Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 20.05.11  08:17

« Re: Jak říkat červené 911?

Buzy-Buzy 911 >:D

Zdravim ... Chvalim tvoj dalsi vyber myslim ze nic lepsie si vybrat nemohol ;-) ale preco si zmenil farbu ? Povodna farba vyzerala skvelo :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.05.11  07:03

« Jak říkat červené 911?

Gripen je pryč, lakýrka už taky neplatí. Vyhlašuju soutěž bez ceny ( >:D ), kdo mi vymyslí přezdívku na auto. Předem vylučuju narážky typu "beruška" nebo "karkulka"... >:D

Později přidám fotky auta v novém kabátě!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.05.11  07:00

« Re: HMYZ

Trošku to píšeš jinak, to je nějaká demoverze... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.05.11  18:55

A víte co proletí hlavou, když se vám rozplácne na předním skle?
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Zadeček.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 19.05.11  18:04

Jó, občas je to řežba.... [odkaz] ;-) Já nachytal kila hmyzu na přední masku a čelní sklo Hondy Odyssey v USA, když jsme jeli na dovču na Floridu. Tam přejíždíš stovku mil přes ty jejich bažiny a museli jsme stavit na každé pumpě, abych tu vrstvu z okna smyli. To stěrače už vůbec nebraly, jaká to byla mastnota. Prostě tam projíždíš hejny hmyzu jako mlhou..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.05.11  15:33

« Re: OBI Prosek

Projeďte se H2 kolem přehrady kde lítá spousty hmyzu a odpověď přijde sama... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.05.11  11:02

jj, švihák trefil srnku, zapl stěrače a prohlásil "Debilní mouchy!" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.05.11  09:52

« Re: malá ochutnávka

dylan v takom pripade viem aky darcek dostane >:-[] ak to ovsem zozeniem
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 19.05.11  09:31

Šviháku málá jako malá nebo malá vzhledem k velikosti Hummeru? >:D ....přeci jen v tom autě se hodně ostatních věcí zdá malých >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.05.11  07:01

Nejvypleskanější okno jsem zažil při jízdě s Hummerem H2 u Bystrcké přehrady. I malá moucha dokázala udělat koláč jako z posvícení. Strašný!
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 18.05.11  23:59

hádat se o kvalitu laku jako malí kluci nemá smysl:-) já si za svým stojím ale to je jedno... ano ve 250kmh taková moucha plesk do laku je brutal... kdo má hodně tichou limuzínu určitě se diví co to je za rány do skla ve 250 a teď si vemte že to okno má sklon 40° a nárazník je kolmý k silnici... na nárazníku neboli obecně na plastových dílech je méně laku a nevím zda s tím má něco společného i to že plastové díly méně odolávají mouchám... lak hlavně v místě motoru a v létě vaří a pokud ho v takovém stavu trefí moucha dokáže lak prožrat jak kyselina a černý lak na sluníčku spolu se zmiňovaným motorem... hm.. mouchy ehm vajíčka sem....
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 18.05.11  23:52

hm... takže růžový bentley....
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 18.05.11  21:41

To víš, já si pamatuju jen důležité věci ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  21:38

Máš dobrou paměť. Mám červenou na autech rád.
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 18.05.11  21:31

Jsem si to myslel, když jsi mi říkal o té červené barvě už v Krupce. Taky jsi mi obdivoval barvu povozu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  21:29

Aspire, kabát už asi nezměním, tohle je finále, splněný sen.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  21:28

Brandone, právě proto jsem malýho vzal do té firmy, aby viděl jak se folie sundavá, a pod ní je černá. Jenže on teď chce oloupat všechny angličáky... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 18.05.11  21:24

V červené bude vypadat parádně :yes: ;-) Jak často budeš měnit kabát na 911? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.05.11  21:19

svihacik musi mat tiez z tych porschakov chaos podla farby ma tata tretie v priebehu jedneho roka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  20:54

Dnes viděl auto můj syn. Je úplně nadšenej, říká: "Táta auto tejný čeený!" On má totiž taky červené AKU Porsche... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  20:52

