Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 19.05.11 18:04
« Re: HMYZ
Jó, občas je to řežba.... [odkaz] ;-) Já nachytal kila hmyzu na přední masku a čelní sklo Hondy Odyssey v USA, když jsme jeli na dovču na Floridu. Tam přejíždíš stovku mil přes ty jejich bažiny a museli jsme stavit na každé pumpě, abych tu vrstvu z okna smyli. To stěrače už vůbec nebraly, jaká to byla mastnota. Prostě tam projíždíš hejny hmyzu jako mlhou..... >:D -
Chuck Norris 18.05.11 23:59
« Re: OBI Prosek
hádat se o kvalitu laku jako malí kluci nemá smysl:-) já si za svým stojím ale to je jedno... ano ve 250kmh taková moucha plesk do laku je brutal... kdo má hodně tichou limuzínu určitě se diví co to je za rány do skla ve 250 a teď si vemte že to okno má sklon 40° a nárazník je kolmý k silnici... na nárazníku neboli obecně na plastových dílech je méně laku a nevím zda s tím má něco společného i to že plastové díly méně odolávají mouchám... lak hlavně v místě motoru a v létě vaří a pokud ho v takovém stavu trefí moucha dokáže lak prožrat jak kyselina a černý lak na sluníčku spolu se zmiňovaným motorem... hm.. mouchy ehm vajíčka sem.... -
Brandon Walsh 18.05.11 11:24
« Re: malá ochutnávka
certina jejda najskor musim ist do dieselpower cipovat nech to tahne pekne "vodspodu" >:D pridem niekedy v juni (červen) ale este neviem presne, koncom mesiaca urcite kedze bude treba stahovat mirku z koleje na svk ale zas tam hra ulohu kolko bude mat veci ci nepojdeme radsej octavkou combi >:D (pripadne ducatom >:D ) no urcite dam vediet ako dylanovi tak aj tebe pripadne ypsimu a spol chcelo by to poriadne stretnutie ked sa uz nestretavame virtualne ;-) -
JanPribik 17.05.11 23:44
S tim maslem na cumaku ja osobne souhlasim, ale zas clovek, co se mi o myti a lestni auta stara tvrdi, ze gtr ma mnohem lepsi lak nez treba bmw, tak nevím. Zase si rikam, ze vzhledem prumerne rychlosti v ppc se neni cemu divit. Ve 250km/h i zrnko pylu udela dolik :-) -
JanPribik 17.05.11 23:41
SLS znam jen jako spolujezdec... A nevim, ja mam z toho auta smiseny pocity... Zadek uzasnej, predek se mi nelibi, uzasnej zvuk, trochu mu ale chybi grip a opravtu brutalni zatah. A k tomu to je mercedes, takze u me ma rovnou cernej puntik. Rozhodne v dane cenove kategorii jsou lepsi kousky -
Chuck Norris 17.05.11 23:15
já jsem vklidu ale muráno je muráno... mercedes je pro většinu nedotknutelná modla což alespoň já nechápu, podle mě to jsou auta zdaleka nedosahující kvalit konkurence s dobrými modely pouze CL a SLS. Měl jsem tu čest teď s dvěma SLS a viděl jsem vedle sebe SLS origo stav a 599GTB pana kirschnera který to má pofóliovaný, samý křidýlko spoiler všude se střídaj laky jak na kolotoči a taky pak to ferrari proti tomu SLS vypadalo jako vánoční stromeček (rozuměj neonová palma) v egyptě... SLS je pro mě nejkrásnější a nejpovedenější auto dneška naprosto ztělesňující pojem supersport tak jak ho já chápu. nejel jste s tím někdo? -
Chuck Norris 17.05.11 23:06
GTR má podle mě na čumáku hlavně na nárazníku místo laku máslo. nutno říci ale že neorigo lak vydrží mnohem MNOHEM méně než originální lak. nebojím se říct že u origo laku dosáhneš horšího stavu čumáku ikdyž budeš hodně jezdzdit a budeš velký prase po70-100tis km ale u neorigo po 20tis... pak je to značka od značky... bentlay, rolls má dobrý laky, mercedes, lexus taky, porsche 911 bych taky řadil mezi auta s lepšímu laky... obecně bych mezi lepší laky s delší životností zařil i perleťový laky. -
Chuck Norris 17.05.11 23:00
« Mercedes Benz Stará živohošť
tak ti tedy podávám zprávu z akce mercedesu.. pro další řádky nutno říci že to pořádalo přímo zastoupení mb a né asociální dealer... Tak CLS jsem projel s prý základním motorem 350cdi, okruh byl poměrně krátky ale rovinky brždění zatáčky všeho bylo dosti... co se týče dynamiky v přímce řekl bych takový průměr v dané třídě, co se trýče rozdílu mezi starším cls, působí rozhodně robustněji a uvnitř sportovněji než to minulé které přecejen bylo uvnitř dosti dámské a okoukané z e třídy... mírně víc než bych si u takové limuzíny představoval pronikal hluk okolo okének a to už u malých rychlostí (třeba můj náročný názor nevíme u A7 jsem to nepozoroval) vůbec když srovnám palubku A7 a CLS vychází audi jako vítěz, M-B proti ní vypadá dosti chudě nezajímavě a staře.. (nutno říct že ještě lkritičtěji vidím palubku e a c třídy. hlavně e to je podle mě nejtragičtější éčko jako kdy jezdilo po silniciích). Celkový dojem dobrý pokud byl člověk spokojený jako vlastník minulé generace tak tohle je jasná volba pokud překousne ale do značné míry odlišný (nepokračující) interiér...
