Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 10.06.11 18:14
« Re: Acer Ferrari
Já se ještě nikdy na osobu blízkou nevymluvil, ale mohl jsem- když na fotkách nebylo vidět kdo RR řídil.
Trest pro vlastníka vozidla? Respektoval bych to, ale ne od vlády takovejch korupčnickejch lotrů, kteří si reformy vyložili zbídačením obyvatelstva! :no:
-
Ajin(MoDo Team) 08.06.11 18:34
To jsem rád, my se scházíme skoro každých 14 dní, ale je pravdou, že na tvůj příjezd budeme muset zorganizovat něco většího, i když na druhou stranu, vždy jsi tam měl kouzlo překvapení, když vzpomenu na příjezd Kajakem, nebo pak muranem ;-) takže dám vědět. Porschi zdar. -
Brandon Walsh 07.06.11 11:05
ja ked som kupoval iphone tak bol len anglicky tiez, hovorim predajcovi prosim vas vypnite mi sluzbu clir, on hovori preco ? lebo budem vyvolavat ako mafian a v tomto anglickom mobile nikto nenajde kde sa to vypina a pridem otravovat vas >:D dobre pane mate to deaktivovane, no malo to aj vyhodu kelly sa mi nebabrala v mobile, na prijazde sa pracuje ale je tu mensi problem s kolegyninou prace neschopnostou -
Brandon Walsh 07.06.11 10:36
« Re: SLS AMG Roadster
otec mi vcera rozpraval pozeral sudnu sien a bol tam dajaky rozvod zevraj chlap chodil tri krat do tyzdna do bordelu, potom ako staly zakaznik zacal pre nich robit gigola, zarobil s tym 30 000 E ktore presukal v tom istom bordeli a este popri tom predaval semeno >:D -
Dylan McKay 07.06.11 08:09
PS: dneska se mi zdálo, že jsem někam jel, a zrovna tam byl sraz Porsche. Tak jsem tam zaparkoval, abych udělal pár fotek, ale když jsem se vrátil k autu, tak tam nebylo! Normálně ho někdo ukrad! Ale to nejzajímavější z dnešního snu: moje auto bylo žluté! >:D -
Dylan McKay 07.06.11 07:48
Víte kdo rozhodl nedělní Superstar? Slováci poslali hodně sms, ale jak jsem četl novinky.cz a jejich legendární hnojem zanesené diskuse, hlavně ošklivé Češky, které mohly zahojit své mindráky na krásné Gunčíkové. Gábině se omlouvám, že jsem ji neposlal jediný hlas, tak jako nikomu. Já raději posílám sms na povodně, ne na blaho bossů Novy...
Toliko ranní bulvární okénko... ;-) -
Chuck Norris 04.06.11 22:36
ty jsi ale pěkně vychovaný!! to by mě zajímalo kam na ty výrazy chodíš!!! nechci aby to vypadalo tak zjednodušeně nebo ohraně ale stejně mě příjde že každá mladá žába má hubu jak pračku na čů když uvidí tu starou známou kabelku LV ať bych to chtěl vidět jakkoliv psychologicky tohle mi z toho prostě leze před třiceti lety to byl zase kožich, před 10tis lety zase postavení ve smečce no... doba postoupila... -
Dylan McKay 04.06.11 17:06
Nene, seděli jsme v restauraci New York, měli jsme včera sraz základky po 22 letech!!! Kurvadrát!!! >:D
Pán už měl klasiku SLS AMG stejné barvy, ale u Mercedesu ho vyměnil za Roadster.
Do Prahy jsem jel brzy ráno. Od domu k domu 70 minut. Teď mi vezmou i papíry na hlavu... :-| ;-)