Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto erbe

erbe 31.05.11  13:14

« Re: Prvni den s DBS Volante

Zoznam je velmi posobivy. Skoda ze su to vsetkovyhradne europske auta ale na druhu stranu nic ine splnujuce kolonku 'luxusne' v podstate ani neexistuje. Budem rad ak stratis zopar slov ohladne Murcielaga v kontraste s Gallardom a konceptom auta zo stajne Ferrari kedze ich mas v zozname celkom pozehnane. Diky :yes:
    Ponuke prijst a vidiet taku tlupu pohromade by som veru neodolal i ked by to znamenalo skoro 500km trip jednym smerom :-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 31.05.11  12:49

já osobně špatné zkušenosti nemám, jen nechci dopadnout jako kolega, který už má dva roky ostrahu svého domu, protože si ho vyčíhal ruský gang. Není to nic moc příjemného
  • « 00 Reagovat !

foto vondry87

vondry87 31.05.11  12:25

To se až tak bojíš o své soukromí? Co si komu udělal? >:D No musíš mít s lidmi hodně špatné zkušenosti.. a to se musí respektovat :yes:

Jasně, že lžou.. proč vstávat do práce a riskovat svůj majetek, když člověk může sedět na zadku a stabilně vydělávat víc..
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 31.05.11  12:17

některé auto rád ukážu na srazu, ale anonymním lidem bohužel ne, to bych totiž ještě musel fotit auta mimo místo, kde bydlím a to se mi nechce.

Mám několik klientů rentiérů a občas to je masakr. Kdo říká, že by ho to nebavilo, tak lže. Tam totiž ani nejde o to, že má pasivní příjem, ale hlavně o to, že je jistý a až do konce života, pokud tedy neudělá špatná rozhodnutí
  • « 00 Reagovat !

foto vondry87

vondry87 31.05.11  12:10

Však jo, stejně ten seznam působí impozantně. Chápu, že máš "problémy" se zveřejňováním osobních informací, ale kdybys sem hodil pár fotek s rozmazanými SPZ, dost lidí by to určitě potěšilo :-)

Jinak být rentiér je bezpochyby nejlepší živobytí. Taky takového člověka znám.. dobře zdědit a za sezení na zadku dostat měsíčně meloun není úplně k zahození :-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 31.05.11  11:59

aby nedošlo k mýlce, ty auta nejsou moje, já jsem jich taky pár vystřídal, ale většina je kamarádu.

A ropa se nenašla... většina z nás dělá kolem investic, někdo je přímo broker, někdo konzultant, jen jeden je rentier. Ale rozhodně si nikdo nestěžuje.
  • « 00 Reagovat !

foto vondry87

vondry87 31.05.11  11:43

No do pr.. Tady se někde našla ropa? Protože takovej seznámek bych čekal od šejka někde z Arábie >:D >:D No zkrátka mazeček.. a udělat si měsíční tour v AM, to musí být ultimátní zážitek.. těžká závist >:D >:D >:D V dobrém slova smyslu samozřejmě :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mig-35

Mig_35 31.05.11  11:36

O tom, že půjčovné by bylo dražší než ztráta při prodeji bych si dovolil s úspěchem pochybovat. Pořizoval jsi nové? Tam to podle mně spadne milión jen při výjezdu z autosalonu. V této cenové relaci nikdo neuvažuje tak, že "ušetřím 350 tisíc, má to najeto jenom 5000 km". V této cenové relaci víc než v žádné jiné lidi kupujou výhradně nové vozy.
    A koupit takové auto ojeté a prodělat na něm jen tak málo je podle mého zhola nemožné...
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 31.05.11  11:27

Gallardo ročník 2006.

K těm supersportům leccos jsem měl asi skoro ve všem jsem se svezl, máme totiž takovou partičku petrolheadů se kterými jezdíme buď na okruhy nebo na grand tour různě po evropě. Nemám chuť ani čas se tu rozepisovat o všem, možná pár aut nadhodím a vyberte si jedno dvě a já se večer pokusím něco sesmolit.

