Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 03.09.11 18:41
« Re: Porsche sraz
co som sa ja minuly rok omylom nasiel na porsche zraze v liberci tak tam bola hnusna zlta vyblednuta 996 ka, konkurencia je slaba neberiem cenu utechy je v tomto pripade na mieste >:D doteraz ked idem k autu vzdy si spomeniem ako moze niekto tak dos.rat lak na porsche >:D -
Dylan McKay 03.09.11 15:26
« Porsche sraz
Zdravim z Vratislavic! Musim se pochlubit- moje auto s cislem 44 vyhralo titul "nejhezci 911 srazu" v kategorii novodobych aut. Pristihl jsem se, ze jsem mel radost jako male dite. Dostal jsem tasku autokosmetiky a cenu na pamatku.
Gratuloval mi pan, se kterym jsem se tenkrat hodne hadal. Uz se hadat nebudeme... ;-) -
Thomasino 23.08.11 17:08
SEXUÁLNÍ DORT:
Suroviny: dvě rozesmáté oči, dvě dobře formované nohy, dvě plné nádoby mléka, jeden pekáč, dvě vejce, jeden banán.
POSTUP: hluboko se podíváme do rozesmátých očí, rozevřeme dvě dobře formované nohy a masírujeme nádoby s mlékem, pokud se pekáč dobře nepromazává. Ztrhat z banánu slupku, vložíme ho do pekáče a přikryjeme vejci. Občas zkoušíme prstem, zda je pekáč dobře promaštěný. Dort je hotový, až banán změkne a pustí šťávu. POZOR, aby dort nenakynul! -
Thomasino 23.08.11 14:48
« Re: Halo, redakce!
Celkem souhlas s Mojitem. Občas sem kouknu, vyjíměčně i něco málo napíši, ale přijde mi, že je to tady polomrtvé :-O Rozlišení fotek o velikosti max.800 bodů mi tady vždy dost vadilo a vadí nadále, na DriversWebu je sice "jen" 1024 bodů, ale stále je to o čtvrtinu více a fotky jsou díky tomu o hodně koukatelnější, ikdyž listování v tomto vyšším rozlišení ještě nefunguje a musí se rozklikávat každá zvlášť. Ale doma se cítím na DriversWebu, protože tam mám spoustu kamarádů a známých (Mojito, Fefe, Co-Pilot, Berustina, S-MIKE, Vette, Matheas, CandyX, Essex, Merkur, Pavol P. s Caymanem a další - 9 nás bylo na společné akci v Itálii na Stelviu). Je tam poklidná příjemná atmosféra, dělají se srazy, máme pěkné černé pozadí a nebolí oči z tohoto bílého pozadí a máme pocit, že naše prosby a připomínky ohledně úprav webu někdo časem vyslyší. O tom, že tady díky spoustě nových "cizích" lidí a pomalé práci admina zde občas přijde nějaký fejk a neřeší se to, to je škoda mluvit... Na DW je lépe udělaný přehled aut a nepotřebuje člověk jen TOPku, aby se dostal k daném autu bez filtrování a navíc nás tam nějak moc nebere jestli jsme pátí nebo dvacátí... Aspoň mě ne... Když jsem viděl, že S-MIKE sem vrátil 911-tku, na chvilku se vrátil i YPSI, tak jsem o vrácení GTI taky začal přemýšlet, ale nejsem si ještě jistý, jestli už nadešel ten správný čas. Stejně budu i nadále "doma" na Driverswebu :-)
P.S.: Co takhle menší sraz v neděli 11.9. odpoledne v Rožnově pod Rahoštěm? Budu nedaleko a domlouvám malý srázek s dvojkovým GTI, snad se přidá i White Label ;-) -
Brandon Walsh 23.08.11 13:55
« Re: Halo, redakce!
Novomanželia su na svadobnej ceste v Amerike a večer ked idu spať v hoteli im cez izbu prebehla myš.
Manželka hovori manželovi: "milačik choď zavolať na recepciu ty,vieš lepšie po anglicky ako ja"
Manžel hovori recepčnej : Do you know Tom and Jerry? "
Recepčna: "Yes"
Manžel: " Jerry is here" -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 22.08.11 22:58
« Re: Halo, redakce!
Já se sem občas podívám a stále mi vadí zdejší fotogalerie (vůbec mě nebaví koukat na nový fotky),dál mě irituje ,,topka,, to je strašnej paskvil,admin je neviditelný,což je na jednu stranu dobře,ale v případě faků či něčeho podobnýho je to problém,srazy tady asi na dobro skončily atd.
Taky si myslím,že to tady stejně nevytrhnem,chyba je někde jinde a já jsem na DW vcelku spokojen,tam aspoň někdo poslouchá názory i když je tam taky spousta much na dodělání
Doufám,že v tak pěkným počasí řádně luftuješ poršáka! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.08.11 18:06
« Re: Halo, redakce!
To mě těší, že ti chybím(e)....Na MACZ je to jak v manželství, že? Prostě jak si jednou zvykneš... >:-[]
Právě kvůli "ropákům" a jim podobným se mi sem ale vůůůbec nechce a to i přesto, že LZ již není součástí a ten mě nas...l neskutečně. -
Ondřej Šámal 19.08.11 15:21
« Re: Halo, redakce!
Tak nový design byl především kvůli změně majitele. Navíc jeho největší obhajovatel, pokud to ovšem nebyla spíš poslušnost vůči novému majiteli, je také pryč.
Já jsem si na to teda za ten necelý rok zvykl, nicméně vší té nevraživosti a panice se dalo předejít, kdyby redakce více komunikovala. Stránky mají být co nejvíce user friendly, proto mi připadá logický, aby se případný změny konzultovaly s jejími uživateli. Člověk, který tu stránku vidí podruhý v životě, asi nemá úplně jasnou představu o tom, jak to funguje a co by bylo třeba změnit.