Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 11.02.14 08:26
« Re: Sen
vcera som bol v tescu a padol mi do oka casopis exclusive cars, zabaleny v obale, na titulke rolls a cena 3,50 Eur, jeden bol rozbaleny tak som nevahal a vrhol sa nanho,
na moje pobavenie hned po otvoreni reklama cez celu dvojstranku na golf variant, nasledne test c4 piccasso, hned v tesnom zavese test na spominaneho golfa, medzi to sa zamotal rolls co ma dost sokovalo preco take auto je v casopise exclusive cars, potom som to uz len tak zbezne prelistoval a co tam nemohlo chybat - neviem kolko stranovy test skody octavia >:D :yes: -
Brandon Walsh 22.01.14 16:12
« Re: Sen
musím sa pochváliť, na opierkach hláv spolupracovala manželka s týmom, neveril som, že nakoniec z toho bude reálne auto po všetkých komplikáciách >:D
Ak by mal niekto zájem ponúkam jej služby "automobilového", ale hlavne interiérového dizajnéra ;-) ostatné úchylné služby za príplatok >:D -
šmoula nešika 14.01.14 23:50
Sedí Babiš v kanceláři,
listuje si ve svém snáři.
Když tu dovnitř vrazí Berenika!
Spalovákové popelnice, či Tesla Model S,
to je, oč tu běží!
Aniž by šéfik hles, z křesla kles,
pod stolem teď leží.
Jakážto politika...
Milá pani, já to vim,
psali to v mých novinách.
Co vám na to povim,
nevyznám se ve spalinách.
Mně šla vždycky matika.
Co vám musím říci,
je vám to však v rici,
vlastním řepkové lány,
ziskové pro mě i podobné pány.
Toť logika.
Řepka se do benzinu přidává,
hezky se pak Agrofertu prodává.
Ne, ne, žádná elektrika. -
Dylan McKay 14.01.14 19:14
« Re: Konečně!
Drž se raděj svého hesla,
nežli ropák lepší Tesla!
do Brna však nedorazí.
Tak jak říkal Mojito,
ono málo kouří to.
Ještě je tu Fisker Karma,
stojí víc než Bolka farma.
Dojede až za polár,
benál, ele i solár,
jenom za těch půl míče,
musíš koupit tlumiče.
Dej si s chutí Primus,
ať venku stojí Prius!
woody-alien 14.01.14 17:50
« Re: Konečně!
Známej říkal, že prej radši
nežli jezdit Priuse
bude rukou leštit štangli
ve starým autobuse
Švihák na to: Berte Twizy
zpátečníci proradní
Nesmrdí a když na to přijde
postavíš ho na zadní.
Šňůru píchneš sousedovi
potají do zásuvky
Dobito je dřív než stihneš
vůbec nazout přezůvky
Zaparkuješ klidně tam, kde
Twiggy projít nemůže
Co na tom, že dovnitř vlezeš
jen když jseš kost a kůže.
Hlavně, že jsi prospěl světu
nevypouštíš zplodiny
Heslem dne je "Twizy do měst,
a do každé rodiny." ;-) -
šmoula nešika 11.01.14 19:32
« Re: Konečně!
Tak oblíkni tričko Tchibo a hurá na pláž dělat plavčíka! ;-) A nebo teď radši ne. :-)
Twizy jsem tuším viděl v Ženevě 13 a vypadalo hrozně kolotočářsky, v našich podmínkách větší exot, než kdyby si na semaforech udělala duel čtyřkolka a motokára. Ale v bílé a na plecháčích je o poznání normálnější. Určitě ne o tolik míň než kdejaký smartík. Dobrý "auťák" pro římskou policii. Co by na něj asi říkali ti měšťáci, co by tě jen pokutovali... >:-[]
P.S. Recenze priusů už je viditelně v pokročilé části, kdy bude plně odkryta? -
Dylan McKay 07.01.14 19:56
« POZOR!