Gallardo, G. Superleggera,G Valentino Balboni
    Murcielago SV
    SLS AMG
    SLR
    SL 65 AMG Black
    9ff Turbo
    GT2 RS
    GT3, GT3 RS
    California
    599GTB
    Italia
    430 Scuderia
    575 Superamerica
    Lotus Exige
    KTM X Bow
    Cat R500
    Audi R8 V10
    Nissan GTR GT 600
    Nissan GTR GT 800

Pagani Zonda F - byl jsem jen svezen klientem
    Bugatti Veyron - taky jsem se jenom vezl

to je asi všechno, část jsem vlastnil,část vlastním, část mají kamarádi, část jsou auta klientů. Až na ty dvě poslední jsem všechny řídil. Ale nezaručuju, že si ke všem vzpomenu na detaily... a z určitých důvodů prosím, abyste ze mě netahali, co je a bylo moje. Kdo bude mít zájem, můžeme dát sraz v Praze a v něčem se povozit.

• « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 31.05.11  11:16

to neni z jineho sveta, to je pouze nechut vyhazovat zbytecne penize. Pujcovne by na mesic stalo 350 000 Kč a ztrata pri prodeji je mensi nez pujcovne. to je cira matematika...
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 31.05.11  11:15

to neni z jineho sveta, to je pouze nechut vyhazovat zbytecne penize. Pujcovne by na mesic stalo 350 000 Kč a ztrata pri prodeji je mensi nez pujcovne. to je cira matematika...
  • « 00 Reagovat !

foto soulfly1983

soulfly1983 31.05.11  11:08

kupit si auto za 5 mega czk koli letnej dovolenke to uz je jak z ineho sveta, osobne si takyto zivotny styl ani nedokazem predstavit.. kazdopadne zaujimave pocitanie :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto erbe

erbe 31.05.11  11:01

Len pre zaujimavost si mohol uviest o ake Lambo islo.
    Co sa tyka tej Californie, tak raz darmo ludi ktori v nej sedeli bude za hrst a tych co sa v nej viezli este omnoho menej.
    Je zrejme ze mas skusenosti s pomerne sirokou skalou supersportov. Mohol by si to aspon strucne spisat a povkladat ? Urcite vela ludi a nielen ja by si rado precitalo triezvo kriticky pohlad na take auta.
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 31.05.11  10:29

Ahoj vsichni, trosku se tu rozbujela diskuze...

Sveho casu jsem mel lambo. Bylamto nerozvaznost, kdyz pominu detaily v interieru z lidove audi, tak nejhorsi nebyla spolehlivost, ale odolnost. Po 20 tis km auto zacalo ruzne vrzat, v interieru se zacaly ruzne panely odchlipovat, Kuze zacala byt velmi opotrebovana, lak z kliky se zacal loupat, bohuzel jsem koupil auto tesne po zaruce, ale 3 lete auto s 20 000 km takhle nemuze vypadat, rad jsem se ho zbavil. Jina vec byla, ze auto fungovalo jen na hladkem asfaltu, nedalo se s nim parkovat a clovek poznal cirou zavist v destilovane podobe.

Ferrari jsem nikdy nemel. Touzil jsem po Italii, mel jsem ji na tyden pujcenou a pak si to rozmyslel. To neni auto, ale motokara a tim je receno vse. Tak extremne strme rizeni do bezneho provozu podle me nepatri. Taky californii moc nechapu, jako auto na kazdy den nebo jako gt ji muze nazvat jen masochista nebo clovek, ktery v ni ani nesedel. Intrier Ferrari je hrozne neprakticky, sedacky hrozne tvrde, mista vzadu nejsou, je to jen odkladaci prostor, ano ma velky kufr. Auto je na bezne silnici docela nervozni a ja jsem u autana kazdy den alergicky na hlucne vyfuky a ty california ma.

