Porsche 911 (švihák lázeňský)
Dylan McKay 03.07.11 12:29
« Re: S II
Ahoj, jsem z toho nesvůj. Malej ťukanec, kdyby netekla voda mohl jsem odjet. Jestli mluví o škodě až 350.000 Kč, tak tady mám před sebou noviny s reklamou na Suzuki SX4 za 229.900 Kč...
[odkaz] - blatník, nárazník, chladič, plastový podběh, blinkr, lak. Nic víc podle mého potřeba není. -
JanPribik 03.07.11 12:21
ahoj,,
chvíli jsem tu nebyl a už koukám, že částka na opravu se astronomicky vyšplhala... Co ti tam prosím tě všechno mění? U 911, která má motor vzadu nechápu, co se mohlo takto poškodit. A pokud to je, jak píšeš, tak to vychází na práci cca 100 000 a to je tedy skoro 48 hodin čisté práce...
Jinak jak se máte? neplánuje se nějaký sraz? rád bych přijel -
white label 02.07.11 20:30
Zino
Pojištění každého auta ne, to už by pojišťovny neexistovaly. Třeba já platím už 5 roků havarijku na jedno a 4 roky na druhé auto (+ satelitní vyhledávání na obě) a zatím žádné plnění nebylo. Kdybych všechny "vyhozené" prachy v životě za veškeré poj. sečetl (i s odpočtem za všechny plnění), tak mě asi odvezou..., jsem těžce v mínusu... >:-[] -
Dylan McKay 02.07.11 19:14
« Re: S II
My jsme dnes jeli na Vysočinu, cestou jsem byl vyfakován řidičem vínového Citroenu C4, který se za náš Prius nalepil. Pak nás podjel, a začal fakovat na další auto. Byl velkej provoz, takže stejně nikam neujel. Šlápl jsem do hybrida, během osmi minut tam měl stovku, C4 jsem dohnal, a jak jsem jel vedle něj, začal jsem se mu smát a ukazovat na něj. No měl barvu jako jeho auto... :-) -
Brandon Walsh 02.07.11 19:03
« Re: S II
my sme najskor boli radi ze nesla na svojom no to sme nevedeli do akeho servisu to musi dat, este aj policajti jej dali 60 eur pokutu (sa mi zda) chlapik do ktoreho buchla mal skoro promile, ten vyviazol bez ujmy, siel som vtedy za mamou ked to riesila na mieste s policajtom a co ma najviac zaskocilo policajt vravi podte za mnou na policajnu stanicu, a ozran si pekne sadne do feldy a ide za nim, plytvanie naftou za cely cas skoro hodinu motor nastartovany klima nastavena na prijemnych 21 stupnov, svetlo predne nesvietilo, to je organ :no: -
Brandon Walsh 02.07.11 18:53
« Re: S II
poistenie kazdeho auta sa oplati mama minule tukla astru z roku 1997 vsetci sme si mysleli ze oprava bude stat max 100 eur a fakturu vystavili na 1200 >:D nechcel by som byt na mieste mechanikov ked zistila ze plati 10 percent spoluucast tak im vynadala ze sa hanbila ist prebrat auto >:D -
Dylan McKay 02.07.11 18:52
« Re: S II
Spousty dílů se dá koupit na Aukru. Nárazník i blatník. Všechno se ale dá koupit přes jakýkoliv servis. Počítal jsem s kamarádem servisákem škodu. I s lakem to dělalo max 60- 70.000 Kč. Proč do Porsche chodí jediný pojišťovák? Kolik lidí pojede díky mé nehodě k moři? :-! -
Brandon Walsh 02.07.11 18:41
« Re: S II
dylan minule som sa v bratislave nudil tak som siel do hrackarstva a neveril som kolko modelov cars 2 uz predavaju hned som si spomenul na svihacka ako mi ukazuje blesk blesk :-)
