Porsche 911 (švihák lázeňský)

Dylan McKay 22.05.11  19:27

« Re: Red Baron

Rone, a jó, těch disků jsem si ani nevšiml, myslel jsem že jsou stejný... ;-)

Dylan McKay 22.05.11  19:26

« Re: Red Baron

Teď jsem koukal ve zprávách jak jeden starosta slovně napadl chování cigánů- a hned ho odsuzují. Ale řekl to správně: "Ať mě někdo přesvědčí, že nemám pravdu..."

Ronault. 22.05.11  19:01

« Re: Red Baron

Ten červený má červené disky, jinak nic >:-[]

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 22.05.11  19:00

« Re: Red Baron

Tak červenou nemám na Porsche rád, ale je to Tvůj výběr. Osobně se mi velice líbila Tvá předchozí folie
    Jinak název je trefný, schválně jestli by jsi s tím křížem na bocích jel v nějakém cigánově >:D

Dylan McKay 22.05.11  18:40

« Red Baron

No schválně- najděte jedinej rozdíl: [odkaz] a [odkaz] ;-) >:D

JanPribik 22.05.11  18:25

« Re: Re: "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"

Ja uplne chapu, kdyz se kdokoli chce svezt svizneji a sportovne na relativne prazdne okresce nebo kdyz jede treba i pres 200 na poloprazdne dalnici. Riziko, ze se neco stane je sice mnohé vetsi nez pri predpisove jizde, ale ja to chapu a sam se nechavam unest. Ale v tomto pripade je pruser, ze byli dva. Zavodit na silnici je nejvetsi volovina. Jakmile se v hlave prepne knoflik zavodime na ON, tak je problem. Mozek prestava premyslet normalne, chce byt ten lepsi a je jednou nohou v prusvihu. Oba majitele znam osobne a nezdali se mi byt jako bezmozci. Ale v zavode se projevuje efekt stada...

Na druhou stranu i me se jednou stalo neco podobneho, nastesti bez nehody. Jel jsem na prazdne dalnici hooodne rychle q predjizdel favorita. Kouknu do zrcatka a favorit se zmita v serii ruznych prqpodivnych smyku. Nevim, jestli se lek nebo co, ale tak jsem zpomalil a kdyz vidim, ze je vse ok, tak jsem pokracoval. A od te doby uz predjizdim auta rozdilem tak 50-60km/h od jejich rychlosti a az po predjeti zrychluju. Ale je pravda ze supersport jeho ridici dava trochu pocit vlady nad provozem a je pak na kazdem, jak to v sobe zkroti.

Ale jinak to co se stalo je odsouzeni hodne a melo by byt tvrde potrestano

Dylan McKay 22.05.11  15:12

« Re: Re: "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"

...svoji hloupostí to zase pokazili všem sporťákům a tuningářům.

Poustnik 22.05.11  14:59

« Re: Re: "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"

Na tunning srazy jezdí většinou mladší ročníky, to že má GT-R rozhodně neznamená, že má morální zákon v sobě. Kdyby zastavil a pomáhal, přiznal by vinu. Takhle záleží na svědcích, na obhájcích....Já si myslím, že to budou hrát na to, že viník za volantem vůbec neseděl, že auto někomu půjčil, už si nepamatuje komu.... 8-s

Dylan McKay 22.05.11  14:51

« Re: Re: "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"

Bohužel se takové věci stávají. Blbá náhoda, zkrat. Ale ujet z místa nehody si zaslouží hodně tvrdý trest.

Brandon Walsh 22.05.11  14:48

« Re: "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"

ja sa cudujem ze taki ludia existuju spacha vaznu dopravnu nehodu a odide, clovek by si myslel ze majitel auta za dva mega ma nieco aj v hlave ale to by nemohla byt doba ocko mam meniny o tyzden je zraz potrebujem gtr :no: a este sa cudujem vo.lom co utekaju pred policiou akoby spz neexistovala >:D

David Silver 22.05.11  14:47

« Re: Re: "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"

Dylan: kdyby to nebyli hovada, tak se přiznají, pos*ali si to hlavně, že zavinili smrt