Jedine ferrari, ktere se mi kdy libilo a i vyhovovalo je 599, ale to j mi me moznosti a za psychologickou financni hranici
  • « 00 Reagovat !

foto Mig-35

Mig_35 31.05.11  09:24

Každým opovrhovaná California? Já bych ji teda zatraceně bral:-) myslím, že Ferrari stejně jako Porsche pochopilo, že vyrábět jen čisté sporťáky znamená okrádat se o zisky. Proto tohle GT a proto FF. Koupit si Aston... no nevím, Astony chválí jenom angláni sami. Jediná věc v čem jsou podle mně dobré je design.
  • « 00 Reagovat !

foto erbe

erbe 31.05.11  08:24

Moja osobna uchylka su jednoznacne Ferrari. Dokonca aj kazdym opovrhovana California ma pritahuje. Proste Fko na kazdy den, dlhe cesty, nie ako sportak... Spolahlivost no, tam je Porsche tazko porazitelne. Co sa tyka AM, tie som nikdy nepochopil, dokonca sa mi ani nikdy nejak extra nepacili. Tu na MACZ som cital recenziu na V8 vantage, ktora mi prisla dost uprimna a nevyslo z objetivneho pohladu moc dobre veru. Zvuk ale paradny to hej
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.05.11  07:59

dobre rano prajem a po pracovnej dobe myslite na rodinu [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.05.11  07:23

erbe, je dobré si zamilovat něco spolehlivého, pak je to láska věrná... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 31.05.11  07:21

AM člověk musí skutečně milovat. Hodně dávám na názory prodejců takových luxusních aut, protože ti je znají asi nejlépe. Proto bych třeba nechtěl Lambo nebo AM.
  • « 00 Reagovat !

foto erbe

erbe 31.05.11  07:18

Tvoja reakcia mi uplne pripomenula tento clanok:
    [odkaz]
    Ine ako uzitkove auta to maju tazke, ich milovnici casto este tazsie...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.05.11  23:23

janPribik: Normálně jsi mě od toho auta odradil 8-s >:-[] Ale trochu vážně, docela člověka překvapí si počíst i o chybách božstev jako AM :-) Kdyby ses ho po létě potřebovat zbavit a nešlo by to, tak to s tebou changnu za Lagunu >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 30.05.11  23:19

wow takže přecejen aston:-) nádherný kousek souhlasím. kalifornie od F je pro synáčky na lovení bab s kabelkama LV popřípadě přímo pro ty baby... po praze snad nikdo jiný s kaliforniema nejezdí. Jeden člověk kterýho znám (upozorňuji že to není žádný známý jen jakýsi kecálista kterého potkávám v práci... jen kdybyste ho náhodou znali) si chtěl koupit DBS před asi rokem nebo dvěma možná ho znáte, chvilku měl kvůli dlouhé dodací lhůtě půjčenýho s manuálem a po asi 14dnech ježdění ho vrátil, objednávku zrušil a koupil si bentleye... ještě jsem mu to neodpustil :-) hrozně si stěžoval že to auto je pro denní použití nepoužitelný, hrozně to křupe na nerovnostech a měl prý pocit že se mu to rozpadne pod rukama na kostkách.... ...jinak ty dveře které se "vyklápí" tak nějak nahoru si myslím že než záměr ulehčit vystupování u obrubníků jsou naprosto čistě agresivní designérský prvek a krásný.... co se týče vystupování věřím ale ono vystupovat třeba z SLS taky nevypadá moc hezky a svůdně ale stejně to je a bude miláček :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 30.05.11  23:06

[odkaz] demence na druhou... člověk aby se bál chodit po ulici co tam chodí za lidi...
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 30.05.11  22:56

Dylane, jak jsem ti rikal, jedu na dovcu, kvuli tomu jsem jej kupoval. Tak az se vratim.

