Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Martin911Turbo 29.10.11 22:27
« Re: Porsche- totalne klekla baterie?
Petře jakou jsi koupil baterii? Já jsem na ex Porsche koupil tehdá Vartu Silver Dynamic 63A, spínací 630A a max spokojenost!
Uvidíme, jak vydrží stávající baterie u Boxstra přes tuto zimu, je pouze 55A a má tam dle výrobce být 85A, takže když bude špatná dám opět Vartu -
zip2016 26.10.11 12:45
« Re: Porsche- totalne klekla baterie?
Petře, já myslím, že návštěva servisu nebude nutná. Ale určitě bych se v servisu poradil o nevhodnější baterce, popřípadě bych si ji nchal odborně připoji. Nejspíš se ti ztratí taková nastavení, jako jsou předvolené stanice na rádiu, popřípadě paměť elektrických sedaček, ale to jsou prkotiny. Podle mě by to ale na řídící jednotku auta nemělo mít žádný vliv. ;-) -
Dylan McKay 25.10.11 21:13
« Porsche- totalne klekla baterie?
Ahoj, tak jsem po vice nez mesici prisel k autu- a nic! Auto nepoznalo klic, svetla interieru pomalu zhasinala. Baterie byla na nabijecce (nemeril jsem ji) a auto porad nic. Baterie uz ma tedy narok.
Chci se ale zeptat, jestli se auto bez baterie nemuze prepnout do nouzoveho rezimu nebo jinak ztratit pamet, jestli je potom nutne navstivit servis? -
Brandon Walsh 23.10.11 15:51
« Re: PRIM TOURBILLON COMENIUS GOLD
to my sa stazovat nemozme >:D >:D
Prvý školský deň na americkej strednej škole predstavuje učiteľka nového žiaka, Sakiro Suzukiho z Japonska.
Hodina začína a učiteľka sa pýta: "Uvidíme, kto ovláda kultúrnu históriu Ameriky, Kto povedal:Dajte mi slobodu, alebo ma zabite?"
Hrobové ticho v triede, len Suzuki zdvihne ruku: "Patrick Henry, 1775 vo Philadelphii."
"Výborne Suzuki, a kto povedal: Štát je národ a národ nesmie zhynúť?" Suzuki sa postaví: "Abraham Lincoln, 1863 vo Washingtone".
Učiteľka sa pozrie na žiakov a vraví: "Hanbím sa za Vás, Suzuki je Japonec a pozná americkú históriu lepšie, než vy!"
Zozadu sa ozvetichý hlas: "Bozaj nás v ri.ť, zasratý Japončík!"
"Kto topovedal?" zvolá učiteľka.
Suzuki bez vyzvania odpovedá: "Generál McArthur, 1942 v Guadalcanale a Lee Iaccoca v 1982 pri valnom zhromaždení firmy Chrysler".
Trieda je celkom ticho len vzadu sa ozve: "Je mi z toho na grcanie!"
Učiteľka kričí: "Kto to bol?!?"
Suzuki odpovedá okamžite: "George Bush senior japonskému premiérovi Tanakovi v priebehu obeda, Tokio 1991".
Jeden zo študentov sa postaví a otrávene povie: "Môžeš mi vyfajčiť!"
Učiteľka hystericky: "A dosť! Čo to má znamenať?"
Suzuki bez mihnutia oka: "Bill Clinton Monike Lewinskej, 1997 vo Washingtone, Oválna pracovňa Bieleho domu".
Ďalší zo študentov vstane a zreve: "Suzuki je hromada sračiek!"
A Suzuki opäť v pohode: "Valentino Rossi pri Veľkej cene motocyklov, Brazília 2002".
Celá trieda prepadne hystérii, učiteľka upadá do zúfalstva, plieska dlaňou po katedre, dvere sa otvoria, vojde riaditeľka a kričí: "Ku..a, taký bordel som ešte nevidela!!!"
