Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 02.10.11 10:21
« stary morsky vlk zdravi suchozemce
Zdravim ze Stredozemniho more. Pokud nekdo planuje dovolenou, tak jedine okruzni plavbu. Nazval bych to pohadkou, kde se jenom zere ;-)
Jeste mame pred sebou 3 dny plavby, pak jeste nejaky den zustaneme u more.
Par postrehu:
Izrael je po 13ti letech co jsem tam nebyl humus a spina, politicke prednasky ze vsech stran, jedine more se da chvalit. Taxikari jeste vetsi zlodeji nez z Ruzyne. Izrael nedoporucuju. Sam se tam asi nikdy nevratim.
Turecko udelalo obrovsky pokrok, z nej odjizdime nadseni. Je to tak bohata zeme, ze Vuittona prodavaji i z osla... >:D
Hodnotim jidlo, lidi, more, nakupy. Sem se rad nekdy vratim.
Recko snad jedine ostrov. EU mu neprospela nebo naopak Recko neprospelo EU. Je to taky zeme fejku, delsi pobyt vyleci milovniky luxusnich znacek. Uz vim kam jezdi nakupovat Aukrosmejdi... ;-)
Lod je uzasna, obrovska, luxusni a pratelska. Nekdy z jara planujeme dalsi cestu, tentokrat na druhou stranu. -
Dylan McKay 20.09.11 18:28
« domácí poklady
Ve svém rodném bytě jsem dělal pořádek, a našel několik desítek až stovek autodílů. Tedy spíš ve sklepě. Například střed volantu na starý Mercedes [odkaz] - měním ho s jedním pánem z Brna (jeden krásný kousek renovuje) za model Porsche 356 1:18 v zelené barvě: [odkaz]
Nejvíc dílů ale mám na staré Renaulty 12, 16, 18, 21, ale i Laguna a Vel Satis. Nové a originální od kabelů až po převodovku. Už jsem se předběžně dohodl s Renault Clubem, že je přivezu na příští sraz. A co za ně budu chtít? Peníze? Ne! Za každý díl jeden model Porsche! ;-) :-) >:D -
Dylan McKay 19.09.11 22:52
« Re: Byt k pronájmu
Vím o jednom krásném bytě s luxusní kuchyní a velkou koupelnou. Je tam ale jen jedno letiště. To by ještě šlo, ale bydlí tam dvě modelky nymfomanky, jedna je blond, druhá bruneta. Ale jsou tak náruživé, že to ti jako kamarádovi raději nedoporučím... ;-) -
Dylan McKay 18.09.11 20:40
« modely
Několik dní jsem proseděl u modelů letadel. Letadla první války jsou moji vášní: [odkaz] Celkem jsem jich za 20 let postavil 58 kusů, což je dost, ono se jich totiž moc nevyrábí. Celkově jsem sestavil nad 1000 modelů přes druhou válku po současnost- ale postupně je rozdávám nebo likviduju.
PS: kdyby měl někdo doma model letadla od Airfix Handley Page 0/400 [odkaz] tak dejte znamení... ;-) -
Poustnik 16.09.11 10:43
« Re: pirati z blazince
Vypadá to, že pan Grandtour19 skryl nebo smazal svoji recenzi a napsal na závěr poměrně rozumný příspěvek, tak tady ho kopíruju, protože si ho ve skryté recenzi nepřečtete. Ale teď mi došlo, že i Švihákova recenze je skrytá, no co..... >:D
Rozloučení
Pánové, jak jsem postřehl jedná se o pravé oslovení. Určitě bych našel i jiné, ale nehodlám se ponížit na vaši úroveň.
Je zde spousta zajímavých komentů, ale na všechny nehodlám reagovat.
Nikdo z vás mě nezná, nevíte co dělám a čím se zabývám!!! asi by jste se hodně překvapili kdyby jste to věděli, ale to už se nedovíte. Jen chci reagovat na jednu věc, ano s těmito vozy jsem se svezl a jednalo se dlouhé cesty v běžném provozu a několik kol na Brněnském okruhu.
Tím končím a loučím se s radostí.
Někdo z vás mě vyzval k osobní konverzaci, je možné, ozvěte se na k.lmar@seznam.cz a můžeme se pobavit.
Hezký den všem koncernovým fandův:)
-
Poustnik 16.09.11 10:32
« Re: Komu pomáhají a koho chrání?
Na integraci stát 20 let kašle, nikdo za nic nenese odpovědnost. Že je integrace práce na dlouhou trať, je to věc složitá individuální a drahá, ví těch pár neziskovek, které to dělají. Ale těm v rámci krizového šetření radši stát sebere peníze a pak je vrazí do financování těžkooděnců. Celkem normální postup u nás. -
Dylan McKay 16.09.11 09:14
« Re: pirati z blazince
Soudruzi, jestliže chceme aby se vrátili mladí a neklidní Brňácí, netřeba je provokovat. Voni ty lidi s kombíkama jsou vážně divný...
"Mistr s kombíkem si myslí, že všechno ostatní je nepraktický. Ráno odveze bábu s kozou na pole, jednou za 15 let si sjede koupit novou televizi, prochcanou matraci odveze na chalupu se suchým haj.zlem, odveze k lesu starou pračku, navíc si v kufru pořádně se starou zamrdá... Jenže já mu tu jeho starou se svoji turbínou přefiknu. Váš s-mike." ;-)