Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
JanPribik 27.05.11 17:38
« Re: setkání s JanPribik
Ja bych chtel toto [odkaz] ale ta cena me odrazuje, vim ze folievby udelala opticky to samw za desetinu, ale ja chci vse ucelene i bilou folii volim jen kvuli tomu, ze myti cerneho auta me uz fakt nebavi.
Ja kdyz vidim podobne upravy, tak si rikam, jestli by nebylo lepsi si ty penize ukladat a mit prispevek na dalsi lepsi auto. Ale kdyz uz kapotu do folie, tak k ni jeste neco, to by podle me mohlo byt vyvazenejsi -
zip2016 27.05.11 17:17
JanPribik, já jsem kdysi taky měl komplet karbonovou kapotu, ale nějaké svině mi jí před barákem probodla krumpáčem!!! Nicméně k té černé barvě to celkem Fokynovi slušelo, tak bych to chtěl zase, ale ještě to není jistý. Vim, že je to neúčelný, zbytečný a možná i trapný, ale mě se to líbilo. Každopádně děkuju za upřímnost. -
JanPribik 27.05.11 17:10
Ahoj zipe,
jen karbonovou kapotu bych ti asi rozmlouval. Mozna spis jen zrcatka nebo takove detaily. Na normalnim aute to vypada tuzersky, teda aspon muj nazor. Tuhle upravu radim hned za velike zadni kridlo, ale taky jsem po tom onehda touzil a koupil si za nekrestansky peniz opravdovou karbonovou na Fiat Punto Sporting a z dnesniho pohledu to vypadalo otresne...ale tehdy jsem bxl nadsenej -
zip2016 27.05.11 17:02
Tohle není motorka, tohle je motorové kolo. To mám jen tak abych se svezl do práce. Pořádná motorka příjde asi až příští rok. ;-) Ale má to své výhody. Dá se na tom jezdit v tryčku a v pantoflích, skoro na tebe nefouká, s manželkou na tom mastíme i 100 km/h a hlavně 3,5 l na 100 km. Navíc je to skoro nové. Je to r.v. 2007 a při koupi to mělo najeto jen 1630 km. Jenom by to chtělo nějakou lepší barvu. Mám takovou tmavě modrou metlu kombinovanou se stříbrnou metlou a to se mi moc nelíbí. Příští rok bych na tom chtěl vyjet aby to bylo komplet červené, nebo bílé. -
zip2016 27.05.11 16:23
Normálně bych ti napsal ať zrovna vyrazíte, ale u nás jsme všichni nemocní!! Taky jsem si domů pořídil něco, co jezdí za 3,5 l na 100 km, ale zatím se nebudu více rozšiřovat. Dokonce to má v papírech napsáno 2,9/100, ale to se mi ještě nepodařilo. Ve Focusu jsem taky už asi 10 dní neseděl. :-( -
JanPribik 27.05.11 15:34
Take mi to bylo prijemne, mas hebkou pokozku
>:D
Jen jsem se ti neodvazil do oci rict, ze tvoje 911 je pekne oskliva ;-)
Zitra tam asi tak na 90% pojedu, ale jen na skok a do zadnyho podniku nepujdu, preci jen nejsem VIP a necitil bych se ve svy kuzi.
Btw to kabrio, jak jsem rikal bude v utery, dnes mi to potvrdili, tesim se jak na jeziska -
Dylan McKay 27.05.11 14:25
« setkání s JanPribik
Tak jsem si ulevil. Jak jsem se obával, že přijede "mistr světa" (jak se občas díky MACZ stane, viď Brandone), přijel dobrej a upřímnej kluk a blázen do aut. Bylo to příjemné setkání.
Projel jsem se s GT-R. Mělo sice 600 koní, zrychlení jako střela, ale stejně si myslím, že GT-R má svého kupce, já prostě raději uhlazenou klasiku. Ale je to pekelně dobré a rychlé auto! Ale stejně má stejný motor jako Dacia: [odkaz] >:D