Poustnik 22.05.11  14:44

« Re: První den s Priusem

K tvrdosti podvozku Priuse - Jirka Vejražka, který tady má pěknou recenzi píše, že US verze je super měkká. Takže kdo chce pohodlí, ať si koupí US verzi. Ale ono to nebude tak horké jak píše Švihák.
    21.04.2009 20:48 JirkaVejrazka

Jo, ještě jedna věc. Tebe by to mohlo zajímat, evropský Prius se od amerického docela liší. Blíž to má k americké Touring Edition (o kterém si myslím, že je dělaný právě podle evropské verze).
    Hlavní rozdíly:
    - větší kola. Evropa 16 palců, amerika v základu 15
    - lepší naladění podvozku. Normální americká verze je prý hrozně měkká (i víc než je v U.S. of A. běžné, což myslím jako popis stačí :-)
    - zadní brzdy. Evropa kotouč, Amerika bubny
    - evropská verze je naštěstí relativně normální. Spousta věcí na dotykovém displeji se dá ovládat za jízdy, zatímco v americké verzi se za jízdy jenom zobrazuje "pokud tohle čtete pak nekoukáte na silnici a můžete nabourat, za což nepřebíráme žádnou zodpovědnost" (no dobře, to už trochu přeháním). Ale navigace se na starém kontinentu dá ovládat, v U.S. verzi moc ne. A taky ta evropská verze méně pípá (třeba otravné pípání po zapnutí auta naštěstí nemám).

David Silver 22.05.11  14:44

« Re: Re: "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"

Burt: jsem, ale slušnýho, né prasáckýho :yes: :-! >:D riskantní předjíždění nepodporuju, podporuju jízdu desítek supersportů :-)
    tohle mám rád [odkaz]

Dylan McKay 22.05.11  14:44

« Re: Re: "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"

Umřel tam člověk, život mu nikdo nevrátí... ;-\

Prokázat jim to bude zase fraška, pokud se nepřiznají. Osoba blízká.

David Silver 22.05.11  14:42

« Re: Re: "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"

Dylan: na fotkách z akce jsou také i se značkama, třeba to orgány napadne :-)

Dylan McKay 22.05.11  14:41

« Re: Re: "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"

DS, ty majitele aut snadno chytí, stačí když si policie pustí tohle video: [odkaz] Je pár měsíců staré, ale podle diskuse pod novinkami jsou to právě oni...

Dylan McKay 22.05.11  14:35

« Re: První den s Priusem

Zipe, kamaráde ztracený, tak to bysme se měli vidět. Teď jsem byl s Priusem nakupovat, úplně jsem se do něj těšil. Stačil jeden den, a už si chce Priuse koupit soused zatížený na Toyoty a jeden kamarád.

JP, podvozek je příjemný, rozhodně je to měkčí auto než Murano, které bylo hodně tvrdé. Ideální auto pro ženskou, strašně snadno se ovládá a má super rejd.

foto NoSwear

NoSwear 22.05.11  13:31

Kysky nejsi nahodou fanda Gumball? >:D

foto zip2016

zip2016 22.05.11  13:29

« Re: První den s Priusem

Tak to čumím, to si mě Petře teda překvapil. Pěknej Prius, to musím vidět!!!

David Silver 22.05.11  12:08

« Re: "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"

Svině zas****! Takovýhle prasata nepatřej na silnici!

JanPribik 22.05.11  11:51

« Re: První den s Priusem

O tom ze system toyoty je nejpropracovanejsi se nema smysl dohadovat, to je fakt, v hybridech jsou nej. Ona je spis otazka, zda-li hybrid z principu muze byt dobry. Mozna se lisi Prius verze od verze, ale ten, ktery jsem mel pujceny ja, byl pekne prkenny podvozek. A kdyz jsem si toho vsimnul v NYC, tak v praze bych si prekous jazyk, ale asi mas jinou verzi.

Jediny hybrid, ktery me zaujal je Fisker Karma, az budu mit moznost, tak dam testovacku. To je auto, ktery si umim v garazi predstavit.

A do mesta uz par let cekam na rozumny elektromobil, ktery si nabijes v garazi pres noc. To resini uz sice existuje, ale cena je porad kolem milionu a zivotnost pet let.