weldere: ony ty chyba nejsou zásadní, to ne. Prostě jen mi přijde to auto takové nedodělané a spoustu věcí bych si uměl představit mnohem lépe. A když odhlédnu od image, tak Porsche 911 Turbo cabriolet je ve všem zcela jistě lepší... ale s AM udělá člověk větší parádu
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.05.11  22:23

Ahoj, jestli budeš o víkendu volný, rád bych AM viděl... Kafe v Peach Pitu?
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 30.05.11  21:31

Tak krásný a takové chyby?Ještě že na něj nemám..
    jinak oranžová GT-R?Jsou určitě i lepší barvy,ale tohle je individuální. :yes:
  • 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 30.05.11  20:21

« Prvni den s DBS Volante

Ahoj,

tak jak jsem slíbil, dodávám první postřehy z DBS Volante, který jsem si koupil.

Zatím vládne hlavně rozčarování a už jsem přesvědčen, že po létě půjde z domu. Ale popořádku. Auto má úžasný vzhled, to jak má vyřešeny detaily, jak je kvalitně nalakováno, to nemá obdobu a u žádného jiného auta, které jsem měl to nikdy nebylo. Opravdu, i spáry v karoserii jsou tak mikroskopické, až se mi to nechce věřit. To samé platí o interiéru. Úžasné detaily, nádherná kůže, ručně šité švy, nádherně zpracované karbonové doplňky. Ještě bych zmínil otvíraní dveří, které se neotvírají úplně klasicky, ale lehce nahoru. Sice to vypadá k ničemu, ale ten, kdo někdy se sporťákem parkoval u obrubníku a pak chtěl vystoupit, ví o čem mluvím, praktická věc.

A tím pozitiva končí...

První problém je, že autu chybí výkon, ale ukrutně. Na to, že je to nejvyšší model astonu, tak to je tragédie - samozřejmě ve srovnání s podobně výkonnými a drahými auty. Na první dva rychlostní stupně autu chybí trakce a pak už asi chybí výkon. Jasně, zarazí vás do sedačky, ale chybí mu takovéto nadšení a brutální zátah, který je vlastní těm pravým superautům. Nikdo od zadokolky nečeká nekompromisní zátah z nuly, ale plný plyn v jakékoli rychlosti se pro člověka, který je zvyklý na supersporty změní na nekonečné čekání, které přeruší až přeřazení na další kvalt a pak to samé. Jasně, oproti "normálním" autům to je raketa, ale pro mě pocitově to je jak M3 E92 a to je za 5mega slabota... Ovšem zvuk to páradní, to se musí nechat.

Teď jízdí vlastnosti a komfort. Je potřeba uznat, že poměrně dobře žehlí silnici a ani krátkými příčnými nerovnostmi v zatáčce se nenechá rozhodit, bod nahoru.Pak ale přijde ale... S keramickými brzdami se hrozně špatně odhaduje brzdná síla, fungují jak závodní ON/OFF, je to už moje 3. auto s keramikami a je to u něj nejhorší, ikdyž do běžného provozu keramiky prostě nejsou vhodné! Po přibrždění přichází zatáčka, rychlost ok, volant na apexy, jemně dávkovat plyn, v pravý okamžik tomu naložit, možná lehké kontra a vzhůru k další zatáčce. Zní to dobře? Tak takhle se DBS nechová... Po dobrždění a pokusu o řízení plynem vám převodovka začne blbnout a podřazovat (zkoušel jsem to opakovaně a jediné řešení je to vzít do vlastních rukou) a pak zas nahoru. Problém je, že to první podřazení krásně rozhodí celé auto a zážitek je v p.....i . No a když si řadite sami, tak je tohle ok, ale v zatáčce má auto tendeci se poměrně hodně naklánět a hodně odlehčuje vnitřní kola a ztrácí grip. Jediné řešení, je brát auto skutečně jako GT a nepokoušet se o jízdu jako sse supersportem. Předchozí věty berte v kontextu srovnání např. Ferrari Italia, California, Lambo Galladro atd.

A teď ještě výhrady k interiéru. První je problém z auta vůbec vysednout. Není nic více dehonestujícího než přijet takovým autem třeba před luxusní hotel a následně z něj vylézt po čtyřech. Ale u DBS jsem lepší řešení ještě nenašel. Kombinace širokého prahu, sedadel velmi blízkostředu auta a velmi nízko ukotvených a ještě k tomu nízké střechy vede k logické situaci... No a ještě věc za kterou bych inženýrům sekal ruce.... Co jim vadilo na řadící páce? Když něco funguje netřeba to měnit. Tlačítka P N R D vedle hodin.. velmi promyšlené a praktické. Manévrování na parkovišti pak vypadá spíš jak sezení gamblera před jeho oblíbenou mašinou.

A ještě si neodpustím poznámku k navigaci... No, už jsem pochopil poznámku Jeremy Clarkssona, když říkál, že navigace AM říká jen, kde člověk byl... ono to tak opravdu je, zatím jsem jí moc nezkoušel, ale domů bych podle ní nedojel... ale snad to je o zvyku.

Poslední pochvala jde k audiu, krásný zvuk a ještě hezčí přední výškové repráky...

To je tak vše... Bohužel pro mě alternativa k DBS na dněšním trhu neexistuje. Výkonné a zároveň pohodlné kabrio prostě není - kromě Californie a ta mi připadá ještě horší. Tak DBS si u mě užije měsíční Grand Tour po Evropě a pak půjde zase do světa, přesně jak jsem plánoval. Mělo šanci zůstat u mě v garáži delší dobu, ale k srdci mi nepřirostlo a nevypadá to, že se to změní...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.05.11  11:59

« Re: Folie na gtr

Jak říkám, nebejt Bonda, tak by se Aston nikdy neproslavil- jízdními vlastnostmi a kvalitou určitě ne... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 30.05.11  11:34

Tak oranzove jsou v cr dve, jedna matna a jedna leskla. Zas se mi zda, ze bych takhle ztratil posledni davku nenapadnosti, pokud tam nejaka jeste je. Necham si to projit hlavou a po dovce uvidim do ceho to oblekneme.

Btw vecer napisu reportaz z prvniho dne s dbs. Cim vic s tim autem jezdim, tim vic obdivuju gtr, jak dela 90% veci lepe za skoro tretinovou cenu... Gtr kabrio, to by byl muj sen
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.05.11  11:26

Když chceš folii dát do lesku, je možno ji laminovat. Pak to vyleze i na ceně, protože je to 2x folie. Podle mého bys měl zůstat u matné bílé se světlejším karbonem. Když dás cokoli jiného, budeš vždy myslet na tu první variantu. Oranžová matná s karbonem by byla taky hezká, asi by to bylo jediné GT-R v ČR: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.05.11  11:23

« Re: a pak že prej neumíme jezdit jako cizinci....

Policie sice tvrdí opak, ale v těhle případech se opravdu dá něco dělat. Nebyl to úsek 2 kilimetry, ale 60...
  • 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 30.05.11  10:51

« TOP GEAR - Prius vs. M3

[odkaz]

a co uz toho plyne? že prius není pro mě, protože moc žere >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 30.05.11  09:00

« Re: a pak že prej neumíme jezdit jako cizinci....

