Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chuck Norris 04.06.11 22:36
« Re: SLS AMG Roadster
ty jsi ale pěkně vychovaný!! to by mě zajímalo kam na ty výrazy chodíš!!! nechci aby to vypadalo tak zjednodušeně nebo ohraně ale stejně mě příjde že každá mladá žába má hubu jak pračku na čů když uvidí tu starou známou kabelku LV ať bych to chtěl vidět jakkoliv psychologicky tohle mi z toho prostě leze před třiceti lety to byl zase kožich, před 10tis lety zase postavení ve smečce no... doba postoupila... -
Dylan McKay 04.06.11 17:06
Nene, seděli jsme v restauraci New York, měli jsme včera sraz základky po 22 letech!!! Kurvadrát!!! >:D
Pán už měl klasiku SLS AMG stejné barvy, ale u Mercedesu ho vyměnil za Roadster.
Do Prahy jsem jel brzy ráno. Od domu k domu 70 minut. Teď mi vezmou i papíry na hlavu... :-| ;-) -
Chuck Norris 03.06.11 23:39
to je hodně nepovedená fotomontáž... nicméně sls se přece ještě v kabru nedělá?! ne? ano, máš pravdu-zvuk je na autě jedna z nejzajímavějších věcí... PS. já si kupuju auta kvůli zvuku! vis octvia tdi 1999!!!!! nevím... vedle lamba galarda to sls vypadalo jako auto... lambo vypadalo jako model na poličku... sls má styl a je to nejhezčí retro supersport- protože je skoro jediný:-) (v těsném závěsu ikdyž zpracováním američan- camaro ss a challenger) a myslím že už jsem se do něj naučil nastupovat tak jednoduše že to s žádným jiným supersportem tak jednoduše a pohodlně snad ani nejde.... a bude to podle mě díky té vykousnuté střeše... a když tam začnou prudce klesat otáčky a to auto začne kašlat do konečníku je to extáze lepší než v posteli... -
Brandon Walsh 03.06.11 22:19
« Re: mytí auta
aj ked som taktiez nazoru, ze rucne mytie je relax dnes to bolo v mojom pripade opacne. nejaky dobrak kosil travnik okolo parkoviska kde stalo, vcera celu noc prsalo, takze sa to krasne vsetko prilepilo a mal som polovicu auta zelenu, polovicu zltu, kedze som v takom aute nemienil ist tak som to musel v priebehu 10 minut umyt >:-[] taky spoteny som este nikdy nikde neprisiel >:D -
Ronault. 02.06.11 20:14
IBC mám asi 200 metrů od baráku :-) Já myju doma ručně, ne wapkou, ale normálně hadicí, houbou, kyblíkem, žádné placení ;-) Ale ano, flekaté auto se může stát, hlavně černá je v tom problematická, to chce prostě vodu stáhnout a vysušit jelenicí... a taky... nemyl jsem auto ještě tady v Brně, tady to může být špatné díky pekelně vápenité vodě. -
Mig_35 02.06.11 19:52
Některé myčky mají takzvané "carlite" kartáče, které jsou ke karosérií tak šetrné, jako ruční mytí... můžu doporučit. V Brně je taková myčka např. v IBC na Příkopě, v podzemních garážích.
Jezdím tam na střídačku s ručním mytím. Jednou za čas jezdím na vapku, abych tam za proházených 150-200 korun docílil nasrání a flekatého auta:-) -
Mig_35 01.06.11 07:42
« Re: Prvni den s DBS Volante
Chucku, vím, že ty jediný dokážeš prásknout s točitejma dveřma:-)
ale - každá firma je tady přece jen kvůli tomu aby vydělávala peníze, k čemuž patří to, že
vyrábějí to, co po nich zákazníci chtějí... kdyby se to neprodávalo, tak by to nevyráběli, že...

No, a jednou se zakousl do jedoucího. Jednou...