Jinak co se týče akce jako celku byla to naprostá marketingová tragedie a lidi co jí pořádali by neměli vést ani mateřskou školku... Začalo to otráveným xichtem nějakého brigádníka který seděl u malého stolečku hned za vchodem (rozuměj natelený stůl hned za dveřma kudy chodilo kvantum lidí) kde mě zastavil a chtěl nějakou pozvánku (což jsem samozřejmě nedostal) ale nakonec mě podle jména a poptání se jiných lidí pustil... déle u dalšího stolečku už to bylo lepší.. dvě krásné slečny mě obdarovaly nějakými nesmysly a označkovali jako že patřím na akci... pak všechno tak nějak dobrý ale- pop přihlášení na nějaké jízdy jsem přišel k nedalekému parkovišti vyjet s prvním autem, u altánku mě zastavil nějaký borec v mikině m-b a že prý jestli si jdu zajezdit já že jo, ukázal jsem mu s čím a on řekl: "jo to je támhleto auto a čeká u něj brigádník" fakt mi řekl že u něj čeká brigádník jsem si říkal? no nic... přišel jsem k autu, s "brigádníkem" který mi šachoval s klíčema před obličejem než mi je dal do natažený ruky jsme nasedli a rozjeli no a začalo pro mě naprosto neuvěřitelná etapa která se táhla všech y tři jízdy co jsem měl (u třetí jsem kapituloval) měl jsem otázky: základní cena, výkon, motor, typ pohonu přední/zadní 4x4, zvláštní výbava (masáže, radary atp atp) na vše zdůrazňuji na vše mi bylo odpovězeno "to opravdu nevím omlouvám se" byl jsem naprosto šokovaný když mi +-30letý chlap říkal že neví jestli zrovna jedem ve čtyřkolce nebo zadokolce anebo že si není jistý jestli se M-B CL dělá v manuálu... chtělo se mi brečet když vím že borci co jezdí po praze s A8 ač pocházejí z jiné firmy než je VW group jsou školení aby o tom autě dokázali říct naprosté detaily od postupu připojení btutůt, mobilů, parametry radarů, vidění, displejů, navigací, atypických funkcí, složení karoserie, výkonů, motorů, cen a variant... vše to vám vysypou na triko minimálně ve dvou jazycích a mercedes se pak diví že jeho obsatarožní S s takovouhle reklamou jakou předvedl je až hluboko za BMW a audi? No vynechám trapné poznámky o návštěvnících které jsem zaslechl od zřejmě dalších "brigádníků" a skočím na zlatý hřeb večera kde mi bylo zděleno na mojí otázku: je možné svézt se s nějakých SUV i v terénu? odpověď: "tak to bohužel není, bylo to v plánu (byl jsem na té akci podruhé a minule to právě bylo a bylo to to nej na celém dni) ale vzhledem k tomu že včéra (!!!) pršelo jsme to zrušili..." pro toho kdo to nepochopil: mercedes kvůli tomu že bylo mokré nebo spíš vlhké pole a občas nějaká louže zrušil jízdy po polních cestách... dokonalá reklama pohonu 4x4 a suv obecně.... bravo.... takhle dělat reklamu umí málokdo.... -
JanPribik 17.05.11 22:40
Ok, diky... A co ty kaminky na cumaku? Jakou mas zkusenost? Ja to totiz nechapu, s gtr i gt3 jezdim obcas a lakovat se musi cumak jednou rocne a s panamerou kazdej den a po 15 000km ma jen jedno skrabnuti, proste mame zavistivy kameny, ktery nemaj v lasce sportaky -
JanPribik 17.05.11 22:30
To s tou nehezkou slecnou prejdu s nonsalanci...
Kde si tu folii nechavas delat a na kolik ti to vyslo? Mam nabidky od dvou firem a docela diametralne se lisi.
A opravdu se boji kaminku a potrhane bile folie pod kterou by cerna barva byla videt. Jakou mas s timhle zkusenost?
Nebo proste nechat udelat lak...
Jo a jeste co policajti? Neni to brano jako zmena barvy? -
Ronault. 17.05.11 21:59
Švihák: Jo, 911 způsobů fajn, jen jestli za ty náklady za 911 folií bys nepořídil jednu 911 celou novou >:D Ale nápad je to dobrý. Představ si, že máš auto, které dokáže měnit barvu, přesně jak si usmyslíš... :yes:
Jinak červená není špatný nápad, naopak. Jsem zvědavý na fotky celého auta :-)
Naštěstí to není tak dolámané, že by to ten nůž znehodnotilo, to by se mnou asi nebyla řeč. -
Ronault. 17.05.11 21:43
Šviháku, tak přemýšlím, co si pomyslí tví sousedé. Jeden týden jezdí šedým Porsche, druhý týden černým a třetí červeným? Si budou myslet, že s nima obchoduješ >:D
Jinak představ si, že spolubydlící se podařilo tvému dárku ulomit špičku 8-s Člověk jej používá jen na zeleninu a ovoce, laská jej a schovává na speciální místo a pak jej někdo takto poškodí 8-s :-| No, co se dá dělat...

Zdravim ... Chvalim tvoj dalsi vyber myslim ze nic lepsie si vybrat nemohol ;-) ale preco si zmenil farbu ? Povodna farba vyzerala skvelo :yes: