Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 18.09.11 20:40
« modely
Několik dní jsem proseděl u modelů letadel. Letadla první války jsou moji vášní: [odkaz] Celkem jsem jich za 20 let postavil 58 kusů, což je dost, ono se jich totiž moc nevyrábí. Celkově jsem sestavil nad 1000 modelů přes druhou válku po současnost- ale postupně je rozdávám nebo likviduju.
PS: kdyby měl někdo doma model letadla od Airfix Handley Page 0/400 [odkaz] tak dejte znamení... ;-) -
Poustnik 16.09.11 10:43
« Re: pirati z blazince
Vypadá to, že pan Grandtour19 skryl nebo smazal svoji recenzi a napsal na závěr poměrně rozumný příspěvek, tak tady ho kopíruju, protože si ho ve skryté recenzi nepřečtete. Ale teď mi došlo, že i Švihákova recenze je skrytá, no co..... >:D
Rozloučení
Pánové, jak jsem postřehl jedná se o pravé oslovení. Určitě bych našel i jiné, ale nehodlám se ponížit na vaši úroveň.
Je zde spousta zajímavých komentů, ale na všechny nehodlám reagovat.
Nikdo z vás mě nezná, nevíte co dělám a čím se zabývám!!! asi by jste se hodně překvapili kdyby jste to věděli, ale to už se nedovíte. Jen chci reagovat na jednu věc, ano s těmito vozy jsem se svezl a jednalo se dlouhé cesty v běžném provozu a několik kol na Brněnském okruhu.
Tím končím a loučím se s radostí.
Někdo z vás mě vyzval k osobní konverzaci, je možné, ozvěte se na k.lmar@seznam.cz a můžeme se pobavit.
Hezký den všem koncernovým fandův:)
-
Poustnik 16.09.11 10:32
« Re: Komu pomáhají a koho chrání?
Na integraci stát 20 let kašle, nikdo za nic nenese odpovědnost. Že je integrace práce na dlouhou trať, je to věc složitá individuální a drahá, ví těch pár neziskovek, které to dělají. Ale těm v rámci krizového šetření radši stát sebere peníze a pak je vrazí do financování těžkooděnců. Celkem normální postup u nás. -
Dylan McKay 16.09.11 09:14
Soudruzi, jestliže chceme aby se vrátili mladí a neklidní Brňácí, netřeba je provokovat. Voni ty lidi s kombíkama jsou vážně divný...
"Mistr s kombíkem si myslí, že všechno ostatní je nepraktický. Ráno odveze bábu s kozou na pole, jednou za 15 let si sjede koupit novou televizi, prochcanou matraci odveze na chalupu se suchým haj.zlem, odveze k lesu starou pračku, navíc si v kufru pořádně se starou zamrdá... Jenže já mu tu jeho starou se svoji turbínou přefiknu. Váš s-mike." ;-) -
Dylan McKay 16.09.11 07:40
Navíc si jako starý ekolog a ekonom myslím, že závody F1 nejsou ničím jiným, než znečišťováním životního prostředí a plýtváním peněz. Tolik aut se prohání tratí, tolik benzínu a spálených pneumatik.
Pro ročník 2014 jsem sestrojil tuto formuli: [odkaz] Ušetří se tím spousty peněz, pořadí na sedadlech určí los... -
Dylan McKay 15.09.11 21:49
Přijímací pohovor do klubu BH 902 10:
"Poustiku, hraješ rád tenis?"
"Ano!" "Strašně rád hraju tenis!"
"Hm, tak to tě budou bavit pondělky, protože každý pondělí hrajeme tenis!"
"Poustniku, a co plavání?" "Plaveš rád?"
"Ano!" "Rád chodím plavat!"
"Hm, tak to tě budou bavit úterky, protože každý úterý chodíme plavat!"
"Poustniku, a co fitko, cvičíš?"
"Ano, rád si zajdu do posilovny!"
"Hm, tak to tě budou bavit středy, protože každou středu chodíme cvičit!"
"Poustniku, a co takhle anální sex?"
"Počkej, jak to jako myslíš?"
"No normálně, jako já s tebou, ty s Brandonem..."
"No to ne!"
"Ajajaj!" "Tak to tě nebudou bavit čtvrtky!"

P.S.: Dundee, tak pojď studovat do Brna, tady je levněji a máme tu hezčí holky :-)