oprava za 350 000 ? oni si skladaju v garazi popri tom dalsiu 911 ku ? >:D -
white label 02.07.11 17:20
švihák
Mám ho už taky, je fakt hodně dobrý, už jednička byla vynikající, ale tohle je zase o slušný kousek dál. To HD video je na tom mega dispeji fakt husté, ale i fotky jsou parádní a spousta další věcí, tak před deseti lety bych nevěřil, že něco podobného za ty prachy už bude teď na trhu, "Ajfon", nebo Nokia se na to nechytají. Synátor mi ho ale (za vysvědčení) "zabavil", takže já si počkám znovu do září (budu prodlužovat smouvu) na druhý kousek, myslím, že do té doby nic lepšího podobného stejně nebude. -
Dylan McKay 02.07.11 17:02
« S II
WL, ten Samsung je fakt neskutečnej! Sice nevím co je to ten dvoujátrovej profesor, ale fachá fakt rychle a dobře! :yes:
911 ještě není, v pondělí přijde světlo. Zatím nic nebudu psát, ale snad v Porsche ví co si na pojišťovnu můžou dovolit. Byl to lehký ťukanec, dle mého stačilo vyměnit blatník, nárazník, blinkr, chladič a plast nad PP kolem. Díly ale stály 120.000 Kč, práce a lakování vše zvednou podle odhadu servisu na 300- 350.000 Kč!!! -
Ronault. 30.06.11 22:44
« Re: Redakce
Švihák: A psal jsi ten e-mail panu Láníkovi, jak jsme se o tom spolu bavili? Odpověděl? Se "zdravým rozumem" holt bude třeba žít. Je to jen internetový nikomu nic neříkájící nick. ;-)
Chuck: Když máš problém obhájit si své výtky, tak je raději nepiš, ušetříš si tím mnoho starostí. Hlavně si ale vezmi z mého příspěvku ten závěr, pokud se ti to nelíbí, tak napiš konkrétně panu Foktovi, buď odpoví nebo ne, ale nechápu, proč ho v jiné diskuzi, kterou on stejně nemůže číst, pomlouváš a kritizuješ? To se bojíš jeho vyjádření? To mi vadí prostě a nedokážu nereagovat. Taky přece nepříjdu na diskuzi na autoweb a tam nepoposuji tebe ve zlém ;-) -
Chuck Norris 30.06.11 21:27
« Re: nemám rád Fiat Punto
a ještě jsem si přečetl ten prostředek ač jsem nechtěl... ale je vidět že v textu se moc nevyznáš... psal jsem celkově o tom že to co napsal ten pisálek na auto.cz se snažilo neohrabaným a levným způsobem z naprosto levého článku udělat něco vtipného jako dělá klárkson a spol. Teď lituju že jsem z toho nevynechal jména když tě tu čtu... možná bys to pak pochopil lépe. -
Ronault. 29.06.11 21:09
« Re: nemám rád Fiat Punto
Nikde jsem nepoužil, na rozdíl od tebe, žádné urážlivé slovo. Jen testy pana Fokta už čtu velmi, velmi, velmi dlouho a vím, co píše a jak dokonale umí popsat jakékoliv auto, taky dokážu pochopit, když chce čtenáře, kteří mají zájem a jsou na to hned na začátku upozornění, obohatit o jeho krátké dojmy, často ale daleko obsáhlejší a kvalitnější, než se můžeme na jiných serverech nebo zde v recenzích dočíst po tisících kilometrech.
Srovnávat situaci Klarksona, který vyrábí zábavný pořad už pěknou řádku let, pro BBC, která má desítky milionů diváků a (i když v ČR nejsledovanější) lokální server o autech, je úsměvné. Nicméně jak píšu v začátku, to množství testů a zkušenosti pana Fokta jsou tady na serveru snadno doložitelné a kdo čte, ten si to umí dohledat.