Btw na D1 snad netankujes ani ty, ne? I ja mam dojezd u vsech aut minimalne 400km. Ale jinak me spotreba vetsinou nechava klidnym, jen jednou jsem mel auto, co zralo v prumeru 24l/100 a tam uz byl citit rozdil, ale jinak podle me, jestli auto zere 10 nebo 15l/100 je pro majitele maginalni rozdil, stejne tak, jestli j benzin o korunu drwzsi nebo levnejsi, rozdil 70Kc na nadrz je smesny a spis se jedna o psychologicky efekt.

Tyto aspekty maji realny dopad na lidi , kteri opravdu pocitaji kazdou korunu. Ale ti zase nemivaji takto zrava auta a vetsinou mivaji i alternativu k jizde autem. Jsem napriklad pro zpoplatneni vjezdu do prahy. Bude min aut, treba i penize na opravu tankodromu. Myslim, ze se blizi doba, kdy kazdodenni jizda autem bude luxus. Jde o to, zda-li to je dobre nebo spatne. Kdyz vidim v centru prahy davy mladych maminek v suv, kazdy je v aute sam.... Tohle neni dobre. Modu suv do mesta to jsem absolutne npochopil. Ja si koupil smarta, kdyby to udelala pulka lidi, mame po problemu

Dylan McKay 22.05.11  11:39

« "řidiči tuningových aut zavinili nehodu a ujeli"

[odkaz] -tolik se chlubili GT-Rkama, až je teď musejí schovávat... :no:

Dylan McKay 22.05.11  06:33

« Re: První den s Priusem

Jestli průměr bude 36, tak je jasné, že na D1 bude za 40. Každé léto paliva podraží...

Dylan McKay 22.05.11  06:29

« Re: První den s Priusem

Musím ještě napsat, že jsem se zajímal i o Hondu Insight [odkaz] ale hybrid u Hondy funguje jiným způsobem- elektromotor pomáhá benzínovému, takže čistě na elektřinu se jako u Priuse jezdit nedá.

Auto je příjemně pohodlné, vzadu má hodně místa pro nohy. Auto je neuvěřitelně inteligentní, vše se dá ovládat na volantu a na velkém dotykovém displeji. Převodovka CVT je pro tohle auto nutností- nepochopitelná byla u Murana.

Určitě auto vezmu na nějaký sraz, myslím, že je to zajímavá hračka pro chlapy co rádi techniku.

JanPribik 22.05.11  01:09

« Re: První den s Priusem

Tak at auticko slouzi. Mel jsem ho jednou z pujcovny. Rozhodne to je technicky zajimavy auto. Jen ta spotreba je hrozne zavisla na stylu jizdy, ale pro zenu do mesta se to da pochopit. Jen ten automat bezestupnu je zabijak, z toho bych vyrost.

Btw benzin za 40 v lete nebude, ver mi, trosku o tom vim. Ledaze by pumpari udelali kartel a zvedli marze. Ropa jako takova uz moc neporoste, dokonce se jiz prestala tezit kanadska pisecna ropa a to je znameni spis poklesu cen. Maximum bude prumer 36Kc, mozna 36,30

Poustnik 22.05.11  00:06

« Re: První den s Priusem

Cha! Dřív jsi kupoval jen auta co začínají na písmeno Renault a teď kupuješ jen auta, co jsou na první příčce v žebříčku spolehlivosti! >:D Ale Prius je príma auto, v Bruselu s ním jezdí i policajti! Gratuluju! :-)

Dylan McKay 21.05.11  23:05

« Re: První den s Priusem

erbe, to je to proč jsme ho vzali- že vypadá jinak. Je to japonský Avantime. Docela se na to auto lidi dívají, často slyšíme "hale to je ten hybrid" nebo "podívej Prius". Škoda jen, že stojí tohle auto hodně peněz. Ale protože bude v létě benzín za 40 Kč, tak jsme připraveni... ;-)

V Praze si Murano vzalo tak 16 litrů. To je o 12 víc než Prius...

