Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vette 08.10.11 21:00
« Re: Ahoj z domova
U mna je to skusenost len vramci dovolenky. Vraj sme v tedy vybrali vybornu lod od Celebrity Cruises Eclipse [odkaz] Je to naozaj velmi luxusny plavajuci hotel, izba s terasou a vyhladom na vodu cez presklene zabradlie. Jednoducho nadhera. Tri mesiace ako plavba okolo sveta je pre mna trochu moc, ale postupne si viem na takej lodi predstavit preplavat niektore zaujimave destinacie ako napr. Aliaska alebo Balticke more -
Vette 08.10.11 20:22
Ahoj Svihak, pozeram, ze niekto prisiel na chut plavbe na lodi. My sme boli minuly rok pocas vianoc a silvestra na lodi v Karibiku, a mozem len doporucit. Nadherna plavba po zaujimavych ostrovoch, super servis a jedlo. Najprv ma to moc nelakalo, ale potom to niekolko nasobne prekonalo moje ocakavania. Uz teraz hladame zaujimavu plavbu na tuto zimu. -
Dylan McKay 07.10.11 20:04
Představ si to. Před odjezdem jsme byli nakupovat ve dvou OD Globus. Byla tam nějaká soutěž "Nakreslete cestu k lidem", tak jsem kreslil- a? V obou Globusech jsem vyhrál! Dostal jsem 2 poukázky na nákupy v docela slušné částce! >:D :yes: -
Dylan McKay 05.10.11 08:13
« Re: stary morsky vlk zdravi suchozemce
Jo takhle to je! Protoze spime asi 5 km od Monaka, tak se tam dnes vracime ze chce nejaky suvenyr! Magnetku na lednicku tam maji za 7 Euro, vsude na svete jsou do 3 Euro... ;-)
Ne, chci tam ja kvuli tem autum, to se hned tak nevidi... :yes: -
-
Dylan McKay 04.10.11 19:45
« Re: stary morsky vlk zdravi suchozemce
Ahoj, zadna cestovka, primo rejdar Costa. Rano jsme pristali, ted jsme na hotelu ve Francii u more. Dnes jsme byli v Monaku- nenadchlo, je to prehnany luxus a pretvarka, je to spis smesne nez zajimave. Projel jsem Priusem takrka celou drahu F1. Auta tam jezdi teda neskutecny. Astony tam ridi zensky. -
Dylan McKay 02.10.11 10:21
« stary morsky vlk zdravi suchozemce
Zdravim ze Stredozemniho more. Pokud nekdo planuje dovolenou, tak jedine okruzni plavbu. Nazval bych to pohadkou, kde se jenom zere ;-)
Jeste mame pred sebou 3 dny plavby, pak jeste nejaky den zustaneme u more.
Par postrehu:
Izrael je po 13ti letech co jsem tam nebyl humus a spina, politicke prednasky ze vsech stran, jedine more se da chvalit. Taxikari jeste vetsi zlodeji nez z Ruzyne. Izrael nedoporucuju. Sam se tam asi nikdy nevratim.
Turecko udelalo obrovsky pokrok, z nej odjizdime nadseni. Je to tak bohata zeme, ze Vuittona prodavaji i z osla... >:D
Hodnotim jidlo, lidi, more, nakupy. Sem se rad nekdy vratim.
Recko snad jedine ostrov. EU mu neprospela nebo naopak Recko neprospelo EU. Je to taky zeme fejku, delsi pobyt vyleci milovniky luxusnich znacek. Uz vim kam jezdi nakupovat Aukrosmejdi... ;-)
Lod je uzasna, obrovska, luxusni a pratelska. Nekdy z jara planujeme dalsi cestu, tentokrat na druhou stranu. -
Dylan McKay 20.09.11 18:28
« domácí poklady
Ve svém rodném bytě jsem dělal pořádek, a našel několik desítek až stovek autodílů. Tedy spíš ve sklepě. Například střed volantu na starý Mercedes [odkaz] - měním ho s jedním pánem z Brna (jeden krásný kousek renovuje) za model Porsche 356 1:18 v zelené barvě: [odkaz]
Nejvíc dílů ale mám na staré Renaulty 12, 16, 18, 21, ale i Laguna a Vel Satis. Nové a originální od kabelů až po převodovku. Už jsem se předběžně dohodl s Renault Clubem, že je přivezu na příští sraz. A co za ně budu chtít? Peníze? Ne! Za každý díl jeden model Porsche! ;-) :-) >:D -
Dylan McKay 19.09.11 22:52
« Re: Byt k pronájmu
Vím o jednom krásném bytě s luxusní kuchyní a velkou koupelnou. Je tam ale jen jedno letiště. To by ještě šlo, ale bydlí tam dvě modelky nymfomanky, jedna je blond, druhá bruneta. Ale jsou tak náruživé, že to ti jako kamarádovi raději nedoporučím... ;-)