Porsche 911 (švihák lázeňský)
Dylan McKay 08.09.11 07:00
« pirati z blazince
Tvrdim nekolik let, ze nejvetsi pirati silnic jsou ridici oktavek. [odkaz]
Vcera jsem vyfotil cerno cernou Fabii, jak predjizdi pres dvojitou, do zatacek a kopcu, jel 146 na okresce, radsi jsem se za nim nehnal. Prazska SPZ, cerna okna. Musel bejt snad smyslu zbaveny.
At uz bulvar necha majitele lepsich aut byt, a radsi se stara o nejvetsi hnuj silnic- skodovkare! :-! -
Brandon Walsh 06.09.11 10:59
« Re: Porsche sraz
Áaaa, nazdar Milane!"
"Ticho, jsem tu s manželkou."
"Milane, tequilu jako vždycky?"
"Krucinál, ticho, jsem tady s manželkou."
Na pódiu probíhá striptýz, striptérka už odhodila všechno, a najednou
... ... volá:
"Tak pánové, kdo z vás je nejlepší?"
A celá restaurace křičí: "Miláááááááán!", manželka naskočí do taxíku,on za ní, a
ona začne nadávat:
"Myslela jsem si, že jsi normální chlap, a ty jsi takové prase!"
Taxikář se ohlídne a říká:
"Teda, Milane, takhle protivnou kur.vu máš prvně!"
Brandon Walsh 03.09.11 18:41
« Re: Porsche sraz
co som sa ja minuly rok omylom nasiel na porsche zraze v liberci tak tam bola hnusna zlta vyblednuta 996 ka, konkurencia je slaba neberiem cenu utechy je v tomto pripade na mieste >:D doteraz ked idem k autu vzdy si spomeniem ako moze niekto tak dos.rat lak na porsche >:D -
Dylan McKay 03.09.11 15:26
« Porsche sraz
Zdravim z Vratislavic! Musim se pochlubit- moje auto s cislem 44 vyhralo titul "nejhezci 911 srazu" v kategorii novodobych aut. Pristihl jsem se, ze jsem mel radost jako male dite. Dostal jsem tasku autokosmetiky a cenu na pamatku.
Gratuloval mi pan, se kterym jsem se tenkrat hodne hadal. Uz se hadat nebudeme... ;-) -
Thomasino 23.08.11 17:08
« Re: Halo, redakce!
SEXUÁLNÍ DORT:
Suroviny: dvě rozesmáté oči, dvě dobře formované nohy, dvě plné nádoby mléka, jeden pekáč, dvě vejce, jeden banán.
POSTUP: hluboko se podíváme do rozesmátých očí, rozevřeme dvě dobře formované nohy a masírujeme nádoby s mlékem, pokud se pekáč dobře nepromazává. Ztrhat z banánu slupku, vložíme ho do pekáče a přikryjeme vejci. Občas zkoušíme prstem, zda je pekáč dobře promaštěný. Dort je hotový, až banán změkne a pustí šťávu. POZOR, aby dort nenakynul! -
Thomasino 23.08.11 14:48
« Re: Halo, redakce!
Celkem souhlas s Mojitem. Občas sem kouknu, vyjíměčně i něco málo napíši, ale přijde mi, že je to tady polomrtvé :-O Rozlišení fotek o velikosti max.800 bodů mi tady vždy dost vadilo a vadí nadále, na DriversWebu je sice "jen" 1024 bodů, ale stále je to o čtvrtinu více a fotky jsou díky tomu o hodně koukatelnější, ikdyž listování v tomto vyšším rozlišení ještě nefunguje a musí se rozklikávat každá zvlášť. Ale doma se cítím na DriversWebu, protože tam mám spoustu kamarádů a známých (Mojito, Fefe, Co-Pilot, Berustina, S-MIKE, Vette, Matheas, CandyX, Essex, Merkur, Pavol P. s Caymanem a další - 9 nás bylo na společné akci v Itálii na Stelviu). Je tam poklidná příjemná atmosféra, dělají se srazy, máme pěkné černé pozadí a nebolí oči z tohoto bílého pozadí a máme pocit, že naše prosby a připomínky ohledně úprav webu někdo časem vyslyší. O tom, že tady díky spoustě nových "cizích" lidí a pomalé práci admina zde občas přijde nějaký fejk a neřeší se to, to je škoda mluvit... Na DW je lépe udělaný přehled aut a nepotřebuje člověk jen TOPku, aby se dostal k daném autu bez filtrování a navíc nás tam nějak moc nebere jestli jsme pátí nebo dvacátí... Aspoň mě ne... Když jsem viděl, že S-MIKE sem vrátil 911-tku, na chvilku se vrátil i YPSI, tak jsem o vrácení GTI taky začal přemýšlet, ale nejsem si ještě jistý, jestli už nadešel ten správný čas. Stejně budu i nadále "doma" na Driverswebu :-)
P.S.: Co takhle menší sraz v neděli 11.9. odpoledne v Rožnově pod Rahoštěm? Budu nedaleko a domlouvám malý srázek s dvojkovým GTI, snad se přidá i White Label ;-)