Další důvod je spolehlivost. Spolu s 911 je tím nejspolehlivějším: [odkaz]

Dylan McKay 21.05.11  22:59

« Re: První den s Priusem

Super! Na Švihově bude velká bizoní párty! Teda já sám si budu dělat steaky z bizona, ale velice si na nich pochutnám! >:D ;-)

foto erbe

erbe 21.05.11  22:57

« Re: První den s Priusem

Ta fotka je supa ! Inak s Priusom zaujimavy vyber.Mne trosku vadi ze sa takmer nemeni ani vizualne. Predsalen uz je medzi nami dost dlho. A druha hlavna vec, kazdy plnokrvny hybrid z mne nepochopitelnych dovodov vyzerat ako hybrid na prvy pohlad... Myslim ze to je skoda.

Dundee 21.05.11  22:42

« Re: První den s Priusem

Šviháku kdyžtak mi v týdnu zavolej a já ti řeknu kde se dá sehnat to bizoní teda mělo by být k sehnání :-) známý ho sice nemá ale zjistil sem kde by mělo být ;-) kdyžtak bych si taky kousíček vzal prodávají ho po 2,5 kg

Dylan McKay 21.05.11  22:35

« Re: První den s Priusem

Dnes ženě povídám: "Pojď se podívat na balkón, jak tam to moje auto září!" Jenže během několika desítek minut tam přijelo ještě dalších pět červených aut! [odkaz] >:D
    A žena na to: "A který je tvoje?" >:D

Dylan McKay 21.05.11  21:52

« Re: První den s Priusem

SUV s V6 a V8 je konec. Nikdy nebudu říkat nikdy. Pokud se naskytne Cayenne hybrid...

Vsadím se, že 911 998 bude taky v nabídce hybrid, a bude to v pořádku. Automobilky mají za úkol snižovat emise. Dokonce Jaguar chystá elektrický supersport...

foto Aspire

Aspire 21.05.11  21:48

« Re: První den s Priusem

Tak Prius jsem nečekal :-) myslel jsem že to bude jiné SUV ;-) no tak spotřeba krásná, to bych taky chtěl, hlavně ve městě, to mám spotřebu skoro jako 911 >:D

Dylan McKay 21.05.11  21:48

« Re: První den s Priusem

Prius je v současnosti nejpoužívanější auto mezi celebritami. Samozřejmě jde o pózu. [odkaz]

Dylan McKay 21.05.11  21:47

Rone, taky jsem to dnes podobně ženě říkal! >:D :yes:

Ronault. 21.05.11  21:45

« Re: První den s Priusem

Šviháku, tys to trochu přehnal s tou fotosoutěží. Každý normální si na téma Zvyšující se ceny paliva vymyslí nějaké auto a ty si kvůli fotosoutěži rovnou koupíš Priuse! >:-[] >:D >:D

Dylan McKay 21.05.11  21:44

« Re: První den s Priusem

Brandone, do Priuse ani nebudeme tankovat plnou, aby se tam ten benál nezkazil... >:D

Dylan McKay 21.05.11  21:43

« Re: První den s Priusem

To co bych chtěl ve svém autě z Priuse je malý šišatý volant a malá řadička na přístrojovce. To auto je vlastně počítač na kolech.

Ronault. 21.05.11  21:36

« Re: První den s Priusem

Šviháku: Chlape, já se zmůžu jen na toto slovo "WOW"! :yes: Jo a gratulace jak k červené, tak stříbrné :yes:

Brandon Walsh 21.05.11  21:35

« Re: První den s Priusem

3,6 l v Prahe ? to je ako z krásneho sna :yes: žeby náhoda ? porschak ma 3,6 l motor, prius žerie 3,6 l benálu >:D

David Silver 21.05.11  21:31

« Re: První den s Priusem

Hezký! :yes: Ta spotřeba to je fajn věc :yes: :-)

Dylan McKay 21.05.11  21:12

« První den s Priusem

Ano, je to Toyota Prius 2008/2009: [odkaz] ;-)
    Dnes jsme s ním jezdili takřka celý den. Po dálnici a po okreskách nám ukazoval 4,8 litru, ale jeho dominantou byla Praha- 3,6 litru! Ve městě jezdil převážně na elektřinu. Je to neskutečná technika! :yes:
    Žena chtěla úspornější auto do města. Prius je auto, u kterého se neřeší jeho vzhled, ale technika. Dnes jsem si to auto opravdu zamiloval, má spousty vychytávek, můžu jenom doporučit!