Až tam u nich nebudu mít auto, tak kontakt na ně zveřejním i tady. Přece jen nestojím o žádné fanoušky... ;-)

Myslím, že si dávají hodně záležet, zaslouží si dobrou reklamu. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  20:42

Ahoj, to néééé! ;-)

Pošlu kontakt hned v pátek!
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 18.05.11  20:39

ještě mi prosím pošli do SZ ten kontakt na firmu, která ti dělá folii na auto. Dík
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 18.05.11  20:30

proč v tvé reakci cítím trošku ironie... aby ses nedivil. čekám na tvou sms, doufám teda že nebude typu "Za pět minut v Hradci Králové" >:D

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  19:36

Lesk se ti oklepe na naši D1... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.05.11  18:44

ja zial neviem ci mi to nalestino vydrzi az do prahy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  18:00

certina bude mít zase oholíno, naleštíno...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.05.11  12:20

certina vidis ja som uz na roadster aj zabudol presne tak ten si zober na octaviu si prilis sexi >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  12:14

certino, nás na kabriolet nesbalíš, ale Nat by měl možná zájem... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  12:13

...těsně vedle! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 18.05.11  12:11

Tak na takové "stretnutie" si vezmu roadster :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.05.11  12:10

>:D som zvedavy na to auto celebrit ktore kupujes [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  12:04

...to ano, protože je to z kopce dolů... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.05.11  11:59

dylan narozdiel od nich my sa rozbehneme bez problemov >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  11:53

Akorát tam nasadily vysokej level dva Astony který tam jezdí. Ale já se bojím, aby od nich nedostalo moje auto nějakou nemoc, třeba aby nekouřila spojka... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.05.11  11:45

nie len nat priprav sa na oslavu >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  11:42

Nat bude rád... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 18.05.11  11:41

SKVĚLÉÉÉÉ!!!!!!!!!! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.05.11  11:40

peach pit bude mat konecne poriadnu trzbu za kavu a prislusenstvo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  11:33

Brandone, těším se na tebe. Uděláme sraz s ostatními. Taky JanPribik by určitě přijel, a že jeho vozový park je zajímavý skoro jako on! ;-)

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  11:31

V pátek nebo v sobotu vám ukážu nové auto ženy. Je to auto celebrit... :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  11:30

Jako fakt se na to auto těším! Konečně červené auto! :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.05.11  11:24

certina jejda najskor musim ist do dieselpower cipovat nech to tahne pekne "vodspodu" >:D pridem niekedy v juni (červen) ale este neviem presne, koncom mesiaca urcite kedze bude treba stahovat mirku z koleje na svk ale zas tam hra ulohu kolko bude mat veci ci nepojdeme radsej octavkou combi >:D (pripadne ducatom >:D ) no urcite dam vediet ako dylanovi tak aj tebe pripadne ypsimu a spol chcelo by to poriadne stretnutie ked sa uz nestretavame virtualne ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 18.05.11  08:11

Tak ovšem ta červená je hodně velká paráda!!! :yes: :yes: :yes:

EDIT: Zino, kdy přijedeš do prahy? Chtěl bych porovnat TDI a TSI >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto erbe

erbe 18.05.11  07:15

Uz tomu chyba len znak Seat >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  06:53

« malá ochutnávka

Protože se to ztratilo v diskusi, dávám ještě jednou fotku měnícího se auta: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.05.11  00:03

Je, já když je rámus tak usínám, ale kdyžtak mě vzbudíš... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 18.05.11  00:00

Poslal jsem ti sz, abychom se mohli domluvit...a kdyz budes hodny, povozim te v pravy 911:-) ale vem si radsi klapky na usi, pro rozmazlence je trosku hlucnejsi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  23:52

Nějaký víkend nebo pátek by to šlo, ale tenhle mám fofr- měl bych jet ženě pro auto. Ale fakt si vážím toho, že se setkáme! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 17.05.11  23:46

V dnesnim svete neni cas a musi se honem do kalhotek, alevjestli mas strach, vem si s sebou klidne garde :-)