No, Chucku, sice tě podezírám, že nadpis myslíš ironicky, ale podle mě je jízda tohoto psychouše právě že dobrou vizitkou českého řidiče. Jestliže na 60ti kilometrovém úseku způsobil jen deset nehod, je vidět, že i český chalupář se umí rychle přizpůsobit situaci. A že dle videa je vidět, že plynem chlapík nešetřil.
    Je trochu otázka druhá, jestli se naše policie vůbec snažila v daném úseku zastavit dopravu, neboť mám pocit, že jediné, co ji napadlo, bylo honit ho a stejně vlastními vozy nedohonit....až za plotem pěšky.....měla přece aspoň dvacet minut na to, aby na všech přivaděčích zastavili lidi, aby tomu magorovi nejeli do cesty. Ale možná se snažili a tady se o tom nepíše....ale mám pocit, že se moc nesnažili.....
  • 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 29.05.11  22:51

« Folie na gtr

Jak dylan vi, tak uz jsem se napevno rozhodl dat GTR do folie. Vybral jsem bilou matnou a par karbonovych doplnku. Ted ve me zacal hryzat cervik, jestli nezvolit jinou barvu, at uz bilou perlet-jina leskla se mi nelibi- nebo jinou matnou. Libi se mi zluta a svetle oranzova matna, cervena matna, vojenska stealth matna, rozhodne nechci cerniu matnou a ani moc lesklou folii, protoze jsem magor na hluboky lesk laku a folie by me v tomhle nikdy neuspokojila... Dekuju za kazdy nazor
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 29.05.11  22:42

« Re: SL za dobrou cenu

Me se taky libi, ale na rovinu, za 2-4 mega si umim najit mnohem lepsi, technicky novejsi, exkluzivnejsi a i hezci stroj... Proste se mi zda, ze uz tak 5 let presluhuje a ten facelift mu moc nepomohl.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.05.11  21:09

dylan sice neviem kto to auto strazil (strecha dole bola) ale vtedy ma zaujimalo iba jedine pivo za 16 sk >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 29.05.11  21:03

jen tak mimochodem jste se tu nedávno dlouze bavili o té nehodě s twingem a gtr... četl jsem teď nějaký malý článek v blesku myslím že to bylo asi včerejší vydání a vykreslení té nehody bylo opravdu tragické a jen vypovídá o tagické situaci našich novinářů. Slyšel jsem asi z internetu že ta holka žije tak je i naděje že se dozvíme pravdu co se stalo... hlavně aby se uzdravila...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 29.05.11  20:58

« a pak že prej neumíme jezdit jako cizinci....

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.05.11  20:48

...pak se otevřela střecha, a v něm krásná blondýnka v kraťoučké sukni bez gatěk... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.05.11  20:44

toto sl mozem aj ja :yes: vzdy ked vidim sl tak si spomeniem ako som siel v stredoskolskych rokoch na pivo a pred krcmou stalo strieborne SL s cervenou kozou strecha dole znacka PP-PPPPP a ja som ho strasne zavidel >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.05.11  20:41

Koupila to jeho přítelkyně. Byli domluvení, že pojedou do Německa pro Porsche 911, ale ona cestou na Chodově potkala tohle SL, tak ho koupila. On málem omdlel...

Opět věc vkusu, ale SL se mi líbí.
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 29.05.11  19:04

Zrovna nedavno jsem premyslel, kdo utrati horentni sumu za auto v zakladu stare pres deset let a uz to vim, tvoji kamaradi >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.05.11  18:26

« SL za dobrou cenu

Kamarád prodává SL: [odkaz] Nedávno ho kupoval, ale chce 911tku. Je tam odpočet DPH, a samozřejmě dohoda.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.05.11  18:10

« Re: první problém Priuse- není slyšet

To nepůjde, já si kolikrát ani nezapnu rádio... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 29.05.11  15:52

Dylane, v garazi mi uz tak 8 let lezi ladem mocny subwoofer JBL zmeho prvniho auta a tunerskych let. To by mohlo tvuj problem vyresit. Dam za odvoz >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.05.11  09:32

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Dobře ten dotyčnej! :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 29.05.11  09:21

To mi s Priusem asi neprojde akorát jsem ho viděl jednou a jelo ještě proti, jinak ho vídám často na videjích. >:D

Ten komentář pod videem je super >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.05.11  05:31

