Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
JanPribik 16.05.11 23:43
« Re: OBI Prosek
a ještě k té folii, jakou máš zkušenost s bílou na černém základu... už asi měsíc mě to láká - bílé matné GT-R... ale bojím se kamínků, které by mi - podle mě - udělaly z čumáku dalmatina a zase to nechávat 2x za sezónu opravovat se mi nechce, zas taková láce to není... -
JanPribik 16.05.11 23:39
« Re: OBI Prosek
charašo!
To mi připomíná ten starej vtip...
ČSSR vede na SSSR v hokeji 4:2, tak v poslední přestávce volá Brežněv Husákovi... "Jestli nám ten zápas nepustíte, vybombardujeme vám Prahu" A Husák vzpupně odpoví: " Jestli vy nám Prahu, tak my vám Karlovy Vary!!!"
Jinak, člověk nikdy neví, jestli sis nezměnil trvalý bydliště, i když já taky po x letech podnikání v Praze jsem pořád papírově věrnej rodnému kraji -
welder1 14.05.11 22:47
« Re: nové auto
Nedivím se..Pneu na Tvou 911 nejsou nejlevnější..To u mě to není tak hrozné..Asi jsem se vyřádil,netuším..Když přítelkyně jednou chvátala,tak mi musela popohánět ať na to šlápnu..nějak se mi ani nechtělo..Když si spočítám o kolik bych přijel dřív,tak to pomalu nemá ani cenu.. -
-
Mates81 14.05.11 08:21
« Re: parkování v praze
No já používám v Praze v modrých zónach takovou kartičku zásobování, mám ji normálně vytisklou, danou ve složce, a vždycky si ji dám za okno v autě, a vždycky všechno v pohodě, a to ji dávám do Fokusa :-) Jinak starý dobrý trik, který je známí v Praze je, dát to prostě na chodník, z chodníku tě NIKDY a ani NESMÍ odtáhnout :yes: , ale musí kolem tebe na tom chodníku projet alspoň ještě kočárek, pak můžeš být naprosto vklidu >:-[] -
Chuck Norris 13.05.11 20:40
« fift gear
změna coolu z topgearu na fift gear je docela pěkný omyl... z celovečerního programu na krátký sitcom, z kvaltní zábavy na něco čemu se dá říkat snůžka nesmyslů... i ten konec s bentleyem který z toho všeho byl snad nejlepší byl snad omyl... viděl jsem nějaký díly na myslím discovery? nebo tam někde a bylo to o dost lepší tak nevím jestli v tom nemá nějaký prsty i prima ale tohle byl propadák.... místo koupení novějších dílů TG raději ušetří a koupí starší díly béčkovýho pořadu.... sledovanost dolů, cena reklam dolů, prestiž coolu dolů... má to smysl?