Nějaké porovnání Oktavie po tuningu a kdesi cosi... s tím na mě nechoď. BMW dalo na test konkrétní sériové auto, Mercedes taky, pan Fokt napsal krátké dojmy, ne test, někoho to zaujalo, někdo má problémy to příjmout. A ten ton volím proto, že se snážím tu tvou nucenou konfrontaci za každou cenu, předvést na tobě. Nicméně proč nenapíšeš panovi foktovi přímo do diskuze? Na diskuzi odpovídá velmi vřele. -
Chuck Norris 29.06.11 20:56
« Re: nemám rád Fiat Punto
nevím proč musíš mít co se mě týče vždy takový tón... ale mě je to celkem fuk a jsem rád že tě to baví.. v reálu bys takový nebyl... nicméně k věci: tak když je tak dobrý ať to dá do svého nového blogu který mu tedy rádo auto.cz zřídí a nechá tohle na velké testy... dojmy z řízení by si mohl když je takový profík nechat až na normální test.. v jedné zatáčce jezdí každé auto stejně... možná by tu zatáčku projela stejně i vytuněná octávka na stejných gumách... a ještě k tvému názoru: já zase znám jiné lidi kterým bych věřil co je dobrý a co ne... jaké má tenhle pán či mladík nebo kdo to je předpoklady pro tuto práci když ho tak dobře znáš? pouč mě kddyž na to máš a neplácej urážky... to umí každý... -
Ronault. 29.06.11 20:32
« Re: nemám rád Fiat Punto
CHucku, až budeš mít tolik zkušeností, co pan Fokt a budeš schopen napsat takové kvalitní testy, jako on, plus ti za to někdo bude chtít alespoň zaplatit, tak pak si můžeš s pana redaktora, jednoho z nejlepších na tomto serveru a v česku vůbec, dělat šloufky.
O tom, že Klarkson je spíše komik než odborník a TG je pro pobavení než pro jasná data, se není nutno vůbev bavit.
A na začátku máš napsáno, že toto by autor rád směřoval do blogu, kdyby měl tu možnost, ale nemá. Co na tom nechápeš? -
Chuck Norris 29.06.11 20:20
« Re: nemám rád Fiat Punto
a tohle je recenze zkrachovalého pisálka... v kontextu rádoby mikrotestu to pěkně korunoval koncem kdy se snaží udělat show se žraním dětí... klarkson na to má koule a bbc prachy... tenhle článek je škoda číst... chtěl bych nějaký nový web o autech s auty... -
Chuck Norris 29.06.11 20:14
« Re: nemám rád Fiat Punto
kdybych na to měl přebytečných 80 táců tak už to mám dávno na káře... koukal jsem i na zlatý a taky nejsou svým způsobem ošklivý... dobrá recese a každej si ihned všimne... na mém bejvalém kabriu naprostá nutnost to mít... nejhorší fólie jsou snad takový ty metalický nebo perleťový to je hroznej cirkus... a bílá matná na M5 a alfě je taky solidní úlet... taková barva patří na 20 starý favorit pick up. -
lotus-esprit.cz 26.06.11 10:25
« Re: auto.cz
bud v klidu, taky sem psal do redakce, ze jeden redaktor si vklidu bez meho vedomi pujcil 50 fotek k clanku a jeste je ve finale privlastnil nekomu jinymu .............. dopadlo to tak ze se na me vysrali, no jeste ze mam fotky aspon vodotiskovany. -
Dylan McKay 26.06.11 09:22
« Re: auto.cz
Brandone, 911 bude hotová příští týden. Byl jsem se na ní podívat, bez nárazníku je to Liazka. Ptal jsem se, jestli by tam šel nárazník z aktualneho modelu. Prý by i šel, ale pojišťovně by se to nelíbilo... >:D
Odrážedlo/kolo pro malýho ještě není, asi je o něj velký zájem. Ale koupil jsem si kšiltovku Porsche. Sice ji nikdy nebudu nosit, ale aspoň mám nějakou kšiltovku, ne? >:D