Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 15.10.11 00:26
« Re: prezuto
Na to, aby člověk uvařil tak, aby se toho dalo najíst, není třeba vyjímečnějších schopností a zvládne to v podstatě "kde kdo", kde kdo s tím ovšem nechodí pravidelně do TV.
On i takový jednoduchý banán v čokoládě jde udělat z laciné kupované čokoládové polevy a trvanlivé rostlinné šlehačky a zasytí/zasladí taky...
Babica je spíš takový "kuchař-buran", než skutečný profík... a je smutné, že zrovna u nás se tím mediálně (minimálně částečně) uživí...
-
Ondřej Šámal 14.10.11 23:56
Babica patří do stejný kategorie, jako Michal David, Ordinace v růžové zahradě,Kameňák a další. Češi prostě nemají vkus, stačí jim podprůměr, hlavně, aby to bylo laciný, bylo toho hodně a nemuselo se u toho přemýšlet. Ano, Babica vaří jídla stylem "mám hlad, v lednici jen mletý maso, cibuli a v kredenci rohlík", takže se člověk nají, ale to jídlo si prostě neužije. Navíc tomu taky vůbec nerozumí, v Lidovkách s ním byl kdysi rozhovor, ze kterého vyplynulo, že si plete limetky s citrónem(lemonem). Ale jak vidno, najde se dost lidí (bohužel), kterým to stačí.
Takže Babica je asi takový kuchař, jako jsem já. Umí smíchat pár věcí dohromady, polejt to kečupem, ale to je asi tak všechno. -
Ronault. 14.10.11 21:51
Jde vidět, že babica má vkus a xganga smysl pro humor... >:D
A předpokládám, že babica má tu Lagunu na LPG, přecejen na čem jiném než na sporáku by měl jezdit... >:D
A taky předpokládám, že je předešlým majitelem mé Laguny a byl to on, kdo vyvařil můj motor 8-s >:D -
Dylan McKay 14.10.11 12:23
« prezuto
Tedy Prius je prezuty. Sice na plechacich vypada jako ukrainsky autobus, ale co se da delat. Pneu jsem zvolil Dunlop na doporuceni dvou mistnich mafianu... :-!
V pneuservisu byl i kuchar Babica, hadejte co ma za auto? Kdo to uhodne, stane se borcem vikendu. -
Bud 11.10.11 16:25
« Re: Prius
Zajímalo by mně, jestli jde u toho nějak přepínat (mód) - například vjíždíš do města a na prvním semaforu co stojíš, nastavíš čistě el.pohon. Projedeš městem na 1,2,3 stupeň, vyjedeš na okresku přepneš na benzín, žere ti to třeba při 90 5l. a dobíjíš akumulátory. Pak zas nastavíš plně hybridní pohon (oba) a před dojezdem domů víš, že už můžeš jet zas jenom na el. Dojedeš do garáže, zastrčíš kabel do zásuvky a jdeš si dát pár deci. Tak nějak to funguje? :-) -
-
welder1 09.10.11 11:40
« Re: Prius
Prius je u nás podceňované auto které se v naší malé zemi moc neprodává,ale své kvality dokázal prodejem třeba v Americe,kde je to prodejní trhák.Myslím si,že si zaslouží své místo na špici,vždyť takovou spotřebu nemají ani nejmodernější TDI.Toyota dotáhla hybridní technologii k dokonalosti. -
Dylan McKay 09.10.11 09:41
« Prius
Chtěl bych toho napsat strašně moc, ale snad by to vyznělo jako přehnaná chvála. Proto začnu skromněji: Prius je nejlepší auto na světě!
Cestu do Itálie, která vedla přes vršky Alp, trvající 15 hodin (zpět přes tunely 10 hodin) zvládl Prius bez sebenší chybičky a i v extrémech pod hranicí 5ti litrů. Na jednu nádrž (45 l) se najelo okolo 1000 kilometrů! Naučil jsem se maximálně využívat elektřinu. Na pohodlí auta si nemůžu nijak stěžovat. Myslím, že si auto časem zaslouží recenzi, i proto jsem auto fotil jak v Alpách, u moře, tak v Monaku...
Když porovnám veškeré hodnoty, je Prius nejlepší auto jaké jsem kdy koupil.