Důležité je, že se ženě líbí, a skvěle si ji s ním jezdí. Auto se lehce řídí, je v maximální výbavě a dobře zajetý, má ještě roční záruku.

Recenzi dělat nebudu, na MACZ už jsou dost kvalitní recenze na Prius.

Poustnik 21.05.11  21:11

« Re: Red Baron

Ten Švihák furt mění názory!!! Neříkal jsi před pár lety, že hybrid je hrozně neekologický a vůbec kdesi cosi? :-)
    A .... [odkaz] ....

Poustnik 21.05.11  20:53

>:D .... [odkaz]

Dylan McKay 21.05.11  20:48

« Re: Red Baron

Za pár minut vám ukážu auto mojí ženy!

Chtěla auto, které žere o 10 litrů méně než Murano. S automatem a v kůži... ;-)

Je to auto celebrit, módní záležitost, technický zázrak...

Brandon Walsh 21.05.11  20:35

« Re: Red Baron

v tej farbe a s dylanom za volantom to skôr bude barón prášil >:D

Poustnik 21.05.11  20:31

Ty nevíš, že šlechtické tituly byly zrušeny už v roce 1918? >:D

Dylan McKay 21.05.11  20:20

« Red Baron

Tak dneska mi kamarád dal přezdívku na auto! Red Baron- podle Fokkeru pilota první války Manfreda von Richthofena: [odkaz]

Takže Red Baron se mi fakt líbí! Fakt huuuustý! >:D

JanPribik 21.05.11  17:47

« Cervena

Jak cervenou nemusim, tak tenhle odstin autu pomohl, mozna jen ty cely cerveny zadni svetla mi uplne nesedi, klasika by byla mozna lepsi. A je dobre, ze strecha neni karbonova, vypadalo by to kycovite a umele.

Nevim jak in natura, ale z fotek se mi zda, ze folie nema tak hluboky lesk jako lak. Jaky z toho mas ty dojem, svihaku?

Nejvic me dostavaji ty zlate a chromove folie. Napr. Tintek.cz jsou na to specialisti. Za to zlate GTR bych jeho majitele nechal zmrskat, vrazda vkusu

foto Aspire

Aspire 21.05.11  15:49

« Re: Tram ta da dá!

Tak ta červená je asi nejlepší co může být :yes: a černá zrcátka + kola no prostě luxus :-)

David Silver 21.05.11  14:05

« Re: Tram ta da dá!

Tyjo!!!!! To je masakr!!!!!!!!! Já nemám slov! Jedním slovem NÁÁÁÁÁÁÁDHERA!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta barva jí sluší jako hovado!!!!!!! :yes: :yes: >:-[] >:-[] :-!

Dundee 21.05.11  11:31

« Re: Tram ta da dá!

No já se bojím že asi nebude on teď nějak přestal bizona dělat :/ jediný co bych mohl sehnat je cokoliv z anguse - svíčkovou, párky, špekáčky, mleté maso .. ale bizona toho už právě přestal dělat :-( vím že sem ho jednou viděl v makru ale to už je taky nějaký ten pátek ..

Poustnik 21.05.11  10:15

« Re: Tram ta da dá!

Myslel jsem chlapci, že v kámasútře je všechno, ale tuhle polohu tam ne a ne najít!!!!????? :-O >:D >:D >:D

Brandon Walsh 21.05.11  07:00

« Re: Tram ta da dá!

tak to teda bola nezabudnutelna nocna plavba >:D

Dylan McKay 21.05.11  06:48

« Re: Tram ta da dá!

Jak učesat, vždyť tam mám vlnu jak za parníkem! >:D

Dylan McKay 21.05.11  06:46

« Re: Tram ta da dá!

Barva se mění MACZ barevnými brýlemi, zatím je to jen projekt...

Brandon Walsh 21.05.11  06:46

« Re: Tram ta da dá!

pekna kompozicia vedel som ze brenda to spravne zaostri ale mohol si sa aspon ucesat >:D

Dylan McKay 21.05.11  06:45

« Re: Tram ta da dá!