Věděli jste o tom, že na každém volantu je schovaná tajná páčka, kterou když stlačíte nahoru nebo dolu, tak vykouzlíte světlo na levé či pravé straně vozidla? Legendy praví, že tak dáte ostatním motoristům najevo, kudy chcete jet!
Sdílejte, ať se o tom dozví i ostatní řidiči... -
Dylan McKay 23.12.13 20:02
« Re: Zase 2 body!
Šmoulíne, já tam dnes nebyl. Celý den jsem vozil v Priusu lišty a zárubně, kamarád zrušil obchod, tak jsem to od něj všechno koupil, abych mu nějak pomohl. Mám asi 1,5 km lišt a 51 dveřních zárubní, teď je budu prodávat za nejnižší ceny v ČR. ;-)
Žena to zase nechápe, ale nekup to, když je to tak levný. -
Dylan McKay 16.12.13 14:47
« Zase 2 body!
Bydlel jsem v ulici Senohrabská na Praze 4 přes 10 let. Před měsícem tam dali 30 km aby omezili hluk. A já tam druhý den jel se stříbrným Priusem nic netušíc 46 km/h. Obsílka, pokuta 500 Kč a 2 body.
Jel jsem se podívat, kde ty značky 30 km jsou. Jedna je na kopci, pak je velká odbočka na Choceradskou a po 200 metrech (!) je teprve další značka. Podle mého jen další policejní buzerace.
2 body jsem již měl s Range Roverem na D1, kdy jsem měl tempomat na 130 km/h, ale bylo tam omezení na 100 km. Další 2 body jsem dostal s Porsche Cayenne v Praze 4 ulice Opatovská, opět jsem jel ani ne 50km/h a neviděl značku 30 km. Nejvíce bodů jsem dostal s Porsche 911, a to rovnou 4. Červená s červeným autem...
Stále se považuju za ohleduplného řidiče, snažím se dodržovat rychlost, ale asi špatně koukám na značky. Tak proč kur.va ty prasata v Octaviích a Audinách mají ještě řidičáky!!!??? >:D
Jinak můj další článek: [odkaz] -
Dylan McKay 12.12.13 09:29
« Nikdy nepochopím trpělivost škodovkářů
Praha 4, jedna ulice. Sklo na silnici a na chodníku napovídá, že vykrádačky aut jsou zde časté. Není to tak dlouho, co stál pán před svojí Fabií a drbal si hlavu. Kapota, světla, maska. Všechno pryč!
Náš soused dnes do práce se služební Fabií neodjel. Nejde to. Ukradli mu volant! Během posledních dvou let už mu auto vykradli 4x!!! O tom by ale mohli vyprávět i ostatní škodovkáři v ulici...
Proto nechápu, že se těch aut dávno nezbavili, proč si nekoupí něco třeba japonského. Tvrdit, že na škodovku jsou levné díly je mimo mísu- když si pak ukradené díly musejí kupovat, protože málokdo má tak dobrou pojistku.
Nechápu trpělivost těch nešťastníků. Škoda nebrat! :no: -
šmoula nešika 06.12.13 14:44
« Re: Podvodné inzeráty na českých webech- pozor na ně!
Beverly Hills: Jojo, pokud není člověk blázen do aut, tak se ho ve velkém bazaru snaží obvykle všemožně ukecat na nižší cenu. Hory doly a po celém dni cestování leda h@vno, to je taková klasika. A fandové si budou obchodovat mezi sebou nebo na speciálních inzercích a aukcích. Malé bazary si zas nemusí dávat takový pozor na skandály, ač by se toto dalo za velký podvod brát. Pak to vypadá, jak to vypadá. -
Brandon Walsh 06.12.13 09:32
« Re: Podvodné inzeráty na českých webech- pozor na ně!
je to smiesne, tiez mi volali ze ju potrebuju, hlavne ze taka ista fabia v stave šrot so "zarucenymi" 120 000 km stala 3200 E
kym som cakal na recepcii tak prisiel jeden pan si kupit boxer, najskor ho nevedeli najst, inzerat im musel ukazat sam, potom mu hovoria ano je to tu ale nejdu otvorit soferove dvere a v peugeote spravili chybu, musia vam poslat nove papiere pretoze vam to neprihlasia je zle cislo karoserie, ale to je chyba peugeotu nie nasa >:D -
Dylan McKay 06.12.13 08:44
« Re: Podvodné inzeráty na českých webech- pozor na ně!
