Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
welder1 09.10.11 11:40
« Re: Prius
Prius je u nás podceňované auto které se v naší malé zemi moc neprodává,ale své kvality dokázal prodejem třeba v Americe,kde je to prodejní trhák.Myslím si,že si zaslouží své místo na špici,vždyť takovou spotřebu nemají ani nejmodernější TDI.Toyota dotáhla hybridní technologii k dokonalosti. -
Dylan McKay 09.10.11 09:41
« Prius
Chtěl bych toho napsat strašně moc, ale snad by to vyznělo jako přehnaná chvála. Proto začnu skromněji: Prius je nejlepší auto na světě!
Cestu do Itálie, která vedla přes vršky Alp, trvající 15 hodin (zpět přes tunely 10 hodin) zvládl Prius bez sebenší chybičky a i v extrémech pod hranicí 5ti litrů. Na jednu nádrž (45 l) se najelo okolo 1000 kilometrů! Naučil jsem se maximálně využívat elektřinu. Na pohodlí auta si nemůžu nijak stěžovat. Myslím, že si auto časem zaslouží recenzi, i proto jsem auto fotil jak v Alpách, u moře, tak v Monaku...
Když porovnám veškeré hodnoty, je Prius nejlepší auto jaké jsem kdy koupil. -
Vette 08.10.11 21:00
« Re: Ahoj z domova
U mna je to skusenost len vramci dovolenky. Vraj sme v tedy vybrali vybornu lod od Celebrity Cruises Eclipse [odkaz] Je to naozaj velmi luxusny plavajuci hotel, izba s terasou a vyhladom na vodu cez presklene zabradlie. Jednoducho nadhera. Tri mesiace ako plavba okolo sveta je pre mna trochu moc, ale postupne si viem na takej lodi predstavit preplavat niektore zaujimave destinacie ako napr. Aliaska alebo Balticke more -
Vette 08.10.11 20:22
Ahoj Svihak, pozeram, ze niekto prisiel na chut plavbe na lodi. My sme boli minuly rok pocas vianoc a silvestra na lodi v Karibiku, a mozem len doporucit. Nadherna plavba po zaujimavych ostrovoch, super servis a jedlo. Najprv ma to moc nelakalo, ale potom to niekolko nasobne prekonalo moje ocakavania. Uz teraz hladame zaujimavu plavbu na tuto zimu. -
Dylan McKay 07.10.11 20:04
Představ si to. Před odjezdem jsme byli nakupovat ve dvou OD Globus. Byla tam nějaká soutěž "Nakreslete cestu k lidem", tak jsem kreslil- a? V obou Globusech jsem vyhrál! Dostal jsem 2 poukázky na nákupy v docela slušné částce! >:D :yes: -
Dylan McKay 05.10.11 08:13
« Re: stary morsky vlk zdravi suchozemce
Jo takhle to je! Protoze spime asi 5 km od Monaka, tak se tam dnes vracime ze chce nejaky suvenyr! Magnetku na lednicku tam maji za 7 Euro, vsude na svete jsou do 3 Euro... ;-)
Ne, chci tam ja kvuli tem autum, to se hned tak nevidi... :yes: -
-
Dylan McKay 04.10.11 19:45
« Re: stary morsky vlk zdravi suchozemce
Ahoj, zadna cestovka, primo rejdar Costa. Rano jsme pristali, ted jsme na hotelu ve Francii u more. Dnes jsme byli v Monaku- nenadchlo, je to prehnany luxus a pretvarka, je to spis smesne nez zajimave. Projel jsem Priusem takrka celou drahu F1. Auta tam jezdi teda neskutecny. Astony tam ridi zensky.