Brandone, když mi budeš kritizovat moje fotky, zveřejním několik dalších fotek našich orgií v Praze. Nevydírám, obchoduju: [odkaz] >:D >:D >:D

Brandon Walsh 21.05.11  06:44

« Re: Tram ta da dá!

dylan vidno aj z fotiek ze hned ide lepsie do otacok to ta seat cervena >:-[]

Brandon Walsh 21.05.11  06:43

« Re: Tram ta da dá!

kedze viem ze fotoshop nemame to by ma ani nenapadlo >:D a aj keby sme ho mali ako sa tam meni farba ? >:D

Dylan McKay 21.05.11  06:43

« Re: Tram ta da dá!

Jedno ale nechápu- pouhá změna barvy přidala na výkonu a zvýšila spotřebu! Včera jsem jezdil za 14 litrů!!! >:D

Dylan McKay 21.05.11  06:39

« Re: Tram ta da dá!

To aby to nevypadalo jako z fotošopu kuwa ne? >:D

PS: co taky čekat od výherce fotosoutěže mistra Brandona da Vinciho... ;-)

Brandon Walsh 21.05.11  06:38

« Re: Tram ta da dá!

>:D pekne ale na jednej je okno otvorene na druhej zavrete tretia je z uhla to je trilogia s volnym pokracovanim >:D

Dylan McKay 21.05.11  05:23

« Re: Tram ta da dá!

Tak já si to teda pochválím sám, no... >:D

Podívejte na tu trilogii: [odkaz] [odkaz] [odkaz]

Dylan McKay 21.05.11  05:16

« Re: Tram ta da dá!

Dundee, budu ti volat, potřeboval bych na příští týden maso z bizona, jestli by to šlo... ;-)

Dylan McKay 21.05.11  05:15

« Re: Tram ta da dá!

Poustniku, to byl i můj nápad, že jako soutěžní fotku budu lít do nádrže balantýnku- a za to budeš mít můj hlas! :yes:

Poustnik 20.05.11  23:26

« Re: Tram ta da dá!

No, ty jsi tu nebyl dost dlouho, chlape! Já se mám dobře!!! [odkaz] ;-)

Dundee 20.05.11  22:57

« Re: Tram ta da dá!

Ahoj kluci tak se po dlouhé době opět hlásím >:D sem živ a zdráv jak se všichni máte? :-)

Jinak Šviháku červená jí extra sluší navrhuji název Chameleon když pořád mění barvu >:D :yes:

Dylan McKay 20.05.11  22:50

« Tram ta da dá!

[odkaz] (křížek na střeše je náhodný)

Více fotek je v galerii.

Brandon Walsh 20.05.11  22:24

« Re: Jak říkat červené 911?

uz to posielam vidim ze si zmenil aj krytky v kolesach a co ma najviac prekvapuje je zafoliovanie senzorov :yes: to sive porsche nemalo

Dylan McKay 20.05.11  22:10

Ahoj! Děkuju moc! ;-) :yes:

Brandon Walsh 20.05.11  22:08

« Re: Jak říkat červené 911?

teraz som prisiel domov hned idem na to je krasne :yes: ;-)

David Silver 20.05.11  21:54

« Re: Jak říkat červené 911?

Brandon: šup šup na rozmazané značky! :yes: >:D ;-)

Dylan McKay 20.05.11  20:27

« Re: Jak říkat červené 911?

Brandone, uvidíš fotky jako první- SPZ prosím! ;-)

Auto celebrit bude zítra. Dnes jsem ho platil, zítra pro něj jedeme! :yes:

Brandon Walsh 20.05.11  15:21

takze kde mame fotky ? cervena 911? nove auto celebrit ? ;-) cakam >:-[]

Poustnik 20.05.11  10:37

« Re: Jak říkat červené 911?

Bolševik je myslím nejvýstižnější. Ale jestli chceš být z nějakého důvodu mermomocí politicky korektní, tak Ředkvička. Ten odstín jsi, myslím, chytil výborně..... :yes:

Brandon Walsh 20.05.11  09:02

« Re: Jak říkat červené 911?

ferrari >:D je to cervene dvojdverove a ma to kona v znaku. Alebo ako volam erbeho leon emocional kedze ta farba je emocion red >:D

JanPribik 20.05.11  08:51

Menzes >:D nebo bolsevik >:-[] anebo chlapacky jsmeno: ruzicka