Nemůžu pomlouvat AAA, protože někdo z rodiny tam je hodně hodně vysoko...
Ale kamaráda onehdá přesvědčlili po telefonu, že jeho Fiat Punto strašně potřebují. Jel z daleka. Přišel výkupčí, a místo slibovaných 120.000 Kč mu nabídl 70.000 Kč.
„Co? proč?!”
„Protože to auto bylo bourané!” A ukázal na v továrně svařenou karosérii.
Kamarád byl ale první majitel, auto nikdy ani neodřel, spíš ho trápili neustálé technické problémy auta. Ve Fiatu se pak jeho příběhu zasmáli, asi je to při vykoupení vozu častá věta, která majiteli vozu srazí nároky. Pokud není prvním majitelem, tak znejistí... -
Brandon Walsh 06.12.13 07:54
« Re: Podvodné inzeráty na českých webech- pozor na ně!
za mnou raz prišiel známy, nech mu poprekladám nejaké anglické maily. Pozriem na to a už predmet správy audi a4 rok výroby 2011 , 2,0 tdi za 8000 E >:D pošlite mi 5000 E, ja následne dám auto do kontainera, pošlem Vám číslo zasielky, potom mesiac bude musieť neviem kde stáť a bla bla , hovorím mu, také hlúposti prekladať nebudem a nech je rád, že mu ušetrím 5 tisíc, no "do krvi" sa so mnou hádal, že mu závidím ake auto si našiel a preto nechcem pomôcť >:D
čo sa mňa týka, jediná jazdenka ktorú by som kúpil je overený prius od dylana mckaya ;-)
s AAA mám taktiež skúsenosť, chcel som im predať fabiu 1,4 mpi combi 2002 a nejakých 80 000 km, boli sme na skúšobnej jazde, to auto je skvelé ako je možné, že je v tak vynikajúcom stave, potom prídeme, čakám na ponuku pri rapidovi 1,2 mpi na 17 kach diskoch >:D :yes: a príde chlapík dáme Vám za to 1000 E alebo 900 nepamätám si, na čo som sa zasmial a šiel preč, no počkajte idem ešte za riaditeľom, no dobre čakám pol hodinu na "recepcii", prechádzala sa tam asi riaditeľova štetka, vonku +30 stupňov, ona kožené čižmy nad kolená a šortky čo ledva schovali nástroj, takže nejak som to tam vydržal, a prišla ponuka 1100 E, riaditeľ prižmúril obe oči >:D asi dva dni na to sa fábia predala raz tak draho + niečo a v ten deň mi volali, že si to rozmysleli nech prídem naspäť, asi mi chceli dať neodolateľných 1200 E >:D -
šmoula nešika 06.12.13 00:26
Detektiv... ;-)
No, vůbec se nedivím, různých faků je plný net. A prodej ojetin k tomuto přímo vyzývá. Pár let stará prémiovka s nejslabším nebo nejsilnějším dieselem, jinak třeba spolehlivým, za pár klacků, jež se cenově znatelně liší s podobnými, ba i stejnými inzeráty - to je opravdová sebevražda. Inteligentní člověk tohle nekoupí. Obvzláště po odpovědi psané hlaholicí.
Vadí mi spíše jiné věci. Tak třeba tři áčka - v rodině máme zkušenost, že po nabídce na výkup začnou na autě hledat všemožné chyby, kvůli nímž by mohli vozidlo pořídit levněji. Po naší dávné historce se zaneprázněnými chlapy a bezradnou ženskou na blond se táta při prodeji rodinné feliny se stejnými dotazy rychle otočil a jel za město.
