by som sa pozrel keby som v -15 zastavil a vystupil z auta takze ako to dopadlo neviem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.05.11  12:15

tu octávku jsem už myslím i viděl byla někde u německejch hranic na výstavě... ale to je jedno... jako ale musíte uznat že z tuningů který jsou na světě z octávie je tohle docela drahá kvalitka... jinak ten hrb by to asi chtělo trošku širší ale nemyslím že by se tam desetiválec nevešel... do kufru je to zajímavý nápad taky jsem si na to vzpomněl... ale bylo by to pak už jen něco co vzdáleně připomíná octávii a né octávia... :-( už jsem si našel že za nějakých 45tis bych tam mohl mít 132kw... to docela jde u auta který každým rokem vidí blíž a blíž veteránský značky... ale zase alespoň nějaký 4,2TDI by nemusel být špatný... zkusím se někde poptat po nějakých firmách co umí tak trošku přestavovat autíka... pak si dáme sprintíka s porschetem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 05.05.11  10:29

Já si zase sklopil před dvěma měsíci zrcátko o hranu nákladní železné plošiny, co mají za sebou zásobovací náklaďáky. To mi docela zatrnulo. 8-s Ale nic jsem ani na zrcátku neviděl, asi to byl milimetřík, jen jsem objížděl stojící náklaďák v mém pruhu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 05.05.11  08:45

Jezdím v klidu ;-)

S TSI mám spotřebu maximál do 7 litrů - je to kombinace okresek (40%) a města (60%). Jinak není problém jet mimo město lehce nad limity za 5,2 l/100 km. Trochu se mi nepozdávaly zimní starty a volnoběh, tak jsem v servisu dostal nový software řídící jednotky a vše se zlepšilo.

Momentálně mám najeto přes 8000 km a jsem naprosto spokojený. Za cenu fabie je to skvělé auto a neměnil bych ;-)

Jinak už za sebou máme uražené zrcátko od protijedoucího auta, které ujelo - kasa cink 5000 Kč (plastový kryt, lak, blikač, sklo). Ta cesta do školy byla prozatím mojí nejdražší :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.05.11  08:35

naklon do stredu vozu >:D
    certina ako jazdis uz vieme >:D ale ako jazdi rodinne turbo ? spokojnost ?
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 05.05.11  08:11

Tenhle styl jízdy přijde s vlastnictvím octavie tak nějak automaticky >:D >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.05.11  21:14

Ano, přesně ten. Teď už jen kšiltovku, náklon do středu vozu, ruku na šaltpáku, volume doprava, a jedem!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 04.05.11  21:11

Ty myslíš ten motor Tři Dechy Invalidy....? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.05.11  21:02

Ano, Poustniku, je tam to nejlepší z nejlepších. TDI... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 04.05.11  20:59

Ty vado, to je hovado! Zlatý voči! Ale pod tou boulí bude něco jiného, než pětilitr..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.05.11  20:44

Ale vejde, stačí hrb na kapotě, a vejde... [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 04.05.11  19:46

No nevím, nevím, školy nemám...ale pětilitr se do motorového prostoru Octavie nevejde. Leda do kufru..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.05.11  17:09

DK tady býval, ale změnou designu a jednáním redakce se tady už neukazuje. Škoda.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 04.05.11  16:49

kdo je DK? je to nádherný auto, a díky jeho neokoukanosti a ceně i supr alternativa k minulé audi... lidi o něm podle mě ani neví... ale jako reprezentativní auto to skupina lidí která by to v době vzniku (díky stejné ceně) koupila nebrala... dnes už je to díky ceně tuším někde u 1,4mil snad skoro povinnost koupit při takovém rozpočtu na auto... chladné auto je to až až líp jsi to napsat nemohl ale kvalita některých součástí v interiéru je horší (některé lakované plasty, tlačítka ale třeba už na tom zapracovali). už jen motor 5.0tdi bych chtěl mít v octávii...! hm.. sakra to by možná nemusel být takový problém ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.05.11  15:08

Phaeton je povedené auto, s motorem V12 ho měl DK. Interiér je kvalitní, jinak je to vzhledově chladné VW- ale furt lepší než asijské opičárny.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 04.05.11  14:31

zlatý krásný až nádherný a nepřekonaný otevírání kufru u Phaetona... 4ever
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.05.11  11:45

« Re: Gripen? Ne! Lakýrka!

Trest za tohle přijít musel...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.05.11  10:04

panovi skoda fahrerovi ostava akurat tak fajcit pat rokov vtaky [odkaz] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.05.11  08:26

fabia: kleber, matador, barum
    leon1: dunlop,dunlop
    leon2: continental (2000 km), dunlop
    viac aut som zatial nestihol vystriedat >:D
    zato gúm som uz vystriedal stovky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.05.11  06:43

Avantime: Michelin, Fulda, Nokian
    Murano: Dunlop, Pirelli
    RR: Good Year, Michelin
    PCT: Pirelli, Michelin
    Master: Michelin, Barum, Continental
    Trafic: Matador, Good Year, Michelin

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.05.11  20:25

Michelin jsem měl i na Avantime, jsou podle mého nejlepší. A to jsem měl snad všechny pneu věhlasných značek.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.11  15:41

na tie som pozeral aj ja no nakoniec som zohnal dunlop za lepsiu cenu
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.05.11  10:57

Lákala mě cena, a hlavně vzor, ten je fakt pěknej. Ale u lakýrky by stejně nebyl vidět: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.11  10:50

preto som sa pytal zdalo sa mi ze si o vredesteinoch uvazoval
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.05.11  10:32

Ještě jsem rozmýšlel nad Nokian a Vredestein. Ale Michelin vyhrál.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.11  10:19

na pneu sa neoplati setrit hlavne pri takom vykonnom aute
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.05.11  10:16

Ty samé Michelin Pilot jaké tam byly. Jsou sice drahý, ale asi nejlepší.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.11  10:14

musi byt pri tom aj obhliadka auta ? mohol by si to popri odhlaseni murana a prosim vas tu mi len zmente na cervena >:D
    aku znacku pneu si kupil na 911 ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.05.11  10:04

Když dám červenou, musím na úřad předělat techničák, když dám i jinou šedivou, nikam nemusím. Hlavně budu mít hodně práce- odhlásit Murano a přihlásit nové auto...

Murano jsem nabídl levně, teď volal 13tý zájemce! Auto už je prakticky prodané, ale vydat ho můžu až v pátek (jsem v ML). V pátek mi přijdou i nové gumy na 911- Michelin.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…