Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
JanPribik 21.06.11 19:56
« Re: nemám rád Fiat Punto
to jsme se nepochopili, resp. bereš řešení přímo od pojišťovny. Já si půjčil 330d přímo z inveltu a pak to dal pojišťovně k proplacení a ok. V těch pojišťovnách se člověk musí vyznat a znát ty jejich kličky. Mám na to super člověka, jak říkám, kdybys měl zájem, dám kontakt.
Tak hlavně ať to rychle daj do kupy -
JanPribik 21.06.11 01:52
ahoj,
tak poršák již není panna... kluci od fólií z tebe už budou mít noční můry... ale i tak mi připadá 200 papírů nějak moc. Porsche není servisně zase tak přepálené, aspoň že ti to v tomhle případě mlže být jedno...
Jinak kdybys chtěl, tak znám člověka, který mi při podobným ťukanci s M3 dokázal z pojišťovny vytáhnout ušlý získ...a jednalo se o velmi zajímavé bolestné. A to nepočítám náhradní auto a další výhody... když tak zavolej
P.S. včera jsem přijel z dovči... jsem plný zážitků, zvláště když jsem přehlídnul v 60ti retardér a rozsekal přední spojler. Není nad to zjistit, že asistenční služba nefunguje spolehlivě ani u těch nejvyhlášenějších značek... Zítra auto posílám do drážďan na opravu, jsem zvědavej, jak se vycení.
-
Chuck Norris 20.06.11 23:03
to je mi líto... jestli to nebylo bouraný tak je to velká škoda... aspoň že to není víc ale uvidíš co ti řeknou na to zavěšení... mě by to zvlášť na takovym autě mrzelo hodně a obdivuju že to bereš tak s nadhledem... bohužel tohle se může stát každýmu ikdyby jel s jakýmkoliv autem...:-( dá se jen doufat že se to zrovna nám nestane... nebyl jsi náhodou v pátek nebo sobotu na náměstí republiky v praze s priusem? -
woody-alien 20.06.11 22:32
A sakra. Škoda každé škody a toho vyřizování. ;-\
Ale něco bude na tom co psal Ronault. Dnes neměla svůj den nejen červená auta, ale i černá. Zde chybující Punto a náš soused s černou Octavií Combi II se domů vrátil s pěkně pobouchaným pravým zadním blatníkem.
Ještě že jsem dneska nikam nemusel. Poslední dobou mám nějak smůlu a černý auto. To není dobrá kombinace.
No jo, Dylane, je to k vzteku ale nenaděláš nic...Tak ať s tím máš aspoň co nejmíň starostí. -
Ronault. 20.06.11 22:09
Jaaaj, tak to naštve. Dneska byl asi nějaký špatný den pro červená auta. Soused (osobně jej neznám, taky nemůžu znát každého Demetera a Deža v okolí) dneska taky dojel s levým předním blatníkem a dveřmi nabouranými, jen u něj to asi nebude za 200 000 na 15 let staré Omeze... Inu červené auta dnes neměla svůj den. -
Dylan McKay 20.06.11 21:25
Opravovat se bude, je to vlastně jen stavebnice dokud nelítaj airbagy. U Porsche jsme byli v pátek objednat odrážedlo. O to víc mě potěšila poznámka prodejce: "Pane Š., Vám se u nás nějak líbí!" >:D
Tak jsem aspoň vzal Silverovi plakát... ;-) -
Dylan McKay 20.06.11 21:03
Je to odhad servisáka. Třeba už vím, že blatník je za 23.000 Kč. Dál to bude nárazník, minimálně jeden chladič, plastový podběh, blinkr, spodní plast. Dokonce mi chtěli dát i nové PP kolo! Ale to jsem zatím odmítl, protože bych měl jedno nové a tři staré... >:D -
Dylan McKay 20.06.11 20:48
Poslal jsem ti mail s fotkama. Paní nekoukala, byla pak hodně vyděšená, ale ještě víc byla vyděšená, když jsem vtipkoval. Se.re mě to, ale co mám dělat. Naštěstí mám takovou pojistku, že byl odtah z Klatov do Prahy zdarma, a ač to nevypadá- škoda asi 200.000 Kč! Auto je nepojízdné, vytekla všechna chladící kapalina.