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  23:45

Já taky nechci naštvat mercedesáře, ale jak to tam ve Stuttgartu mrskaj ti Turcí, tak to stojí za ho... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 17.05.11  23:44

S tim maslem na cumaku ja osobne souhlasim, ale zas clovek, co se mi o myti a lestni auta stara tvrdi, ze gtr ma mnohem lepsi lak nez treba bmw, tak nevím. Zase si rikam, ze vzhledem prumerne rychlosti v ppc se neni cemu divit. Ve 250km/h i zrnko pylu udela dolik :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  23:44

Jejda, takhle rychle to nejde, musím tě nejdřív trochu víc poznat! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 17.05.11  23:41

SLS znam jen jako spolujezdec... A nevim, ja mam z toho auta smiseny pocity... Zadek uzasnej, predek se mi nelibi, uzasnej zvuk, trochu mu ale chybi grip a opravtu brutalni zatah. A k tomu to je mercedes, takze u me ma rovnou cernej puntik. Rozhodne v dane cenove kategorii jsou lepsi kousky
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 17.05.11  23:36

Tak kdy? Zitra odpo mam treba cas a od roztyl bydlim kousek
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 17.05.11  23:15

já jsem vklidu ale muráno je muráno... mercedes je pro většinu nedotknutelná modla což alespoň já nechápu, podle mě to jsou auta zdaleka nedosahující kvalit konkurence s dobrými modely pouze CL a SLS. Měl jsem tu čest teď s dvěma SLS a viděl jsem vedle sebe SLS origo stav a 599GTB pana kirschnera který to má pofóliovaný, samý křidýlko spoiler všude se střídaj laky jak na kolotoči a taky pak to ferrari proti tomu SLS vypadalo jako vánoční stromeček (rozuměj neonová palma) v egyptě... SLS je pro mě nejkrásnější a nejpovedenější auto dneška naprosto ztělesňující pojem supersport tak jak ho já chápu. nejel jste s tím někdo?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  23:07

Chucku, tak si přečti pod Muranem "Toyota Olomouc" a zase se uklidníš. Jsou i horší... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 17.05.11  23:06

GTR má podle mě na čumáku hlavně na nárazníku místo laku máslo. nutno říci ale že neorigo lak vydrží mnohem MNOHEM méně než originální lak. nebojím se říct že u origo laku dosáhneš horšího stavu čumáku ikdyž budeš hodně jezdzdit a budeš velký prase po70-100tis km ale u neorigo po 20tis... pak je to značka od značky... bentlay, rolls má dobrý laky, mercedes, lexus taky, porsche 911 bych taky řadil mezi auta s lepšímu laky... obecně bych mezi lepší laky s delší životností zařil i perleťový laky.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  23:03

Tak já jsem pro, ale přijeď s Porsche, ať mě těma tlamama co jsou po celém GT-R nevcucneš. Kafe na Roztylském náměstí je legenda... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 17.05.11  23:00

« Mercedes Benz Stará živohošť

tak ti tedy podávám zprávu z akce mercedesu.. pro další řádky nutno říci že to pořádalo přímo zastoupení mb a né asociální dealer... Tak CLS jsem projel s prý základním motorem 350cdi, okruh byl poměrně krátky ale rovinky brždění zatáčky všeho bylo dosti... co se týče dynamiky v přímce řekl bych takový průměr v dané třídě, co se trýče rozdílu mezi starším cls, působí rozhodně robustněji a uvnitř sportovněji než to minulé které přecejen bylo uvnitř dosti dámské a okoukané z e třídy... mírně víc než bych si u takové limuzíny představoval pronikal hluk okolo okének a to už u malých rychlostí (třeba můj náročný názor nevíme u A7 jsem to nepozoroval) vůbec když srovnám palubku A7 a CLS vychází audi jako vítěz, M-B proti ní vypadá dosti chudě nezajímavě a staře.. (nutno říct že ještě lkritičtěji vidím palubku e a c třídy. hlavně e to je podle mě nejtragičtější éčko jako kdy jezdilo po silniciích). Celkový dojem dobrý pokud byl člověk spokojený jako vlastník minulé generace tak tohle je jasná volba pokud překousne ale do značné míry odlišný (nepokračující) interiér...