Navíc z nás dělají naprosté debi*y. Na stránkách bývalých Dennyho auťáků uváděli pro naše město asi padesát feld. Po rozpadu dědovy několikáté staré škodovky to chtělo nějakou solidní snadno opravitelné auto na kratší dobu, než pověsí papíry na hřebík, a na nákupy. Vyhlédl jsem párie inzerátů, hezky naleštěné L&K za 22 tisíc a tak. Dorazil jsem do AAA. Přiklusal prodejce, genetickáru směska Itala, Egypťana a cikána. To už jsem se rozhlížel po 50-100 feld, snad jich bude alespoň patnáct. Tak přej ne. Jedna stála v AAA a stála asi 45 tisíc, zbytek (tři) ve spřáteleném Auto Diskontu aneb Prašť, jak bouchni. A mezi nimi i ono L&K. Nebylo hezké jako na fotce, a nebylo dokonce ani průměrné. Nárazník byl sice jakž takž uchycený, ale na rezavých šroubech, světlomety zamlžené, patrně nehodou, a na kapotě a blatnících fleky od koroze. V interiéru oněch 80 000 km sedělo, ale řadící páka za sebou měla zřejmě něco jako v oné legendární reklamě na orální sex v autě a oční optiku. Krásných 22 tisíc... A když řekl prodejce, že to už"není kdovíco", sebral jsem se a odešel.
Howgh
Nejvíc ale bolí podobné inzertní fejky na MACZ. Takové lidí bych rád seznámil se svou pryžovou palicí... s jejich palicí.
P. S. Ježíš, tady lítají blesky, prší, sněží, než spadne Wi-Fina... -
Dylan McKay 05.12.13 20:53
« Podvodné inzeráty na českých webech- pozor na ně!
Poslední měsíce denně nahlašuji 2-3 inzeráty provozovatelům stránek. Často na SAUTO a SBAZAR. Ne že by mě to bavilo, ale poškozuje to skutečné prodejce. Na podezřelou inzerci jsem si založil zvláštní fakemail.
Pro člověka, který si našetřil peníze na auto je samozřejmě lákavá nízká cena. Falešný inzerát lze ale rozpoznat:
1. inzerce se skládá pouze z technických údajů, případně je psána nesrozumitelně.
2. foto aut lze porovnat s jinou inzercí. Většinou jde o stažené fotky jiného inzerátu z jiného webu.
3. odpověď přijde v podivné češtině, žádající další komunikaci v angličtině.
Například dnes se na SBAZAR objevil inzerát na BMW řady 1. Česká SPZ a české jméno inzerenta. Cena vozu 85.000 Kč. Foto bylo z inzerce na SAUTO, kde je cena 199.000 Kč.
Zde je příkladná odpověď:
Dobry den
Mám na prodej
BMW 118D/90kw z roku 2006 s 85.000, - Kc
Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne
Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km
Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci,
prosím odpovezte pokud možno v anglictine,
rychle reagovat ,
Dekujeme vám
Inzerát byl včas nahlášen a smazán. Přes noc se ale objeví desítky dalších...
Brandon Walsh 02.12.13 08:22
« Re: na ceste je to zrejme ine
2 seriálové hviezdy >:D :yes:
škoda, že som nepozrel na tachometer koľko si sa cez tu Prahu "rútil" no pre istotu som ani nedýchal, aby ťa to nerušilo >:D
a s goofom sme sa stretli v ten deň sa mi zda cestou z garáže ? to je goof choď za ním, a kde sa mám otočiť, tu cez tie dve plné čiary >:D za tie cca 2 hodiny sme neporušili akurát tak prejazd na červenú >:D
praha je na mna nejak daleko, je mi luto platit naftu >:D v sobotu som bol v brne sestra kupila byt, v pondelok ideme stahovat zvysne veci, ak by si chcel pomoct mozme potom zajst do golden clubu :*)