Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Mates81 14.05.11 08:21
« Re: parkování v praze
No já používám v Praze v modrých zónach takovou kartičku zásobování, mám ji normálně vytisklou, danou ve složce, a vždycky si ji dám za okno v autě, a vždycky všechno v pohodě, a to ji dávám do Fokusa :-) Jinak starý dobrý trik, který je známí v Praze je, dát to prostě na chodník, z chodníku tě NIKDY a ani NESMÍ odtáhnout :yes: , ale musí kolem tebe na tom chodníku projet alspoň ještě kočárek, pak můžeš být naprosto vklidu >:-[] -
Chuck Norris 13.05.11 20:40
« fift gear
změna coolu z topgearu na fift gear je docela pěkný omyl... z celovečerního programu na krátký sitcom, z kvaltní zábavy na něco čemu se dá říkat snůžka nesmyslů... i ten konec s bentleyem který z toho všeho byl snad nejlepší byl snad omyl... viděl jsem nějaký díly na myslím discovery? nebo tam někde a bylo to o dost lepší tak nevím jestli v tom nemá nějaký prsty i prima ale tohle byl propadák.... místo koupení novějších dílů TG raději ušetří a koupí starší díly béčkovýho pořadu.... sledovanost dolů, cena reklam dolů, prestiž coolu dolů... má to smysl? -
Chuck Norris 09.05.11 21:54
« divný člověk s RX 8
[odkaz] jak si může někdo kdo je natolik neohrabaný dovolit koupit auto jako je mazda RX 8? to myslí vážně s tím že to je revolution se 170kw a na motoru vyfotí obrovský nápis renesis a dá to prodávat???? koukám hvězdná pěchota alias anička dajdou se najdou ve všech odvětvích.... -
Dylan McKay 09.05.11 19:07
« Re: repete
Snažil jsem se auto leštit, to co se blejská jsou kocoury a odraz mraků. Dnes jsem to vymyslel úplně jinak. Auto si na podzim vezme pán co už má můj PCT, a na jaře si koupím jinou 911tku. Ale folii si ještě dám- a možná zase šedou, tentokrát o něco tmavší a lesklou... -
Chuck Norris 09.05.11 11:26
budí více pozornosti než v matu? já nevím ale černá je docela silně nepraktická.. už i na těch nedetailních fotkách mi příjde že máš předek relativně dosti doškrabaný což by na jekékoli světlejší barvě skoro nebylo vidět.. majitelé takových aut se potýkají jen se špínou která je na autě vidět i v minimálním množství, mouchama který ti zničí (podle toho jak často to myješ..) lak na nárazníku a dle mého názoru musí být bez fólií (teď myslím jak na laku tak na oknech) i dost nepraktické v něm žít... odejdeš na pět minut a sluníčko udělá z vnitřku horkovzdušnou troubu... Toť mé názory k černé.... nemám jí rád protože to je tak šíleně nudná barva která prostě ke sportovnímu autu nepatří... -
erbe 09.05.11 07:46
Pravda, cierna nieje najoriginalnejsia, asi ani najkrajsia pre 911. To je ale silne subjektivne. V tej bielej to na mna posobi akoby majitel nemal na farbu a zobral to z fabriky v zakladnej farbe este pred skutocnym nastrekom :-)
Ta posledna dvojicka, tym duplom ze cierna je za slnecneho svetla, je uplne vyborna. -
Chuck Norris 08.05.11 22:47
« Re: eko daň i pro pětiletá auta....
to musel každý čekat že se to bude posouvat dál a dál... to je o ničem.. stejně to zaplatíš jen jednou a dál užje to no problémo... Mě teď víc trápí jiný pravidla a to ty díky kterým při cestě příbram praha nevidím okolo dálnice ze 100% více jak 10% luk zelených či vůbec v jiné barvě než žluté... pokud někdo někde někdy uslyší o tom jak se zdražují potraviny kvůli tomu že je nedostatek obilí ať se jde zeptat bursíka, popřípadě dokonalý evropský unie co to vymysleli za smrdící prasárnu (a kolik za ní dostali pytlů peněz) která škodí životnímu prostředí, ničí auta (opět poškození živ prostředí), zdražuje jídlo a která se díky jistým určitě prospěšným zákonům tak hrozně moc vyplatí pěstovat.... škoda že už dnešní děti jiné zemědělství než to ekologicko automobilové nebudou znát a až někde uvidí pšenici budou se ptát co to je za hnusnou trávu (plevel)? -
Chuck Norris 08.05.11 21:44
« hokej všude
hokej.... tak jsem si pánové poprvé v životě vsadil >:D nevím co mě to napadlo ale kámoš vyhrál litr za to že tipnul vítěze česko-slovensko což alespoň pro mě bylo jasný tak jsem se rozhoupal a vsadil to rovnou na víc zápasů najednou... ještě pár zápasů zítra a mám doma za kilčo bůra... dnes vše vyšlo s přehledem... jen aby zítra dánové nebo švýcaři neudělali nějakou paseku a češi se na to nevybodli a bude to v cajku >:D -
Brandon Walsh 08.05.11 15:30
« Re: Vettel nebo jetel, stejně vyhraje Renault!
formule, hokej co moze byt lepsie ;-)
po 11 rokoch sme sa stretli so stratenymi bratrancami z ciech priamo v den nasho hokejoveho duelu. Vdaka 700 km vzdialenosti a celonocneho soferovania sme tuto bitku vyhrali [odkaz] >:D -
Chuck Norris 05.05.11 13:34
« Re: renault vs. CLS
křižák je obrovská stavba stavěná pomocí různých akcí za dob nedávno minulých a za pomoci kde koho za účelem výstavby co největší králíkárny nebo lépe řečeno co největšího panelového bytového domu. Křižák proto že jeho půdorys má typický tvar kříže (jako v piškvorkách) a patří pak k jedněm z největších panelových domů v česku- navíc nezabírají díky půdorysu okatě tolik místa jako třeba stejně velké paneláky pouze obdélníkového půdorysu....