Koukal jsem na známou reklamu, a rozesmál mě ten první příspěvek pod videem o romech: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.05.11  05:02

Ahoj! Už jsem přemýšlel, co všechno bych z Priuse do 911 chtěl. Ale zase tichej sporťák, to taky nejde... >:D
    Doporučuju si Prius vyzkoušet, totálně to změní pohled na auto, je to technická hračka.
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 28.05.11  23:06

Tý jo, já teda Priuse viděl jen jednou >:D nechystáš výměnu? Že ty budeš mít Prius a ženě dáš 911? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.11  20:47

Dnes jsme se synem koupili mamince další Prius, ten samej: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.11  20:46

Strašně rád teď jezdím Priusem, beru si ho i tam kde bych měl dělat parádu s 911. Je to strašně dobré a kvaltitní auto! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.05.11  20:06

« Re: setkání s JanPribik

>:D Jo, jo....přesně nějak takhle jsem si váš celý rozhovor představoval..... :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 28.05.11  19:55

Proč nefunguje hybrid pouze na elektřinu u X6 nebo Cayennu, to je jasné, váha vozu a tuna elektroniky na palubě...
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 28.05.11  19:53

Je pravda, že minulý rok když jsem byl s přítulkou na KSA, tak se vedle nás mihl stín a co vedle TESLA, to stejné elektroskůtry, minimální hluk.
    Na jednu stranu mám rád zvukový projev pořádného motoru, ale na druhou stranu jemný svistot Boxsteru E je úžasný :yes:
    Jinak Petře gratulace k Priusu, přítulka o něm také čím dál více uvažuje
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 28.05.11  19:53

Je pravda, že minulý rok když jsem byl s přítulkou na KSA, tak se vedle nás mihl stín a co vedle TESLA, to stejné elektroskůtry, minimální hluk.
    Na jednu stranu mám rád zvukový projev pořádného motoru, ale na druhou stranu jemný svistot Boxsteru E je úžasný :yes:
    Jinak Petře gratulace k Priusu, přítulka o něm také čím dál více uvažuje
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.05.11  18:48

Já jen dost dobře nechápu proč nejde o "trapný pokus jezdit na baterii" u X6 apod. a například u Priuse ano? Podle mě je každý pokus o nějakou novou technologii krokem kupředu. Všichni to podle mě dělají pro peníze ....
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.11  17:17

Chucku, někdy mi přijde že ti někdo ublížil...

Možná sis něco o Priusu přečetl, ale jízda je něco úplně jiného. Jakmile dáš volnoběh či zastavíš, běží jen elektromotor. Žádné kouření z vejfuku. Systém start/stop se začal naštěstí dávat do řady aut. Podle mého je to důležitý směr.
    Nebo myslíš, že až jednoho dne ukončí výrobu benzínových a naftových aut, tak se začne říkat, že to byla špatná cesta?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 28.05.11  15:36

jj u hybridů je to velký problém potažmo elektrická auta obecně... všichni jsou zvyklí na nějaký hluk... někde tuším v americe vydávají auta zvuk motoru či nějaký výstražný zvuk že jedou... mám pocit že snad tesla? nebo něco takového má v sobě nahrané zvuky aut a řidič si už jen vybere jaký typ motoru chce a ty zvuky jsou interaktivní s tím jak auto jede... tudy povede cesta z elektronudy... těším se na dobu která bude někdy v době mého důchodu až vytáhnu stařičký V8 a všem spadne huba co to je za idiota s takovym smradlavym hlučnym hnusem... současná elektrospalovací auta beru jako tragédii mimo luxusní třídy jako je X6, S, LS kde nejde o trapné pokusy jezdit na baterie atp... trochu se chytnu konspirační teorie a jen si povzdechnu že nebejt takového významu peněz vs. ropy už bysme dvacet let jezdili na vodík a všichni by byli spokojení... vis možnost vzít vodík téměř zdarma kdekoliv a jeho relativně snadnému využití pro výrobu elektřiny... nehledě na opět trapné pokusy dělat z vodíku neskutečný problém tím že ho budeme někde rovnou tankovat... proč? na co mi ho má někdo vyrábět a já musím někam jezdit když už před 15 lety dokázal frajer v africe na kolenou auto do kterýho jedním koncem leju vodu a vše si udělá samo? opět prachy... další firmy na izolaci nádob do kterých by se dalo investovat atp atp atp... skok zpět... z toho důvodu beru baterie autech jako je tesla, prius atp jako opět snahu vydělat peníze a né skutečně dobrý směr vývoje techniky pro auta vis zřejmě velké náklady na vývoj a výrobu takových aut kde baterie určitě sežerou hodně peněz a je to pak na těch autech vidět že se musí šetřit aby nestálo milion... Je to dnes jen hnus vidět co se všude děje...
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 28.05.11  13:32

