Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 12.06.11 21:06
« Re: nejoblíbenější auto
taktiez ma to napadlo >:D dnes vecer by som si mal pred zrkadlom nacvicit
kelly ? musim ti nieco povedat. mam syna >:D
pripadne ked som bol maly som pocuval chaoss
ked povedala par poslednych slov prial som si aby tych deti bolo sto, zivot s aidsom je pekne na pr.d >:D -
Brandon Walsh 12.06.11 20:59
jedine ze by sme sa stretli este niekedy opat k comu z mojej strany urcite nedojde o kroniakovi netusi a za ten cas co som ju nevidel som samozrejme dorastol do krasy >:D takze som zvedavy ci ma vobec spozna a samozrejme som zvedavy co vlastne chce >:D -
Brandon Walsh 12.06.11 20:52
dnes som pozeral na internete autosalon z primy a zodpovedali tam moju otazku ohladom parkovacieho asistenta alebo ako to volaju zaujimalo ma ci to dava pozor na kolesa a obrubniky no a ked prsi nedava >:D focus sa krasne zahryzol a spravil niekolko zubov :no: >:-[] -
David Silver 11.06.11 21:56
Také jsem Tě rád viděl :yes: A děkuju moc za plakát, je krásnej! :-) :yes: :yes:
Musím se překonfigurovat na nižší vozy >:D Ale Prius to je technicky fakt vynikající auto, ta elektřina je supr věc :yes: :-) Taky mi příde hezký že řidič před sebou nic nemá, ale pak za míle daleko je displej se vším důležitým :-) Co grilovačka? Stihli jste to než začlo pršet? -
Dylan McKay 11.06.11 06:29
« Cars 2
Když vidím ukázky k novému filmu, tak jsem smutný. Amerika to bez střelby a výbuchů vážně neumí? Ani ve filmu pro děti? [odkaz] ;-\
Malej už má sbírku 26 kovových autíček Cars- ještě nemá zdaleka všechny, a v obchodech už se začaly objevovat auta z Cars 2!!! ;-) -
David Silver 10.06.11 21:05
Ahoj,
Dylan: tak na Vysočinu jedem :-) napíšu až tam budem ;-)
PS: po té co jsi mi napsal zprávu, jestli jsem tě prozvonil, omlouvám se, prodal jsem iPhone a než si seženu náhradu, zvykám si na starej mobil a nechtíc jsem klikl na volat místo odepsat... :-| -
Dylan McKay 10.06.11 18:14
« Re: Acer Ferrari
Já se ještě nikdy na osobu blízkou nevymluvil, ale mohl jsem- když na fotkách nebylo vidět kdo RR řídil.
Trest pro vlastníka vozidla? Respektoval bych to, ale ne od vlády takovejch korupčnickejch lotrů, kteří si reformy vyložili zbídačením obyvatelstva! :no:
-
Ajin(MoDo Team) 08.06.11 18:34
To jsem rád, my se scházíme skoro každých 14 dní, ale je pravdou, že na tvůj příjezd budeme muset zorganizovat něco většího, i když na druhou stranu, vždy jsi tam měl kouzlo překvapení, když vzpomenu na příjezd Kajakem, nebo pak muranem ;-) takže dám vědět. Porschi zdar. -
Brandon Walsh 07.06.11 11:05
ja ked som kupoval iphone tak bol len anglicky tiez, hovorim predajcovi prosim vas vypnite mi sluzbu clir, on hovori preco ? lebo budem vyvolavat ako mafian a v tomto anglickom mobile nikto nenajde kde sa to vypina a pridem otravovat vas >:D dobre pane mate to deaktivovane, no malo to aj vyhodu kelly sa mi nebabrala v mobile, na prijazde sa pracuje ale je tu mensi problem s kolegyninou prace neschopnostou -
Brandon Walsh 07.06.11 10:36
« Re: SLS AMG Roadster
otec mi vcera rozpraval pozeral sudnu sien a bol tam dajaky rozvod zevraj chlap chodil tri krat do tyzdna do bordelu, potom ako staly zakaznik zacal pre nich robit gigola, zarobil s tym 30 000 E ktore presukal v tom istom bordeli a este popri tom predaval semeno >:D -
Dylan McKay 07.06.11 08:09
PS: dneska se mi zdálo, že jsem někam jel, a zrovna tam byl sraz Porsche. Tak jsem tam zaparkoval, abych udělal pár fotek, ale když jsem se vrátil k autu, tak tam nebylo! Normálně ho někdo ukrad! Ale to nejzajímavější z dnešního snu: moje auto bylo žluté! >:D -
Dylan McKay 07.06.11 07:48
Víte kdo rozhodl nedělní Superstar? Slováci poslali hodně sms, ale jak jsem četl novinky.cz a jejich legendární hnojem zanesené diskuse, hlavně ošklivé Češky, které mohly zahojit své mindráky na krásné Gunčíkové. Gábině se omlouvám, že jsem ji neposlal jediný hlas, tak jako nikomu. Já raději posílám sms na povodně, ne na blaho bossů Novy...
Toliko ranní bulvární okénko... ;-)