Jinak co se týče akce jako celku byla to naprostá marketingová tragedie a lidi co jí pořádali by neměli vést ani mateřskou školku... Začalo to otráveným xichtem nějakého brigádníka který seděl u malého stolečku hned za vchodem (rozuměj natelený stůl hned za dveřma kudy chodilo kvantum lidí) kde mě zastavil a chtěl nějakou pozvánku (což jsem samozřejmě nedostal) ale nakonec mě podle jména a poptání se jiných lidí pustil... déle u dalšího stolečku už to bylo lepší.. dvě krásné slečny mě obdarovaly nějakými nesmysly a označkovali jako že patřím na akci... pak všechno tak nějak dobrý ale- pop přihlášení na nějaké jízdy jsem přišel k nedalekému parkovišti vyjet s prvním autem, u altánku mě zastavil nějaký borec v mikině m-b a že prý jestli si jdu zajezdit já že jo, ukázal jsem mu s čím a on řekl: "jo to je támhleto auto a čeká u něj brigádník" fakt mi řekl že u něj čeká brigádník jsem si říkal? no nic... přišel jsem k autu, s "brigádníkem" který mi šachoval s klíčema před obličejem než mi je dal do natažený ruky jsme nasedli a rozjeli no a začalo pro mě naprosto neuvěřitelná etapa která se táhla všech y tři jízdy co jsem měl (u třetí jsem kapituloval) měl jsem otázky: základní cena, výkon, motor, typ pohonu přední/zadní 4x4, zvláštní výbava (masáže, radary atp atp) na vše zdůrazňuji na vše mi bylo odpovězeno "to opravdu nevím omlouvám se" byl jsem naprosto šokovaný když mi +-30letý chlap říkal že neví jestli zrovna jedem ve čtyřkolce nebo zadokolce anebo že si není jistý jestli se M-B CL dělá v manuálu... chtělo se mi brečet když vím že borci co jezdí po praze s A8 ač pocházejí z jiné firmy než je VW group jsou školení aby o tom autě dokázali říct naprosté detaily od postupu připojení btutůt, mobilů, parametry radarů, vidění, displejů, navigací, atypických funkcí, složení karoserie, výkonů, motorů, cen a variant... vše to vám vysypou na triko minimálně ve dvou jazycích a mercedes se pak diví že jeho obsatarožní S s takovouhle reklamou jakou předvedl je až hluboko za BMW a audi? No vynechám trapné poznámky o návštěvnících které jsem zaslechl od zřejmě dalších "brigádníků" a skočím na zlatý hřeb večera kde mi bylo zděleno na mojí otázku: je možné svézt se s nějakých SUV i v terénu? odpověď: "tak to bohužel není, bylo to v plánu (byl jsem na té akci podruhé a minule to právě bylo a bylo to to nej na celém dni) ale vzhledem k tomu že včéra (!!!) pršelo jsme to zrušili..." pro toho kdo to nepochopil: mercedes kvůli tomu že bylo mokré nebo spíš vlhké pole a občas nějaká louže zrušil jízdy po polních cestách... dokonalá reklama pohonu 4x4 a suv obecně.... bravo.... takhle dělat reklamu umí málokdo....
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 17.05.11  22:57

A jestli neveris, muzem se sejit, legendarniho svihaka bych i na kafe pozval..:-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 17.05.11  22:54

Ano, gt3 pred zimou - po okruhu to chapu

A gtr po zime, ale uz ted je zas kropenaty... V cechach totiz neznaji koste a lopatu, aby uklidili po zime
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 17.05.11  22:53

bburago je mam taky... Ale jinak o skutecnych... Resp. Par jich mam. To vis osvc bez zamestnancu, plat to na danich >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  22:47

Folie je dost pružná, žádné černé tečky na šedé folii jsem neregistroval. Jednou ročně lakovat čumák auta?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  22:45