A Suzuki viac-menej pre seba: "Premiérka Radičová Sulíkovi pri schvaľovaní Eurovalu, Bratislava 2011". -
element5 22.10.11 20:18
Nebudu komentovat vzhled modelu vybraného švihákem, na mém zápěstí se neobjeví, a tak mi to nepřísluší, ale musím upozornit, že není PRIM jako PRIM... Ty, které nosí náš pan prezident vyrábí manufaktura Elton hodinářská, a.s. a ty ze zmiňované (ty se skoro nevyslovitelným názvem) jsou produktem společnosti MPM - QUALITY v.o.s. Jen zběžný pohled na internetové stránky obou výrobců odpoví na to, čí výrobek vybrat... Tak šťastnou ruku ;-) -
Dylan McKay 22.10.11 07:46
To je takový moc do sportovna, a já nemám ani žádné tenisky. Koukal jsem na Porsche Design, ale místo řemínku byla pneumatika nebo co...
Líbí se mi zlaté s hnědým páskem, a nejlépe tourbillon.
PS: JanPribik- jsi s Prim spokojenej? -
JanPribik 21.10.11 17:54
ahoj,
já mám verzi silver, hodinky totiž sbírám a český kousek mi nemohl uniknout. Koupil jsem je Na poříčí ve zlatnictví, ale nějak nevím, jestli cena byla dobrá ne. Týden jsem kolem nich chodil na oběd až jsem je koupil Na značce Prim mě ale trošku štve, že vyrábí i lidové modely za 4-8 tis. Já osobně nejraději mám a nejvíce se mi osvědčily Omegy Seamaster, opravdu nejodolnější hodinky a to jak k džínům, tak k obleku. Doporučuji! -
Dylan McKay 21.10.11 07:56
« PRIM TOURBILLON COMENIUS GOLD
Ahoj všichni, kdybyste náhodou někdo věděl o levnějším zdroji na hodinky PRIM TOURBILLON COMENIUS GOLD, tak mi dejte, prosím, vědět. Strašně se mi líbí, je mi jedno diskusí kolem nich, moc je chci. Ale jejich cena je na Prim přehnaná. [odkaz] -
Dylan McKay 18.10.11 20:54
« Re: Renault vládne světu F1
Na alkohol kašli, je to hloupý a nechutný, každej kdo chlastá smrdí a je dementní. Nejhorší je, že si myslí, že je tím pro okolí zajímavej. Taky jsem měl období, kdy jsem se nalejval ve středu a v sobotu na diskotékách, sbalil jsem leda blbku co ji i frnda smrděla kouřem. Pak přišel zlom. Bavit a balit se dá i bez alkoholu. Ten nech asociálům, uděláš tím dobrej skutek jim i sobě... -
Brandon Walsh 18.10.11 20:48
no to som zvedavy ako poriesis vianoce hadam tu nebudes pisat novu recenziu , nie sme na moj,titanic.cz >:D
kelly je dobra ked je doma, ked je tam a ja tu tak sa hadame , a este hlavna pricina je svadba ona chce ja este nie , tak ani neviem ci rebel alebo alkoholik
>:D
btw vianoce keby sa ti niekde valala zbytocna LV kabelka rad by som ju odkupil ;-) -
Brandon Walsh 18.10.11 20:39
nieco podobne som mu vravel pred dvoma tyzdnami, o druhej rano v sobotu mi hovori spim u teba, tak som mu odpovedal no to urcite ja sa pomylim a ty mas doslovne po ri.ti >:D
vylet do ciech sa planuje, ale raz mi to nevychadza kedze na menej ako tri dni sa mi neoplati chodit ;-\
dylan keby bolo leto rano ti klopkam na dvere s udom v pohotovosti >:D -
Brandon Walsh 18.10.11 20:32
dylan kelly ma privadza k uzivaniu alkoholickych napojov kazdy piatok a sobota >:D takze aj ked je nejaka ina ja si to nepamatam, ale mam hanbliveho kamarata tak ho trochu zaucam do tajov komunikacie s opacnym pohlavim >:D
inak dost by nam k tomu pomohlo tvoje zabudnute porsche >:D -
Dylan McKay 18.10.11 20:21
Bude to možná znít divně, ale úplně jsem na něj zapoměl. Před dovolenou jsem se projel, a teď jsme s Priusem u tchýně. V pátek se na něj půjdu podívat, a když počasí dovolí, tak se i projedu. Až skončí zima, budu ho mít už v garáži vedle domu, takhle je dost z ruky...