Tak ten stejný problém má švagr s RX450h >:D když s ním byl na předváděcí jízdě přejel skoro několik lidí protože si to na přechodu nakráčeli aniž by někdo tušil že jede auto >:D a asi se mu to zalíbilo a hned si ho objednal ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.05.11  12:54

okno dole volume doprava >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.11  12:03

Nebo dáme na zrcátko zvonek... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 28.05.11  11:50

Holt budeš muset během jízdy vydávat zvuky ty jako řidič!!!
    [odkaz] >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.11  11:41

« první problém Priuse- není slyšet

Všiml jsem si toho za týden 3x. Teď jsme byli nakupovat, a před autem se promenádovalo několik lidí. Teprve když se otočili, tak se lekli. Někde jsem četl, že do Priusů nahrávají falešné zvuky motoru. Je to docela problém, protože je otázkou času, kdy žena někomu přejede nohu...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.05.11  06:50

>:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto JanPribik

JanPribik 27.05.11  22:47

Poustniku, to nebylo z vrozené slušnosti, jen jsme pro pomluvy mazdy 5 a peugeot 207 nemeli cas probrat nic jineho >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.05.11  22:39

A jó, vlastně! Tak dobrou noc Brandone, ať se ti něco hezkého zdá o tvé milované Kelly, a neboj, brzy ti tvoje největší první jediná životní láska přijede... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.05.11  22:36

ano verime co ak to cita kelly >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.05.11  22:35

Jojo, spát, to ti tak věříme! >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.05.11  22:32

>:D ja sa na dnes lucim dobru noc prajem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.05.11  22:29

Na to existuje taky recept- utírej skla posmrkaným kapesníkem, a tím vytvoříš bezpečnostní folii... :-)

Pokud chceš zatmavená skla, tak si vytírej pr... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.05.11  22:25

dylan som potom zvedavy este na cenu tych bezpecnostnych folii myslim ze sa budem citit bezpecne aj za tymi sklami co mam >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.05.11  22:10

Ale zase to bylo upřímné... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.05.11  22:10

Čtu, že jste dali srazík s Honzou. A všechno v pohodě. Až na to, že z vrozené slušnosti jste si nahlas a na rovinu neřekli, že auto toho druhého stojí za starou belu...... >:-[] >:-[] :-! !
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.05.11  21:55

...a taky jsem nikdy nechtěl spát v sudu... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 27.05.11  21:52

hotovej Diogenes >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.05.11  21:51

Ale já taky nikdy nechtěl automat, nikdy nechtěl SUV, nikdy nechtěl V8, nikdy nechtěl Porsche, nikdy nechtěl sporťák, nikdy nechtěl hybrid... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.05.11  21:47

Teda, tak takhle rychle bych chtěl měnit názory... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.05.11  21:40

takze zrkadla stoja ako kapota ? hmm nejak sa mi tie co mam zacali opat pacit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.05.11  21:27

Tolik jsem platil za zrcátka, míň materiálu ale víc práce...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…