Počkej, bavíme se o skutečných autech nebo o Bburago? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  22:43

Kola musím vidět, když se mi nebudou líbit, tak je vyměním. Celek by mohl vypadat takhle: [odkaz]
    Akorát jsem dal nový gumy, a přehazovat je zase na jiný se nedělá.
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 17.05.11  22:40

Ok, diky... A co ty kaminky na cumaku? Jakou mas zkusenost? Ja to totiz nechapu, s gtr i gt3 jezdim obcas a lakovat se musi cumak jednou rocne a s panamerou kazdej den a po 15 000km ma jen jedno skrabnuti, proste mame zavistivy kameny, ktery nemaj v lasce sportaky
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  22:37

Pošlu ti kontakt do SZ, je s nima dohoda.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.05.11  22:31

Jj, té červené jsem si taky všiml. Takže výsledek bude takový: [odkaz] ? :-) To vypadá dobřeeee :yes:
    Ale líbí se mi i tyhle kola: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 17.05.11  22:30

To s tou nehezkou slecnou prejdu s nonsalanci...

Kde si tu folii nechavas delat a na kolik ti to vyslo? Mam nabidky od dvou firem a docela diametralne se lisi.

A opravdu se boji kaminku a potrhane bile folie pod kterou by cerna barva byla videt. Jakou mas s timhle zkusenost?

Nebo proste nechat udelat lak...

Jo a jeste co policajti? Neni to brano jako zmena barvy?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  22:27

V tom videu je i červená 911, a právě ta má kola které se mi líbí. Je to klasika Porsche: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.05.11  22:21

Kdyby tak poslali ukázku, jak by to vypadalo. Našel jsem jen tohle [odkaz]
    Ale celočervená je podle mě lepší. No a pak koukej, celozelené: [odkaz] Mě a Mojitovi bys udělal radost >:D ;-)
    Jinak ano, kliky určitě taky červené. A co kola? Zůstanou černé nebo chystáš změnu?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  22:06

Ještě mi dnes volali, jestli nemají udělat karbonovou střechu, že to zkoušeli a vypadalo to hezky. Ale myslím, že na tomhle autě by falešná střecha vypadala blbě...

Dokonce i kliky nechávám dělat červeně, černé by ten celek rušily.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.05.11  21:59

Švihák: Jo, 911 způsobů fajn, jen jestli za ty náklady za 911 folií bys nepořídil jednu 911 celou novou >:D Ale nápad je to dobrý. Představ si, že máš auto, které dokáže měnit barvu, přesně jak si usmyslíš... :yes:

Jinak červená není špatný nápad, naopak. Jsem zvědavý na fotky celého auta :-)

Naštěstí to není tak dolámané, že by to ten nůž znehodnotilo, to by se mnou asi nebyla řeč.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  21:51

...ještě bych to nazval Porsche na 911 způsobů... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  21:49

Inu, synu, neboj, dovezu další. To se stane. Hlavně aby neukousla špičku tobě... ;-)

Sousedi, kamarádi i obchodní partneři už zaregistrovali změnu na černou, ale nikdo se mě neptal, tak třeba to změní ta červená... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.05.11  21:43

Šviháku, tak přemýšlím, co si pomyslí tví sousedé. Jeden týden jezdí šedým Porsche, druhý týden černým a třetí červeným? Si budou myslet, že s nima obchoduješ >:D

Jinak představ si, že spolubydlící se podařilo tvému dárku ulomit špičku 8-s Člověk jej používá jen na zeleninu a ovoce, laská jej a schovává na speciální místo a pak jej někdo takto poškodí 8-s :-| No, co se dá dělat...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  21:30

No těším se na něj, bude svítit, panečku! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.05.11  21:24

tak to na nom uz spravili kus prace :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.05.11  21:18

« malá ochutnávka

V pátek budu mít konečně svoje první vytoužené červené auto! Každé moje další auto musí být červené! Tady se podívejte, že si nedělám srandu: [odkaz] ;-) :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…