Auto je u Porsche, zítra budu vědět víc. -
Dylan McKay 19.06.11 19:01
« Den s Brandonem
Tak jsem dnes měl příjemný den se vzácnou návštěvou. Ani mi nevadilo že mi zmokla naleštěná 911, když jsme se jeli projet. Dokonce jsme potkali i Goofa! Dlouho jsme si povídali, a taky proběhl doutník na balkóně: [odkaz] ;-)
Díky za návštěvu, a těším se příště! ;-) :yes: -
woody-alien 19.06.11 11:21
« Re: Porsche Prior
V souvislosti s Čechomorem mám ještě jednu veselou historku z natáčení.
Moje kamarádka pracuje jako osobní sekretářka šéfa českýho zastoupení firmy Reichhold (syntetické pryskyřice). Před pár lety těžce "vězela" v Čechomorech, hrála si je doma i venku a prostě je měla v hlavě stále.
Jednou jeli na krátkou služební cestu a v autě se usadila ona, její šéf a dva nižší "kravaťáci". Krátce po startu, když panáčci probírali jakousi strategii, Petra ztratila pojem o čase a místě a do tlumeného hovoru žcistajasna zahulákala :
"Na Vsetíně, tam je lúka..." >:D
Tím dokonale zbourala pracovní atmosféru, kravaťáci slzeli smíchy a Petra byla rudá ještě druhej den... >:-[] -
Ronault. 18.06.11 21:55
« Re: Porsche junior
Švihák: Mě o automatickém připojování k mobilu povídej. Přišel mi účet na 3500 a 1500 Kč, musel jsem O2 pohrozit a pak mi zaúčtovali jako měsíční paušál. Nechal jsem si to zablokovat.
Pak mi nabídli net zdarma na měsíc, tak jsem to odkývl, po měsíci zrušil a přišli mi vyúčtování na 120, že prý se mi mobil i po vypnutí opět připojil...
Chápu, dobrá, připojil, ale jak to mám sakra vědět? Teď přešla přítelkyně k Vodafonu. Na O2 pobočce se nás ptali proč a blbeček se mi snažil tvrdit, že O2 má totéž co Vodafone a stejně přehledné, že už i oni mají svou verzi samoobsluhy, tak jsem mu řekl, že mají, ale teprve první měsíc, Vodafone tohle má snad 6 let, navíc u O2 tě nikdo neupozorní, že jsi překročil jakýkoliv limit, nic. Až před 14 dny asi pod velkým nátlakem prý začli posíla SMS, když se připojíš k netu a využiješ více jak 15 Kč.
U Vodafonu průběžně vidíš v jejich samoobsluze kolik jsi přesně provolal z paušálu, poslal SMS a kolik budeš platit, ne jak u O2, kde tě nechají klidně provolat několik tisíc... :no: :no: :no:
No nic, tak jsem si trochu ulevil od vzteku na tohodle operátora, kterého hned po ukončení smlouvy opouštím.
Mimochodem, když jsem uzavíral smlouvu, tak jsem odmítl telefon, že na 250 Kč jako minimum se s paušálem za 185 Kč nedostanu, teď vidím, že jsem si mohl vzít i mobil s paušálem za 400 měsíčně... zpětně to samozřejmě nejde.
Inu O2, nikdy více :no: -
woody-alien 18.06.11 21:52
« Re: Porsche Prior
Poustnik : Velkej souhlas, naživo bývá muzika o dost zábavnější. Sice mám za sebou punkový i metalový období a "kotel" pod pódiem býval můj druhej domov >:D , přesto nejvíc v životě jsem řádil na dvou zcela odlišných kapelách. Na Sugarcubes (bývalá kapela zpěvačky Bjork) v Edenu a na Čechomorech v ústeckým letním kině.
[odkaz]
>:-[] :yes:
PS: On je to taky pěknej punk a poslechněte si text až do konce. >:D