Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 04.11.11 16:43
« Re: tady je zipovo
Tak mě se třeba i Suberb 2 docela líbí v "kombajnu" nicméně sou na trhu v tomto segmentu jiní favorité, ale zase za tu cenu (u noveho vozu) proč ne :-) Ale i tak bych si radši koupil něco jiného klidně ojetého >:-[]
zip: Hezkej hlídací ježek, kolik taková sranda stojí a jak je to efektivní ? Uznaj mi to jako zabezpečení vozu v kooperativě? :-! Pokud ano, poprosil bych 3, nejlepe poslat PPL :-) -
zip2016 03.11.11 20:40
Jo jo, 911 mě ovládla a zase mám nad čím přemýšlet. Jinak návštěva Šviháka proběhla jako vždy ve vší slušnosti. Poseděli jsme, dali si několik šálků kávy, místním občanům jsme rozdali několik desítek úsměvů, vřelých slov a pozdravů, převážně z kabiny 911 a zavčas jsme opustili místní centrum, aby nás nevlákalo do alkoholového kolotoče. Prostě slušňáci, jako vždy! ;-) ;-) ;-) ;-) :yes: :yes: :yes: :yes: -
David Silver 03.11.11 20:26
Hezký večer přeji :-)
Dneska v Budějicích po delší době zase nějaká kára :-) Dneska fakt Ferrari den, když jsem jel na místo, tak nás, ehm trolejbus předjelo Ferrari California... A pak na místě byla tahle úžasná Scuderia za kterou jsem jel :-)
[odkaz] foto mobilem.. -
Martin911Turbo 29.10.11 22:27
« Re: Porsche- totalne klekla baterie?
Petře jakou jsi koupil baterii? Já jsem na ex Porsche koupil tehdá Vartu Silver Dynamic 63A, spínací 630A a max spokojenost!
Uvidíme, jak vydrží stávající baterie u Boxstra přes tuto zimu, je pouze 55A a má tam dle výrobce být 85A, takže když bude špatná dám opět Vartu -
zip2016 26.10.11 12:45
« Re: Porsche- totalne klekla baterie?
Petře, já myslím, že návštěva servisu nebude nutná. Ale určitě bych se v servisu poradil o nevhodnější baterce, popřípadě bych si ji nchal odborně připoji. Nejspíš se ti ztratí taková nastavení, jako jsou předvolené stanice na rádiu, popřípadě paměť elektrických sedaček, ale to jsou prkotiny. Podle mě by to ale na řídící jednotku auta nemělo mít žádný vliv. ;-) -
Dylan McKay 25.10.11 21:13
« Porsche- totalne klekla baterie?
Ahoj, tak jsem po vice nez mesici prisel k autu- a nic! Auto nepoznalo klic, svetla interieru pomalu zhasinala. Baterie byla na nabijecce (nemeril jsem ji) a auto porad nic. Baterie uz ma tedy narok.
Chci se ale zeptat, jestli se auto bez baterie nemuze prepnout do nouzoveho rezimu nebo jinak ztratit pamet, jestli je potom nutne navstivit servis? -
Brandon Walsh 23.10.11 15:51
« Re: PRIM TOURBILLON COMENIUS GOLD
to my sa stazovat nemozme >:D >:D
Prvý školský deň na americkej strednej škole predstavuje učiteľka nového žiaka, Sakiro Suzukiho z Japonska.
Hodina začína a učiteľka sa pýta: "Uvidíme, kto ovláda kultúrnu históriu Ameriky, Kto povedal:Dajte mi slobodu, alebo ma zabite?"
Hrobové ticho v triede, len Suzuki zdvihne ruku: "Patrick Henry, 1775 vo Philadelphii."
"Výborne Suzuki, a kto povedal: Štát je národ a národ nesmie zhynúť?" Suzuki sa postaví: "Abraham Lincoln, 1863 vo Washingtone".
Učiteľka sa pozrie na žiakov a vraví: "Hanbím sa za Vás, Suzuki je Japonec a pozná americkú históriu lepšie, než vy!"
Zozadu sa ozvetichý hlas: "Bozaj nás v ri.ť, zasratý Japončík!"
"Kto topovedal?" zvolá učiteľka.
Suzuki bez vyzvania odpovedá: "Generál McArthur, 1942 v Guadalcanale a Lee Iaccoca v 1982 pri valnom zhromaždení firmy Chrysler".
Trieda je celkom ticho len vzadu sa ozve: "Je mi z toho na grcanie!"
Učiteľka kričí: "Kto to bol?!?"
Suzuki odpovedá okamžite: "George Bush senior japonskému premiérovi Tanakovi v priebehu obeda, Tokio 1991".
Jeden zo študentov sa postaví a otrávene povie: "Môžeš mi vyfajčiť!"
Učiteľka hystericky: "A dosť! Čo to má znamenať?"
Suzuki bez mihnutia oka: "Bill Clinton Monike Lewinskej, 1997 vo Washingtone, Oválna pracovňa Bieleho domu".
Ďalší zo študentov vstane a zreve: "Suzuki je hromada sračiek!"
A Suzuki opäť v pohode: "Valentino Rossi pri Veľkej cene motocyklov, Brazília 2002".
Celá trieda prepadne hystérii, učiteľka upadá do zúfalstva, plieska dlaňou po katedre, dvere sa otvoria, vojde riaditeľka a kričí: "Ku..a, taký bordel som ešte nevidela!!!"
A Suzuki viac-menej pre seba: "Premiérka Radičová Sulíkovi pri schvaľovaní Eurovalu, Bratislava 2011".